- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
evt canmBen alıntı yapınca sıkıntı yok daaa siz beni alıntılaynca oluyor kaptanım yaaa ben siteye girince site farklı görünüyor site mi güncellendi değişti yoksa gerçekten ben yanlış bişey mi yaptım?
Ramazanda karatay kolay olur canım. Menü de spor da güzel maşallah
Hııı diyetisyen dediyse bilemem tabiki canım
Valla ben kötüyüm canım ya cumaya kadar toparlarım diyordum bu seferde düşük işi çıktı nasıl olucak bilmiyorum grubu sıkıntıya sokmak istemem asla sizleri bıkmaya niyetim yok ama listeden çıkabilirim grubun yüzdesi düşmesin
Ben menüde sıkıntı göremedim ya gözümden kaçan bişey mi var?
Güzel menü olmussabah
2 minik gevrek(Beypazari kurusu gibi)
1 haslanmis yumurta
ara:sutlu kahve
oglen
2 kucuk dilim tam bugday ekmegi
1.5 kk peynir
biraz findik ezmesi
ara: 3 yenidunya
aksam
4-5 yk tavuklu pilav
1 kaseden az cirba
salata
Istedigim kilo ile simdiki kilom cok uzak degil ama yediklerimle diyet kavrami cok uzak :) gerci gunluk kalori hesabi yapiyorum kabaca ama
Canan Karatay ile Nebahat Cehre' nin ayni yasta oldugunu ogrenenler "Nebahat Cehre ne yiyorsa biz de onu yiyelim" demis ya, kurumumuzda calisan 40 yasinda gosteren ve fit olan calisanimizin 53 yasinda oldugunu ogrenince hedef degistirdim: sekreterimiz ne yiyiyorsa ben de onu yiyecegim :)
yapma ya aslında ilk haftalarda kilo verebikirisn metabolizman bile hizlaniyor normal zaten daha sonra veremeyeceksin dur işte bir iki hafta bakarız
evt canmorda iki tane kurabiye var nasl görmedin sen
canm ben burda çok önce den daha büyük tartismalar yasadm ama hiç çıkmayı düşünmedim arkadas sonra ozelden bana yazdi yanlış anlasilmalar oldu çok üzüldüm diye özürdiledi onun o olgun hareketini ve pismanligini aciklamalerini okuyunca bende ondan özür diledim tatliya bagladk gitti oda iyi kilolar vermisti zatn hedefine de varp çıktı bende vermeye devam ediyorum ama o anda grupdan ciksaydk o yaklastgi hedefe ulasmadan cikicakti bende kilo vermeyi birakp şimdiye belki geri de alacaktmsabah
2 minik gevrek(Beypazari kurusu gibi)
1 haslanmis yumurta
ara:sutlu kahve
oglen
2 kucuk dilim tam bugday ekmegi
1.5 kk peynir
biraz findik ezmesi
ara: 3 yenidunya
aksam
4-5 yk tavuklu pilav
1 kaseden az cirba
salata
hepimiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz canmcanım bak hiç bilmiyordum bunları sayende öğrenmiş oldum, çok deneyimlisin maşallah
Yok canim değilim su ürünleri mühendisiyimYa canım ne zamandr sorucam unutuşorum ne arazisine çıkıyosun maliyeci misin sen?
-bugünkü menüm-
sabah
domates,salatalık,kapya
3 yk badem peyniri
5 yeşil zeytin
1.5 dilim tb ekmek
ara
1 fincan türk kahvesi
öğle
2 kuru incir
2 ceviz
10 çiğ fıstık
akşam
7 yk fasulye yemeği
3 kepçe mercimek çorba
2 dilim tb ekmek
salata
1 maden suyu
ara
yapınca yazacağım
2 litre su
İlla gideceğim diyorsun yanideadline canim ins bu hafta epey eksi olur. cumadan sonra cikayim o zaman
süper canmAkşam sporum da tamamdır 36 dk bölgesel 30 dk eliptik yaptim bileğim agridi umarim sabaha gecer
Mirafatos kurabiyeleri sen yemedin değil misüper canm
Reklam arası gibi olmusMerhaba kızlar alıntı yapmak istemedim öncelikle Y YesilinBuyusu bebisin hayırlı olsun canm Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahev için d geçmiş olsun canm insallah toparlayabilmissindir kendini yormamaya çalış dikkat et
Ayyyy alıntı yapmayınca unuttum iyi mi kime ne yazacagimi
N nil u mihr canm bazen bu şekilde sıkıntılı şeker olabilir ama burda takım ruhu ile ilerliyoruz birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz öncelikle herkes ilk olarak kendinden sorumlu olacak sonra sıra diğerlerine gelirlütfen ufak tefek şeyleri problem yapmayalım bundan sonra sen de dikkatli olursun bizler de durum düzelir ama hemen takımı bırakmak vs olmamalı daha önce ben de takım aktif değil felan diye debelenmistim ama takımımi birakamadim iyiki de bırakmamışm
deadline kaptanımız zaten çok yoğun bir iş temposu yanında kaptanlık yapiyor ona da emellerine de saygımız sonsuz kaldı ki takım olarak da gayet aktif bir takımız bence ben bu ara yoğun çalışıyorum geçici görevdeyim ama uğramaya çalışıyorum en azından okuyorum fırsat bulursam yazıyorum.... Hepimiz birbirimize destek vererek ilerleyelim uyumam lazım kısa kesiyorum sonra devam edecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?