• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Evet menüyü yazmayı unutmusum pardon hemen yazıyorum
sabah kahvalti yapamiyorum sadece saat 8 de sekersiZ çay
öğle saat 12 de 4 kasik çorba 1 dilim ekmek
ogleden sonra küçük bir hobi cikolata yedim (coook nefisti ya zararli seyler nedense hep lezzetli) aksam karnibahar yedim
spor ve su miktarın nedir canım?

hoşgeldin:KK49:

bende zorlandım ya bizim evdede kuş sütü eksik mubarek kardeşim gelmeden sipariş vermişti sanki üniversitede aç dolaşıyor yemek vermiyorlar gibi:KK53:
hoşbulduk:KK15:evet ya niye öyle oluyor aç bunlar yaaaa:KK70:

Dizi izliyorlar. Bu arada gec geldiler diye soylenmistim ama arabayla ilgili problem cikmis. Gunahlarini aldim ya :))
iyi bari gelmişler oda iyi,neyse sende doymuş oldun en çok ona sevindim canım:KK30:

Bu hafta nasil olacagiz acaba . Ben cok umutluyum takimimizdan.
bende umutluyum inşallah derece yapamayız ama yapsak süper olacak bir dereceye ihtiyacımız var çok:mad: şimdilik ümidimizi kaybetmeyelim de bakalım ne olacak:cool:

neyse kızlar ben çıkayım streching yapcam daha:KK70: sağ kolumda bir ağrı var şınav çekmeye çalışırkn oldu geçer umarım:KK56: gelemezsem iyi geceler yarın görüsürüz:cool: ApriL_2007 ApriL_2007 dagatesi dagatesi kendinize iyi bakın :KK19:

Back
X