• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bende evlenirken 58 dim :110: hamileyken kilo almaya basladigmda :anneadayı: 63 ü görmüştüm en son :KK70: bebis sonrası 67 nin altina inemedim:emir_bebek: :olamaz: bu sefer insallah 58e geri dönerim 58-60 da ben çok güzel oluyorum daha altını istemem ama inebilirsem 58 i geri istiyorum:KK200:
demek ki boyun var canım senin ben de boy da yok top gibi oluyorum yine 58'de :KK48: benim de 50 olmam lazım:KK51:

Doğrudur canım ne biliyim birden görünce kötü oldum neye uğradığımı şaşırdım.
annemde de morluk oluyor trombosit düşüklüğünden. belki böyle bir şeydir ama onun da tedavisi basit,yükleme falan yapıyorlardı sanırım. yani en kötü ihtimal budur rahat ol sen

Ay birden neye uğradığımı şaşırdım ya şu kadın dizisinde de kadının vücudu morarıyor ya bi an başka yerlerimde var mı diye baktım da sadece bacaklarımda varmış eşimde şok oldu soyduk beni inceliyoruz ya güler misin ağlar mısın
:KK70: ayy var ya direk dedim zaten şimdi bu kadın dizisini düşünmustur diye:-) eyfam yapma canm çok basit şeylerden olabiliyor heleki sadece bacaktaysa hiç onemsemeyin diyor nette ;)

bugünkü menüm

sabah

domates,salatalık,kapya,semizotu
1 çk çörek otu
5 siyah zeytin
2 dilim tb ekmek
2 çiğ kaju
2 çiğ fındık
6 çiğ fıstık

ara
2 gün kurusu
2 hurma
10 çiğ fıstık

öğle
semizotu-roka salatası
7 yk nohut
1 kupa soda-limon

ara
6 çilek

akşam
1 kase kerevizli mercimek çorba
5 yk tam buğday makarna
1 tabak bezelye

2 lt su, 1.5 saat yürüyüş

hayır bakma. ooo internete kalırsak başım ağrısa kanserim. doktor en doğru bilgiyi verecektir. ne zaman gidiyorsun?

Pazartesi gidicem canım.

annemde de morluk oluyor trombosit düşüklüğünden. belki böyle bir şeydir ama onun da tedavisi basit,yükleme falan yapıyorlardı sanırım. yani en kötü ihtimal budur rahat ol sen

Biraz rahatladım canım çok sağolun.

:KK70: ayy var ya direk dedim zaten şimdi bu kadın dizisini düşünmustur diye:-) eyfam yapma canm çok basit şeylerden olabiliyor heleki sadece bacaktaysa hiç onemsemeyin diyor nette :KK66:

Ay yani akla gelmiycek gibi değilki. Rahatladım canım biraz sağolun tabi o şokla elim ayağıma dolaşınca yediğim züberler tüm haftamın emeğini mahvetti.

Pazartesi gidicem canım.

Biraz rahatladım canım çok sağolun.

Ay yani akla gelmiycek gibi değilki. Rahatladım canım biraz sağolun tabi o şokla elim ayağıma dolaşınca yediğim züberler tüm haftamın emeğini mahvetti.
saçmalama yahu!
züber de şeker yok bir şey yok bildiğin meyve tatlısı. hiç de öyle 1 haftayı götüremez. içinde meyve var kuruyemiş var. hangisinden aldın kaç tane yedin bak akşam akşam canımı çektirdin :))

İyi akşamlar arkadaşlar
Sabah menüm kepek ekmekli tost
Ara sade kahve
Öğle 3 kaşık bulgur pilavı ve türlü
Ara 6 çiğ badem 3 gün kurusu
Akşam
Türlü salata ve bir dilim kepek ekmegi
Sporum 40 dk eliptik 30 dk bölgesel belki birazdan bisiklet sürmeye cikarim oğlumla
3 lt ye yakın su ictim

bugünkü menüm

sabah

domates,salatalık,kapya,semizotu
1 çk çörek otu
5 siyah zeytin
2 dilim tb ekmek
2 çiğ kaju
2 çiğ fındık
6 çiğ fıstık

ara
2 gün kurusu
2 hurma
10 çiğ fıstık

öğle
semizotu-roka salatası
7 yk nohut
1 kupa soda-limon

ara
6 çilek

akşam
1 kase kerevizli mercimek çorba
5 yk tam buğday makarna
1 tabak bezelye

2 lt su, 1.5 saat yürüyüş
Yine super bir menü ve spor harikasin senin menülere hep hayrandım doyurucu ve saglikli

saçmalama yahu!
züber de şeker yok bir şey yok bildiğin meyve tatlısı. hiç de öyle 1 haftayı götüremez. içinde meyve var kuruyemiş var. hangisinden aldın kaç tane yedin bak akşam akşam canımı çektirdin :))

Hiç söylemeyeyim canım yaaa :olamaz::KK67:

demek ki boyun var canım senin ben de boy da yok top gibi oluyorum yine 58'de :KK48: benim de 50 olmam lazım:KK51:
yok canm boyum senle ayni ama benim kasım ve kemiğim ağır basıyor ondan olduğum kilodan daha az duruyorum ben hep zaten bide çok zayıf da sevmiyorum yani 36 nın altını sevmiyorum ben 58-60 da zaten 36 giyiyorum canm göğüs ile popo kalıyor gerisi ince tam oluyor benim göğüs ve popo da ağır basıyor galiba :KK48:

yok canm boyum senle ayni ama benim kasım ve kemiğim ağır basıyor ondan olduğum kilodan daha az duruyorum ben hep zaten bide çok zayıf da sevmiyorum yani 36 nın altını sevmiyorum ben 58-60 da zaten 36 giyiyorum canm göğüs ile popo kalıyor gerisi ince tam oluyor benim göğüs ve popo da ağır basıyor galiba :KK48:
ayy ne güzel o zaman şanslısın bence :KK31: ben 50 olacağım da anca :KK48:

Back