- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
spor ve su miktarın nedir canım?Evet menüyü yazmayı unutmusum pardon hemen yazıyorum
sabah kahvalti yapamiyorum sadece saat 8 de sekersiZ çay
öğle saat 12 de 4 kasik çorba 1 dilim ekmek
ogleden sonra küçük bir hobi cikolata yedim (coook nefisti ya zararli seyler nedense hep lezzetli) aksam karnibahar yedim
30 dk plates 45 sguat 7 dk bacak basen hareketleri suyu hic takip etmemisim yarindan itibaren onuda bildiririmspor ve su miktarın nedir canım?
selam kızlar yine ben kimse yoksada bir selam vereyim de streching yapmaya gidyim
afiyet olsun daha gidemedim zaten oyalanıyordum etraftaBen de geldiiim karnimi doyurup :d
bende gittim biraz yine geldim birazafiyet olsun daha gidemedim zaten oyalanıyordum etrafta
afiyet olsun daha gidemedim zaten oyalanıyordum etrafta
ne oldu misafirler???Ben de geldiiim karnimi doyurup :d
hoşgeldinbende gittim biraz yine geldim biraz
bende zorlandım ya bizim evdede kuş sütü eksik mubarek kardeşim gelmeden sipariş vermişti sanki üniversitede aç dolaşıyor yemek vermiyorlar gibiBugun biraz zorlandim ben menulerimde :d
ne oldu misafirler???
hoşgeldin
bende zorlandım ya bizim evdede kuş sütü eksik mubarek kardeşim gelmeden sipariş vermişti sanki üniversitede aç dolaşıyor yemek vermiyorlar gibi
hoşbuldukhoşgeldin
bende zorlandım ya bizim evdede kuş sütü eksik mubarek kardeşim gelmeden sipariş vermişti sanki üniversitede aç dolaşıyor yemek vermiyorlar gibi
iyi bari gelmişler oda iyi,neyse sende doymuş oldun en çok ona sevindim canımDizi izliyorlar. Bu arada gec geldiler diye soylenmistim ama arabayla ilgili problem cikmis. Gunahlarini aldim ya :))
evet canım son bir haftadır iyiTelefondan girmek kolaylasmis sanki
anne yemeği galiba ondan bende isterdim birşeyler ama bizimki kıtlıktan çıkmısAy o siparisler demi. Benjm kardesim gelince de ayni olurdu :) hala oyle
evet düzelme var sanırım gerçi benim tel sarjda pdeyim şimdi de telden de kolayTelefondan girmek kolaylasmis sanki
anne yemeği galiba ondan bende isterdim birşeyler ama bizimki kıtlıktan çıkmıscasına istiyor
evet düzelme var sanırım gerçi benim tel sarjda pdeyim şimdi de telden de kolay
Bana hep kiloluyum diye yapilmazdi siparisler. Zayifladigimda da uni bitti :d
Bana hep kiloluyum diye yapilmazdi siparisler. Zayifladigimda da uni bitti :d
ben kilo almayım diye istemezdim pek abartılı zaten ondan sıkıntı olmuyordu
bende umutluyum inşallah derece yapamayız ama yapsak süper olacak bir dereceye ihtiyacımız var çokBu hafta nasil olacagiz acaba . Ben cok umutluyum takimimizdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?