• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hemen not aliyorum ve uygulamaya koyuyorum. ogle yemekleri gecistirilmemeli, protein alinmali.

normalde daha gec uyanip kahvalti yaptigim icin oglenleri pek acikmiyorum, bir de tam o saatlerde yuruyuse ciktigim icin yemek yiyip ustune cikmak istemiyorum.

anladım tatlım
o zaman kahvaltıya ağırlık, ancak ya akşam ya öğlen ya da sabah, köfte yemelisin haftada 1 -2 gün, ve sabahları yiner haftada 1 kez yumurtayerimseniben aslında yiyorsun yumurta hatırladım peyniri de artırabilirsin,
lütfen sağlıkla sayıflayalım dengeli beslenelim her 2-3 saatte bir ağzısmıza ufak tefek bişi girsin kızlarrrr
yulafcıım seni biz örnek alıcaazzz çok harika gidiyorsuna.s
maşallah:nazar:

evet canim yumurta yiyorum 3-4 gunde 1. peynir de yiyorum ama her gun degil.

et koftesini de acikcasi daha ilk defa yedim bgn. artirmaya caliscam.

gunluk paylasim cok daginik yapiliyor bence. en son aksam yemeginden sonra yazilmali diye dusunuyorum. sabah, ogle, aksam ve aralarda yediklerimizi daginik sekilde yazarsak takip etmek daha zor oluyor. neler yendigini tam anlami ile kavramis olmuyoruz. (tabi bu benim dusuncem)

celik cim sana diyceklerim var guzelim. bak hele bi kulak versene. bunlari efelerin efesi
ile ortak yaziyoz. yerimseniben

celik cim kendini uzme, sucluluk da hissetme. ama ipi de elden birakma canimcim.

simdi oncelikle sen gecen hafta cok guzel kilo verdin tebrikler tekrardan. :nazar:

oncelikle sen emzirdigin icin sanslisin, cunku emzirmekle 500 kalori yakiliyor gunluk. dolayisla eger emzirmeyen birisi 1200 kalorilik bir diyet yapiyorsa sen 1700 kalorilik diyetle ayni hedefe ulabilirsin.

yeter ki olcuyu kacirma.

bu kilo verme surecini bebisini emzirdigin bu donemde stresli hale getirmemeye calis.
eger canin evdeki tatlilardan cok istiyorsa, evde sadece kabak tatlisi, sutlac, sutlu tatlilar gibi(baklava, revani. yas pasta yerine ) daha masum olanlarini bulundurabilirsiniz.
bu tatlilari aksam degil sabah kahvaltidan sonraki ara ogunun olarak yiyebilirsin.

bir ince dilim kek, bir kucuk dilim sutlu tatli, ya da 1 kase sutlac. gunun erken saatlerinde
ya ilk ara ogun, ya da ogle yemegi sonrasi 2. ara ogun olarak tuketilirse, gun icinde de yakilir zaten. eger bunu yapinca cok sucluluk hissediyosan oglen yemeginde 2 dilim kepekli ekmek yiyorsan 1 dilim olarak azaltirsin.

saglikla ve mutluklulukla zayiflayalim insallah. kaydirigubbakcemile5

bu arada ben bu sabah 91 olmusum. (wc ziyaretinin de bunda kesin etkisi var. )

daha hassas olcum moduna getirdim. tam 90.700 olmusum. :lepi:

ben emzirme donemimde abartarak yedigim halde, kilo vermistim. tabi sana abart demiyorum kesinlikle ama makul bir sekilde gunun erken saatlerinde tatli ihtiyacini giderebilirsin.

bi de mutlaka sut ve hurma yi birlikte yemegi dene. hem bebisine cook faydali olur, hem senin tatli ihtiyacini kalorisi dusuk bir sekilde karsilar. 4 adet hurma 1 elmaya denk (60 kalori.)

mesela 1 dilim sutlu tatli mi yiyceksin onun kesinlikle tadini cikara cikara, en sIk tabagina koyup, yanina guzel bir meyve cayi ile yavas yavas ye.

tabii bunlar benim gorusum. yine herkes kendini daha iyi bilir canimcim.

opuldun. :1hug:

3. müyüz :1shok:ben çok inanmıştım 1. olacağımıza senağlama
hadi kızlar demek ki daha azimli olmamız gerekiyomuş öyle şunun ucundan bunun kıyısından yok biriside lütfen beni zorlasın yarından itibaren mutlaka her gün ne yediğimi yazmalıyım yoksa cıısss şeylerin azıcık tadına bakıyorum :utangac:yalanda söyleyemiyorum yazmamayı tercih ediyorum ama hergün yazmam gerktiğini bilirsem yemem
yaw benimde koçum olsun

ben de yediklerimi yaziyim hemen

kahvalti:
======
-2 dilim kepek ekmegi
-2 kibrit kutusuna yakin peynir
-1 adet e yakin domates

araogun: disardaydim. yemedim.

ogle:
=====
brokolili yagsiz omlet
2 dilim kepek ekmegi
yarim bardak ayran(evde yogurt az kalmis, yoksa 1 bardak icerdim :)) )

ara ogun
=======
1 elma + yarim portakal
3 adet ceviz (sut yani protein yerine nrymin cim , ben de meyveyle sut icemeyenlerdenim)

aksam (daha yemedik ama menu de lahmacun var bu aksam)
======
1 adet lahmacun
1 sise ayran
yesil salata

ara ogun:
=======
3 adet hurma + sutlu kahve (sekersiz)

yorum: iyi gidiyosun herbal cim insallah 80 lere azicik kaldi. :))

katılıyorum sana yukafcım herkes en son öğünün yeyip yazabilir ya da günü erken saatlerinde 1 gün önce ne yedi ise...
ancak düzenli bir şekilde görmeliyizz

bu arada kendimize de yorum yaapcaktık onu da unutmayalım a.s.

sonrasında haftalı kda yorum yapalıma.s

herbalcim bu arada 1 şişe ayran akşam öğünü işçin nasıl yani hehehe:))))

selam hanımlar
öğlen yine boş geçtim sadece yarım dilim börek yedim
akşam saat 19.30 itibariyle....
& salata
& 3 yada 4 kaşık çorba
& 1 adet biftek
& dondurma

listem çok dengesiz değil miii
ama dondurmayı önce yedim ve yemek yiyemedim sonra

listeni parca parca belirttigin icin dengesiz olup olmadigini bilmek zor. birseyler tartisiyoruz aralarda kayniyor gidiyor. o yuzden listeyi toplu sekilde gun sonunda ya da bir sonraki gun erken yazmak daha dogru ve daha yoruma acikmis gibi geliyor.

evet bende öyle yapıyordum ertesi gün yazıyordum yediklerimi çünkü akşam girip yazma şansım olmadıgı için dünkü menümü hemen yazayım..
sabah ıspanaklı börek (biliyorum yememem gerekir oklava gelsin bana bu ara ne olduysa yemeklere saldırmak istiyorum reglin etkisi sanırım normalde bu kadar olmazdım)
ara 1 sunta büsküvü
öglen mantar çorbası, bezelye
ara sütlü tatlı çok degildi ama küçük kase
akşam et sote şehriye çorbası

dengesiz olmuş biraz ama...misafirim var hafta sonu dün akşamda bizdelerdi yatılı yani umarım abartmadan geçiririm hafta sonumu..yulafcım tebrik ederim seni de..

14.02.2009 Cumartesi

10.30: 2-3 bardak su, 3 kuru kayisi
11.00: 1 yumurta, 2 kucuk salatalik (1 tanesi isaret parmagi kadar), yarim kk beyaz peynir, 1 dilim kepek ekmegi, 1 fincan sekersiz cay
14.15: 3/4 su bardagi sut, 1 portakal
16.30: 2 adet misir-pirinc patlagi
18:10: 1,5 adet ince dilimlenmis bol baharatli tavuk gogsu (baharatlar disinda acisso ile de acisina aci kattim), 3 yemek kasigi yogurt, 1dilim kepek ekmegi, diet kola (kacamak oldu)
21.00-22.00 arasi 1 fincan sekersiz yesil cay, uyumadan da elma sirkesi+bal+ilik su karisimi icilecek (uyumadan once yaziyorum ama uyku saatimi de belirteyim gece 01.00-03.00 arasinda herhangi bir saat).

bol bol su, 15dk yuruyus (yagmurun etkisi ve gergin olmam yuzunden canim istemedi.)

yorum: mutlu muyum degil miyim bilmiyorum,notr durumdayim. regl olamiyorum, sis durumdayim ona da sinirim bozuk, 2 hafta sis gezerim artik.

Mavideniz kızz sen kilo mu aldın bakamamıştım, aaaaaaaa süper şimdi sana ne ceza versem ki :)) kızlar yardımcı olun.

Bugün ne yaptım? -Ev temizliği, gezmek istedim ama eşim götürmedi çünkü sevgililer günü ya, biz kutlamıyoruz ya:((

sabah: klasik kahvaltı ama lavaş ile
öğle: 1 büyük bardak süt, yarım avuçtan az fındık fıstık
akşam: 1 kase mercimek çorbası, 4 kaşık yoğurtlu makarna, 1 küçük dilim pasta (hazır pastayı sütle ıslattım üstüne hafif bir krema) sınavlarımın bitişini kutladık eşimle. Bu kadarcık da olur dimi kızlar? Kaç haftadır ders çalışıyorum. inşallah yarın biraz da gezip kalori yakarım.

Her gününüz sağlık ve sevgiyle geçsinnnnn...

merhaba kızlarr yulafcımm ayrılık niye oldu ya üzüldümm
neyse hayırlsıı olsun,
iş görüşmen nasıl geçti canımcım?

maviş aferin iyi az yemişin
hayatcım sen de ancak çok az yemişsin yaa
koçcuum geldim ben burdayım yahuuuu
neşecim kutlama pastandan az yediysen no preoblemoo
göreceğiz perşembe günüüüüüüa.s

ve benn
hafta sonu olması sebebi ile biraz kaçırmadan dikkat etmeye çalışıyoruma.s
şimdiii
saat 09:30 1 bardal lahana-maydanoz suyu
10:00 1 bardak şekersiz çay, 1/2 dilim kepekli ekmek, domates, havuç rendesi, 2 dilim hellim ızgara, dereotu, 1 çok ince dilim kek
14:00 nesfit+ süt&1 elma doğradım içine ve 1 dilim ayva
15:52 2 dilim sebzeli kek, 1 çay bardağı meyve suyu
20:00 1 bardak lahana-maydanoz suyu
20:30 3 kaşık peynirli yağsız makarna, 2 köfteli patates yemeği, yağsız salata, 1 küçük kase hoşaf
23:00 1 fincan kahveli şekersiz süt :))

bugün hareket yapmadım kızlarrr

Back