- 5 Şubat 2016
- 6.480
- 9.877
- 148
canım hindistan cevizi suyu mu yoksa sütü mü? yani meyvenin içinden çıkan suyla mı yaptın yoksa bitkisel sütler satılıyor ya kendisinden sütü yapılıyor onunla mı?canm ben kahveye hep az miktar süt ekleyerek yapıyorum tat versin diye şekersiz içiyoruz ondan ne zamadr aklimdaydi normal süt yerine böyle denemek bugün nasip oldu hindistan cevizini sütünü çıkardıktan sonra türk kahvesine az su az da h.sütü ekleyip normal kahve yapar gibi pisirdim canm baya az ekledim çünkü kalorisi çok yüksek ama 2 kasikda bile tadı ön plana çıktı çok ta begenmedm acikcasi ama değişik bir dene
biliyor musun ben de hastasıyım. sotesini de çok severim ama özellikle soya soslu, kekikli, karabiberli muhteşem oluyorcanm yine harika bir menü mantara da bayılırım özellikle istiridye mantarı
doğru canım çok haklısın şimdi anladım, senin bu şartlarda sağlıklı beslenme çaban bile ayrıca takdire şayan benceHadi inşallah canım bu ramazanda zayıflatıcaz seni inşallah sonra da bırakmk yok zaten.
Canım burası Van. Buraya elektrik bile İran'dan geliyor taze fasülye buraya gelene kadar tazeliği mi kalır Bim ve A101 ürünleri bile son kullanma tarihine yakın oluyor hatta geçmiş oluyor. Artık ürünler buraya gelene kadar ne kadar yol katediyorsa sen düşün buranın güzel bi ilçesi var gevaş normalde sebzeleri çok güzeldir ama işte henüz mevsimi değil ne yapalm buna şükür 5 liralık fasülyeye 20 liralık doğalgaz harcadım ama tadı güzeldi
Canım çok iyi bu şekilde devam edersen muhakkak verirsin. Yalnız ara ögün yapmasan da o meyveyi ya iftarda ya sahurda yesen olmaz mı? Ara öğün olarak da kahve içsen? Hani spor yapacaksın ya onun için diyorum
ayrıca orada nasıl züber buldun sen ya ben şimdi anladım neden 5 tane birden yediğini, sen de haklısın kıtlık psikolojisi