• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kahvaltı : sucuk ızgara,bir haşlanmış yumurta,domates,yeşillik,2dilim ekmek

Ara: 2çilek,bir issirik muz

öğlen: 2 tane içli köfte:oops:

Ara: bir kornetto:dondurma:

Akşam: 2 kase şehriye çorbası

3,5 lt su:eğlence:
30 dakika yürüyüş:spor:
1 saat kondisyon biaikleti:KK55:
:olamaz:bugün çok yedim ya hafta içi sıkı tutup telafi yapicam :KK54: içli köfte ve dondurma disardeyken parkda sahilde dolaairken yedim aslinda bu yazdığım sporların dışında parklarda disarlarda filan baya kostur yurudum oynadm benim kizla yine ;)

kızlar eşimi gaza getirdim mekik çek sınav yap ben senle yaparm bak hergün filan derken şimdi gaza geldik:KK48: gecenin finali

sınav,mekik,plank,ters mekik,köprü:rapci:

Maşallah canım şu sonuçlarıı öğreneyim bende yetişecem süna gerçi evin işlerinden nasıl fırsat bulacaksam bilmiyorum yani

Maşallah canım şu sonuçlarıı öğreneyim bende yetişecem süna gerçi evin işlerinden nasıl fırsat bulacaksam bilmiyorum yani
canım sen zaten şimdi taşınma ile uğraşıyorsun sonra bebek artık sporu unut tehlikeli halilelik için calisiyorsun ya olmaz artk sen doğum sonrasına sakla kendini ozaman spor yaparsın ;)

canım sen zaten şimdi taşınma ile uğraşıyorsun sonra bebek artık sporu unut tehlikeli halilelik için calisiyorsun ya olmaz artk sen doğum sonrasına sakla kendini ozaman spor yaparsın :KK66:

Yok canım zaten sadece hamile platesi ve yürüyüş yapıcam o kadar. Riske atamam. Zaten bu ev işi baya yoruyor insanı. Ay resmen odanın bi tanesini attım evden. Ben evime vitrin almadım vıttı vızır şeyleri sevmiyorum diye millet durup durup bana hediyelik eşya alıyor ya hepsini verdim apartman görevlisinin kızları var sever kız çocuklrı öyle şeyleri. Hayır bide yani başkasının evine niye süs eşyası alırsın ki kardeşim zevklerimiz bir mi bakalım! Ben kalabalık eşya hiç sevmiyorum ya bana böyle batıyo o eşyalar sırtımda taşıyomuşum gibi geliyo en güzeli minimalist yaşam. Daha tam ayıklayamıyorum yeni eve geçelim yerleşirken bi bu kadar daha eşya atarım ben :KK70:

1.5 sabah yemiştim 3.5 da akşam yedim 5 tane yemiş oldum

Foto atamıyorum ben bilgisayardan atmam lazım ya birde üniversitenin sitesi bi tuhaf indirmiyo sonuçları
kalorisine baktım da evet biraz fazla olmuş ama olsun en azından zararlı bir şey değil :KK19:
kızlar eşimi gaza getirdim mekik çek sınav yap ben senle yaparm bak hergün filan derken şimdi gaza geldik:KK48: gecenin finali

sınav,mekik,plank,ters mekik,köprü:rapci:
sporda idolüm sensin :-):KK6:
Yok canım zaten sadece hamile platesi ve yürüyüş yapıcam o kadar. Riske atamam. Zaten bu ev işi baya yoruyor insanı. Ay resmen odanın bi tanesini attım evden. Ben evime vitrin almadım vıttı vızır şeyleri sevmiyorum diye millet durup durup bana hediyelik eşya alıyor ya hepsini verdim apartman görevlisinin kızları var sever kız çocuklrı öyle şeyleri. Hayır bide yani başkasının evine niye süs eşyası alırsın ki kardeşim zevklerimiz bir mi bakalım! Ben kalabalık eşya hiç sevmiyorum ya bana böyle batıyo o eşyalar sırtımda taşıyomuşum gibi geliyo en güzeli minimalist yaşam. Daha tam ayıklayamıyorum yeni eve geçelim yerleşirken bi bu kadar daha eşya atarım ben :KK70:
bu konuda fikirlerimiz bir evin yarısını attım hala ıvır zıvır dolu. ondan gelmiş bundan gelmiş. daha da ayıklayıp atacağım çok şey var :bicak:

kalorisine baktım da evet biraz fazla olmuş ama olsun en azından zararlı bir şey değil :KK19:

sporda idolüm sensin :-):KK6:

bu konuda fikirlerimiz bir evin yarısını attım hala ıvır zıvır dolu. ondan gelmiş bundan gelmiş. daha da ayıklayıp atacağım çok şey var :bicak:

Ay sorma ya katlanamıyorum ıvır zıvıra. Ben salonuma sadece tv ünitesi aldım o kadar. Herkese de söylerim ben süs eşyası sevmiyorum diye görümcem sırf gıcıklığına alıyor eşimde tabii ablasının aldığı şeyleri atmama razı olmuyor ama bu sefer attım valla almasın bana kimse bin kere söylüyorum dedim birde yani öyle alakasız öyle benim zevkime zıt şeyler ki anlatamam. Ben hiçbir tanıdığıma süs eşyası almam sorarım neyin eksik diye. Nasılsa alıcam işine yarayan bişey olsun evine kalabalık olmasın derim. Eğer gerçekten samimiyet varsa sormakta da onun ihtiyacını almakta da bir sakınca görmüyorum. Samimi değilse de herkesin mutfağında ihtiyacı olabilecek bişey alır geçerim ama süs eşyası almam yani herkesin zevki farklı sonuçta. Kıyafetleri de kullanmıyorsam eskimeden ihtiyacı olana veririm dolap bekleyeceğine işe yarasın.

Günaydın arkadaşlar herkese mutlu hafta sonlari:KK200:
Sabah sade kahvemi içtim dışarı çıkıp 1.5 saat yürüdüm eve geldim duş alıp yulaf kepekli omlet zeytin peynir ve acı biber turşusu yedim :oha: şimdi evi toparlayıp çarşıya cikicam
canım senin sporun da müthiş, benim 1.5 saat yürüyüş sonrası canım çıkıyor sen bir de çarşıya çıkacakmışsın :D

Cuma menüm
Kahvaltı 1 omlet.peynir.1 dilim tam buğday ekmeği.domates.6 zeytun
Ara yeşil .cy 3yeni dunya
Öğle avuç içi kadar tavukla sote.1 brdk ayran.1 dilim ekmek.salata
Ara 2 ceviz.2 kuru kayısı.1 yeni dünya
Akşam. 1 kase cacık. 2 ksk yoğurt havuç rendesi ve 1 ksk keten tohumu karışımı
Ara 2 ksk yoğurt.tarcin.zerdecal karışımı
Su 2.5 lt
Spor 40 dk zumba
deadline deadline blonde ambition blonde ambition

Ay sorma ya katlanamıyorum ıvır zıvıra. Ben salonuma sadece tv ünitesi aldım o kadar. Herkese de söylerim ben süs eşyası sevmiyorum diye görümcem sırf gıcıklığına alıyor eşimde tabii ablasının aldığı şeyleri atmama razı olmuyor ama bu sefer attım valla almasın bana kimse bin kere söylüyorum dedim birde yani öyle alakasız öyle benim zevkime zıt şeyler ki anlatamam. Ben hiçbir tanıdığıma süs eşyası almam sorarım neyin eksik diye. Nasılsa alıcam işine yarayan bişey olsun evine kalabalık olmasın derim. Eğer gerçekten samimiyet varsa sormakta da onun ihtiyacını almakta da bir sakınca görmüyorum. Samimi değilse de herkesin mutfağında ihtiyacı olabilecek bişey alır geçerim ama süs eşyası almam yani herkesin zevki farklı sonuçta. Kıyafetleri de kullanmıyorsam eskimeden ihtiyacı olana veririm dolap bekleyeceğine işe yarasın.
mantığını çok sevdim aynı görüşteyim.
ben de hediye olarak asla süs eşyası almam, dediğin gibi ya ihtiyacı olan bir şey, ya da bana daha önceden bahsetmişse şunu almak istiyorum şu çok güzelmiş vs dediyse onu alırım, ya da en güzel hediye olan kitap alırım bu kadar:KK51:

kızlar canm çok değişik bol kalorili şeyler çekiyor ay iki gündür bir iştah geldi:KK17: acil toparlanmam lazım:kızgın: kahvemi içtim kızlar bisikletin üzerindeyim şimdi:bicak:

Canım aman dikkat et ya tüm hafta sıkıyoruz ya kendimizi cumadan sonra hepimizde oluyor bende açık büfe kahvaltı istiyorum insanın aklı çeliniyo ama gitmemek yememek lazım zaten dün emeğim heba oldu. Yapma güzelim 69 68 67...59 a ne kaldı aman dayan.

mantığını çok sevdim aynı görüşteyim.
ben de hediye olarak asla süs eşyası almam, dediğin gibi ya ihtiyacı olan bir şey, ya da bana daha önceden bahsetmişse şunu almak istiyorum şu çok güzelmiş vs dediyse onu alırım, ya da en güzel hediye olan kitap alırım bu kadar:KK51:

Bende kitap okumayı seven biriyse kitap alırım çok güzel bi düşünce canım.

Günaydın kızlar hadi bugün gün içinde o ana kadar kaç lt şu içeriğimizi yazalım.
Benim yarim lt şu ana kadar

Şeyyy bennnn şeyyyy sıfır şu ana kadar sadece türk kahvemi içtim :oops:

Günaydın arkadaşlar herkese mutlu hafta sonlari:KK200:
Sabah sade kahvemi içtim dışarı çıkıp 1.5 saat yürüdüm eve geldim duş alıp yulaf kepekli omlet zeytin peynir ve acı biber turşusu yedim :oha: şimdi evi toparlayıp çarşıya cikicam
harikasın canım ;)

Canım aman dikkat et ya tüm hafta sıkıyoruz ya kendimizi cumadan sonra hepimizde oluyor bende açık büfe kahvaltı istiyorum insanın aklı çeliniyo ama gitmemek yememek lazım zaten dün emeğim heba oldu. Yapma güzelim 69 68 67...59 a ne kaldı aman dayan.
evet canm kahve:kahve: bol su:eğlence: ve 1 saat bisiklet sonrası kendime geldim:KK55: benim de eşim kahvaltıya götüreyim seni bayadr gitmedik diyip duruyor :KK48: kaç haftadr erteliyorum sırf kilo yüzünden:sopa: şu 69-68 ucundan bir görünsün de öyle gidicem ya sahilde serpme kahvaltı yada şehir dışına doğru doğa içinde köy kahvaltısı veren yerler den birine gidip keyfimi öyle yapicam ;) 6lı rakamlara geçmeden yok :sopa:

kızlar canm çok değişik bol kalorili şeyler çekiyor ay iki gündür bir iştah geldi:KK17: acil toparlanmam lazım:kızgın: kahvemi içtim kızlar bisikletin üzerindeyim şimdi:bicak:
bol su iç. nasıl şeyler istiyor mesela? eğer tatlıysa 1 muza tarçın döküp ye. o çok kesiyor. ya da hurma da olabilir. tarçın kullan ama canım kan şekerini dengeliyor

Back