Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Evet bende balkonu çok sevmiştim gölü görmememe rağmen inşallah atarım bi foto. Canım bizim son sene büyük ihtimal ama mesele biz değiliz ki burda nice insanlar yaşıyor. Bazılarının okuma yazması yok. Son kullanma tarini nedir bilmeyenler de var. Artık yapılan rezaletin ne olduğunu sen düşün canım.

Aynen canım ya valla artık çamaşır makinesi iflas edicek diye korkuyorum ara vere vere yıkıyorum ay bitmedi evin işi ya yıldım artık yani. İnşallah canım benimde hayalimdi balkonda kahve içmek hepinizin yerine bi içerim inşallah.

Sadece çilek yediysen çok iyi canım. Spor yapabiltin mi peki?

ben de 1.takım 4 kişiden oluşuyor gibi hissediyorum sen,ben,magickk ve fatoş
günde en az 5 mesaj yazma zorunluluğu yok mu, bu kurala bir tek biz uyuyoruz sanırım
hani hastası olur, kendisi rahatsız olur onu anlarım. ama özellikle menü yazıp kaçanları hiç anlamıyorum. hiç yazmayanlara da bir şey diyemiyorum zaten, ben de kaç kere yazdım. başka takımda olsalardı ayvayı yemişlerdi dead aşırı anlayışlı

itiraf

gece yemek yedim
yediklerim
1 tarçınlı armut
1 yeşil çay
12 yk soyalı istiridye mantarı
1 dilim tb ekmek

kızlar ben gece ders çalışıyorum, daha önce de bu kiloları sınavlara gece çalışırken tıkınmaktan almıştım. yeşil çay içince aç aç midem bulandı, yedim
gece çalışınca ne spor yapabiliyorum ne listeme uyabiliyorum. ne yapıcam ben

kızlarrrrr benden ikinci bir iyi haber var biraz önce bugün tam da günün de reglemi oldum oohhh risktende kurtuldum cumaya şişliği atıp iyice dusecegimde belli oldu daha ne olsun hobaa tutmayn beni

Bende olsam rahattlayacağım balon gibi hissediyorum kendimi maşallah canım sana:)

Kızlar ben elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum aslında iş yerinde yoğun olunca çok giremiyorum yoğunluk yoksa mutlaka bakıyorum. Eve gidince zaten yemek çocuklar derken yatağı zor buluyorum elimden geldiğince daha çok katılım sağlamaya çalışırım:)

canm bütün uzmanlar her zaman bu şekil yiyin der sakın tek öğün de bir den yemeyin diyorlar bemce bu şekil dev et diğeri bem migdene sana tehlikeli hemde zaten ara uzun fazlasiyla oructa bekliycen ekstra fazla beklemene gerek yok yani aralara böyle 1 er saat koyup yemen çok doğru

Fatoş geçmişi okudum, Allah güç kuvvet versin sana. Durumun çok zor ve galiba seni tutan şey kızın... Asıl problmi desem daha buyuk dedin ya... Sen demesen de ben anlıyorum. Yay kadini olarak bunlarin bazilarini ben de yasiyorum maalesef. Çocuk olmasa cidden yapacak cok sey var..
Bir de demissin ya tekrar olsa evlenirdim ama mantik evliligi yapardim, diye.. Kesinlikle ben de oyle yapardim.
Allah sıkıntılarını gidersin en hayrlsni kolay kilsin hakkinda

herkese günaydın dünkü menümü yazayım az daha tam yatacakken ne varsa yiyecektim ama tuttum kendimi
sahur:
1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 5 zeytin çeyrek yufka ekmeği(şebit)
bol yeşillik domates salatalık
iftar:
1.5 kepçe mercimek çorba
8 yemek k tavuklu bezelye yemeği
salata

saat 9 gibi 50 dk yürüyüş yaptım
gelince 1 bardak süt 1 bebe bisküvi( oğlana verince dayanamadım attım ağzıma)
2 lt su

Kızlar topik güncel mi? Ben dün diyetisyene gittim de bugün başlayacağım 15 haziranda kontrole gideceğim bırakmak istemiyorum desteğe ihtiyacım var sizi görüp yazdıklarınızı verdiğiniz kiloları öyle en azından heveslenirim bırakmam diye düşündüm

inşallah canm sende olur rahatlarsin biraan once

kesinlikle hatta bir arkadasi sanirim 3umuz de ayri ayri dukan mi yapiyorsun diye kaç kez sorduk menusu genelde peynirdi diye ama hiç birimize cevap vermedi

ay Fatos bu kisma yeni geldim, cok zor ...

Amin canm psikolog diyor nasl güçlüsün inanilmaz yani nasl bukadar pozifit kalabiliyorsun bunca şeye rahmen neşe dolsun ben kendimle mutluyum hayatı seviyorum dedmekki ondan oluyo kızlar biz güçlüyüz ya ondan başımıza geliyo Allah dagina göre kâr verirmiş dedikleri hesap halam da dio bunlar zeki kadinlarn başına gelir salak olsa altinda ezilir malir yer yola düşer naapiim bilemez ondan salaklara fazla dert vermiyo Allah bu güçlü baş eder deyip veriyo diohahaha aaayyyy ne güldüm sende öyle düşün canm gül geç napicaz başka

cnm şöyle oluyo çocuğa rahmen gitmek istiyorm ama ayaklarima kapaniyo ayaklarimin altini öpüyor yalvariyo yalariyo ben aşığım yasayamam balkondan atarm kendimi gidersen hiç bir kuvvet seni benden alamaz cezami kes ne istiyosan yaparm raziym diyo işte böyle bir manyak zatn bisey istemyrm sadece gitme şu merede ozaman diyorum bu ne diyorum kendime engel olamiyorum hastaym bana yardm et beni kurtar sensiz yasiyamam kurtar beni bende kurtulmak istiyorum dio ışte neyapaym ben de şaşyorum yani arkadaşım

Kızlar ben oruç tutmayacağım, belki soranınız olur diye yazmak istedim :) Müslüman değilim çünkü, ama hepinizin ramazan ayı hayırlı olsun
sagol fit tesekkur ederiz. senin diger mesaji da bugun gordum. üç dört gün önce aldim korkunç ölçülerimi.. evde( sen beni katma listeye.

cidden tasinmak size iyi gelir o zaman. keske bir an once yapsaniz. tabii bodrum da da boyle bi cevre bulmaz umarim

hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…