- 7 Ağustos 2016
- 4.829
- 18.243
- 208
yarın yazcem inşallahReklam arası gibi olmus yazdıklarının arkasındayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın yazcem inşallahReklam arası gibi olmus yazdıklarının arkasındayım
Okuyordm kaptanıcembluegreeneyes burdaymissin ya aşağıda gördüm seni elma dersem çık armut dersem cikma elmaaaa
Okuyordm kaptanıcem
İyi geceler merak etmiştim yogunmussun sonuçta iyi geceler uğra blue bizi unutmaÖpüldünüz iyi geceler
+ ara 1
2 avuç kiraz
ara 2
1 fincan türk kahvesi
1 avuç kuru yaban mersini
Bugünkü menüm
Kahvaltı 10.00 peynir .6 zeytin.domates.1 parmak simit.1 .cy ks.recel .1 .tatli ks tahinli pekmez.
Ara yeşil .cy.
Öğle 14.00 4 ksk yoğurt.2 hurma tarcin.3 ksk yulafft.2 kuru kayisi
Ara 1 yeni dünya
Akşam.18.30 salata 1 porsiyon alabalık. 1 kepçe tarhana çorbası
Ara 3 çilek. 2 yenidunya.1 erik
Şu 2.5 lt
Spor 40 dk zumba
Akşam akşam tüm söyleyeceklerimi söyledim artık gidip yatabilirim iyi geceler
Okuyordm kaptanıcem
İnsallah guzel sonuclar alirim :)ShellShock cuma günü sabah kilo bildirimi yapmayı unutma bakalım ne yapmışsın bu hafta
dead merak etme haftaya ya da enn geç ondan sonraki haftaya listeye girersem asla sonuncu olmayacağız, sorumluluk duygusu olması gerekenden fazla bir insan olarak yüzdemizi yükselteceğimi umuyorumAkşam akşam tüm söyleyeceklerimi söyledim artık gidip yatabilirim iyi geceler
yok canım yasak değil de ölçülere hiç uymuyorum, kirazdan sonra olmadı. üstelik 12 kiraz yemem gerekirken 2 koca avuç yedim falan. off listeye hiç uyamıyorum yeşil, ama yarından itibaren sadık kalacağım. bir de uykumu düzenlesemBu tokat neden canım yaban mersini yasak mı?
off bak yine züber diyor bugün zaten aşırı açık iştahım olsa da yesem modumdayım. 5 tane yemiştin ya bir kere onu hiç unutamayacağım n'apıyorsun benim avokadoları almam gibi paket paket mi alıyorsunblonde ambition kızzzzzz bi kahve yapmadın bana aaaaaaa insan taşındı diye bi kahve yapar yanına da züber alır gelir aşkolsun
ayy canım sen ne yaşadın öyle özel değilse merak ettim attığı kazığı. keşke öyle içine atıp üzüntüden komalık olacağına burnundan getirseydin. bak hala etkilerini yaşıyorsun, bazı insanlara karşılık vermeden içi soğumuyor insanın. anladığı dilden konuşmak gerekiyormuş demek kiYa kaptaniçem diyince bi anımı hatırlattın içim sızladı ankarada bi kaleme verdiler beni herkes geliyo geçmiş olsun oranın müdürü çok sıkıntılı niye seni verdiler diyo ala ala niye ki neyse ben ön yargılı olmayayım diyorum sonra işte başladım kadının tek hayatı iş başka bir hayatı yok ne arkadaşı ne eşi ne dostu kendini işe vermiş iş yerinde de sevilmiyor iş kolik işi ne kadar yaparsan yap memnun edemiyosun yetmiyo kadına ben sıkıntısının yalnızlık olduğunu düşündüm dedim ben bu kadını iyileştiricem neyse alıp öğlenleri yemeğe çıkarmaya başladım yakın oturuyoduk hafta sonları onunla gezmeye başladım ki yaşı büyük yani sevdim de kadını bu şakilde yalnız olmasına cok üzüldüm kalemde sürikli espriler yapmaya başladım hep bişeyler organize ettim kadın bırükmaya başladı kendini gülüyo felan sonra bi an aklı geliyo eskiye dönüyo haydaaaaa ben sevildiğini bilsin diye müdüriçem demeye başladım kadına hoşuna gidiyodu nolcak ya her insanın mutlu olmaya ihtiyacı var mutlu olsun tam ben kadını iyi ettim derken hayatımın en büyük kazığını yedim ondan bir gecede üzüntüden zatürre geçirdim astım krizlerim tuttu komada kaldım 6 ay astım tedavisi gördüm 8 yıllık memuriyet hayatımda bir Allahın kuluna yalakalık etmiş insn değilim herkesde dik olduğumu iyi bilir ama işte insan verdiği onca emeğe onca değere üzülüyor gerçekten kötü insan kötü demekki diyosun insanlığa olan güvenini yitiriyosun. Birdaha kimseye sonu çem ile biten bişey demedim biri dediği zmanda hep ciğerlerim sıkışır eşime bile kraliçe dedirtmem. Ay ne uzun yazdım öyle bi an hatırlattın nefesim daraldı vallahi yazıp rahatlamak istedim.