Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

l
yok canm yerli diye aldım :) bi de suyu içmeyi çok istiyorum ama daha fazlasını içim almıyo yoksa içicem valla:)

afiyet olsun güzel olmuş menün..suyu biraz daha artırsan çok güzel olacak.. havuç yemeği nedir ilk kez duydum..

günaydın canımm

çok güzelll.. suyu baya artırmışsın çok güzel olmuş
normal dilimleyip yemeğini yapıyoruz biz buralarda bilinir canm yoğurtlayıp yenir

afiyet olsun tatlımm çok iyi olmuş..

l
yok canm yerli diye aldım :) bi de suyu içmeyi çok istiyorum ama daha fazlasını içim almıyo yoksa içicem valla:)
bende de tam tersi.. suya doyamıyorum.. çocuktan önce de çok içerdim su şimdi daha da çok içiyorum.. en az 3.5 lt.. bazen 4 bitiyor hala içesim oluyor engelliyorum kendimi..

aşıdan geldik biizzzz.. çok ağladı kuzum emzirip uyuttum..
sadece 400 gr almış 1 ayda , sütüm yaramıyor demekki.. ek besine geçelim dedi doktorumuz..

menun güzel canm diyecek bişey yok :)

vuuu 4lt su bi de ben içebilsem :)

canm güzel spor yapmışsın valla ben ya bebek varsa diye korkuma 40 dk anca yaptım ...

güzel canm menun

aşıdan geldik biizzzz.. çok ağladı kuzum emzirip uyuttum..
sadece 400 gr almış 1 ayda , sütüm yaramıyor demekki.. ek besine geçelim dedi doktorumuz..
ay kiyamam bir ara cok hastaydı ya ondan da cok kilo almamış olabilir mi aklima o geldi simdi

ay kiyamam bir ara cok hastaydı ya ondan da cok kilo almamış olabilir mi aklima o geldi simdi
tabi tabi onun da etkisi var, bir de hareketlendi şimdi ..
boyu güzel uzamış o yüzden sıkıntı yok bizim için..
bu minnak benim kızım

Kizlar benm moralim cok bozuk annemler olmasa oturur sabaha kadar aglarim kotuyum yine yok bebis bu ay da sanirim.. Adet gunum yarinn gerginim mutsuzum

Kizlar benm moralim cok bozuk annemler olmasa oturur sabaha kadar aglarim kotuyum yine yok bebis bu ay da sanirim.. Adet gunum yarinn gerginim mutsuzum
bence çok stres yapıyorsun afrodit oluruna bırakmadığın için her ay aynı şey oluyor biraz oluruna bıraksan daha iyi olur streste etkiliyor yani herşeyi etkilediği gibi sen üstüne düştükçe daha çok sters oluyorsun daha çok üzülüyorsun bence kafanı dağıtacak birşeyler yap bebek konusunu düşünme yani her ay böyle kendinide hırpalama birşeyin üstüne ne kadar düşersen o kadar ters gider çoğu zaman o nedenle diyorum inşallah en kısa sürede olur ama üzülme artık

Adete yakin oluyo canm engel olamiyorum kvden annemlerden kendime zaman kalmiyor ki bisey yapayim kitap okuma vs seyler yapiyorum zaten ama surekli kafa mesgul edecek bisey lazim bana

Adete yakin oluyo canm engel olamiyorum kvden annemlerden kendime zaman kalmiyor ki bisey yapayim kitap okuma vs seyler yapiyorum zaten ama surekli kafa mesgul edecek bisey lazim bana
evet farkettim hep bir kalabalık halindesin en kısa zamanda sana da vakit kalır umarım uğraşacak birşeyler bulursun biraz duygusal karışıklık oluyor bu dönemlerde haklısın ondanddır zaten allah gönlüne göre versin herkesin

canım yapma ama böyle çok stres de iyi değil olacak elbet yada olmayacak sanki sen üzülünce durum değişiyormu ki?Lütfen hayatta çok da güzel şeyler var sadece çocuk mu dert ? biraz serttim bu konuda ama lütfen sakin ol

aynen öyle yaa çok üzüyor kendini ben ne yapayım ? kaç yıldır yok ağzıma bile almıyorum lafın yeri gelmedikçe yapmasa daha iyi İnşallah sözümüzü dinler

Yaaa bende bebek istiyorum
bendeee istiyorum

O zaman uzaklaş canım onlardan mesafe koy hayat senin hayatın

april çok tatlı yorum yapmışsın canım ya en sevdiğim smileyler de var yorumunda bak bu allah kimseye kaldıramayacağı yükler vermesin hastalık vermesin olur inşallah her isteyenin hayırlı evlatları kafaya takıncada birşey değişmiyor hayatta hiç bir şeyde üzülmek çare değil insanların ne yaparsa değiştiremeyeceği şeyler var bu hayatta her şey zamanı gelince beklemek zor ama hayat sabretmek ve beklemek üzerine bizi ayakta tutan bu

tabi tabi onun da etkisi var, bir de hareketlendi şimdi ..
boyu güzel uzamış o yüzden sıkıntı yok bizim için..
bu minnak benim Eki Görüntüle 1373408 kızım
Canım ne güzel bu prenses Maşallah kırkbirkere,çok güzel olacak çok büyüyünce arada at da fotolarını yüzümüz gülsün içimiz şenlensin

biraz konuyu dağıtsak yahu karamsar olmayalım hayata karşı birazda hayata güzel taraflarından bakınız güzel şeylerden bahsedelim yokmu güzel şeyler hayatınızda yani bu arada april takım karne notları veriliyrmuş canım sıra daha bizim takıma gelmedi ama pek iyi bir notumuz yok bence bu hafta gerçeken dikkat edyorum kendime maşallah deyim evdeki bir sürü ziyafetimsi pasta börek vs vs canınız çekmesin hayal etmeyin o kadar yiyecek içinden yemedim yahu çok mesudum hatta bugün kahvaltıyı kalkıp kendim yaptım ki kardeşim şehir dışında okuyor tatile geldi onun kahvaltıya dahil olamamak adına sonra sırf onun öğlen istediği şeyelri yememek için kendimi evden dışarı attım 35 dk yürüyüş yaptım neyseki ben gelene kadar silip süpürmüş sağolsun akşam yemeğimide kendi tabağıma ayırdım ondan başka birşey yemedim yaşasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…