Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

saol canım, diskalifiye olduğuma üzülmedim tabi ama bi açıklama yapamayışıma üzülmüştüm.
teşekkürler canım, insan kaybedince anlıyor gerçekten sağlığın herşeyden önemli olduğunu. Keyfim iyi çünkü o ağrılardan kurtuldum. Ameliyat n e kadar zor geçmiş olsa da bence ameliyat en kolayıydı. O çektiğim ağrılardan sonra ameliyat ağrısı o kadar tatlı kalıyor ki inanın abartmıyorum. Şu güç kaybını saymazsak gayet iyiyim çok şükür. Güç kaybının da belli belirsiz azaldığını hissedebiliyorum. Haftaya fizik tedavi başlıycak inşallah onun da faydasını görürüm. ben geçeceğine inandığımdan moralim gayet iyi. Dışarda yürümek biraz daha zor oluyor haliyle. Merdiven ve yokuş çıkarken zorlanıyorum ama olacak o kadar. Ne yapalım daha kötüsü de olabilirmiş. Bu halime çoook şükür..
Sizler nasılsınız?

Zaten ilk etap da ağrının geçmesi önemliydi oda geçmiş demekki başarılı bir ameliyat geçirdin.Şimdi de tabiki sıra sende çok dikkat etmeli ve tedavinin devamını en iyi şekilde sürdürmelisin canım tekrar tekrar geçmiş olsun canım Bizler iyiyiz aynen kaldığımız yerden devamm tabii yeni arkadaşlarla yola devam ediyoruz biliyorsun genelde uzun kalanlar az oluyor kısmet işi bu da bir nevi :) Canım her zaman bekleriz buyur gel sohbete

Evet canım bundan sonrası daha da önemli, sürekli korumam, dikkat etmem, en önemlisi de kilo vermem gerek. doktorum da sağolsun bu konuda çok hassas, her kontrole gittiğimde tartıyor beni :)) Dün daireden geçmiş olsuna gelen arkadaşlar kilo vermiş buldular beni, ben de pek veremedim aslında ama bugün bi tartılayım dedim moralim düzeldi 2 kilo vermiş görünüyorum çok şükür..
İnşallah gelirim yine.. Öpüldünüz :))

Ah bu kilolar evet hep negatiflik verir bize,sağlığımızın en önemli düşmanı ne güzel kg almamışsın hatta vermişsin bu çok iyi bir başarı canım kutlarım seni tabii canım ne zaman istersen gel öpüldün kendine iyi bak grsrzzzz

çok geçmiş olsun birden kaybolmuştun zaten önemli bir durum olmasydı haber veriridin inşallah en kısa sürede iyileşirsin fizik tedavi eski gücüne gelmene yardım eder zamanla daha rahat hareket edebilirsin kendine dikkat et canım kilo vermiş olmanda sana artı olarak döner fizik tedavi süresince bence şimdi bile haber vermiş olman çok büyük incelik bence tekrardan geçmiş olsun

april napıyorsun bugün sen benden çok buırdaydın ben hiç gelemedim bu arada yarın tartı günümüz listeyi taşıyım mı buraya şimdiden ne dersin

teşekkür ederim canım

april napıyorsun bugün sen benden çok buırdaydın ben hiç gelemedim bu arada yarın tartı günümüz listeyi taşıyım mı buraya şimdiden ne dersin
Evet canım boş bırakmaya gelmez demi ama denk geldi öyle olmassı da iyi oldutabii canım tam da ben şimdi düşünüyordum taşıyalım diye sen müsaitsen taşı canım değilsen ben yaparım

Evet canım boş bırakmaya gelmez demi ama denk geldi öyle olmassı da iyi oldutabii canım tam da ben şimdi düşünüyordum taşıyalım diye sen müsaitsen taşı canım değilsen ben yaparım
müsaitim az önce spor yaptım da pc başındayım hemen bir koşu bakayım geleyim listeye

***1.TAKIM 395.ETAP***

ApriL_2007 (
91.5///%)
jasmine53 (75.8///%)
ispanyol (75.4///%)
dagatesi(63.1///%)
loyalty88(55.4///%)
afrodit26 (62.7///%)
deadline(65.6///%)

1. Takim Ortalamasi:

sosyal bilgiler (58//) takıma geliş tarihi 5 ocak hedef kilo 54
cemre cemre (68.4//)takıma geliş tarihi 5 ocak hedef kilo 63

Son düzenleme:
kızlar yarın perşembe tartılmayı ve bildirim yapmayı unutmayalım duyanlar duymayanlara haber versin liste yukarıda son haliyle olan liste yanlışlık yoktur umarım kontrol ettim ama varsa haber verin

iyi geceler kızlar uyuyanlar,uyumayanlar. uyumak zorunda olanlar hepiniz öpüldünüz grsrz İnşallah yarın sabah bye

iyi geceler kızlar uyuyanlar,uyumayanlar. uyumak zorunda olanlar hepiniz öpüldünüz grsrz İnşallah yarın sabah bye
görüşürüz april yine gel bende yatayım ya ilaç içtim de bir uyku bastırdı şimdi gevşeme rahatlama böyle nasıl uyurum şimdi kaçmadan uykum ben kaçayım bari

Canim cok gecmis olsun.Bende gectigimiz yaz cok cektim fıtıktan..Benim daha başlangıc olmasina ragmen o diz agrilarim egilip kalkamama ay ne kadar agladim, arada yokluyo yine ama seninki gibi ciddi deil ..OKurken o günler geri geldi resmen..Acil sifa diliyorum dikkat et kendine gerisi muhim deil..

deadline yaa senin yorumlarina bayiliyorum ne caliskansin ayrica sempatik

günaydın kıslaaar:)
dünkü menumu yazayım hemen:)
sabah sahanda yumurta
çay biraz peynir ve 1 dilim kepekli ekmek

öğlen muz 1tane

akşam
erişteli yeşil mercimek 1porsıyon
2kasık patlıcan yemeği
1dilim ekmek
yarım kuru soğan

1.5lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…