• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar ya dün hiç ugrayamadım cünkü tüm gün misafirim vardı. cuma yatılı misafirim vardı. sabah o yüzden hiç giremedim. aksama da yine baska bir misafirim vardı. bugun de yatılı misafirim var, sanırım 2-3 gün daha kalacak. spor yapmak biraz zor oldu. hemen dünkü menümü paylasayım.

sabah
4-5 kasık melemen
1 dilim ekmek
5-6 badem

öglen
2 cigköfte- marulla yedim

aksam
yarım kase mercimek corbası
2 köfte

ara
kibrit kutusu kadar sütlü tatlı. belki daha küçük bile olabilir.

jullian yaptım ayrıca. ve 2 kere temizlik yaptım. epey yoruldum. en son saat 21.30 gibi yedim ve gece 2 de yattım

Kızlar bu sabah
1 küçük domates
Yarım kibrit kutusu beyaz peynir
2 dilim ekmek
3,4 çatal cips ve kahve
Öğle yok
Aksam yarım porsiyona yakın firında tavuk
3 kaşık pilav ve 2 kaşık yoğurtlu makarna ve yine kahve

cuma menümü de yazayım yazamamıstım.

sabah
1 yumurta

öglen
1 kase yogurt

aksam
1 kase tarhana
fırın balık

ara
1 greyfurt

jullian + 40 dakika dans + 3 saat fln mutfak dolaplarını, fırını ovaladım, sildim. :)

kızlar tek basına jullian kilo vermeye yeterli değil bence. fazladan yürüyüs vs yapılmalı diye düşünüyorum

kızlar tek basına jullian kilo vermeye yeterli değil bence. fazladan yürüyüs vs yapılmalı diye düşünüyorum
bende bu aralar zumbaya sardım hem daha kolay geliyor hemde eğleniyorum dagatesi 15 duruma göre 20 dk yapıyorum bakalım birde streching yapıyorum 1 saat oluyor sporum en az bakalım bu hafta ne olacak:KK28:

bende bu aralar zumbaya sardım hem daha kolay geliyor hemde eğleniyorum dagatesi 15 duruma göre 20 dk yapıyorum bakalım birde streching yapıyorum 1 saat oluyor sporum en az bakalım bu hafta ne olacak:KK28:

zumba süper ötesi!! eskiden cok yapardım simdi o kadar hızlı zıplayamıyorum. ben simdilik dans ediyorum ;)

Teşekkür ederim deadline :))
ayrıca canın sıkılırsa uğrayabilirisn:KK76: başlangıç kilon ne canım en son yani kayıt yapcam seni ona göre 84 le başlayıp kilo vermişsin ya en son kilonu yazmamışsın:oops: birde havalar soğuk ama yürüyüş ya da spor yapabileceğin bir yer var mı evdemi kalıyorsun yurtta mı ona göre :KK54: spor la desteklersen daha hızlı veririsin başlangıç için haftada 2 kere yeter :KK51:

deadline deadline gidememissin tatlim ben de o hayat benim izliyorum :KK19:
gidemedim kaptan evde misafir var muhabbet baydı bende burda takılıyorum televizyonda izleyemiyorum tabi:KK17:

Kızlar bu sabah
1 küçük domates
2 dilim ekmek
3,4 çatal cips ve kahve
Öğle yok
Tatlım birgün önceki menünü yazıyorsun ;) menü bildirimi için ;)

Kızlar bu sabah
1 küçük domates
2 dilim ekmek
3,4 çatal cips ve kahve
Öğle yok

cips derken ? catal derken? ay anlayamadım. patates cipsi gibi bişey mi yoksa paketli bildiğimiz normal cips mi?

bence diğer takımlara kıyasla hala derin bir uykudayız :KK43:
diğer takımlara girmiyorum hiç gerçi gözlemlediğim bizden fena bir iki takım var çok boş kalmış ama takımlarında çok kilo verip takımı kurtaranlar var öyle gözlemledim:KK43: inşallah bu hafta kilo vermede de kırılma noktasına ulaşacağız yani kilo almayan olursa en azından:KK20: bizim dereceye girmemiz lazım aslında cezaya ramak kaldı hatta gelecek derece yapmazsak burdan takıma duyurulur :63:

Back