lcanım cok az su içiyorsun biraz arttırsan. ve muzlar eger ithal ise hepsini tek seferde yememeni tavsiye ederim. oldukca kalorili kendisi.
canım cok az yemişsin gibi geldi, acma harici begendim amacünkü aksam yogurtlu yediğin için besleyici olmustur
normal dilimleyip yemeğini yapıyoruz biz buralarda bilinir canm yoğurtlayıp yenirafiyet olsun güzel olmuş menün..suyu biraz daha artırsan çok güzel olacak.. havuç yemeği nedir ilk kez duydum..
günaydın canımm
çok güzelll.. suyu baya artırmışsın çok güzel olmuş
afiyet olsun tatlımm çok iyi olmuş..dünkü menüm
kahvaltı: 10.00 yarım portakal 1 ekmek kızartılmış 1 yumurta azıcık maydonoz birde haşlanmış patates yedim yağsız tuzsuz küçük bir patatesin yarısı
öğlen yoğurt 1 dilim ekmek yarım elma 1 kase çorba
akşam: 1 kase çorba 8 kaşık yoğurtlu kuru patlıcanlı biberli bir şey ne olduğunu bende bilmiyorum haşlayıp yağda kavrulmuş sanırsam
spor 30 dk yürüyüş jillian level 1 7 dk streching
1.5 lt su
bende de tam tersi.. suya doyamıyorum.. çocuktan önce de çok içerdim su şimdi daha da çok içiyorum.. en az 3.5 lt.. bazen 4 bitiyor hala içesim oluyor engelliyorum kendimi..l
yok canm yerli diye aldım :) bi de suyu içmeyi çok istiyorum ama daha fazlasını içim almıyo yoksa içicem valla:)
menun güzel canm diyecek bişey yok :)Dünkü menündeadline
Sabah 07:25
Bir açma az yağlı
Bir çay
Öğle 12:45
İki ks tarhana cr
İki köfte
Salata
Bir dilim ekmek
Akşam 19:45
İki bardak cacık
(Canım pekbisey istemedi)
3 lt su
30 dk yürüyüş 10dk mekik
vuuu 4lt su bi de ben içebilsem :)dünkü menümdeadline
08:00 tarçınlı ballı su
11:00: 1.5 dilim tam buğday ekmeği, 2 kk peynir, 6 zeytin, dereotu, 4 çeri domates, 1 haşlanmış yumurta, rezene çayı
14:00: 5 badem 1 kuru kayısı
16:00: 1 kase yoğurtiçine 1 tk pekmez, 1 bardak meyveli nesfit, yarım bardak yulaf ezmesi
19:00: yarım porsiyon tavuk sote , 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
20: 30: 10 badem, 2 kuru kayısı
su 4 lt
spor 45 dk leslie
canm güzel spor yapmışsın valla ben ya bebek varsa diye korkuma 40 dk anca yaptım ...ben dünümü cok begendim kızlar.
hemen yazayım
sabah 7.00
1 greyfurt
5-6 susamlı cubuk
8-9 kuru dut
2-3 kuru üzüm
11.00
yesil çay
14.45
1 su bardagı yogurt
1 kızarmıs ekmek
1 greyfurt
16.00
1 haslanmıs yumurta
19.30
yarım su bardagı yogurt
3 köfte
yumruk kadar aysberg
1 kase corba
22.00
2 dilim portakal
1/4 armut
gec yemiş gibi oldum ama misafirlerim vardı, ve beraber bir yere gittik. cipslere baklavalara hayır deyince bu son meyveleri mecbur yedim yoksa yeme planım yoktu.
2 lt su
jullian 1. level
30 dakika tempolu yuruyus
30 dakika dans
her bacak için 80 bacak hareketi
güzel canm menundünkü menüm
kahvaltı: 10.00 yarım portakal 1 ekmek kızartılmış 1 yumurta azıcık maydonoz birde haşlanmış patates yedim yağsız tuzsuz küçük bir patatesin yarısı
öğlen yoğurt 1 dilim ekmek yarım elma 1 kase çorba
akşam: 1 kase çorba 8 kaşık yoğurtlu kuru patlıcanlı biberli bir şey ne olduğunu bende bilmiyorum haşlayıp yağda kavrulmuş sanırsam
spor 30 dk yürüyüş jillian level 1 7 dk streching
1.5 lt su
maşallah canm iç vallabende de tam tersi.. suya doyamıyorum.. çocuktan önce de çok içerdim su şimdi daha da çok içiyorum.. en az 3.5 lt.. bazen 4 bitiyor hala içesim oluyor engelliyorum kendimi..
ay kiyamam bir ara cok hastaydı ya ondan da cok kilo almamış olabilir mi aklima o geldi simdiaşıdan geldik biizzzz.. çok ağladı kuzum emzirip uyuttum..
sadece 400 gr almış 1 ayda , sütüm yaramıyor demekki.. ek besine geçelim dedi doktorumuz..
tabi tabi onun da etkisi var, bir de hareketlendi şimdi ..ay kiyamam bir ara cok hastaydı ya ondan da cok kilo almamış olabilir mi aklima o geldi simdi
massallah kuzuyaaa ay canm cok sekermis bu kiz isir onu poposundan naxarim degmesin:)tabi tabi onun da etkisi var, bir de hareketlendi şimdi ..
boyu güzel uzamış o yüzden sıkıntı yok bizim için..
bu minnak benim Eki Görüntüle 1373408 kızım
maşallah çok tatlıtabi tabi onun da etkisi var, bir de hareketlendi şimdi ..
bence çok stres yapıyorsun afrodit oluruna bırakmadığın için her ay aynı şey oluyor biraz oluruna bıraksan daha iyi olur streste etkiliyor yani herşeyi etkilediği gibi sen üstüne düştükçe daha çok sters oluyorsun daha çok üzülüyorsun bence kafanı dağıtacak birşeyler yap bebek konusunu düşünme yani her ay böyle kendinide hırpalamaKizlar benm moralim cok bozuk annemler olmasa oturur sabaha kadar aglarim kotuyum yine yok bebis bu ay da sanirim.. Adet gunum yarinn gerginim mutsuzum
Adete yakin oluyo canm engel olamiyorum kvden annemlerden kendime zaman kalmiyor ki bisey yapayim kitap okuma vs seyler yapiyorum zaten ama surekli kafa mesgul edecek bisey lazim banabence çok stres yapıyorsun afrodit oluruna bırakmadığın için her ay aynı şey oluyor biraz oluruna bıraksan daha iyi olur streste etkiliyor yani herşeyi etkilediği gibi sen üstüne düştükçe daha çok sters oluyorsun daha çok üzülüyorsun bence kafanı dağıtacak birşeyler yap bebek konusunu düşünme yani her ay böyle kendinide hırpalamabirşeyin üstüne ne kadar düşersen o kadar ters gider çoğu zaman o nedenle diyorum inşallah en kısa sürede olur ama üzülme artık
evet farkettim hep bir kalabalık halindesin en kısa zamanda sana da vakit kalır umarım uğraşacak birşeyler bulursun biraz duygusal karışıklık oluyor bu dönemlerde haklısın ondanddır zaten allah gönlüne göre versin herkesinAdete yakin oluyo canm engel olamiyorum kvden annemlerden kendime zaman kalmiyor ki bisey yapayim kitap okuma vs seyler yapiyorum zaten ama surekli kafa mesgul edecek bisey lazim bana
canım yapma ama böyle çok stres de iyi değil olacak elbet yada olmayacak sanki sen üzülünce durum değişiyormu ki?Lütfen hayatta çok da güzel şeyler var sadece çocuk mu dert ? biraz serttim bu konuda ama lütfen sakin olKizlar benm moralim cok bozuk annemler olmasa oturur sabaha kadar aglarim kotuyum yine yok bebis bu ay da sanirim.. Adet gunum yarinn gerginim mutsuzum
aynen öyle yaa çok üzüyor kendini ben ne yapayım ? kaç yıldır yok ağzıma bile almıyorum lafın yeri gelmedikçe yapmasa daha iyi İnşallah sözümüzü dinlerbence çok stres yapıyorsun afrodit oluruna bırakmadığın için her ay aynı şey oluyor biraz oluruna bıraksan daha iyi olur streste etkiliyor yani herşeyi etkilediği gibi sen üstüne düştükçe daha çok sters oluyorsun daha çok üzülüyorsun bence kafanı dağıtacak birşeyler yap bebek konusunu düşünme yani her ay böyle kendinide hırpalamabirşeyin üstüne ne kadar düşersen o kadar ters gider çoğu zaman o nedenle diyorum inşallah en kısa sürede olur ama üzülme artık
bendeee istiyorumYaaabende bebek istiyorum
O zaman uzaklaş canım onlardan mesafe koy hayat senin hayatınAdete yakin oluyo canm engel olamiyorum kvden annemlerden kendime zaman kalmiyor ki bisey yapayim kitap okuma vs seyler yapiyorum zaten ama surekli kafa mesgul edecek bisey lazim bana
april çok tatlı yorum yapmışsın canım yacanım yapma ama böyle çok stres de iyi değil olacak elbet yada olmayacak sanki sen üzülünce durum değişiyormu ki?Lütfen hayatta çok da güzel şeyler var sadece çocuk mu dert ? biraz serttim bu konuda ama lütfen sakin ol
aynen öyle yaa çok üzüyor kendini ben ne yapayım ? kaç yıldır yok ağzıma bile almıyorum lafın yeri gelmedikçe yapmasa daha iyi İnşallah sözümüzü dinler
bendeee istiyorum
O zaman uzaklaş canım onlardan mesafe koy hayat senin hayatın
Canım ne güzel bu prenses Maşallah kırkbirkere,çok güzel olacak çok büyüyünce arada at da fotolarını yüzümüz gülsün içimiz şenlensintabi tabi onun da etkisi var, bir de hareketlendi şimdi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?