Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ya temmuzun başında ama inşallah ramazan da da yürüyüşler falan devam edeceğim verebildiği kadar vermem lazim
yanlışlıkla vermiş mezun madalyaları verirken neyse şu an var sonuçta hayırlı olsun
iyi oldu bu sayede civcive kavuştum
2 ayda 10 kilo verirsin ama bayağı azim lazım,menü niye yazmıyorsun bak 50. soruşum bir daha sormayacağım
Benim civcivim olacak mı acaba
listeye girince oluyormuş normalde bana da yanlışlıkla verdi resmen, üstelik bir de mezun ettiler

kahvaltı: 2dilim tambugday ekmeği arasına salça ve incecik kaşar ile tost yaptm

Ara:kahve,6 çilek,2 çağla bedem

40dakika bisiklet

öğlen: 100gr yağsız spagetti makarna

Akşam: karışık ızgara et, yarım pide,ayran
veee malesesef 3-4 çatal künefe

bu gezmeler beni bitirdi

Hafta içi toparla canım malesef hafta sonu ve dışarı çıkınca hepimizde oluyor

bugunki menu
sabah 3 yumurta 1kase yogurt kaymak 4 dilim peynir
oglen pancar haslama yogurt
aksam pancar kavhrma asiri yagli
ben bu menule kesin kilo alirim aaa
3 l su
nane adacayi papatya icdim
dans ettim 10 binden fazla addiim attim
Sporun güzel canım dengelemişsin tekrarı olmazsa sorun olmaz

Hahhah daha listeye girmeden mezun olsun demek inşaallah hepimize nasip olur mezuniyet

haftaiçleri sıkı tut haftasonları ödül gibi olsun. 3-4 çatal aşırı değil ayrıca

Hahhah daha listeye girmeden mezun olsun demek inşaallah hepimize nasip olur mezuniyet
inşallah ama mezun olmama bir 19 kilo 300 gramcık kadar var yani nereden baksak 1 yıl olsundu
fitblack menüleri yazmayı unutuyorum ya menü kontrolü yapmaktan herkesin menüsü kontrol ediyorum ya hergün kendiminkini arada kaynıyor
kaynamaz kaynamazz seninkileri de ben kontrol ederim yaz sen yeter ki eskiden ne güzel yazardın,özledim senin menülerini

-bugünkü menüm-

sabah

domates,salatalık,kapya,maydanoz
5 yeşil zeytin
1 çk çörek otu
2 dilim tb ekmek

ara
2 kupa yeşil çay
10 çiğ fındık
2-3 dilim tarçınlı elma

öğle
1 dilim tb ekmek
6 yk maş fasulyesi
endiyven-roka salatası

ara
1 muz

akşam
1 kase lahana çorbası
1 tabak nohutlu bamya
3 yk siyah kinoalı salata

ara
1 fincan türk kahvesi
2 gün kurusu
1 hurma

2 litre su, 1 saat yürüyüş

Menü çok güzel canım

Menü çok güzel canım
teşekkür ederim
yağ yakan lahana çorbası yaptım daha önce yapan var mı hanımlar? 1 koca tencere oldu ama tadı off 1 tencereyi nasıl içeceğim hem de o çorbayı iştahını kesmek isteyen varsa tavsiye ederim müthiş iştah kapatıyor

Kızlar heryerim ağrıyor artık ya ayaklarım şişti valla belim kopuyo. Ev daha tamamen bitmedi ama bitmelik oldu diyeyim. Cumartesiye taşınıyoruz hayırlısıyla pazar gününe de temizlik için birini çağırıcam o temizledikçe ben yerleştiririm. Ben eskiden çok cesurdum gondola ayakta biner ranger da mest olurdum şimdi mümkün değil cam felan silemiyorum. Birde ev 7. katta imkansız yani.

Eskiden annem o çorba ile 35 kilo vermişti ben hiç yemedim annem yiyemezsin tam malzemeleri da hatırlamıyorum zaten demişti sonra ben internetten tarifi bulunca evet bu dedi kadın konuşurken bile içi kalktı garibimin.

canım sizin ev çok mı büyük? biz bütün evi iki kişi 2 günde toplamıştık. ama 70 m2 ev tabii kolay toplandı. ama sanki siz günlerdir uğraşıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…