• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım miktarları da yazsana zeytinin peynirin :oops: böyle anlaşılmıyor çünkü ben bir oturuşta 20-30 zeytin yiyebilirim mesela :oha:
bu arada sen taşınıyorsun değil mi?

tadı da güzel adını da öğrendim :) endivyen gibi havalı bir adı varmış :) annem hep kullanırdı salatalarda da adını bilmezdim işte hiç

öğleyi sabah akşam çok güzel dengelemişsin:KK50:

canım kuru elmanın tadı nasıl? gün kurusundan bıktım başka kuru meyveler denemek istiyorum
canim kuru elma iyi tadi ama cok yenmemeli tabi)) kalori meselesi..
baksana sana super bi sey diyecegim. cok iyi bildigimiz ama aklimiza gelmeyen bi gida. Tadi mukemmel, kalorisi 24, icerigi baska gidada var mi bilmiyorum(bol lif, vitaminler,...) evet bu mucizevi gida HURMA;) ara ogunlerde bir iki alinca h sekeri dengeliyor hem aclik krizini engelliyor hem tok tutuyor

Günaydın arkadaşlar herkese mutlu pazarlar
Dün sayfaya giremedim evi toparlayip carsiya ciktim yurume gidip geldim 20.000 adimi gectim eve geldigimde cok yorulmustum
Dışarda yarim simit yedim akşam yemeği 5 kaşık bulgur pilavı ve salata yedim suyumu ictim
Sabah uyandigimda tabanlarim ağrıyordu :-)
Sade kahvemi içip 30 dk eliptik yaptım birazdan kahvaltımı yapicam ve evi silip süpürecegim:temizlik:
dün sadece toparlayabildim akşam kaldigin yerden spor devam gün içinde şaşırmazsam kaçamak yapmayacağım inşaallah çok amin :KK200::KK200:

Maşallah canım çok iyisin

canim kuru elma iyi tadi ama cok yenmemeli tabi)) kalori meselesi..
baksana sana super bi sey diyecegim. cok iyi bildigimiz ama aklimiza gelmeyen bi gida. Tadi mukemmel, kalorisi 24, icerigi baska gidada var mi bilmiyorum(bol lif, vitaminler,...) evet bu mucizevi gida HURMA:KK66: ara ogunlerde bir iki alinca h sekeri dengeliyor hem aclik krizini engelliyor hem tok tutuyor
canım ben her gün 2 tane hurma yiyorum zaten hurma kadar güzel başka kuru meyve yok ,onun yeri bende apayrı:KK48:

kızlar haftasonu tabi yine eşim evde gezmeler filan derken artı siteye de girmek çok çok zor ancak girebildim. Herkes sormuş çok sağolun:KK200:

Dünki menum

kahvaltı: 1yumurta,1dilim ekmek,çay

Ara: sütlü kahve,çeyrek muz

:spor:1 saat kondisyon bisikleti

öğlen: iskender,ayran (bir porsiyonu kızımla yedik ben yarısını bile yemedim)

:olamaz: malesef iki çatal kufene ve kaymak:eek:

tüm gün gezdik bol bol yürümüşde olduk

Akşam: 2kase yayla çorbası,3adet çilek

kızlar haftasonu tabi yine eşim evde gezmeler filan derken artı siteye de girmek çok çok zor ancak girebildim. Herkes sormuş çok sağolun:KK200:

Dünki menum

kahvaltı: 1yumurta,1dilim ekmek,çay

Ara: sütlü kahve,çeyrek muz

:spor:1 saat kondisyon bisikleti

öğlen: iskender,ayran (bir porsiyonu kızımla yedik ben yarısını bile yemedim)

:olamaz: malesef iki çatal kufene ve kaymak:eek:

tüm gün gezdik bol bol yürümüşde olduk

Akşam: 2kase yayla çorbası,3adet çilek
ikimiz de iskender yemisisz ama ikimiz de hareket ve menuyle dengelemisiz. haftada bir odul gibi yarimsar porsiyon olmalu aslinda yoksa bitince saldiriyor insan((

ikimiz de iskender yemisisz ama ikimiz de hareket ve menuyle dengelemisiz. haftada bir odul gibi yarimsar porsiyon olmalu aslinda yoksa bitince saldiriyor insan((
evet canm hafata sonu sıkı yapamiyorum ben zaten m3cbur dışarda oluyoruz anca böyle abartmamaya dikkat edip hafta içi sıkı tutuyorum dengeyi anca öyle kurabiliyorum artk ;)

canım ben adım sayar kullanmıyorum hiç bilmiyorum da pek 20.000 adım kaç saat yapıyor:KK48: bayağı çok zannımca:KK48:
ilk bir hamlama oluyor ama sporu bırakmayıp devam edersen 2-3 güne geçiyor o :KK16:
Canim saat olarak bilmiyorum ama evet çok saat bencede :))

Selam arkadaşlar evde iş güç bitmiyor bırakıp kaçasım var vallahi
Sabah iki dilim kepek ekmeği 3 zeytin bir parça peynir iki sosis
Ara 6 çiğ badem 3 gün kurusu
Öğle bir tabak karnabahar yemeği bir kase yoğurt bir dilim kepek ekmegi
Şimdi bir kaç badem yedim
Özel gün sebebiyle ağrım var bölgesel spor yapamiycam ama eliptik yaparım biraz iyi gelir agrima

Kızlar telaşım var biliyorsunuz ben yediklarimi yazayım sonra unutucam
Kahvaltı
Kaşarlı omlet yarım çay bardağı çiğ fıstık zeytin peynir

Çok yoruluyorum o yüzden akşam aşırı yememek için ara öğün yaptım

1 bardak kefir biraz da uşgun değişik isimlerde bilinir ışgın kürt muzu dağ muzu bir çok adı var buralarda ünlü olan bir bitki çok şifalı ve ben çok severim tadı can eriğine benziyo biraz normalde tuzlayıp limonlayıp yiyorum ama diyetteyim diye tuza elimi sürmedim

Selam arkadaşlar evde iş güç bitmiyor bırakıp kaçasım var vallahi
Sabah iki dilim kepek ekmeği 3 zeytin bir parça peynir iki sosis
Ara 6 çiğ badem 3 gün kurusu
Öğle bir tabak karnabahar yemeği bir kase yoğurt bir dilim kepek ekmegi
Şimdi bir kaç badem yedim
Özel gün sebebiyle ağrım var bölgesel spor yapamiycam ama eliptik yaparım biraz iyi gelir agrima
Bende taşınıyorum valla çok yoruldum daha bide bunların yerleşmesi var şu an toparlama aşamasındayız

Bende taşınıyorum valla çok yoruldum daha bide bunların yerleşmesi var şu an toparlama aşamasındayız
Kolay gelsin canım evet taşınmak zor iş malesef geçen sene evi komple.tadilât yaptırmıştım eşyalar evdeydi çok yorulmuştum şimdi de boya işi var bizimde henüz cesaret edemiyorum yaptırmaya :)

deadline deadline hiç sesin çıkmıyor bak senin de menülerini istiyorum ben,kaptana kaptancılık yapmış gibi olmayayım ama şunun şurasında grup arkadaşlığımızın mazisi var hakkım :KK70: :KK70:
temmuza ne kaldı şurada nisan bitti, mayıs haziran bir şey kalmadı,işi sıkı tut:deli: temmuzun kaçıydı sonu mu bari :deli:
Ya temmuzun başında ama inşallah ramazan da da yürüyüşler falan devam edeceğim verebildiği kadar vermem lazim
deadline deadline tamam düzeltildi artık benim de bir civcivim var yihuuu :KK73:
yalnız kızlar mezun madalyası çok havalıymış, yarım saat de olsa sahip oldum :deli: hepimizin olsun çok çalışalım da:KK59:
yanlışlıkla vermiş mezun madalyaları verirken :D neyse şu an var sonuçta hayırlı olsun:-)

Back