iyi oldu bu sayede civcive kavuştumYa temmuzun başında ama inşallah ramazan da da yürüyüşler falan devam edeceğim verebildiği kadar vermem lazim
yanlışlıkla vermiş mezun madalyaları verirkenneyse şu an var sonuçta hayırlı olsun
listeye girince oluyormuş normaldeBenim civcivim olacak mı acaba
kahvaltı: 2dilim tambugday ekmeği arasına salça ve incecik kaşar ile tost yaptm
Ara:kahve,6 çilek,2 çağla bedem
40dakika bisiklet
öğlen: 100gr yağsız spagetti makarna
Akşam: karışık ızgara et, yarım pide,ayran
veee malesesef 3-4 çatal künefe
bu gezmeler beni bitirdi
kolay gelsinBende taşınıyorum valla çok yoruldum daha bide bunların yerleşmesi var şu an toparlama aşamasındayız
yanlis oldubugunki menum
sabah yogurt kaymaaksamustu yumurta
kolay gelsin
Olacak inşallah kazan biraz karistirmisBenim civcivim olacak mı acaba
Seninki de karışmış ya dur gideyim söyleyeyimbana niye mezun madalyesi verilmis
Sporun güzel canım dengelemişsin tekrarı olmazsa sorun olmazbugunki menu
sabah 3 yumurta 1kase yogurt kaymak 4 dilim peynir
oglen pancar haslama yogurt
aksam pancar kavhrma asiri yagli
ben bu menule kesin kilo alirim aaa
3 l su
nane adacayi papatya icdim
dans ettim 10 binden fazla addiim attim
Hahhah daha listeye girmeden mezun olsun demek inşaallah hepimize nasip olur mezuniyetiyi oldu bu sayede civcive kavuştum
2 ayda 10 kilo verirsin ama bayağı azim lazım,menü niye yazmıyorsun bak 50. soruşum bir daha sormayacağım
listeye girince oluyormuş normaldebana da yanlışlıkla verdi resmen, üstelik bir de mezun ettiler
haftaiçleri sıkı tut haftasonları ödül gibi olsun. 3-4 çatal aşırı değil ayrıcakahvaltı: 2dilim tambugday ekmeği arasına salça ve incecik kaşar ile tost yaptm
Ara:kahve,6 çilek,2 çağla bedem
40dakika bisiklet
öğlen: 100gr yağsız spagetti makarna
Akşam: karışık ızgara et, yarım pide,ayran
veee malesesef 3-4 çatal künefe
bu gezmeler beni bitirdi
inşallah ama mezun olmama bir 19 kilo 300 gramcık kadar var yani nereden baksak 1 yılHahhah daha listeye girmeden mezun olsun demek inşaallah hepimize nasip olur mezuniyet
kaynamaz kaynamazz seninkileri de ben kontrol ederim yaz sen yeter kifitblack menüleri yazmayı unutuyorum ya menü kontrolü yapmaktan herkesin menüsü kontrol ediyorum ya hergün kendiminkini arada kaynıyor
-bugünkü menüm-
sabah
domates,salatalık,kapya,maydanoz
5 yeşil zeytin
1 çk çörek otu
2 dilim tb ekmek
ara
2 kupa yeşil çay
10 çiğ fındık
2-3 dilim tarçınlı elma
öğle
1 dilim tb ekmek
6 yk maş fasulyesi
endiyven-roka salatası
ara
1 muz
akşam
1 kase lahana çorbası
1 tabak nohutlu bamya
3 yk siyah kinoalı salata
ara
1 fincan türk kahvesi
2 gün kurusu
1 hurma
2 litre su, 1 saat yürüyüş
teşekkür ederimMenü çok güzel canım
teşekkür ederim
yağ yakan lahana çorbası yaptım daha önce yapan var mı hanımlar? 1 koca tencere oldu ama tadı off1 tencereyi nasıl içeceğim hem de o çorbayı iştahını kesmek isteyen varsa tavsiye ederim müthiş iştah kapatıyor
canım sizin ev çok mı büyük? biz bütün evi iki kişi 2 günde toplamıştık. ama 70 m2 ev tabii kolay toplandı. ama sanki siz günlerdir uğraşıyorsunuzKızlar heryerim ağrıyor artık ya ayaklarım şişti valla belim kopuyo. Ev daha tamamen bitmedi ama bitmelik oldu diyeyim. Cumartesiye taşınıyoruz hayırlısıyla pazar gününe de temizlik için birini çağırıcam o temizledikçe ben yerleştiririm. Ben eskiden çok cesurdum gondola ayakta biner ranger da mest olurdum şimdi mümkün değil cam felan silemiyorum. Birde ev 7. katta imkansız yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?