• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hadi inşallah canım gaz verin banada modum düştü iyice bende iftardan sonra sporumu yapicam canım arkadaşlarım hem merak etmeyin istesemde mezun olamıyorum :KK48: işte yapıştı kaldı gitmiyor ben bu ramazan-ı kilo almadan atlatırsam milad olacak cunki hiç kilo veremedim şimdiye kadar inşallah bunu tersine ceviririm bende plates yapmak istiyorum önceden yaptım yine başlamak istiyorum set alicam ama sadece plates topu var bakalım kızlar hepimiz için bol eksi olsun tığ gibi olalım :KK73:

Hadi inşallah canım bu ramazanda zayıflatıcaz seni inşallah sonra da bırakmk yok zaten.

:-) canım allah sana bol sabır versin :-)
bu arada ben de bugün taze fasulye yaptım çabucak pişti. bence aldığın yerde bir sıkıntı olmuş

Canım burası Van. Buraya elektrik bile İran'dan geliyor :KK70:taze fasülye buraya gelene kadar tazeliği mi kalır :KK70:Bim ve A101 ürünleri bile son kullanma tarihine yakın oluyor hatta geçmiş oluyor. Artık ürünler buraya gelene kadar ne kadar yol katediyorsa sen düşün :KK70: buranın güzel bi ilçesi var gevaş normalde sebzeleri çok güzeldir ama işte henüz mevsimi değil ne yapalm buna şükür 5 liralık fasülyeye 20 liralık doğalgaz harcadım :KK45: ama tadı güzeldi:-)

Kizlar merhaba
Sahur omlet peynir 6 zeytin 3 ceviz yeşillik domates salatalık çay 5 bardak su
Iftar tarhana çorbası kuru fasulye az kavurma 1 kaşık bulgur pilavı birde 1 hurma yatana kadar 1 lt suyu tamamliycam inşallah ara olarak tatlı niyetine meyve yemeyi planlıyorum ve inşallah sporumuda yapicam

Canım çok iyi bu şekilde devam edersen muhakkak verirsin. Yalnız ara ögün yapmasan da o meyveyi ya iftarda ya sahurda yesen olmaz mı? Ara öğün olarak da kahve içsen? Hani spor yapacaksın ya onun için diyorum

sabah kalkınca : 1 büyük bardak süt

2-3 saat sonra kahvaltı: 75grm beyaz peynir,kokteyl domates minilerinden 3-4 tane uzerine 2çay kaşığı zeytin yağ doktum, 2dilim ekmek,çay

ara: iki dilim elma,bir dilim şeftali

Öğlen: :oha:400gr cilekli yoğurt:dondurma:

ara:2 kasik hindistan cevizi sütü ekleyerek yaptgm türk kahvesi

Akşam: 40gr ton balığı,yeşillik,1dilim ekmk

sporumu yazmstm :KK66: 2,5lt de su

:KK39:

bugünkü menüm

sabah
çörek otlu
domates, salatalık, yeşil ve kapya biber
3 yk badem peyniri
2 dilim tb ekmek
5 zeytin

öğle
2 küçük muz

akşam
6 yk yeşil fasulye
6 yk soya soslu istiridye mantarı
1 dilim tb ekmek
1 maden suyu

ara
kesin yaparım. yapınca yazacağım

1.5 litre su

Menü güzel ama gözümden kaçmadı hani spor :sopa:

Canım içeriğini biliyosundur zaten yoga+plates+bale benim yapmadığım bi spor içlerinden sadece plates konusunda bilgim var. Ama zor olduğunu biliyorum. Etkili güzel bi spor özellikle tabiki sıkılaşmak konusunda. Peki bu kadar ağırını yapabilecek misin? Ya da şöyle sorayım nasıl yapacaksın evde kendin yapacaksan riskli diyebilirim. Sadece plates ile başlamayı düşünmez misin? Ki ben hep söylüyorum platesi de ya daha önce eğitmen eşliğinde yapmış olmanız ya da yaparken çok dikkatli olmanız gerekiyor. Ters bi hareket ciddi sakatlık çıkarıyor. Merak ettim salona mı gitmeyi düşünüyosun canım? Birde bak şimdi kk da bi gruba baktım senin için canım evet yapanlar memnun ama evde yaptım diyeni görmedim sanki.
Canim ben hep evde yaptım sporumu bunuda evde yaptim ağır sporlar yaptim genelde salona vaktim.yok git gel.tum zamanımı alıyor

Selam arkadaşlar ilk günü geçti gitti bile.
Sahur yulaf kepekli krep zeytin peynir çay
Iftar çorba salata tavuk baget ve ıki kaşık pilav bide hurma bide bir dilim börek biliyorum kaçamak oldu fazlasıyla ama toparliycam başım felaket ağrıdı tüm gün kahve içiyorum simdi agrım geçsin spor yapicam

Kızları uyuttum.simdiki hedeftim zumba yapmak.ben spor yapınca daha mutlu oluyorum sanki .daha pozitif daha enerjik.spor yapmayınca booolllll kaçamaklar.batti balık yan giderler....
Ayni bende oyle spor yapinca kendime güvenim geliyor cok mutlu neseli oluyorum

Kızlar size komik bişey söyleyeyim benim ev göl manzaralıymış ya bugün farkettim :KK70: ay balkonda yiyelim yemeği dedim eşim oruç sigarayı da bugün itibariyle bırakma çalışmalarına girdi şöyle temiz hava iyi gelir ne zamandır yağmur yağıyor çıkamadık diye yemeği yedik kafamı bi kaldırdım aaa göl meğer göl görüyormuş bizim balkon ay ev telaşı ve havalardan fırsat bulup da görememişim ben şok :KK70: bayılırım bana su olsun yeşillik olsun ohhh bi an böyle içim huzur doldu ya :KK68:

Peki neden canım yazmayınca ipin ucu kaçıyor biliyosun. Ramazan da başladı artık daha düzenli yaz da birbirimizi daha iyi takip edebilelim:KK66:
Sağol canim haklısın.kacamagim olunca utanıp yazamadım aslında.tesekkur ederim ilgin icin

Kızlar size komik bişey söyleyeyim benim ev göl manzaralıymış ya bugün farkettim :KK70: ay balkonda yiyelim yemeği dedim eşim oruç sigarayı da bugün itibariyle bırakma çalışmalarına girdi şöyle temiz hava iyi gelir ne zamandır yağmur yağıyor çıkamadık diye yemeği yedik kafamı bi kaldırdım aaa göl meğer göl görüyormuş bizim balkon ay ev telaşı ve havalardan fırsat bulup da görememişim ben şok :KK70: bayılırım bana su olsun yeşillik olsun ohhh bi an böyle içim huzur doldu ya :KK68:
Allah iyiliğini versin emi yeni farkettin öyle mi...

8888
bugünkü menüm

sabah
çörek otlu
domates, salatalık, yeşil ve kapya biber
3 yk badem peyniri
2 dilim tb ekmek
5 zeytin

öğle
2 küçük muz

akşam
6 yk yeşil fasulye