• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ilahi herball
duygu sömürmek yok
iyi doktorunuza sorun o zaman, ben karışmamm günahı doktorun boynuna:dilcikar:
...öptm tatlı yanaklarından
ya beni ya beniihihoyyyt
hiç mi sevmiosun anneikkk:a015:
nrymn cim, verdigin linke baktim puskutun mesaji icin, etap baslangic kilosu ayni kalsin, degistirmeyin, sonra duzene girer diyor. o halde dokunmuyorum, gecen hafta verdigim rakama. yanlissam beni duzelt lutfen.

yani 91.500 - 90.200 = 1.300 olarak hesapliyorum.

hesap soyle yapiliyo dimi? (1.300 / 91.500) * 100 = 1.42 yapiyor.
doğrudur tatlımmm
....
bence bugun tatil yapan yapsin. hatta yarin. ama ondan sonra hem spor, hem yemeklerimizi kontrol, hem de carsamba gunu pirinc lapasi diyeti yapalim lutfen. haftaya birincilige oyniycaz ona gore millet. :hooray:
eveet ben de tam olarak bu öneri de bulunmuştummmma.s
umarım daha iyi durumda oluruz haftaya ya ben prinç lapasının hafta sonumu yapsam diye düşünüyorum..malum işyerinde yemek zor olur benim için lapayı..yada bir tek ögleni normal yiyecem ondada katı birşey olmayacak...
talım iş yerine de götürebilirisn yaptığın lapayı,
akşamdan hazırlarsın, soğuk soğuk yersin
ben çok beğendim tadını, miden rahatlıyor inan banaa.s
sen de çarşambaları yap bizimle:1hug:

92.ETAP***** 1. TAKIM *****
nrymn ( 62,9 / 62,4 / 0,5 / 0,80% )
neşemeşe (77 / 77,7 / -0,7 / -0,91% )
daisy06 (kendi isteği ile yarışmadan ayrıldı)
hayat70 (59,5 / 59,5 / 0 / 0%)
mavideniz (70,5 / 71 / -0,5 / -0,71%)
KHENA (65,8 / 66,0 /-0,2 / -0,30%)
yasmine8383 (59,8/60,3/-0,5/-0,84 %)
sekey (paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye oldu)
herbal (91,5 /90.2/1.3/1.42 %)
bhk (72 / 72 / 0 / 0%)
çelik198408 (73 / 71.9 / 1.1 /1.51%)
yulaf (74,6 / 74,1 / 0,50 / 0,67%)
TOPLAM (768,1 /705,1 / 1,5 / 0,21% )
bh'nın hepinize çok çok slm ı var kızlaaarrr:teytey:

Son düzenleme:
Allah kabul etsin nrymn cim . annecigini de optuk.

bu arada kilo cizelgemi update ettim. Allahim sana sukurler olsun sanirim 1 ayda(kontrol edicem) tam 5 kilo verdim. cizelgeme bakin, tam bir kosebasi. 80 lere donuyorum insallah kizlar... hihoyyyt:sm_cool:

selam hatunlar....

9.00: 3 dilim peynir, yarım dilim kepek ekmeği,2 adet zeytin, kahve, ince bir dilim kek
14.00: 2 adet kayısı kurusu
16.00: iki adet kayısı kurusu
18.30: 3 kaşık yeşil fasulye, bir kaşık yoğurt, 4parça turşu, 4 dilim peynir..........

benim listemi inceleyen varsa peynir dikkatlerini çekiyor mu bilmiyorum....peyniri çok seviyorum ve çeşitli olmasına dikkat ediyorum.. kızlar sizde tüketin bence. kalsiyum açığımı fazla fazla kapatıyorum....
bu arada bu haftaki performansımız pek içaçıcı değil gibi.....herbal ve çelik baya iii ama tebrik ediyorum onları.....
herbalcım devam et ben inanıyorum ki sende 60 kilolara ineceksin....gerçekten inanmak yetiyor.... çünkü inandığın zaman uygulamada problem olmuyor.....

ben de yazim hemen =)

19.02.2009 Persembe

09.15: 2-3 bardak su
09.45: 1 dilim kepek ekmegi, 1 domates, 1 kucuk salatalik, yarim kk peynir, 1 fincan sekersiz cay
12.30: 3 kuru kayisi
13.00-18.00 arasi 3 grisini, 1 kasik yogurt
18.30: 3 yemek kasigi kusbasi et, sarimsakli yogurt, domates sos, 1 dilim kepek ekmegi
21.00-22.00 arasi yesil cay, uyumadan da elma sirkesi+bal+ilik su icilecek

bol bol su, 100 dk yuruyus

yorum: abartmadan yedigimi dusunuyorum ama yine de bu hafta az verdim.

way herbal bacım demek yarışıyoruz ama bu sefer öyle tatlı rekabet olmayacak cezalı karışmam :jeyyar: benim dağ gibi koçum var arkamda kötü olur bak vazgeç sen istersen ( korku politikasıyla baştan işi bitirmeye çalışıyorum çaktırmayın)sengözlerimebaksanab

nrym canım benim seenide çok seviyorum olur mu ama sen kaptansınya bi tırsma durumuda var yani laubalilikten hoşlanmam seni takımdan atıyorum falan dersin diye korkuyorum:a015: demezsin demi efe ağlar sonra genelde birlikte yzıyoruz size zaten kucağımda oluyor biraz büyüdüğünde beni size şikayet edermiş annem bugün pasta yedi var ya yada misafirlerin yanında beni tehdit edermiş yeme bak nrym teyzeme söylerim:mymeka:vay sıpa dur şunun gözünü şimdiden korkutayım biraz söylersen süt yok sana hımm:mymeka:

yulafcım yine bravo pzt beri çıkmıyosun regl falan ve kilo vermişsin haftaya sen birinci olursun kız birden boşalcan sakın bırakma cnm
kuğu genlinlerimizide öpüyorum a.s.
bide şu elma sirkeli karışımı nasıl yapıyon ölçü versene yarın ile gideceğiz kocişimle sirke alıp bende deneyeyim diyorum

cok tesekurler hayat cim.

yulafcim, gercekten bu sislik durumlari cok fena. mavis deniz hep soyluyor ya, hakli kiz.

ama insallah haftaya daha iyi olucaz. yemen cok iyi yulaf. bence artik bu olcuyu azaltma canim. ama sporu artir. ben de insallah bu hafta sportif herbal olcam kaydirigubbakcemile2

su sekilde yapiyorum ben, yanlissa da soyleyin:

suyu isitiyorum, buyuk su bardagina koyuyorum, 1.5 yemek kasigi elma sirkesi, yarim yemek kasigi bal karistiriyorum. iliyinca da yavas yavas iciyorum.

spor olarak da gobek eritme ve ust bacaklarimi sıkılastirmak icin hareket yapmam lazim.
belim fln baya inceldi cunku. goguslerim de ona gore kuculdu.

evet celik hanim, yok oyle yumusak yaris bu hafta. bebekli felan dinlemem, gecicem seni bu hafta bacim. süprizzzzz hadi bakalim. kim birinci olcek grupta gorelim. bu hafta nivea cd dim de geldi.
ayy bi de mide bolgem sarkiyo sankii :(( , benim de mekik cekmem lazim. dun gece basladim insallah devam edebilirim.

nrym canım benim seenide çok seviyorum olur mu ama sen kaptansınya bi tırsma durumuda var yani laubalilikten hoşlanmam seni takımdan atıyorum falan dersin diye korkuyorum:a015: demezsin demi efe ağlar sonra genelde birlikte yzıyoruz size zaten kucağımda oluyor biraz büyüdüğünde beni size şikayet edermiş annem bugün pasta yedi var ya yada misafirlerin yanında beni tehdit edermiş yeme bak nrym teyzeme söylerim:mymeka:vay sıpa dur şunun gözünü şimdiden korkutayım biraz söylersen süt yok sana hımm:mymeka:

yulafcım yine bravo pzt beri çıkmıyosun regl falan ve kilo vermişsin haftaya sen birinci olursun kız birden boşalcan sakın bırakma cnm
kuğu genlinlerimizide öpüyorum a.s.
bide şu elma sirkeli karışımı nasıl yapıyon ölçü versene yarın ile gideceğiz kocişimle sirke alıp bende deneyeyim diyorum

celik cim nacizane bir sey paylasmak istiyorum seninle. hayatta herseyi kontrol edemeyiz ve kaybetme korkusuyla yapmak istediklerimizi gerceklestiremezsek, su kisacik hayatta kendimizi de yasamamis oluruz diye dusunuyorum. surekli onceden tedbir almaya calisip, kontrol etmeye calisirsak hayat zor olur be canimcim. bazen risk alip yola devam etmek gerekir. sen vicdanina uygun olan sekilde anladiysan meseleyi, defalarca sorarsan sonucu garantilemek icin, duymak istemedigin seyleri duyabilirsin. ben bunu is hayatinda daha iyi kavradim. aslinda nasil bakarsan oyle goruyorsun. her zaman madalyonun iki yuzu var. neyse topige uymayacak sekilde konuyu daha fazla derinlere indirmeden, sana risk almayi, ve verdigin kararin arkasinda cesurca durmani, eger sonucta husrana ugrarsan da hepimizin insan olup, hatasiz olamayacagimizi hatirlamani tavsiye ederim. buna tasavvufta oze erenler demisler ki, gelecegin huznunu bugune tasima, gecmisin pismanligini da. an'i yasa. yanlis anlama seni cok iyi anliyorum. cunku ben de senin gibiyim. ama kendimi bu konuda duzeltmeye calisiyorum.

surci lisan ettiysem affola. muck muck. gurbet kusun, herbal bacin. :1hug:

Günaydın 1.takımın güzelleri.

1 yıl önce eski 13.takım üyelerindendim.İdeal kiloma kavuştuktan sonra takımımdan ayrılmıştım.Şimdi tekrar aldığım kilolarla başım dertte.Takımınızda yer varsa bende katılmak istiyorum.

Kilom 62,5
ideal kilom 55

Günaydın 1.takımın güzelleri.

1 yıl önce eski 13.takım üyelerindendim.İdeal kiloma kavuştuktan sonra takımımdan ayrılmıştım.Şimdi tekrar aldığım kilolarla başım dertte.Takımınızda yer varsa bende katılmak istiyorum.

Kilom 62,5
ideal kilom 55

Canım kaptan bir gelsin sana gerekli açıklamada bulunacaktır..

slm kızlar bugünlerde hiç menü yazmak falan içimden bile gelmiyor..ama bende son zmanlarda akşamları aç oturyorum sofraya iki lokma bişe yedikten sonra cnm birşey istemiyor nedensiz ama bilmem ama cnm tatlı çekiyor ara ara...neyse
dün sabah grissini 2 tane çay
ara kepekli büsküvü 2 tane
öglen barbunya 2 kaşık makarna 1 orta boy domates
ara grissini
akşam 3 köfte az patates kızartması ama gerçekten fazla degildi
birde sütlü dondorma az
bu ara spor faşan yapmıyorum fazla hatta fazla ayakta bile kalmamaya çalışıyorum biliyorum ki ayaga kalkınca dikkat etmem kendime..malum çarş.aşılama yapıldı bu ara dikkatteyim bende..kızlar dua edin bana bu sefer rabbimin izniyle sonrada sizlerin duasınyla gebe kalayım..çelikcim seninde duan kabul olur yeni anneciksin ya..

maviş kız bana ceza kes bu hafta acayip kilo aldım. Dün ne yedim?
sabah: klasik kahvaltı ama çok az
öğle: 2 grisini, 2 yeşil 3 siyah zeytin, yarım elma 1 bardak süt
akşam: 1 kase nohutlu, yoğurtlu çorba, 1 kaşık pilav, 2 kaşık tavuk sote ( tabağımı doldurdum ama yiyemedim kaldı:) ) 1 portakal, 1 kivi

Back