Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Evet canım ne durumlar var neler çeken insanlar var öncelikle sağlık o olsun valla hiçbişey olmasın gerisi hallolur.Herşey Allah'ın izniyle olur ol derse olur bizim yapacak bişeyimiz yok maleseff.Bide kendimize hayatı zindan ediyoruz tabi bende bazen yapıyorum böyle yanlışlar ama yapmamak lazım...SAĞLIK sadece o olsun valla bana yeter son zamanlarda belim ağrıyor canım sanki hepp orda hiç başka bişey düşünemiyor insan

CAnım çokk iyi bu olacak işte azmetmenin güzel sonuçlarını da göreceksinBEnde hafta sonu anneme gitmedim sırf bu yüzden misafirleri vardı çok enfes şeyler vardı bende kendimi tutamam diye kendimi evde tuttum

geçmiş olsun canım çok ya bel ağrısı da kötü oluyor bel fıtığı mı senin ki bnede çok hasta olurum böbrek taşı düşürdüm 2 yıl önce ama birde bana sor o ağrıyı önce sağlık hem bize hem ailemize annemize babamıza eşlere sevdilklerimize

bende bugün servisten erken indim tam bir saat eve yürüdüm iyi de geldi evde yapmaktan bazen gerçekten sıkılıyorumeşim de saolsun hiç sevmiyor akşam şöyle çıkalım yürüyüş yapalım spor yapalım dışarda diyor ki o koşu bandını niye aldık ?ayyy delirtir bu erkekler bazen sanki aynı şeyama tabi onada kıyamıyorum çünlü işten 20:30 da eve geliyor onada yazık tabii ayyy bi yerden yere attım bir göklere çıkarttım

CAnım çokk iyi bu olacak işte azmetmenin güzel sonuçlarını da göreceksinBEnde hafta sonu anneme gitmedim sırf bu yüzden misafirleri vardı çok enfes şeyler vardı bende kendimi tutamam diye kendimi evde tuttum
çok iyiymiş bende evde kalınca herşey yolunda bize biri gelincede yolunda ama bir yere gidince ne olur ye şundan ye bundan ye istemesende yiyorsun bazen artık kilo vereyim ya kaç haftadır sabitim

canım ne olduğunu bilmiyorum yeni başladı teşekkür ederim,geçmezse malesef doktor yolu gözükecek banaaa

insan sevdiğini yerden yerede vurur yeri gelince göğe de çıkarır april burdan bu sonuca vardım ama evde hep insan sıkılıyor aynı şeyleri yapmaktanda sıkılıyor bazen arada değişiklik iyidir iyi yapmışsın yürümekle

evet kesinlikle çok sıkılırım ben hepp aynı işler,değiştirmeli insan günlerini hergün

çok iyiymiş bende evde kalınca herşey yolunda bize biri gelincede yolunda ama bir yere gidince ne olur ye şundan ye bundan ye istemesende yiyorsun bazen artık kilo vereyim ya kaç haftadır sabitim
canım gitmee sende boğazına hakim olamayacağın yere kg verince gidersin mutlu mutlu

kızlar Allah bebiş isteyen herkese hayırlısıyla saglıkla huzurla versin inşallah. takmayın ya kafanıza bu kadar. stres yapıyorsunuz.

ispanyol bebişin cok tatlı masallah

deadline bende sinir oluyorum sunu ye bunu ye diyenlere. sanki kendi bedenleri. sana ne istediğimi yerim!

ben hala yemek yiyemedim cünkü misafirlerim gelecek onları beklyorum. acıktım ama ben ya

bakk çok yalnış bu kadar kendini acıktırmaman gerekirdi canımSAkın haaaa saldırma fakir kalk sofradan

canım gitmee sende boğazına hakim olamayacağın yere kg verince gidersin mutlu mutlu
evet öyle yapıcam bende

ay gelsinler o zaman sana da yazık çok yememye dikkat et

bakk çok yalnış bu kadar kendini acıktırmaman gerekirdi canımSAkın haaaa saldırma fakir kalk sofradan

ya aslında yedim ama son 2 saattir ha geldik ha geliyoruz diyorlar. bastan deseler ben yerdim . gec vakte kalmasına da sinir oluyorum

ya aslında yedim ama son 2 saattir ha geldik ha geliyoruz diyorlar. bastan deseler ben yerdim . gec vakte kalmasına da sinir oluyorum
CAnım insanın ilk önce kendisine saygısı olacak vakitlice gidilmeli vakitlicede eve dönülmelidir.Neyse İnşallah gelirlerde sende yersin kısa zamanda

bende sevmiyorum öyle olunca ya insanı arada bırakıyorlar şimdi yesen tam yerken gelirlerse falan diye diken üstünde olursun inşallah hemen gelirler

CAnım insanın ilk önce kendisine saygısı olacak vakitlice gidilmeli vakitlicede eve dönülmelidir.Neyse İnşallah gelirlerde sende yersin kısa zamanda
evet aynen öyle april ama dagatesinin misafirleri yatılı vakitlice dönemiycekler sanırsam vakitli gelseler yetiyor da gelmemişler saat geç olmadan gelseler bari

kızlar ben şimdilik çıkıyorum annem yine bir şeyler peşinde çağırıyor bakayım ne var telefonum sarjda o nedenle ordan bakamıyorum gelirim ilerleyen saatlerde tekrar zaten streching videosu yapacaktım onu yapmaya gelicem uğrarım

tamam canım bende eşimle takılıcağım gelebilrsem yine grsrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…