• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evet hem de nefis. bir kere dene zira bağımlısı olacak, hazır çikolatalar, çikolatalı sütler de neymiş diyeceksin.
1 bardak süt, 2 kuru hurma ( evde olmayınca gün kurusu da güzel oluyor), 1 tk kakao, 1 çk tarçın. sonra blenderda bızzztttt. nefis :dondurma:
aayyy bu tam benlikmişşş :rolleyes: mutlaka deniycem bende

kahvaltı:
70grm beyaz peynir, 2mini kokteyl domates ve çay

Ara: 1 ince dilim elma

Ara: 1 ufak dilim ananas ve yarım çay bardağı ananas suyu

Ara: büyük fican sütlü türk kahvesi

Akşam: zeytinyağlı bezelyeli enginar çanagından 2 adet yedim yaninda da kozlenmis yoğurtlu patlıcan

kızlar öğlen 30dakika dans ettim :KK73:
şuan da da toplam 2.5 lt su içtim

kahvaltı:

Akşam: zeytinyağlı bezelyeli enginar çanagından 2 adet yedim yaninda da kozlenmis yoğurtlu patlıcan

Menü süpermiş canım enginara bayılırım

aayyy bu tam benlikmişşş :rolleyes: mutlaka deniycem bende
senin hindistan cevizi suyundan da koysan nefis olur, deneyince yazın kızlar :KK73:
kahvaltı:

canım bu menüyle bugün en az 500 gr verdin ben sana diyeyim :KK59::sampiyon:
ananas suyu nasıl oluyor?

bugünkü menüm

kahvaltı öncesi
1 kocaman bardak badem sütü, 2 hurma, 1 gün kurusu ( şu tarifini yazdığım kakaolu süt aslında :kk77:)

sabah
4 yk avokado ezmesi (2 küçük avokado kadar yani)
2 dilim tb ekmek
domates,salatalık,kapya,maydanoz

öğle
10 çiğ fıstık
1 fincan türk kahvesi

akşam
1 kase mercimek çorba
10 yk soya soslu istiridye mantarı
1 dilim tb ekmek
1 maden suyu

ara (yapacağım)

1.5 litre su

senin hindistan cevizi suyundan da koysan nefis olur, deneyince yazın kızlar :KK73:

:bicak: aaaayyyyyy yanlış yazmışım:oha::KK70::KK70: ananas nerden yazdm ben oraya acaba:confused: canm o bir dilim hindistan cevizi ve yarım çay bardağı h.cevizi suyu olacak

kahvaltı:

kızlar şu ara ogunun birini yanlış yazmışım anans kısmı:KK70: ananas değil hindistan cevizi ve suyu olucak :-) çok komigm

aayyy inslh canm yaaaa:KK37: 500grm daha harika olurdu:KK200: bu sabah zaten çok güzel bir sonuç gördüm ama demiyorum süpriz yarina:KK36: ayy onun üstünden bugün bidaha verdiysem artk tutmayn beni:rolleyes:

aayyy inslh canm yaaaa:KK37: 500grm daha harika olurdu:KK200: bu sabah zaten çok güzel bir sonuç gördüm ama demiyorum süpriz yarina:KK36: ayy onun üstünden bugün bidaha verdiysem artk tutmayn beni:rolleyes:
ayy heyecanlandım fatoş aksiyon yarattın bak :D
ben de bari 100-200 gram ekside çıksam bari diyorum :D :D

bugünkü menüm

kahvaltı öncesi
1 kocaman bardak badem sütü, 2 hurma, 1 gün kurusu ( şu tarifini yazdığım kakaolu süt aslında :kk77:)

sabah
2 dilim tb ekmek

öğle
10 çiğ fıstık
1 fincan türk kahvesi

akşam
1 kase mercimek çorba
1 dilim tb ekmek
1 maden suyu

ara (yapacağım)

1.5 litre su
yine hafif ve lezzetli bir menü:kk77: bu hafta gene sende güzel düşüş olcak kesin:super:

fitblack fitblack canım ya bisey diycem hala ölçü bildirimi veriliyor ya benim ölçüler de değişiklik olmuş:-) napiyim yeni ölçüleri vereyim mi bende sabah :KK70: yeni ölçü ve kilom ile katılsam nasl olur dersin:KK70: sana zor olurmu degistirmek acaba bir kaç bölgem de direk fark var da

Arkadaşlar ben rahatsızım @deadline kaptanım yarın sen beni hamilelik iznine ayır
Canm bı sıkıntı yok de mi?
ben de pms dönemindeyim, tatlı istediğimi tarçınlı kakaolu badem sütüyle bastırıyorum biraz canım :cry:

canım benim boyum da 1.59, bu kiloyla ben de duba gibi oluyorum :KK70:
gece yiyip sabah tartılma canım, diğer orucu açmana yakın tartıl yani en aç olduğun zaman:KK74:
Kuzum bu gün tutmuyordum ama bişey yememiştim eve gelince tartildim durum vasat 64.5:oha: yarın da tutamayacagim o yüzden sabah tartilirim eşim de nöbetçi o yüzden sahura da kalkmam sabah daha sağlıklı bir sonuç alırım biraz ödem atıcı çay vs içerim yatana dek :olamaz:
kahvaltı:

Menü süper canm bu hafta bayrağı sen sallayacaksin anlaşılan En Büyük TÜRKİYE ben de Paşamj uyuyayım da azck kicimi hareket ettireyim :işsiz:
bugünkü menüm

kahvaltı öncesi

sabah
2 dilim tb ekmek

öğle
10 çiğ fıstık
1 fincan türk kahvesi

akşam
1 kase mercimek çorba
1 dilim tb ekmek
1 maden suyu

ara (yapacağım)

1.5 litre su
Black senin menüleri görünce canm mantar cekiyor :KK48: menü çok güzel :KK54: seninle bı ara kapisiyorduk 1kg üzeri veriyorduk yine mi kapışsak ama ramazan sonrası :KK66:

fitblack fitblack canım ya bisey diycem hala ölçü bildirimi veriliyor ya benim ölçüler de değişiklik olmuş:-) napiyim yeni ölçüleri vereyim mi bende sabah :KK70: yeni ölçü ve kilom ile katılsam nasl olur dersin:KK70: sana zor olurmu degistirmek acaba bir kaç bölgem de direk fark var da
:sampiyon: waooowwww Fatoş süpersin bu kupa benden sana gelsin :KK73::sampiyon:

Back