• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım benimkide öyle çok biseyden anlamaz taşınmak eziyet olur öyle olunca yerimden kipirdayasim gelmiyor çoluk çocuk zor gerçekten taşınmakdan çok korkuyorum o yüzden allahtan ev büyükmüş eşyalar birbirine girmemiştir en azından allah kolaylık versin

Malesef girdi canım çünü çıktığım ev 2+1 ne alaka di mi :KK70: ama normalde 3+1 miş ev sahibi iki odayı birleştirmiş bende o yüzden mümkün olduğunca eşya eliyorum birazda o zaman alıyor açıkçası ama bugün halim kalmamış hiçbişey yapamıyorum. Zaten pek bişey kalmadı son gün gelemeden daha toparlayamayız çünkü kullandığımız eşyalar kaldı. Çok sağol cnım bu arada diyete uygun yemek bulmak gerçekten zor oluyor. Aklına pratik karatay tarifleri gelirse bana yazar mısın canım?

Malesef girdi canım çünü çıktığım ev 2+1 ne alaka di mi :KK70: ama normalde 3+1 miş ev sahibi iki odayı birleştirmiş bende o yüzden mümkün olduğunca eşya eliyorum birazda o zaman alıyor açıkçası ama bugün halim kalmamış hiçbişey yapamıyorum. Zaten pek bişey kalmadı son gün gelemeden daha toparlayamayız çünkü kullandığımız eşyalar kaldı. Çok sağol cnım bu arada diyete uygun yemek bulmak gerçekten zor oluyor. Aklına pratik karatay tarifleri gelirse bana yazar mısın canım?
kolay gelsin canım mesanger da problem var giremiyorum haberin olsun tatlm bide bugün dışarda halletmem gereken işlemler var canm akşam eve dönünce menümü yini toplu aticam ;)

kolay gelsin canım mesanger da problem var giremiyorum haberin olsun tatlm bide bugün dışarda halletmem gereken işlemler var canm akşam eve dönünce menümü yini toplu aticam :KK66:

Bende diyorum bizim kız nerelerde :KK66: sağol canım bugün dinleniyorum dün çok yorulmuşum başım ağrıyo her ihtimale karşı ilaç da içemiyorum :işsiz:

fitblack fitblack menümü yazayım bugün bak
Sabah 7.30 1 kk peynir 1 dilim tam buğday ekmeği 1 tatlı kaşığı bal
Ara 2 tane form kraker
Öğlen 12.30 1 kepçe mercimek çorbası 4 yk zeytinyağlı türlü patatessiz 3 yk kısır
Ara yapmadım yiyecek bişeyim yok yanımda akşam da ne yiyeceğimi bilmiyorum yiyince yazarım :D akşam yürümeyi düşünüyorum birde şu içmedim çok şu icecegim

Canim pratik olarak karatayda et yaparım genelde evde varsa tabi domatesli biberli kavururum yada fırında sebze zeytinyağlı baharatlı o da güzel oluyor

Canim pratik olarak karatayda et yaparım genelde evde varsa tabi domatesli biberli kavururum yada fırında sebze zeytinyağlı baharatlı o da güzel oluyor

Ben tavada tencerede et pişiremiyorum canım ya bana kokuyor sonra yıllarca et yiyemiyorum. Eve alışveriş de yapmıyorum düzenim yok bozulur dökülür israf olur diye aklıma yeşil mercimek kavurması geldi onu yaptım akşam sarımsaklı yoğurtla onu yeriz artık bugünde böyle olsun. Ama eti iyi hatırlattın yarın alabilirsek fırnda yaparım

kaptanım merhabalar anlatıyım size neden bildirim yapamadığımı hatta gülün bana
cuma günü sabah tartıldım sonra işe geldim veliler birikmiş gelen giden çok yoğundu ve ben resmen cuma günü olduğunu unuttum hatırladığımda akşam saat 6 idi sonra telden girmeye çalıştım haftasonu dahil telefondan bi türlü giremedim güvenli değil felan diyo şimdi yine iş yerindeki bilgisayardan giriyorum çok özür dilerim herkesten
est. evet canim kk de problem var, girilmiyor

Ben hala telefona yüklediğim programdan açamıyorum googledan giriyorum vermişsin yine canım doktor ne dedi peki?

Belli değil henüz ama sanırım değilim çünkü şişlik hissediyorum bende tahlil yaptırmaktan vazgeçtim cuma güna simir testi yaptırıcam onu yaptırırken adet olmazsam yaptırırım bi bakalım
Tahlil yaptir canım şişlik olur çünkü
Smear testi yapmazlar zaten test yaapmadan sen dr soyle tahlil istiyorum diye

M merkerdemus berceste_ berceste_ tahmin ettim giremediginizi o gün sitede sorun varmış giremeyenler olmuş sağlık olsun bu hafta yaparsınız :KK66: berceste üzülme o zaman verdiysen hala vermişsindir yine eksidesin yani :KK66:
O zaman ben cezalı değilim dimi cunkku girmek için uğraştım

Y YesilinBuyusu canım nasılsın belki yazdın ama test yaptın mı bugün

Canım o kadar başım ağrıyor ki bugün yorgunlktan kafamı kaldıramıyorum gitmedim doktora tahlil de tekrarlamadım çarşamba ya da cuma simir vermeye gidicem o zaman yaptırırım tekrardan ama adet olucakmış gibi geliyo bana şişlik var çünkü

Tahlil yaptir canım şişlik olur çünkü
Smear testi yapmazlar zaten test yaapmadan sen dr soyle tahlil istiyorum diye

Neden yapmazlar canım riskli bi durum mu olur? Olmadı önci tahlili yaptırır sonuç çıkınca veririm simiri 1 saate çıkıyo zaten oyalanğrım biraz

slm kizlar bugün de disardaydim işlerimiz vardı öğlen ve aksami disarda yedik :KK17:

kahvaltı:tereygli yumrta,kk.peynir,2dilim tambugday ek.,2çatal domates,çay

öğlen: 1dilim profitorollu pasta ve kahve

Akşam: 3yemek kaşığı hünkar beğendi, 2yemek kaşığı kadar beşemel soslu patates, 2kaşık kuru borulce salata,2dilim pancar , 3-4patates kızartması

Akşam açık büfe de yediğimiz için böyle secenekleri ve miktarları az tutmaya çalıştım kızlar en azindan ölçüler 2-3 yemek kaşığı kadardı:110: malesef öğlende pastanede esimle buluştuk öğle yemwgi yerine böyle bir seçim oldu :bicak:

Back