• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yaa kizlar bizde bu aksam kucuk bi kutlama olcek. herbal ne yapcek?? kafamçokkarıştı
az once kuzucukla cikolatali kek yaptik. kuzucuk bize meyve kebap diye bi sey yapti, cilek ve muz dilimlerini ince bir cubuga takip. yarin nisan yildonumumuz. :asigim:
bu aksam kizisi da dahil edip kutluycaz evde, baby sitter bulursak yarin aksam, yarin kuzuyu ekip yalniz cikmayi dusunuyoruz da. kaydirigubbakcemile3 sissshh aramizda kalsin. arada bi anne babalar yalniz cikar de mi.. haa khenacim bu arada yok guzelim evde kuzu da beslemiyos, ciflikte de oturmuyos, sen sormadan soyliyim. kucuk kizimiza kuzu diyos naniknanik

masallah canim ya supersiniz. ben de yegenlerimle oynamaya bayiliyorum. oglan-kiz fark etmez ama bir anne icin de kiz cocugu olmasi eglencelidir. onu suslemek, giydirmek falan :)

Allah anali babali buyutsun hepinizin cocuklarini.

saol yulaf cim . insallah senin de olur, ve isteyen arkadaslarimiza da nasip olur.
evet bu kizlar bi alem. bugun pasta yaptik ya beraber, aman sarkilar soyluyo bi sevindi sevindi kuzucuk. bi de sey demez mi annecim bana bunu yaptirdigin icin cok tesekkur ederim. cok mutlu oldum. :nazar: pek de bi kibar oluyo isteyince. kaydirigubbakcemile3
yalniz her durumda hediye istiyo fisfisfis bugun ona nisan hediyesi almamiz gerekiyomus. yerimseniben

saol yulaf cim . insallah senin de olur, ve isteyen arkadaslarimiza da nasip olur.
evet bu kizlar bi alem. bugun pasta yaptik ya beraber, aman sarkilar soyluyo bi sevindi sevindi kuzucuk. bi de sey demez mi annecim bana bunu yaptirdigin icin cok tesekkur ederim. cok mutlu oldum. :nazar: pek de bi kibar oluyo isteyince. kaydirigubbakcemile3
yalniz her durumda hediye istiyo fisfisfis bugun ona nisan hediyesi almamiz gerekiyomus. yerimseniben

oyleler canim. benim de yegenler kiz. onlar da oyle. evlilik yildonumlerinde, anneler gununde falan herkese ayri ayri cicek gidiyor enistem tarafindan yoksa kiziyorlar:)

oyleler canim. benim de yegenler kiz. onlar da oyle. evlilik yildonumlerinde, anneler gununde falan herkese ayri ayri cicek gidiyor enistem tarafindan yoksa kiziyorlar:)

ayy cok guldum yaa yulaf. cok sekerler, demek kiziyor onlar da . hepsine ayri cicek :)))
teyzeler de nasil sevilir, cunku cok icten severler.. ee teyze anne yarisi demisler..
bizim kuzunun soyledigi soyle bi siir vardi bir dizelik.
siir soyle : "teyzeme bakarim annemi gorerim" (yani ... gorurum orijinali)
ayy cok duygulandiim simdi agliycamm. biz de teyzoslari cok ozledik kizisimla. senağlama

Günaydın kızlarrr hihoyyyt
bugün keyifler nasıl bakalımmm sengözlerimebaksanab
herbal sen geceleri uyumuyomusun yazdığın saatler hep geç saatler, merak ettim.

bide kızlar dünkü listemi saatleri ile yazıyorum ;
08.00; kepek ekmek+labne peyniri
09.50; şekersiz çay
12.30; çorba bezelye salata
13.40; form çay
14.35; grissini
16.40; grissini
19.00; çorba-salata
20.30; portakal-elma

akşam yoğurt yememişim çok ayıpppp :oklava:
ama onun haricinde çok bir kusur bulamadım. bakın çayıda artık şekersiz içiyorum.
bakın bakım listeme varmı bir yanlış...:1hug:a.s.

slm kızlar khnacım o farklı bir ülkede arada saat farkı oldugu için öyle..kızlar benim yürüyüş bu ara zaralı degil zira dün doktorum yürüyebilirsin dedi zaten kilo vermek istedigimi bebkl tedavisine ara vermek istedigimi söyledim gerek olmadıgını ara verirsek başa dönecegimizi söyledi şimdi tedaviye devam dün ilk ignemi vuruldum..insülünüm dirençli imiş yumurtaya karşı birazda kiloo sorun biliyorsunuz diabetik bir ilaç vermişti daha önce ama regl olunca bırak demişti onuda ortalama 10 gün falan kullanmıştım sonra bırakmıştım..şimdi ona geri başlıyorum ben dedim zaten kısa bir süre kullandım onu herkes kilo vermiş bununla ama ben veremedim dedim..insülünüde normale çevirecek inş kilolarımada faydası olur kış kışlamak istiyorum artık kilolarımı..cnm yumurta büyüme si olduktan sonra özellkile çatlama olayından sonra yürüyüşe spora dikkat etmem gerek.şimdilik bir 10 gün falan sıkıntım yok inş..

sabah az ekmege peynir koyup yedim
ara 1 sunta
öglen tavuk sote ama yagı yok gibiydi ince bir dilim sünger tatlı yogurt tatlısımı ne ayy her yerde farklı söylüyorlar ismini ama bayagı hafif idi sanki içinde su var gibi..
ara 2 büsküvü
akşam şehriye çorbası bir kase dolusu
yeşil çay

menümü unuttum yazmayı hemen ekledim..

günaydın kızlar..
ben kalkalı 2 saatten fazla oldu ama hala mutfağa gidemedim kahvaltı yapmak için.
hala kucağımdabenimki..

mavideniz canım Allah gayretlerini sonuçsuz bırakmasın inş.
bol bol yürü..
kilolarında da kurtul,bebeğine kavuş inş..
iki mutluluk birden :)

selam kızlar......
ben bugün normal beslenmeme döndüm....
saat 9.30 itibariyle kahvaltımı yaptımmmm
*peynir(3 dilim)
*domates
*zeytin(iki adet)
*limanlu kek(ince bir dilim kalorisi oldukça düşük ve bu keki ben tatlı ihtiyacım için yiyorum)
*ekmek(ince bir dilim kepekli ekmeğin dörte biri... canım istemedi)
*kahve(şekersz)
*portakal suyu.....

evet şimdi yorumlarınız bekliyorummmm kızlarrr.....sizce çok mu?????

09.50; şekersiz çay
13.40; form çay
14.35; grissini
16.40; grissini
19.00; çorba-salata
20.30; portakal-elma

ama onun haricinde çok bir kusur bulamadım. bakın çayıda artık şekersiz içiyorum.

canım şöyle bir baktım listeneee gayet iii vallaa.....devammmmmmm

selam kızlar......
ben bugün normal beslenmeme döndüm....
saat 9.30 itibariyle kahvaltımı yaptımmmm
*peynir(3 dilim)
*domates
*zeytin(iki adet)
*limanlu kek(ince bir dilim kalorisi oldukça düşük ve bu keki ben tatlı ihtiyacım için yiyorum)
*ekmek(ince bir dilim kepekli ekmeğin dörte biri... canım istemedi)
*kahve(şekersz)
*portakal suyu.....

evet şimdi yorumlarınız bekliyorummmm kızlarrr.....sizce çok mu?????

slm kek yediysen ekmek yemeseydin diyecektim ama az yemişsin kekide ekmegide..cnm hem kahve hem portakal suyu içmişsin birini leeyip yerine süt içseydin daha iyi olabiliri belki..ama listen iyi görünüyor gerçi ben dogrumu yorum yaptım bilmem daha tecrübeliler cvplarlar geldiginde eminim..

09.50; şekersiz çay
13.40; form çay
14.35; grissini
16.40; grissini
19.00; çorba-salata
20.30; portakal-elma

cnm bana göre gayet güzel bende sürekli slata ve öorba ile geçiştirsem ne güzel olacak ama ...

mavidenizcim sizde ki problem ne? bebişin olamama sebebi....
bende polikistik over olayı var....sol overim tipik polikistik.... bende klomen tedavisi görüyorum... iki ay kullandım olmadı.... şu anda 3. aydayım.....

bende pko var.nerde bilmiyorum cnm bende klomen tedavisi gördüm 2 ay ama pek yanıt alamadım yanai yumurta gelişimin olmadı 13 ml de kalıyordu sonra glucophage kullandım pko çok dirençli idi insülün yüksek oluyormuş galiba bu ilaçta diyebetik ilaç insülünü düzeltiyor valla bilmiyorum ama bunu 2 ay kadar falan kullanan kilo vermiş ben az kullandım ondada işe yaramadı..şimdi tekrar başladım..geçen ay da menegon igne(kalçadan 5 gün)gonal f igne(meneogon bittikten sonra göbekten 6 gün boyunca) sonrada 18 ml oldu yumurtalarım ertesi günü çatlatma ignesi vuruldum ama sonuç yine negatif..bu aydan dolayı aşılama dedi doktorum yine ignelerle tabii.aşılama içinde aslında yumurta gelişime göre karar verecek şimdilik kontroldeyim c.tesi tekrar gidecem..bu arada klomenden öncede 4 6 ay kadar falan normal denedik olmadı..malum kiloda pko dan kaynaklanıyor sende çekiyorsun benim gibi..

canım şöyle bir baktım listeneee gayet iii vallaa.....devammmmmmm

Teşekkür ederim canımm yuppiii :lepi:
yarını çok merak ediyorum bu arada wc sorunu aldığım form çay ile çözüldü diye düşünüyorum.
yarın sabah güzel bir kiloyla yanınızda olmak istiyorum.hihoyyyt

Back