canım hindistan cevizi suyu mu yoksa sütü mü? yani meyvenin içinden çıkan suyla mı yaptın yoksa bitkisel sütler satılıyor ya kendisinden sütü yapılıyor onunla mı?canm ben kahveye hep az miktar süt ekleyerek yapıyorum tat versin diye şekersiz içiyoruz ondanne zamadr aklimdaydi normal süt yerine böyle denemek bugün nasip oldu hindistan cevizini sütünü çıkardıktan sonra türk kahvesine az su az da h.sütü ekleyip normal kahve yapar gibi pisirdim canm baya az ekledim çünkü kalorisi çok yüksek ama 2 kasikda bile tadı ön plana çıktı çok ta begenmedm acikcasi ama değişik bir dene
biliyor musun ben de hastasıyım. sotesini de çok severim ama özellikle soya soslu, kekikli, karabiberli muhteşem oluyorcanm yine harika bir menümantara da bayılırım özellikle istiridye mantarı
doğru canım çok haklısın şimdi anladım, senin bu şartlarda sağlıklı beslenme çaban bile ayrıca takdire şayan benceHadi inşallah canım bu ramazanda zayıflatıcaz seni inşallah sonra da bırakmk yok zaten.
Canım burası Van. Buraya elektrik bile İran'dan geliyortaze fasülye buraya gelene kadar tazeliği mi kalır Bim ve A101 ürünleri bile son kullanma tarihine yakın oluyor hatta geçmiş oluyor. Artık ürünler buraya gelene kadar ne kadar yol katediyorsa sen düşün buranın güzel bi ilçesi var gevaş normalde sebzeleri çok güzeldir ama işte henüz mevsimi değil ne yapalm buna şükür 5 liralık fasülyeye 20 liralık doğalgaz harcadım ama tadı güzeldi
Canım çok iyi bu şekilde devam edersen muhakkak verirsin. Yalnız ara ögün yapmasan da o meyveyi ya iftarda ya sahurda yesen olmaz mı? Ara öğün olarak da kahve içsen? Hani spor yapacaksın ya onun için diyorum
başlangıçta gün aşırı yapsam olmaz mıığğğğ
Menü güzel ama gözümden kaçmadı hani spor
canım şunlar eksik:
ayy çok sevindim ne güzel, biz de beton yığınları arasında yaşayalımKızlar size komik bişey söyleyeyim benim ev göl manzaralıymış ya bugün farkettimay balkonda yiyelim yemeği dedim eşim oruç sigarayı da bugün itibariyle bırakma çalışmalarına girdi şöyle temiz hava iyi gelir ne zamandır yağmur yağıyor çıkamadık diye yemeği yedik kafamı bi kaldırdım aaa göl meğer göl görüyormuş bizim balkon ay ev telaşı ve havalardan fırsat bulup da görememişim ben şok bayılırım bana su olsun yeşillik olsun ohhh bi an böyle içim huzur doldu ya
Tammdrrrbaşlangıçta gün aşırı yapsam olmaz mıığğğğ
canım şunlar eksik:
güncel kilo(bu ölçüleri aldığın zamanki)
göbek(göbeğin tam ortası, aç karına)
simit(göbeğin aşağısı)
sağ ve sol kol (en kalın yer)
popo (tam ortadan, en kalın yer)
bunları da yaz öyle alayım seni listeye olur mu
Ağrı kesici alsın mi bari .canan karatay ramazan da bas ağrısının sebebi olarak susuzluğu goruyoBende tarçınlı su hazirladim kendime iyi gelir belki
Afiyet olsun.bi türlü sevemedim ton balığını.keske yiyebilsemsabah kalkınca : 1 büyük bardak süt
2-3 saat sonra kahvaltı: 75grm beyaz peynir,kokteyl domates minilerinden 3-4 tane uzerine 2çay kaşığı zeytin yağ doktum, 2dilim ekmek,çay
ara: iki dilim elma,bir dilim şeftali
Öğlen:400gr cilekli yoğurt
ara:2 kasik hindistan cevizi sütü ekleyerek yaptgm türk kahvesi
Akşam: 40gr ton balığı,yeşillik,1dilim ekmk
sporumu yazmstm2,5lt de su
Allah kabul etsin canmSelam arkadaşlar ilk günü geçti gitti bile.
Sahur yulaf kepekli krep zeytin peynir çay
Iftar çorba salata tavuk baget ve ıki kaşık pilav bide hurma bide bir dilim börek biliyorum kaçamak oldu fazlasıyla ama toparliycam başım felaket ağrıdı tüm gün kahve içiyorum simdi agrım geçsin spor yapicam
ben de nadiren kullanyrm bide bugün ki gibi light olunca tadi pek istah açıcı olmuyor zaten küçük boy kutunun yarını yedim 2 y.kaşığı kadar bir şey diAfiyet olsun.bi türlü sevemedim ton balığını.keske yiyebilsem
içinden suyunu çıkardım csnmcanım hindistan cevizi suyu mu yoksa sütü mü? yani meyvenin içinden çıkan suyla mı yaptın yoksa bitkisel sütler satılıyor ya kendisinden sütü yapılıyor onunla mı?
biliyor musun ben de hastasıyım. sotesini de çok severim ama özellikle soya soslu, kekikli, karabiberli muhteşem oluyor
doğru canım çok haklısın şimdi anladım, senin bu şartlarda sağlıklı beslenme çaban bile ayrıca takdire şayan bence
ayrıca orada nasıl züber buldun sen yaben şimdi anladım neden 5 tane birden yediğini, sen de haklısın kıtlık psikolojisi
menü ve spor şahane canmBugünkü menü.
Sahur 3 ksk yoğurt.2 hurma 2 kayısı 2 ceviz. 2 ksk yulaf. 1 dilim ekmek accik peynir
Iftar. Avuç içi tavuk.
2 ksk pirinç pilavı.
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
Salata.1 küçük kase mercimek çorbası
1 hurma
Ara 2 bardak yes il .cy
2 ksk yoğurt. Tarcın zencefil karışımı
Su 1.5 lt yi geçtik
Spor 30 dk zumba
deadline blonde ambition
Allah iyiliğini versin emi yeni farkettin öyle mi...
Bugünkü menü.
Sahur 3 ksk yoğurt.2 hurma 2 kayısı 2 ceviz. 2 ksk yulaf. 1 dilim ekmek accik peynir
Iftar. Avuç içi tavuk.
2 ksk pirinç pilavı.
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
Salata.1 küçük kase mercimek çorbası
1 hurma
Ara 2 bardak yes il .cy
2 ksk yoğurt. Tarcın zencefil karışımı
Su 1.5 lt yi geçtik
Spor 30 dk zumba
deadline blonde ambition
Afiyet olsun.bi türlü sevemedim ton balığını.keske yiyebilsem
8888
ara
1 fincan türk kahvesi
2 gün kurusu
2 çiğ kaju
5 çiğ fındık
10 çiğ fıstık
ay fazla oldu
canım hindistan cevizi suyu mu yoksa sütü mü? yani meyvenin içinden çıkan suyla mı yaptın yoksa bitkisel sütler satılıyor ya kendisinden sütü yapılıyor onunla mı?
biliyor musun ben de hastasıyım. sotesini de çok severim ama özellikle soya soslu, kekikli, karabiberli muhteşem oluyor
doğru canım çok haklısın şimdi anladım, senin bu şartlarda sağlıklı beslenme çaban bile ayrıca takdire şayan bence
ayrıca orada nasıl züber buldun sen yaben şimdi anladım neden 5 tane birden yediğini, sen de haklısın kıtlık psikolojisi
başlangıçta gün aşırı yapsam olmaz mıığğğğ
canım şunlar eksik:
güncel kilo(bu ölçüleri aldığın zamanki)
göbek(göbeğin tam ortası, aç karına)
simit(göbeğin aşağısı)
sağ ve sol kol (en kalın yer)
popo (tam ortadan, en kalın yer)
bunları da yaz öyle alayım seni listeye olur mu
ayy çok sevindim ne güzel, biz de beton yığınları arasında yaşayalım
at fotoğrafını çok merak ettim, ne güzel orada türk kahvesi içmenin zevki bir başkadır. ben de sana balkon manzaramı atayım hava aydınlanınca olur muYok canım ya bence fazla bişey yok
Ya aslında herşey var ama gerçekten mesela her market icin geçerli bu migros carrefour da dahil ürünlerin son kullanma tarihi yakın olanları getiriyolar buraya çok ayıp ya burdakiler insan değil mi yani deli oluyorum. Kaç kere bozuk şeylere denk geldik kaç kere raflarda tarihi geçmiş ürün yakaladım anlatamam. Birde özellikle son kullanma tarihi yakın olan ürünleri kasaya koyup indirim yapıyorlar. Bende almaya kalkanları hep uyarıyorum onun son kullanma tarihi 2 gün haberiniz olsun diye. Banane sıkıysa laf söylesinler rezil ederim valla. Birde çok iyi bir manavım vardı ürünleri harikadır ve aklına gelecek herşey olur sarı karpuzdan sarı kiraza kadar ama taşınınca uzak kaldı ya gidemiyorum şimdi zaten asyayla tek başıma evden çıkamıyorum artık.
Canım ben takip ettiğimi bil diye yazdım. Kaytarmadığın sürece sorun yok gün aşırı da olur.
Ya hani çok burnumun dibi değil çok uzak da değil karşımdaki iki binanın arası bayaa bi açık ordan görünüyor çok güzel ama ya bi gün foto atarım inşallah.
Oh ne güzelmiş canım ya keşke öyle manzaram olsa tabi yeni gormende komik olmuş hakkatenKızlar size komik bişey söyleyeyim benim ev göl manzaralıymış ya bugün farkettimay balkonda yiyelim yemeği dedim eşim oruç sigarayı da bugün itibariyle bırakma çalışmalarına girdi şöyle temiz hava iyi gelir ne zamandır yağmur yağıyor çıkamadık diye yemeği yedik kafamı bi kaldırdım aaa göl meğer göl görüyormuş bizim balkon ay ev telaşı ve havalardan fırsat bulup da görememişim ben şok bayılırım bana su olsun yeşillik olsun ohhh bi an böyle içim huzur doldu ya
Teşekkürler canım aminAllah kabul etsin canmafiyet olsun gayet güzel bir menü
Valla canım sofradan zaten 9 da ancak kalktım malum yavaş yedimki mideme baskı olmasın bir anda meyve olarakda çilek yedim bir porsiyon o da saat 10 du sanırım ancak oluyor zaten bazen hiçte yemeyebilirim o anki isteğime bağlı sahurda zor yerim zaten vakit kısıtlı ancak yetistiriyorsun bakalım inşallah böyle giderHadi inşallah canım bu ramazanda zayıflatıcaz seni inşallah sonra da bırakmk yok zaten.
Canım burası Van. Buraya elektrik bile İran'dan geliyortaze fasülye buraya gelene kadar tazeliği mi kalır Bim ve A101 ürünleri bile son kullanma tarihine yakın oluyor hatta geçmiş oluyor. Artık ürünler buraya gelene kadar ne kadar yol katediyorsa sen düşün buranın güzel bi ilçesi var gevaş normalde sebzeleri çok güzeldir ama işte henüz mevsimi değil ne yapalm buna şükür 5 liralık fasülyeye 20 liralık doğalgaz harcadım ama tadı güzeldi
Canım çok iyi bu şekilde devam edersen muhakkak verirsin. Yalnız ara ögün yapmasan da o meyveyi ya iftarda ya sahurda yesen olmaz mı? Ara öğün olarak da kahve içsen? Hani spor yapacaksın ya onun için diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?