Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

en az 1-1,5 saat

cardio yaparsan dalagın fln sisebilir. uef sen doktorsun ya bizden iyi bilirsin bunu :)) ama bence hafif bir ısınma hareketi ve sonrasında bacak karın hareketi yapabilirsin söyle yarım saat fln gectiyse üstünden
sağolun kızlar.. miniğim uyanır o zamana kadar.. leslie ile 500 steps yaparım 2 set..
bu arada leslie 3 mil kac dakika sürüyor
45 dk sürüyor canım.. sabah ben 3 set 500 step de yaptım ek olarak oldu 1 saaaaattt

ben de şu squatı denemek istiyorum ama nce kilo mu vermeliyim.. şimdi yaparsam kocaman mı olur popom ( sanki şimdi küçük de)

sağolun kızlar.. miniğim uyanır o zamana kadar.. leslie ile 500 steps yaparım 2 set..

45 dk sürüyor canım.. sabah ben 3 set 500 step de yaptım ek olarak oldu 1 saaaaattt

süpersin ya! ben de bir ara baslamıstım leslie ye ama devam edemedim pek.

kızlar size gönderdiğim abs videosuna bakın , yanıma yoldas arıyorum :

ben de şu squatı denemek istiyorum ama nce kilo mu vermeliyim.. şimdi yaparsam kocaman mı olur popom ( sanki şimdi küçük de)

canım cok yapılırsa futbolcu kası gibi oluyor diyorlar ve fazla kilon coksa dizlere fazla yük biniyor ve yoruyor. o yüzden bence yer hareketleri daha iyi. illa bacak ve popo calısacaksan sabah verdiğim abs videosuna bakabilirsin ya da ben kendi yaptıgım bacak ve popo hareketlerini de yazabilirim. bence squatla cektiğin eziyete gerek yok. (jillianda mecbur yapıyorum ben ama hepsini yapamıyorum menisküs yırtıgından dolayı) jillian ve bacak egzersizleriyle 10 gün oldu sanırım bacagım 2 cm inceldi

offf 2 cm miiii çok iyi yaaa

dagatesi sabahki videonun link veya ismini verirmisin bir bakayım .. yapabilecek gibiysem beraber başlarız

evet diyor ya ha gayret guys az kaldı. simdi agrıyordur ama devam. sonunda da hakettiniz god knows 2.level zor geldi bana ya. hep squat fln dizlere dikkat.
evet ben onu bir kez yapmıştım denemek için öncelerden hatırladım sırt ve bel de çok ağrıyor gerçekten dikkat edilmeli onda zorlandığım yerde baska hareketler katarım diye düünüyorum

süpersin ya! ben de bir ara baslamıstım leslie ye ama devam edemedim pek.

kızlar size gönderdiğim abs videosuna bakın , yanıma yoldas arıyorum :
ben yapcam beni al listeye aslında belim gittikçe inceliyor kalçam aynı yerde sanki bir ara o bölgeye yöneleyim ben ben şimdi çıkıyorum annemle görüşürüz akşama girmeye çalışcam

tamam ama önce videoya bak hadi iyi gezmeler. bişiler yeme yoksaaaaaaa gelince

off çok zor hareketler... sezaryan olduğum için bilemedim şimdi.. ben bunu bir deneyeyim ağrım sızım olmazsa yaparım dagatesi

o zamaaaann ben leslieden hemen sonra bu karın hareketlerini yapayım.. 10 gün 3 milden sonra 5 mile geçicem .. 5 mil yağ yakımına yönelikmiş..şimdi onu indiriyorum..egzersiz olmadan veremiyorum kilo ..

off çok zor hareketler... sezaryan olduğum için bilemedim şimdi.. ben bunu bir deneyeyim ağrım sızım olmazsa yaparım dagatesi

o zamaaaann ben leslieden hemen sonra bu karın hareketlerini yapayım.. 10 gün 3 milden sonra 5 mile geçicem .. 5 mil yağ yakımına yönelikmiş..şimdi onu indiriyorum..egzersiz olmadan veremiyorum kilo ..

tamam sen dene ona göre ben diğer yer hareketlerini paylaşırım olmadı

zaten egzersizsiz kilo vermek demek ya sudan ya da kas grubundan vermek demek

ay kızlar yakalanacagım bir gün iş yerinde birine. iyi olmadı işten böyle kacak girmek. ama grubumuz canlansın biraz istiyorum ondan girmemem gerekse bile dayanamayıp giriyorum.

Tşk paylaşım için özellikle 7. ve 10. maddelere daha dikkat edeceğim canım

ızgara balık hem yapımı kolay hem hızlı pişiyor hem de cok lezzetli hem de cok saglıklıııııı :) ben tavuktansa kesinlikle balık derim.
CAnım zaten şimdiki tavuklar da tavuk değil güvenemiyor insan balık iyidir iyibende pek yoğunlaşmıyorum ama balığa dikkat edeceğim artık

ay kızlar yakalanacagım bir gün iş yerinde birine. iyi olmadı işten böyle kacak girmek. ama grubumuz canlansın biraz istiyorum ondan girmemem gerekse bile dayanamayıp giriyorum.
harikasın sen dagatesiiyi yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…