Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım yeni dünyalar çıktı güzel mi tadı olmuşlar mı sence? ben hala çilekte takılı kaldım

kızlar canm çok değişik bol kalorili şeyler çekiyor ay iki gündür bir iştah geldi acil toparlanmam lazım kahvemi içtim kızlar bisikletin üzerindeyim şimdi
Aklından bile geçirme canım pişman olursun ben bir başladım sonu gelmedi o yüzden en iyisi hiç yememek

Bende kitap okumayı seven biriyse kitap alırım çok güzel bi düşünce canım.

Şeyyy bennnn şeyyyy sıfır şu ana kadar sadece türk kahvemi içtim
hihh çok az, su içmen lazım . üstelik türk kahvesi,nescafe, çay falan içince daha çok su içmeliyiz çünkü onlar vücuttan su atıyor

aynen ödül gibi olur, ben de diyetisyenle haftada bir gün bir öğün serbest olsun diye konuşmuştum ama takıma girene kadar yok,önce ayrıldığım kiloya dönmem lazım 67.300. önce civciv sonra ödül

Harikasın canım arkadaşım aynen devam 69 u görmeden cısss yokkkk

hihh çok az, su içmen lazım . üstelik türk kahvesi,nescafe, çay falan içince daha çok su içmeliyiz çünkü onlar vücuttan su atıyor

Ya evet biliyorum ama bu ara hiç içemiyorum ya hiçççç daha hala 1 yudum bile içemedim

Harikasın canım arkadaşım aynen devam 69 u görmeden cısss yokkkk

Ya evet biliyorum ama bu ara hiç içemiyorum ya hiçççç daha hala 1 yudum bile içemedim
allah allaah neden peki?
normalde de su içemeyen biri misin peki? yoksa bugüne özel mi

allah allaah neden peki?
normalde de su içemeyen biri misin peki? yoksa bugüne özel mi

Yok asya emmeyi bıraktığından beri suyu zor içiyorum süt olsun diye günde 6 litre felan içiyordum şimdi hiç içmediğim günler oluyor.

Y YesilinBuyusu canım bak benim gibi cam şişe al,yanında hep bulundur. nasıl içtiğini anlamıyorsun bile.
ben 500 ml bu şişelerden günde 4-5 tane içiyorum

Ya işte bende içebilmek için şişe hazırlıyodum kendime limnlu zencefilli felan tadı değişince yine içiyordum ama şu an kalkıp o suyu bir türlü hazırlayamıyorum ya niyeyse sıra ona gelince inanılmaz bi tembellik çöküyo.

6 litre su içmiş biri 2 litre mi içemeyecek
dediğin gibi üşengeçlikten bence,ama emek olmadan olmuyor kalkıp hazırla bence

hoşgeldin çok kilon yokmuş verirsin kısa zamanda keşke sendeki bilinç düğün zamanı bende de olsaydı o zamanlar eşimle homidigırtlak yiyodum tabi üstünden 6 yıl geçti
:) bakalım ya bide böyle kararlı olduğum zamanlarda işler çok yoğun oluyor giremiyorum hiç. ben azimliyim ama evren buna karşı sanırım

dünden itibaren menülerimi yazayım.

CUMA GÜNÜ

Sabah.. genellikle kahvaltı etmiyorum onun yerine 2 bardak ılık limonlu su veya kahve içiyorum.
Öğlen.. bir kase nohut pilav bir kase yoğurt
Akşam.. koca bir tabak salata ve yoğurtlu ıspanak yemeği

30 dk kadar kol bacak hareketleri ve direnç bandıyla kol bacak germe

Güncel Kilom : 52.4

CUMARTESİ GÜNÜ

Sabah.. yine kahvaltı yok 2 bardak su
Öğlen.. bir tabak ıspanak
Akşam.. bir tabak şehriye çorbası ve ıspnak yemeği yanına salata ( sabahtan planlıyorum da ne yapacağımı ondan yazdım )

spor yapar mıyım yapmaz mıyım bilmiyorum ama temzlik yapacağım o da spordan sayılır bence

canım kahvaltı yapsan daha iyi olmaz mı en önemli öğün bence

canım kahvaltı yapsan daha iyi olmaz mı en önemli öğün bence

çok haklısın ama işte sabahları beş dakika daha uyumak için kahvaltıdan feragat ediyorum. sonra koştur koştur işe gidiyorum yetişmiyor. bir türlü erken kalkma olayını oturtamadım kendimde 8 de kalkıyorum 8:30 da iş başı

erken kalkma çok zor alışkanlık ediniliyor kendimden biliyorum
ama artık erken yatıp 5-5.30 gibi kalkmaya başladım ben. yavaş yavaş geriye çekebilirsin bence

erken kalkma çok zor alışkanlık ediniliyor kendimden biliyorum
ama artık erken yatıp 5-5.30 gibi kalkmaya başladım ben. yavaş yavaş geriye çekebilirsin bence
deneyeceğim bakalım inşallah başarabilirim :)

Kızlar ivi toparlıyoruz hemen menüleri yazayım

Kahvaltı
kaşarlı omlet peynir zeytin yarım çay bardağı çiğ fıstık

Akşam yemeği
Kısır ve ayran

Evde hiçbişey yok dışardan da yemek istemedim bulduğum en masum şey bulgurdu. Bu arada kısırlık bulgur bile değil ancak pilavlık bulgur vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…