• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yaa bende o yüzden yaptım bunu
benimde asıl hedefim 50 li rakamlar
inşallah yaza kadar bitiriz şekerkaydirigubbakcemile5

koçumm nerdeyse aynı kilolardayızkaydirigubbakcemile2
inşaallah bitirirz kilolarımızı yazaaaa
bu arada geldikleri gibi giderlerr, nasıl 1 günde gelemdi ise bu kiollar 1 günde de gitmeyecek, sabırr.. ve selamet....:1hug:

koçumm nerdeyse aynı kilolardayızkaydirigubbakcemile2
inşaallah bitirirz kilolarımızı yazaaaa
bu arada geldikleri gibi giderlerr, nasıl 1 günde gelemdi ise bu kiollar 1 günde de gitmeyecek, sabırr.. ve selamet....:1hug:

evet canım kilolarımız hemen hemen aynı..
birbirimize destek vererek bitirelim yaza kadar şeker

ilacı aldığın zaman snuç veriyor mu? eğer tamamen bitirecekse ilacını kullan ve sağlıklı ol....yok sana bir faydası olmuyorsada boşuna ilaç alma canım....

yani sonuç yok çünkü ömür boyu kullanmak zorundasın troidler hormon salgılamıyo die..
fayda olarak bu kilolarda troidten oluyo diyolar ama benim oranlarım çok yüksek değil zaten kullanmadan 2-3 kilo verdim. demekki devamı gelebilir yani kullanan varmı die merak ettim birazda...

canım hangi ilaç?
ilacın adı levitron:1hug:a.s.

tatlım hemen öyle bir anda olmayacak bu zayıflama işi
önce yatırım yapacağız sonra topayacağız ürünüüü
şimdi bir de öneri, madem defter aldın aferin sana
bir de bunun saatlerini yaz lütfen ne kadar ara ile yiyorsun ona bi bakalım
bir de ara öğün alışverişi yapmamaışsın sen çok kızdıımmmkaydirigubbakcemile
hemen meyve ve süt almaya git bu akşam lütfeenn

inşallah çabuk toğlarız şu ürünleri mayıs sonuna 55 i bulmam lazım..
tamam saatleride yazıcam hemde dakikası dakikasına
ya ara öğün konusunda haklısın ama ben süt içemiyom pek yoğurt yesem olmazmı?:teselli:

...ya ara öğün konusunda haklısın ama ben süt içemiyom pek yoğurt yesem olmazmı?:teselli:

tabi ki olurr
hatta 1 dilim peynir bile olurr
nasıl istersen protein olsun daa.s
yoğurt yiyebiliyorsan mükemmel işte, hatta ben elmayı yoğrutun içine doğrardım iş yerinde
o da süper oluyorkaydirigubbakcemile2

ben ara öğünümü yaptım, bitki çayımı da içtiim kızlarrrr
siz de ne alemdesiniz?

bu arada saaat 2 olmuşş haydii sat başı su içmeye devaaammmm:içelim:

inşallah çabuk toğlarız şu ürünleri mayıs sonuna 55 i bulmam lazım.....:

kuğu gelin bir de bir öneri,
uzun dönem hedefin 55 tamam tarih de belli 31 mayıs bunu defterine not alyerimseniben
ancak şimdi çizelge için şöyle yapalm:
kısa dönem hedefin 31 mart& 61 olsun oldu mu??
birlikte kilo verelm benim de hedefim şuanda 31 mart, hedefe yaklaşltıkça çıtayı yükseltelim, koç'um böyle önerdi baksanaa o taaa 80'lerden gelmiş buralara bir bişldiği var mutlakaa.s

slm mavişimm
inan her daim neşemeşem ve senin için dua etmekteyim,
yani niyetim sizlere böyle çemkirip edip kötü davranmak deil, bunu bil diye söylüyorum, sadece kendini salıverdin ben bunu farkettim sen de farket istedima.s
pilav makarna "68" olana kadar yok tamam mıa.s
hesap işine gelince, lütfen üzerine düş, şimdilik 1-2 hafta bhk sana yardımcı olsun, ama bu konuda da salıverme istemyiroum :)))

slm aebenciimmm
iyidir şükür :)
inşallah güzel gelişmeler var, haberdar ederim yakında inşaalaahh

tamam bir şey demiyorum ama sadece 2 hafta ona göre :))
sebeplerini ve gerekçelerini ben yeterince açıkaldım ancak neşemeşe de geçmişte yaşanan krizleri dile getirip oldukça iyi ifade etmiş,
bilginize güzel ve fit bayanlarkaydirigubbakcemile5

başka yolu yokkk:lepi:

efelerin efesinin annesi listen gerçekten çok başarılı, sen de bir liste vermişsin emziren annelr için :))
bir de diyosun ki nasıl ayıflanır bunalr yenince
6 öğün ve sık sık tatlımm
siz zaten emzirerek veriyorsunzu epey kalori :)))

yardımcı tabiki olabildin aebencim
çook teeşekkürrlerrrrkaydirigubbakcemile5

tabi ki olur tatlım, nasıl istersen, istersen öcne de içebilrisin ancak dikkat hemen arkasından meyveni yemelisin a.s zaten aebencim de cevaplamış, bir de ben maydonoz olayım deidm delikafadulden

kaydirigubbakcemile5

bir de kızlar kendim bizzat keşfettiğim bir duygu, bir gece yarısı acayip acıktığımı farkettim ama önüme ne gelse yerim o kadar feci...
hemen kalktım su içtim, ve o açlık hissi geçtia.s

daha da mutlu olun inşaallah canımcım:1hug:

herbalcim bir öneri de bulunmuş 8 adet paket lastiği ile
üstelik herbal haklı bol bol su içmen lazım süt olması için hıhıııı :))
bir de ben bir öneri de bulunayım kızlar
saatler saat başını gösterdiğinde mesela şimdi gibi 21:00 civarı iken... :)))
1 bardak su içiyoruuuzzz
yani bu yöntemle kesin 8 badak su içeriz di mi :))
kabul edenler??
hani parmaklarr??
bu mesajı okuyp halaaa su içmeyen varsa küstüümmmmkötükedihüso

bu arada yulafcım ben bu ismini, hani zayflarken yoğurda karıştırılan yulafdan geldğini düşünmüştüm heheheh

bence de o kadarr!! :))))

harikasın canımcımmmmmma.s.

kkimler defterr aldıııı
defter süper motivasyon kızlarrr
ben defter tuttuğum dönemde 57 leri görmüştümmmmm :((
neyse yeniden defterlendiğimize göreee yenidenn 57lerrr ayy inşallahh:asigim:

hadi bakalım yulaf, çelikk sizler de alın en kısa zamanda defterlerinziii
ben defter tutarken, bir de o günü kendim değerlendiriyordumm, böyle iyi bişi olumlu bişi varsa küçük bir gülen surat, yapmamam gereken bir tane ve ufacık bir şey yaptıysam "bir yudum un kurabiyesi gibiii!!!" o zaman da kocaman kocaman üzgün suratlar çiziyordum, sonra sayfaya bakıncaa hangi suratlar çok ona göre ertesi gün öğünlerimi düzenliyordum a.s

hani bunun proteiniiiiiii hani bunun proteiniiiikaydirigubbakcemile

canımcım hemen deneme sürecin başlasın snein de istersennn

lahana olayı konusunda ben de başlayacağım henüz başlamadım ancak sütünle bebke geçebilri dikkat canımcım :))
o sebeple geç sen bu planı:)
B planı nedirkaydirigubbakcemile2

harikasın canımcım güle güle kullann
tarihleri not almayı unutmaa.s
bu arada harika bir hafta sonu geçirmisin herbalcimmmmmm
çikolata yemediğin için teşekkürlerrrr
kızlar güzel haber, deneme sürecindeki herkes çok harikja gidiyor, sanırım takımadsınızzz
şşştt ama şımarmak yok hadi bi bardak kocamaann hem de suuuuuukaydirigubbakcemile5

hurma içerisinde protein bulunduran tek meyve,
yanında 1 çay bardağı süt içilirse bir günlük protein ihtiyacı tamamen karşılanıyormuş :)
bence de 4 tane yeme de 2 iyidir :))
ara öğün çok harika bir seçim canımmm

bu arada ceviz ve fındık konusunda da dikakt canlarım, öyle bir avuç deillll
sadece 2 ceviz ya da 4 fındıkkk

canım anneciğinin doğum gnünü kutlatım, ben de sarıldım ve kucuk kucuuk kucukladım kendisini
sevgilerimi ielt lütfena.s
seni dünyaya getirdiği için teşekkür ederiizzhihoyyyt
işsizlere iyi dileklerin için de teşekkürler
bu arada ne kusuru ?? biz bir takımızzzzz, sen ben olmasak illaki biri yapar deil mi kızlarrr

cnaım senin çözümün: ara öğünleri kaçırmamak ve mümkünse meyve ile birlikte süt içmek..
ben 1 kutu küçük süt alıyorum, onu 2 ara öğünümde bitirmiş oluyorum,
haberin olsuncokacimcoook

cnm deneme süresi ne başlayalim da nasıl başlayaçagim beni yönleririmisin

tabi ki olurr
hatta 1 dilim peynir bile olurr
nasıl istersen protein olsun daa.s
yoğurt yiyebiliyorsan mükemmel işte, hatta ben elmayı yoğrutun içine doğrardım iş yerinde
o da süper oluyorkaydirigubbakcemile2

ben ara öğünümü yaptım, bitki çayımı da içtiim kızlarrrr
siz de ne alemdesiniz?

bu arada saaat 2 olmuşş haydii sat başı su içmeye devaaammmm:içelim:

bende içtim bitki çayı böyle portakallı bişi aldım form çayı ama tadı diğerlerine göre daha hoş. yoğurt yiyebiliyorum tabi hatta çok seviyorum. ben yoğurtla devam o zaman...

kuğu gelin bir de bir öneri,
uzun dönem hedefin 55 tamam tarih de belli 31 mayıs bunu defterine not alyerimseniben
ancak şimdi çizelge için şöyle yapalm:
kısa dönem hedefin 31 mart& 61 olsun oldu mu??
birlikte kilo verelm benim de hedefim şuanda 31 mart, hedefe yaklaşltıkça çıtayı yükseltelim, koç'um böyle önerdi baksanaa o taaa 80'lerden gelmiş buralara bir bişldiği var mutlakaa.s

tamam 31 mart 61 kilo olsun o zaman dediğin gibi sanırım böyle daha iyi olur denemekte yarar var. bu aralar kilo vermelerim durdu. belki bu bitki çayları fayda eder. wc sorunuda ortadan kalkmadı hala. hareket edersem herhalde düzelecek.

Hedefler; 31 mart ;61 kilo
31 mayıs; 55 kilo :lepi:

cnm ne bileyim herkeslere yorum yapıyorsunuz benden sonra yazılanlara bile ama benim yazım atlanıyor..valla kaptanım sagolsun o cvp yazmış dedim demekki gözüküyor..ama ben o yazıyı yazarken kaptanımda yazmış aynı anda olmuş yani..

cnm öyle düşünme ya.
inan bazen denk geliyor.
yoksa kimse bilerek böyle sey yapmaz...

teyzeleri efecik hepinizi öpüyo onu düşünmeniz onu çok sevindirdi fasulyeyi pişirirken o köpüklü suyunu süzünce gaz yapmıyo denedim az da olsa yiyiyorum
ara 1 küçük kase sütlaç

4kayısı

gelinlerimiz inş en kısa zamanda kilo verir kuğu gibi olur
ve hepimiz spor yapmalyız insan süper hiisediyor

ya khena cim ben de iste bunu istemiyorum. yuzumuz cokmesin. bu yuzden karbonhidrati cok azaltmayi simdi de ilerde de pek dusunmuyorum. cok dusuk kalorili olmayan bir diyetle ama aktif bir sekilde sporla zayiflamak en guzeli.

hemen sana dogal bi lifting makesi yaziyorum canimcim. hemen faydasini gorursun umarim. haftada 1 kere yap. ya da oneli bir gununde yaparsin oyle cikarsin.

2 yumurtayi iyce cirp, kar gibi olana kadar. sonra buna 1 kasik toz seker ekle. yine iyice cirp. yuzunde 10-15 dakika bekle. eger cildin cok asiri hassas bi ciltse yapma, ya da cok kisa sure yap. sonra ilik suyla yika. kalanlari ilik pamukla temizle canim.

ben de ayni seyi dusunuyodum. habire yuzumu kontrol ediyom. ee biz gurbet ellerdeyiz, bunlar yuzumuze de bi sey demiyolar. sen sanslisin arkadaslarin uyariyo. bi de sen nisanlisin galiba degil mi canim? yakinda dugun mu var, karistir miyorum demi?

insallah isine yarar. benim cok hosuma gitti bu maske.

baska yontemleri olanlar da paylassin kizlar, zayifliycaz diye yuzumuz bozulmasin.

Ya bana yardım edin ben verdiğim kiloları yüzümden verdim galiba herkes yüzün çökmüş diyo ama göbek mide yerinde duruyor. ilaç spormu?:uhm:

herbal saklanma çık ortaya bakim

burdayim celik im. uyy canim bebisini benim icin de op. profil resminiz cook tatli. hep kizisi emzirdigim donem aklima geliyo.

hee bana gelince ben daha kahvaltimi etcem kizlar, gun daha yeni basliyo. mirmirmirmir

ayy kizlar ya, yarin diyetisyenimle gorusmem var. guzel haberlerle gidiyorum insallah. bi de cici defterimle..hihoyyyt :dance:

he he ben yarın yazacam hepsini..

mavis deniz, istersen bu hafta icin, kendine kilo almamak gibi hedef koyabilirsin belki. bu da bi basari cunku. sen tartil ama kilo vermis miyim diye degil, kilo mu korumus muyum diye kontrol et. hazir hissedince yine geri sayima basla. tabi yine sen bilirsin canimcim. hangisi senin icin daha uygunsa. a.s

Back