- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Evet canım ne durumlar var neler çeken insanlar var öncelikle sağlık o olsun valla hiçbişey olmasın gerisi hallolur.Herşey Allah'ın izniyle olur ol derse olur bizim yapacak bişeyimiz yok maleseff.Bide kendimize hayatı zindan ediyoruz tabi bende bazen yapıyorum böyle yanlışlar ama yapmamak lazım...SAĞLIK sadece o olsun valla bana yeter son zamanlarda belim ağrıyor canım sanki hepp orda hiç başka bişey düşünemiyor insanapril çok tatlı yorum yapmışsın canım yaen sevdiğim smileyler de var yorumunda bak bu allah kimseye kaldıramayacağı yükler vermesin hastalık vermesin olur inşallah her isteyenin hayırlı evlatları kafaya takıncada birşey değişmiyor hayatta hiç bir şeyde üzülmek çare değil insanların ne yaparsa değiştiremeyeceği şeyler var bu hayatta her şey zamanı gelince beklemek zor ama hayat sabretmek ve beklemek üzerine bizi ayakta tutan bu
CAnım çokk iyi bu olacak işte azmetmenin güzel sonuçlarını da göreceksinbiraz konuyu dağıtsak yahu karamsar olmayalım hayata karşı birazda hayata güzel taraflarından bakınızgüzel şeylerden bahsedelim yokmu güzel şeyler hayatınızda yani bu arada april takım karne notları veriliyrmuş canım sıra daha bizim takıma gelmedi ama pek iyi bir notumuz yok bence bu hafta gerçeken dikkat edyorum kendime maşallah deyim evdeki bir sürü ziyafetimsi pasta börek vs vs canınız çekmesin hayal etmeyin o kadar yiyecek içinden yemedim yahu çok mesudum hatta bugün kahvaltıyı kalkıp kendim yaptım ki kardeşim şehir dışında okuyor tatile geldi onun kahvaltıya dahil olamamak adına sonra sırf onun öğlen istediği şeyelri yememek için kendimi evden dışarı attım 35 dk yürüyüş yaptım neyseki ben gelene kadar silip süpürmüş sağolsun akşam yemeğimide kendi tabağıma ayırdım ondan başka birşey yemedim yaşasın
geçmiş olsun canım çok ya bel ağrısı da kötü oluyor bel fıtığı mı senin ki bnede çok hasta olurum böbrek taşı düşürdüm 2 yıl önce ama birde bana sor o ağrıyı önce sağlık hem bize hem ailemize annemize babamıza eşlere sevdilklerimizeEvet canım ne durumlar var neler çeken insanlar var öncelikle sağlık o olsun valla hiçbişey olmasın gerisi hallolur.Herşey Allah'ın izniyle olur ol derse olur bizim yapacak bişeyimiz yok maleseff.Bide kendimize hayatı zindan ediyoruz tabi bende bazen yapıyorum böyle yanlışlar ama yapmamak lazım...SAĞLIK sadece o olsun valla bana yeter son zamanlarda belim ağrıyor canım sanki hepp orda hiç başka bişey düşünemiyor insan
çok iyiymiş bende evde kalınca herşey yolunda bize biri gelincede yolunda ama bir yere gidince ne olur ye şundan ye bundan ye istemesende yiyorsun bazenCAnım çokk iyi bu olacak işte azmetmenin güzel sonuçlarını da göreceksinBEnde hafta sonu anneme gitmedim sırf bu yüzden misafirleri vardı çok enfes şeyler vardı bende kendimi tutamam diye kendimi evde tuttum
canım ne olduğunu bilmiyorum yeni başladı teşekkür ederim,geçmezse malesef doktor yolu gözükecek banaaageçmiş olsun canım çok ya bel ağrısı da kötü oluyor bel fıtığı mı senin ki bnede çok hasta olurum böbrek taşı düşürdüm 2 yıl önce ama birde bana sor o ağrıyı önce sağlık hem bize hem ailemize annemize babamıza eşlere sevdilklerimize
insan sevdiğini yerden yerede vurur yeri gelince göğe de çıkarır april burdan bu sonuca vardımbende bugün servisten erken indim tam bir saat eve yürüdüm iyi de geldi evde yapmaktan bazen gerçekten sıkılıyorumeşim de saolsun hiç sevmiyor akşam şöyle çıkalım yürüyüş yapalım spor yapalım dışarda diyor ki o koşu bandını niye aldık ?ayyy delirtir bu erkekler bazen sanki aynı şey ama tabi onada kıyamıyorum çünlü işten 20:30 da eve geliyor onada yazık tabii ayyy bi yerden yere attım bir göklere çıkarttım
geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildir o zaman geçer zamanlacanım ne olduğunu bilmiyorum yeni başladı teşekkür ederim,geçmezse malesef doktor yolu gözükecek banaaa
evet kesinlikle çok sıkılırım ben hepp aynı işler,değiştirmeli insan günlerini hergüninsan sevdiğini yerden yerede vurur yeri gelince göğe de çıkarır april burdan bu sonuca vardımama evde hep insan sıkılıyor aynı şeyleri yapmaktanda sıkılıyor bazen arada değişiklik iyidir iyi yapmışsın yürümekle
canım gitmee sende boğazına hakim olamayacağın yere kg verince gidersin mutlu mutluçok iyiymiş bende evde kalınca herşey yolunda bize biri gelincede yolunda ama bir yere gidince ne olur ye şundan ye bundan ye istemesende yiyorsun bazenartık kilo vereyim ya kaç haftadır sabitim
bakk çok yalnış bu kadar kendini acıktırmaman gerekirdi canımkızlar Allah bebiş isteyen herkese hayırlısıyla saglıkla huzurla versin inşallah. takmayın ya kafanıza bu kadar. stres yapıyorsunuz.
ispanyol bebişin cok tatlı masallah
deadline bende sinir oluyorum sunu ye bunu ye diyenlere. sanki kendi bedenleri. sana ne istediğimi yerim!
ben hala yemek yiyemedim cünkü misafirlerim gelecek onları beklyorum. acıktım ama ben ya
evet öyle yapıcam bendecanım gitmee sende boğazına hakim olamayacağın yere kg verince gidersin mutlu mutlu
ay gelsinler o zaman sana da yazıkkızlar Allah bebiş isteyen herkese hayırlısıyla saglıkla huzurla versin inşallah. takmayın ya kafanıza bu kadar. stres yapıyorsunuz.
ispanyol bebişin cok tatlı masallah
deadline bende sinir oluyorum sunu ye bunu ye diyenlere. sanki kendi bedenleri. sana ne istediğimi yerim!
ben hala yemek yiyemedim cünkü misafirlerim gelecek onları beklyorum. acıktım ama ben ya
bakk çok yalnış bu kadar kendini acıktırmaman gerekirdi canımSAkın haaaa saldırma fakir kalk sofradan
CAnım insanın ilk önce kendisine saygısı olacak vakitlice gidilmeli vakitlicede eve dönülmelidir.Neyse İnşallah gelirlerde sende yersin kısa zamandaya aslında yedim ama son 2 saattir ha geldik ha geliyoruz diyorlar. bastan deseler ben yerdim . gec vakte kalmasına da sinir oluyorum
bende sevmiyorum öyle olunca ya insanı arada bırakıyorlar şimdi yesen tam yerken gelirlerse falan diye diken üstünde olursun inşallah hemen gelirlerya aslında yedim ama son 2 saattir ha geldik ha geliyoruz diyorlar. bastan deseler ben yerdim . gec vakte kalmasına da sinir oluyorum
evet aynen öyle aprilCAnım insanın ilk önce kendisine saygısı olacak vakitlice gidilmeli vakitlicede eve dönülmelidir.Neyse İnşallah gelirlerde sende yersin kısa zamanda
tamam canım bende eşimle takılıcağım gelebilrsem yine grsrzkızlar ben şimdilik çıkıyorum annem yine bir şeyler peşinde çağırıyor bakayım ne vartelefonum sarjda o nedenle ordan bakamıyorum gelirim ilerleyen saatlerde tekrar zaten streching videosu yapacaktım onu yapmaya gelicem uğrarım
Evet menüyü yazmayı unutmusum pardon hemen yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?