- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
at fotoğrafını çok merak ettim, ne güzel orada türk kahvesi içmenin zevki bir başkadır. ben de sana balkon manzaramı atayım hava aydınlanınca olur mu
zaten beni bir sen bir fatoş takip ediyor
yalnız yaptıkları çok ayıpmış cidden para uğruna insanların sağlığı ile oynuyorlar yazık. neyse ki geçicisiniz orada, kaç sene daha van'dasınız?
Oh ne güzelmiş canım ya keşke öyle manzaram olsa tabi yeni gormende komik olmuş hakkatenbu da şunu gösteriyor başını kaşımaya vaktin yokmuş demekki neyse bundan sonra benim yerimede bak o güzel manzaraya kahvenide içersin oh mis
Valla canım sofradan zaten 9 da ancak kalktım malum yavaş yedimki mideme baskı olmasın bir anda meyve olarakda çilek yedim bir porsiyon o da saat 10 du sanırım ancak oluyor zaten bazen hiçte yemeyebilirim o anki isteğime bağlı sahurda zor yerim zaten vakit kısıtlı ancak yetistiriyorsun bakalım inşallah böyle gider
ben de 1.takım 4 kişiden oluşuyor gibi hissediyorumfitblack canım aktif olarak yazan üç dört kişiyiz benim menülerime de sen fatoş magıcck yorum yapıyor ki ben herkesi tek tek takip etmeme rağmen. Hatta çağrılarıma bile cevap vermeyenler var ne diyeyim yani bilemiyorum.
kızlarrrrrbenden ikinci bir iyi haber var biraz önce bugün tam da günün de reglemi oldum oohhh risktende kurtuldum cumaya şişliği atıp iyice dusecegimde belli oldu daha ne olsun hobaa tutmayn beni
ben de 1.takım 4 kişiden oluşuyor gibi hissediyorumsen,ben,magickk ve fatoş
günde en az 5 mesaj yazma zorunluluğu yok mu, bu kurala bir tek biz uyuyoruz sanırım
hani hastası olur, kendisi rahatsız olur onu anlarım. ama özellikle menü yazıp kaçanları hiç anlamıyorum. hiç yazmayanlara da bir şey diyemiyorum zaten, ben de kaç kere yazdım. başka takımda olsalardı ayvayı yemişlerdi dead aşırı anlayışlı
canm bütün uzmanlar her zaman bu şekil yiyin der sakın tek öğün de bir den yemeyin diyorlar bemce bu şekil dev et diğeri bem migdene sana tehlikeli hemde zaten ara uzun fazlasiyla oructa bekliycen ekstra fazla beklemene gerek yok yani aralara böyle 1 er saat koyup yemen çok doğruValla canım sofradan zaten 9 da ancak kalktım malum yavaş yedimki mideme baskı olmasın bir anda meyve olarakda çilek yedim bir porsiyon o da saat 10 du sanırım ancak oluyor zaten bazen hiçte yemeyebilirim o anki isteğime bağlı sahurda zor yerim zaten vakit kısıtlı ancak yetistiriyorsun bakalım inşallah böyle gider
Fatoş geçmişi okudum, Allah güç kuvvet versin sana. Durumun çok zor ve galiba seni tutan şey kızın... Asıl problmi desem daha buyuk dedin ya... Sen demesen de ben anlıyorum. Yay kadini olarak bunlarin bazilarini ben de yasiyorum maalesef. Çocuk olmasa cidden yapacak cok sey var..ben de aşk evliliği yapmış olarak tam tersi cikirdeyim suan tekrar evlenirmiydin desen evet bende evlenirdim ama böyle körü körüne aşk evliliği yapmazdm daha çok mantk dan yana yapardm çünkü kötü seyler yasaynca aşk azaliyor benim duygularm gidip geliyor benimki bana hala aşık ama bu bencil aşkı ben neyapaym diyorum yerinde olsam bende aşık olurdumtabi bulmussun benim gibi enayiyi ben zaten aşk dolu insanim doğa ya aşığım snata aşığım kızıma aşığım hayati çok seviyorum yani mantikla ilerleyip iyo bir insan secseydim onun güzel yönlerini gördükçe zaten aşık olurdum anlasamiyorsan sirf seciyorum diye asla evlenmiyceksin bunu anladm mantık ön planda olmalyms bide ailesi
Bende olsam rahattlayacağım balon gibi hissediyorum kendimi maşallah canım sana:)
Kızlar ben elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum aslında iş yerinde yoğun olunca çok giremiyorum yoğunluk yoksa mutlaka bakıyorum. Eve gidince zaten yemek çocuklar derken yatağı zor buluyorum elimden geldiğince daha çok katılım sağlamaya çalışırım:)
kesinlikle hatta bir arkadasi sanirim 3umuz de ayri ayri dukan mi yapiyorsun diye kaç kez sorduk menusu genelde peynirdi diye ama hiç birimize cevap vermedifitblack canım aktif olarak yazan üç dört kişiyiz benim menülerime de sen fatoş magıcck yorum yapıyor ki ben herkesi tek tek takip etmeme rağmen. Hatta çağrılarıma bile cevap vermeyenler var ne diyeyim yani bilemiyorum.
ay Fatos bu kisma yeni geldim,canm onun tarafindan anlasilabilecek bir durum yok kendisi hasta bu anlattiklarm benim için hiç sorun bile değil ama köklü sorun tamamen onun sorunu bu iki psikologun ortak teshisi zaten onun kurtulamayacagi yönünde daha oncede hakim bir tanidigm da asla kurtulamaz ayril dedi benim yasadgm ağır bir durum canm onu yasamdn anlayamazsn yani bende eskiden senin gi i düşünürdüm ama ağır şeyler yaşadım ozman aynı kalamyorsun hadi herseyi soyledm şu kısmı da soylemeden bir türlü birbirimizi anliyamiyoruz bari onuda açılıyaym canm eşim kumar bağımlisi yanliz burda gercek ve o büyük kumarlardan bahsediyorum hani arabalar kaybedilen ki bi şuan 3. kez bunun için araba satiyoruz hani gece kumar isini halledebilmek için tefecilerden yüklü mebla alınan hani 6 saatten once oturdugun o masadan kalmanin yasak oldugu ve gece gidip ertesi sabaha kadar eve gelinmeyen sonra sabah güneş dogumtan sonra bir ton borclanmis sekilde eve gelmektn bahsediyorum daha maddi manevi yasadklarimi artk tahmin edersin canm buda hamileyken başladı
ay Fatos bu kisma yeni geldim,canm onun tarafindan anlasilabilecek bir durum yok kendisi hasta bu anlattiklarm benim için hiç sorun bile değil ama köklü sorun tamamen onun sorunu bu iki psikologun ortak teshisi zaten onun kurtulamayacagi yönünde daha oncede hakim bir tanidigm da asla kurtulamaz ayril dedi benim yasadgm ağır bir durum canm onu yasamdn anlayamazsn yani bende eskiden senin gi i düşünürdüm ama ağır şeyler yaşadım ozman aynı kalamyorsun hadi herseyi soyledm şu kısmı da soylemeden bir türlü birbirimizi anliyamiyoruz bari onuda açılıyaym canm eşim kumar bağımlisi yanliz burda gercek ve o büyük kumarlardan bahsediyorum hani arabalar kaybedilen ki bi şuan 3. kez bunun için araba satiyoruz hani gece kumar isini halledebilmek için tefecilerden yüklü mebla alınan hani 6 saatten once oturdugun o masadan kalmanin yasak oldugu ve gece gidip ertesi sabaha kadar eve gelinmeyen sonra sabah güneş dogumtan sonra bir ton borclanmis sekilde eve gelmektn bahsediyorum daha maddi manevi yasadklarimi artk tahmin edersin canm buda hamileyken başladı
Amin canmFatoş geçmişi okudum, Allah güç kuvvet versin sana. Durumun çok zor ve galiba seni tutan şey kızın... Asıl problmi desem daha buyuk dedin ya... Sen demesen de ben anlıyorum. Yay kadini olarak bunlarin bazilarini ben de yasiyorum maalesef. Çocuk olmasa cidden yapacak cok sey var..
Bir de demissin ya tekrar olsa evlenirdim ama mantik evliligi yapardim, diye.. Kesinlikle ben de oyle yapardim.
Allah sıkıntılarını gidersin en hayrlsni kolay kilsin hakkinda
cnm şöyle oluyo çocuğa rahmen gitmek istiyorm ama ayaklarima kapaniyo ayaklarimin altini öpüyor yalvariyo yalariyo ben aşığım yasayamam balkondan atarm kendimi gidersen hiç bir kuvvet seni benden alamazay Fatos bu kisma yeni geldim,cok zor ...
sagol fit tesekkur ederiz. senin diger mesaji da bugun gordum. üç dört gün önce aldim korkunç ölçülerimi.. evde( sen beni katma listeye.Kızlar ben oruç tutmayacağım, belki soranınız olur diye yazmak istedim :) Müslüman değilim çünkü, ama hepinizin ramazan ayı hayırlı olsun
cidden tasinmak size iyi gelir o zaman. keske bir an once yapsaniz. tabii bodrum da da boyle bi cevre bulmaz umarimcnm şöyle oluyo çocuğa rahmen gitmek istiyorm ama ayaklarima kapaniyo ayaklarimin altini öpüyor yalvariyo yalariyo ben aşığım yasayamam balkondan atarm kendimi gidersen hiç bir kuvvet seni benden alamazcezami kes ne istiyosan yaparm raziym diyo işte böyle bir manyak zatn bisey istemyrm sadece gitme şu merede ozaman diyorum bu ne diyorum kendime engel olamiyorum hastaym bana yardm et beni kurtar sensiz yasiyamam kurtar beni bende kurtulmak istiyorum dio ışte neyapaym ben de şaşyorum yani arkadaşım
hahahaAmin canmpsikolog diyor nasl güçlüsün inanilmaz yani nasl bukadar pozifit kalabiliyorsun bunca şeye rahmen neşe dolsun ben kendimle mutluyum hayatı seviyorum dedmekki ondan oluyo kızlar biz güçlüyüz ya ondan başımıza geliyo Allah dagina göre kâr verirmiş dedikleri hesap halam da dio bunlar zeki kadinlarn başına gelir salak olsa altinda ezilir malir yer yola düşer naapiim bilemez ondan salaklara fazla dert vermiyo Allah bu güçlü baş eder deyip veriyo dio hahaha aaayyyy ne güldüm sende öyle düşün canm gül geç napicaz başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?