• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Nasil jilliana devam mi tatlim?
evet kaptancım kızların grupla gidiyorum bugün dinlenme günümüz haftada bir dinlenerek yapıyoruz gerçi ben önce başlamıştım 10 gün oldu ama normalde 6. gündeyiz ben ilk leveli biraz fala yapmış olucam ama spor yapmış oluyorum sonuçta:cool: bugün streching videosu yapacaktım sadece ama bir dans videosu buldum onu da araya sıkıştırdım:D

evet kaptancım kızların grupla gidiyorum bugün dinlenme günümüz haftada bir dinlenerek yapıyoruz gerçi ben önce başlamıştım 10 gün oldu ama normalde 6. gündeyiz ben ilk leveli biraz fala yapmış olucam ama spor yapmış oluyorum sonuçta:cool: bugün streching videosu yapacaktım sadece ama bir dans videosu buldum onu da araya sıkıştırdım:D
Artik alistim diyorsun :KK52:ben de baslayacagim biseylere de neye baslasam bilemiyorum kafami mesgul ederim
Hem :KK19:

Canım farkedilmizmi oooo birara şımardım bile boşladım hemen diyeti sabit kalıyordum o yüzden ama tabii bu farkedilme bana yetmezzz dahada süper olacağım İnşallah:KK66:
evet ya birisi a sen baya zayıfladın diyice havaya giriyoruz galiba kendimizi o an 36 bedenmiş gibi hissediyoruz salıyoruz ama aslında daha yolumuz var bir yerde okumuştum a çok zayıflamışsın diyenlerden uzak durun diye:KK70: bana da geçen hafta bir arkadaşım dedi o zamandan beri sabit kilom ya :KK70:

Artik alistim diyorsun :KK52:ben de baslayacagim biseylere de neye baslasam bilemiyorum kafami mesgul ederim
evet ama hala zor geliyor biraz yanında zumba falan da yapıyorum 5 10 dk daha etkili sonuç alcam inşallah:KK54: zumba dene kaptan dans ediyorsun falan çok güzel ben çok seviyorum da:KK76:

bir video var onu çok seviyorum ama bulamadım ben indirmiştim bilgisayarda var da burda bulamadım kaptan:KK51: neyse sen bakarsın artık sporla sağlıklı yaşam toğiğne baksana orda videolar var birkaçtane sonuna kadar yapmak zorunda değilsin ne kadar yapsan kar:oops:

kaptan ben bugün bunu yaptım bazen tam yapamadım ama seviyorum bunu:KK50: 260 kalori yaktırıyormuş yaklaşık kişiden kişye değişsede daha fazla da olabilirimiş :KK19:

Hoşgeldin canım biraz kendinden bahsedermisin?
Merhaba april 20 yasımdayım Türk Dili ve Edebiyatı okuyorum 84 kilo ile başladım hedefim 57...12 kilo verdim ama 2 haftadır motivasyonumu kaybettim kendimi toparlamam lazım bu platformda samimi geldi ve grup halinde bunu yapmak çok cezbetti beni umarım hepimiz hedef kilomuza geliriz ve samimi arkadaşlıkların temelini atarız... :)

Merhaba april 20 yasımdayım Türk Dili ve Edebiyatı okuyorum 84 kilo ile başladım hedefim 57...12 kilo verdim ama 2 haftadır motivasyonumu kaybettim kendimi toparlamam lazım bu platformda samimi geldi ve grup halinde bunu yapmak çok cezbetti beni umarım hepimiz hedef kilomuza geliriz ve samimi arkadaşlıkların temelini atarız... :)
hosgeldin canım cok iyi vermissin umarım devamını da burda getiririz takıma hosgeldin;) hergün menü bildirimi yapıyoruz mecburi onun dışında muhabbet falan sınavın olursa hiç gelemeyecek olursan haber verdigin sürece sıkıntı yok;) birde perşembe sabahları tartiliyoruz ve yazıyoruz buraya onu kaçırmamaya dikkat et tartin yoksa tartı al derim herşey bu kadar:-)

hosgeldin canım cok iyi vermissin umarım devamını da burda getiririz takıma hosgeldin:KK66: hergün menü bildirimi yapıyoruz mecburi onun dışında muhabbet falan sınavın olursa hiç gelemeyecek olursan haber verdigin sürece sıkıntı yok:KK66: birde perşembe sabahları tartiliyoruz ve yazıyoruz buraya onu kaçırmamaya dikkat et tartin yoksa tartı al derim herşey bu kadar:-)
Teşekkür ederim deadline :))

hosgeldin mufosss

Back