canım yeni dünyalar çıktı güzel mi tadı olmuşlar mı sence? ben hala çilekte takılı kaldımCuma menüm
Kahvaltı 1 omlet.peynir.1 dilim tam buğday ekmeği.domates.6 zeytun
Ara yeşil .cy 3yeni dunya
Öğle avuç içi kadar tavukla sote.1 brdk ayran.1 dilim ekmek.salata
Ara 2 ceviz.2 kuru kayısı.1 yeni dünya
Akşam. 1 kase cacık. 2 ksk yoğurt havuç rendesi ve 1 ksk keten tohumu karışımı
Ara 2 ksk yoğurt.tarcin.zerdecal karışımı
Su 2.5 lt
Spor 40 dk zumba
@deadline @Mirafatos
Aklından bile geçirme canım pişman olursun ben bir başladım sonu gelmedikızlar canm çok değişik bol kalorili şeyler çekiyor ay iki gündür bir iştah geldiacil toparlanmam lazım kahvemi içtim kızlar bisikletin üzerindeyim şimdi
hihh çok az, su içmen lazım . üstelik türk kahvesi,nescafe, çay falan içince daha çok su içmeliyiz çünkü onlar vücuttan su atıyorBende kitap okumayı seven biriyse kitap alırım çok güzel bi düşünce canım.
Şeyyy bennnn şeyyyy sıfır şu ana kadar sadece türk kahvemi içtim
aynen ödül gibi olur, ben de diyetisyenle haftada bir gün bir öğün serbest olsun diye konuşmuştum ama takıma girene kadar yok,önce ayrıldığım kiloya dönmem lazım 67.300. önce civciv sonra ödülevet canm kahvebol su ve 1 saat bisiklet sonrası kendime geldim benim de eşim kahvaltıya götüreyim seni bayadr gitmedik diyip duruyor kaç haftadr erteliyorum sırf kilo yüzünden şu 69-68 ucundan bir görünsün de öyle gidicem ya sahilde serpme kahvaltı yada şehir dışına doğru doğa içinde köy kahvaltısı veren yerler den birine gidip keyfimi öyle yapicam 6lı rakamlara geçmeden yok
evet canm kahvebol su ve 1 saat bisiklet sonrası kendime geldim benim de eşim kahvaltıya götüreyim seni bayadr gitmedik diyip duruyor kaç haftadr erteliyorum sırf kilo yüzünden şu 69-68 ucundan bir görünsün de öyle gidicem ya sahilde serpme kahvaltı yada şehir dışına doğru doğa içinde köy kahvaltısı veren yerler den birine gidip keyfimi öyle yapicam 6lı rakamlara geçmeden yok
hihh çok az, su içmen lazım . üstelik türk kahvesi,nescafe, çay falan içince daha çok su içmeliyiz çünkü onlar vücuttan su atıyor
allah allaah neden peki?Harikasın canım arkadaşım aynen devam 69 u görmeden cısss yokkkk
Ya evet biliyorum ama bu ara hiç içemiyorum ya hiçççç daha hala 1 yudum bile içemedim
500 ml olan şişelerden ikincinin yarısına geldim. yani 750 mlGünaydın kızlar hadi bugün gün içinde o ana kadar kaç lt şu içeriğimizi yazalım.
Benim yarim lt şu ana kadar
allah allaah neden peki?
normalde de su içemeyen biri misin peki? yoksa bugüne özel mi
Y YesilinBuyusu canım bak benim gibi cam şişe al,yanında hep bulundur. nasıl içtiğini anlamıyorsun bile.
ben 500 ml bu şişelerden günde 4-5 tane içiyorum
6 litre su içmiş biri 2 litre mi içemeyecekYok asya emmeyi bıraktığından beri suyu zor içiyorum süt olsun diye günde 6 litre felan içiyordum şimdi hiç içmediğim günler oluyor.
Ya işte bende içebilmek için şişe hazırlıyodum kendime limnlu zencefilli felan tadı değişince yine içiyordum ama şu an kalkıp o suyu bir türlü hazırlayamıyorum ya niyeyse sıra ona gelince inanılmaz bi tembellik çöküyo.
:) bakalım ya bide böyle kararlı olduğum zamanlarda işler çok yoğun oluyor giremiyorum hiç. ben azimliyim ama evren buna karşı sanırımhoşgeldin çok kilon yokmuş verirsin kısa zamanda keşke sendeki bilinç düğün zamanı bende de olsaydı o zamanlar eşimle homidigırtlak yiyodum tabi üstünden 6 yıl geçti
canım kahvaltı yapsan daha iyi olmaz mı en önemli öğün bencedünden itibaren menülerimi yazayım.
CUMA GÜNÜ
Sabah.. genellikle kahvaltı etmiyorum onun yerine 2 bardak ılık limonlu su veya kahve içiyorum.
Öğlen.. bir kase nohut pilav bir kase yoğurt
Akşam.. koca bir tabak salata ve yoğurtlu ıspanak yemeği
30 dk kadar kol bacak hareketleri ve direnç bandıyla kol bacak germe
Güncel Kilom : 52.4
CUMARTESİ GÜNÜ
Sabah.. yine kahvaltı yok 2 bardak su
Öğlen.. bir tabak ıspanak
Akşam.. bir tabak şehriye çorbası ve ıspnak yemeği yanına salata ( sabahtan planlıyorum da ne yapacağımı ondan yazdım )
spor yapar mıyım yapmaz mıyım bilmiyorum ama temzlik yapacağım o da spordan sayılır bence
canım kahvaltı yapsan daha iyi olmaz mı en önemli öğün bence
erken kalkma çok zor alışkanlık ediniliyor kendimden biliyorumçok haklısın ama işte sabahları beş dakika daha uyumak için kahvaltıdan feragat ediyorum. sonra koştur koştur işe gidiyorum yetişmiyor. bir türlü erken kalkma olayını oturtamadım kendimde 8 de kalkıyorum 8:30 da iş başı
deneyeceğim bakalım inşallah başarabilirim :)erken kalkma çok zor alışkanlık ediniliyor kendimden biliyorum
ama artık erken yatıp 5-5.30 gibi kalkmaya başladım ben. yavaş yavaş geriye çekebilirsin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?