Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım ben çok şükür iyiym,nrymn cim sana ne oldu canimcim? neden hep butun gun hastanedeyim diyorsun.
bir sorun yoktur insallah(?) yoksa hastanede mi calismaya basladin. ama sen sehir bolge planamaci degil miydin :uhm:
tebrikler canımm...
cok mutluyum yaaaaa. bugun kendime yeni bi pantalon aldim....
günaydın arkadaşlarr
bi sürü fırça yemişim yine güne kötü başladım yanii senağlama
dün yediklerim ;
sabah bir dilim kepek ekmeği biraz peynir 3 zeytin
saat 10,30 da 1 elma
3 te bi kase çorba yoğurt
akşam 7 de bi tabak ıspanak yemeği
3,5 lt su
abartma yok evet.......bir ısırık mavi yeşilin bitter çikolatası
akşam 3 tavuk nuget salata
akşam yarım yaglı sütle yapılmış 3 dk da yapılan puding gibi olan tatlılardan var ya ....
ha birde stepper aldım dün akşamda ısınma hareketlerinden sonra yakşalık 45 dk ama aralıklarla stepperde çalıştım..yordu ama bayagı birde evi süpürdüm hızlı hızlı reklamlarda diziye yetişecem diye
nasıl abartmışmıyım sizce??
sadece rüyalarınızda yeyin zateeennnklava:....ben gece rüyalarımda kocaman pasta bitiriyorum....
koçum benim 3 günlük çalışmamnın sonucu 800 grnrmyn canım sanada kolay gelsin şeker..bugün günboyu çalışıyor olcakmışsın..
merak ediyorum ne kadar kilo verdiğini
:lepi:harikasın tatlımmmkizlar tartildim su anda.
74.6 ciktim ve gozlerime inanamadim.
:roflol:bayıldım bu cümleyee ilahi herbalim:roflol::roflol:...ben de wc ye gitmem gelsin diye bekliyom ama ne gelen var ne giden. fisfisfis
tatlım kilonu tüm listeye editleyeceksin, lütfen dikkattyerimseniben60,3/59,8/0,5/0,83
kiiim dayanamadıı aşk olsuunnnevet yaa tühhhşakkıdı
bizde bugün baya kaynatmıştıkk delikafadulden
dayanamadı konuştuklarımızaa fisfisfis
neyse ben kısaca anlatayımmm kaptanımmm bu hafta 1.yiz galiba nee dersinnn huu huukaydirigubbakcemile3
kurabiye olayına aferinn diyorum, tebrik ediyoruma.snaber kızlar?
bende de kayınvalidem ile eltimin küçük cocuğu vardı.
dertleştik,daha doğrusu ben ağladım o dinledi...
yeni gittiler..
onlara kurabiye yedirdim,ben baktım :))
kaptan duyaaarr:1hug:...
kaptan duymasın,belki yarın sabah kahvaltı da bir tanesini sütle birlikte yiyebilirim.
bilmiyorum:jeyyar:...
olmaaaazzzyulaf kiz benim islemi de sen yapsana. su excel inde. kaydirigubbakcemile3
yulaf grubun hesapcisi olabilir mi? yani olur musun yulafcim.
kesin firca gelir simdi kaptandan. ama olsun sansimi bi deneyim. ya tutarsa. kaydirigubbakcemile3
çok başarılı bir taktik hehehe[B....bay bay 92 süprizzzzz :lepi::sm_cool: seni bi daha tartimda gormiyim bakiim. klava:[/B]
bence bir yüüzk al :)) böylece kilo aldığında o yüzüğü takamayacağın için kilo almamak zoruna kalırsın a.s....soyle 100 milyonu gecmeyecek bi si. malum ekonomik kriz. akliniza bi sey gelirse yazin da motivasyon olsun herbalciga.
harika gidiyorsun yulafcım, bu hafta bireyselde birincilşiğini göreceğiz inş.bugun yediklerimmmm
12.02.2009 Persembe
10.30: 2-3 bardak su, 3 kuru kayisi
11.00: yarim dilim kepek ekmegi, yarim domates, 1 kucucuk salatalik, 1 fincan sekersiz cay
14.30: 1 adet grisini
15.30: 1 bardak ezogelin corbasi
17.40: 1,5 ince dilimlenmis tavuk gogsu, yesil salata (marul, 1 adet taze sogan, limon), 2 kasik yogurt, 1 dilim kepek ekmegi
20.00-21.00 arasi 1 fincan sekersiz yesil cay icilecek
uyumadan da elma sirkesi+bal+ilik.
bol bol su, 15dk yuruyus (yagmurdan dolayi)
yorum: biraz duzensiz olmus bugun. aksam yemegine yuklenmisim.
hayy nazar değmez inş.:Saruboceq:.....yorum : kizlar var ya inanilmaz ama gercek flash flash flash bana cok geliyo artik 2 dilim ekmek kahvaltida..
not1: yeni üye ibaresi için saol dasişycimm
kızlar daisy yakında mezun oluyor inş. darısı başımızaa
gözümden kaçmışyeni uyeyi ben yapmistim naniknanik
slm kızlar..nasılsınız?herbalcim açıklama yaptıgın için sagol sırnaşık şey kaptanım çözmeye çalışacam söz ..hurmayı aklımın köşesine yazdım herbalcim..
dünkü yediklerim
sabah tost çay
ara 1 sunta büsküvü
öglen mercimek çorbası 4 köfte şehriye pilavı vardı (sırf içinde şehriye ile yapılmış) güya büyük yemek kaşıgı ile 1 kaşık aldım ama yarısını bile yiyemedim..irademe olmaz yeme diye seslenip durdu bana bende koyverdim yemeyecek diye..
ara saat 15 gibi bir elma araksında bir ceviz
17 :00 gibi bir portakal bir ceviz
akşam çorba 10 tane kadarda hamsi ve salata
çok mu kızlar yatmadan yeşil çay sonrada süt içtim stepperde çalıştım biraz deli gibi dünden kalan işlerimi yaptım hala da var..çok hareketliyim aslında bu aralar..mutlaka kilo vermem lazım.. steppere balmadım ortalama kaç adım attım ne kadar kalori yakmışım diye fazla vaktim yoktu geç olmuştu o yüzden.birde ekran sapıtıyor bakayım bir neyi var neyi yok yeni almıştık aslında..
hayırlı yolculuklar canıımm....
herkes heyecanla bizi bekliyor.
daha doğrusu bizi bekleyen yok,herkes kızı bekliyor
bugün sonuçları da öğrenip gidicem Allahtan,
yoksa çatlardım meraktan.
gerçi biz birinciyiz bu hafta,orası belli :jeyyar:
nrmyncim kaptanım,
ben annemlerin yanında da tartılıp bakarım,
ama bu hafta için hedefim kilomu korumak,
malum evden ayrılınca diyet ve spor olayı cok zorlaşıyor.
eğer kilomda bir sapma olursa sitede bi arkadasım var,
onunla haber yollarım.
haber gelmezse aynı şekilde yazarsınız beni,oldu mu?:1hug:
günaydın tatlım lütfen öğleni boş geçmeeee...
şekerler benden bu kadar... bugün okula erken gideceğim. öğretmenler toplantısı var...
sanrım öğleni boş geçerim yne......
akşama görüşürüzzzzzzzzzzzzzz...............
menün süper canımmDün yediklerimi yazmayı unuttum delikafadulden
onlarıda yazayım bariii,
08.00; kepek ekmeği + lable
10.30; grissini
12.00; çorba-2 kaşık pilav-türlünün suyu :roflol: bi kaç parça patatesi
14.30; diyet çay grissini
16.15; elma+süt
19.00; 4-5 zeytinyağlı dolma-yoğurt
tatlım açıklama gayet başarılı bence, ona iyi çalış sen, gün de 1 kere okusan çözersin üstelik senin kilonu örnek alarak yaptıma.sslm kızlar..nasılsınız?herbalcim açıklama yaptıgın için sagol sırnaşık şey kaptanım çözmeye çalışacam söz ..hurmayı aklımın köşesine yazdım herbalcim..
dünkü yediklerim
sabah tost çay
ara 1 sunta büsküvü
öglen mercimek çorbası 4 köfte şehriye pilavı vardı (sırf içinde şehriye ile yapılmış) güya büyük yemek kaşıgı ile 1 kaşık aldım ama yarısını bile yiyemedim..irademe olmaz yeme diye seslenip durdu bana bende koyverdim yemeyecek diye..
ara saat 15 gibi bir elma araksında bir ceviz
17 :00 gibi bir portakal bir ceviz
akşam çorba 10 tane kadarda hamsi ve salata
çok mu kızlar yatmadan yeşil çay sonrada süt içtim stepperde çalıştım biraz deli gibi dünden kalan işlerimi yaptım hala da var..çok hareketliyim aslında bu aralar..mutlaka kilo vermem lazım.. steppere balmadım ortalama kaç adım attım ne kadar kalori yakmışım diye fazla vaktim yoktu geç olmuştu o yüzden.birde ekran sapıtıyor bakayım bir neyi var neyi yok yeni almıştık aslında..
ben de o kızartm konusuna takıldım ama bişi demedim artık kuğu gelin:roflol:...
bide hamsiler ağzımı sulandırdı buğulama mıydı yağda kızartmamıı klava:cokacimcoook
hım şey ne desem bilmem ki valla ne yapayım yapmış lar işte yememm desem olmazdı ama üstlerden aldım yagı alta süzüyor ya alttakiler daha yaglı idi.. fazlada yememdimö o yüzden bugulama olsa daha çok yerdim valla normalde kayınvalidem bugulama olarakta yapardı ayrıyetten bana ..ama dün evde degildik yedim işte bende..sütü unutmadım cnm bende ama yanımda yoktu..daha önce buradanda okumuştum sanırım süt olmazsa cevizde olur diye..yanlış mı hatırlıyorum o yüzden meyveden 10 dk falan sonrada ceviz yedim..oldu mu şimdi peki? gidecek kilo başka çaresi yok...
bildirimi yapıyorum ve çıkıyorum canlarımm görüşrüüüzzzz
okula uğpramam gerekkk
kuğu gelliin hadi tablonu düzelt, son hedefini 59 a çek hıhııııı