Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım hindistan cevizi suyu mu yoksa sütü mü? yani meyvenin içinden çıkan suyla mı yaptın yoksa bitkisel sütler satılıyor ya kendisinden sütü yapılıyor onunla mı?
canm yine harika bir menü mantara da bayılırım özellikle istiridye mantarı
biliyor musun ben de hastasıyım. sotesini de çok severim ama özellikle soya soslu, kekikli, karabiberli muhteşem oluyor
doğru canım çok haklısın şimdi anladım, senin bu şartlarda sağlıklı beslenme çaban bile ayrıca takdire şayan bence
ayrıca orada nasıl züber buldun sen ya ben şimdi anladım neden 5 tane birden yediğini, sen de haklısın kıtlık psikolojisi

Menü güzel ama gözümden kaçmadı hani spor
başlangıçta gün aşırı yapsam olmaz mıığğğğ
Göğüs. 102
Bel 114
Basen 143
Baldır 70
fitblack
canım şunlar eksik:
güncel kilo(bu ölçüleri aldığın zamanki)
göbek(göbeğin tam ortası, aç karına)
simit(göbeğin aşağısı)
sağ ve sol kol (en kalın yer)
popo (tam ortadan, en kalın yer)

bunları da yaz öyle alayım seni listeye olur mu

ayy çok sevindim ne güzel, biz de beton yığınları arasında yaşayalım

Tammdrrr

Bugünkü menü.
Sahur 3 ksk yoğurt.2 hurma 2 kayısı 2 ceviz. 2 ksk yulaf. 1 dilim ekmek accik peynir
Iftar. Avuç içi tavuk.
2 ksk pirinç pilavı.
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
Salata.1 küçük kase mercimek çorbası
1 hurma
Ara 2 bardak yes il .cy
2 ksk yoğurt. Tarcın zencefil karışımı
Su 1.5 lt yi geçtik
Spor 30 dk zumba
deadline blonde ambition

Afiyet olsun.bi türlü sevemedim ton balığını.keske yiyebilsem

Allah kabul etsin canm

ben de nadiren kullanyrm bide bugün ki gibi light olunca tadi pek istah açıcı olmuyor zaten küçük boy kutunun yarını yedim 2 y.kaşığı kadar bir şey di

içinden suyunu çıkardım csnm

menü ve spor şahane canm ayrıca Allah kabul etsin

Allah iyiliğini versin emi yeni farkettin öyle mi...

Valla öyle oldu görünce zaten serap mı görüyorum ya moduna girdim yani baya şaşırdım ama havalarda haftalardır yağmurlu burda bugün ilk defa güneş açtı etrafı görecek halimizde yoktu tabii

Menü ve spor çok iyi

Ayyy ben çok severim ama gebelikte yasak yemiyorum

8888

ara
1 fincan türk kahvesi
2 gün kurusu
2 çiğ kaju
5 çiğ fındık
10 çiğ fıstık

ay fazla oldu

Yok canım ya bence fazla bişey yok

Ya aslında herşey var ama gerçekten mesela her market icin geçerli bu migros carrefour da dahil ürünlerin son kullanma tarihi yakın olanları getiriyolar buraya çok ayıp ya burdakiler insan değil mi yani deli oluyorum. Kaç kere bozuk şeylere denk geldik kaç kere raflarda tarihi geçmiş ürün yakaladım anlatamam. Birde özellikle son kullanma tarihi yakın olan ürünleri kasaya koyup indirim yapıyorlar. Bende almaya kalkanları hep uyarıyorum onun son kullanma tarihi 2 gün haberiniz olsun diye. Banane sıkıysa laf söylesinler rezil ederim valla. Birde çok iyi bir manavım vardı ürünleri harikadır ve aklına gelecek herşey olur sarı karpuzdan sarı kiraza kadar ama taşınınca uzak kaldı ya gidemiyorum şimdi zaten asyayla tek başıma evden çıkamıyorum artık.

Canım ben takip ettiğimi bil diye yazdım. Kaytarmadığın sürece sorun yok gün aşırı da olur.

ayy çok sevindim ne güzel, biz de beton yığınları arasında yaşayalım

Ya hani çok burnumun dibi değil çok uzak da değil karşımdaki iki binanın arası bayaa bi açık ordan görünüyor çok güzel ama ya bi gün foto atarım inşallah.

at fotoğrafını çok merak ettim, ne güzel orada türk kahvesi içmenin zevki bir başkadır. ben de sana balkon manzaramı atayım hava aydınlanınca olur mu
zaten beni bir sen bir fatoş takip ediyor
yalnız yaptıkları çok ayıpmış cidden para uğruna insanların sağlığı ile oynuyorlar yazık. neyse ki geçicisiniz orada, kaç sene daha van'dasınız?

Oh ne güzelmiş canım ya keşke öyle manzaram olsa tabi yeni gormende komik olmuş hakkaten bu da şunu gösteriyor başını kaşımaya vaktin yokmuş demekki neyse bundan sonra benim yerimede bak o güzel manzaraya kahvenide içersin oh mis

Valla canım sofradan zaten 9 da ancak kalktım malum yavaş yedimki mideme baskı olmasın bir anda meyve olarakda çilek yedim bir porsiyon o da saat 10 du sanırım ancak oluyor zaten bazen hiçte yemeyebilirim o anki isteğime bağlı sahurda zor yerim zaten vakit kısıtlı ancak yetistiriyorsun bakalım inşallah böyle gider

Kızlar menü azmayi unutmayalım bugün perşembe yani yarın tartı günü bu durumda ne yapıyoruz bu akşam ona göre besleniyoruz oruç tutanların allah niyetini kabul etsin akşama doğru tattilabilirsiniz ama çok geç kalmayın tutmayan tutamayanlar da normal zamanda yapabilir ama beni etiketlemeyi unutmayalım her halükarda da birde bluegreeneyes ı etiketleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…