Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok çok geçmiş olsun.. fizik tedaviyle inşallah güç kaybıı da atlatırsın.. ne zaman istersen gel aramıza..çok öpüuyorumsaol canım, diskalifiye olduğuma üzülmedim tabi ama bi açıklama yapamayışıma üzülmüştüm.
teşekkürler canım, insan kaybedince anlıyor gerçekten sağlığın herşeyden önemli olduğunu. Keyfim iyi çünkü o ağrılardan kurtuldum. Ameliyat n e kadar zor geçmiş olsa da bence ameliyat en kolayıydı. O çektiğim ağrılardan sonra ameliyat ağrısı o kadar tatlı kalıyor ki inanın abartmıyorum. Şu güç kaybını saymazsak gayet iyiyim çok şükür. Güç kaybının da belli belirsiz azaldığını hissedebiliyorum. Haftaya fizik tedavi başlıycak inşallah onun da faydasını görürüm. ben geçeceğine inandığımdan moralim gayet iyi. Dışarda yürümek biraz daha zor oluyor haliyle. Merdiven ve yokuş çıkarken zorlanıyorum ama olacak o kadar. Ne yapalım daha kötüsü de olabilirmiş. Bu halime çoook şükür..
Sizler nasılsınız?
ben burdayim geldim telefondan yazamadim boğazdan paye geçince donucemsaat 10 oldu nerdesiniz fıstıklaaaarrr
hhaahhha zor anladım ne demek istediğini : boğazdan paye geçince = birazdan pcye geçinceben burdayim geldim telefondan yazamadim boğazdan paye geçince donucemyarın sabah tartilabilirsin ıspanyol sorun değil ama geç kalma
![]()
Ben de geldimsaat 10 oldu nerdesiniz fıstıklaaaarrr
evet aynen oyle telefondan ben doğru yazsam da kelimelerimi değiştiriyor yahhaahhha zor anladım ne demek istediğini : boğazdan paye geçince = birazdan pcye geçince
hhaahhha zor anladım ne demek istediğini : boğazdan paye geçince = birazdan pcye geçince
teşekkür ederim loyalty boş durmayı hiç sevmem de elimde değil bana görev verilsin yeter kideadline yaa senin yorumlarina bayiliyorum ne caliskansin ayrica sempatik![]()
afiyet olsun bu menü benden puan alırgünaydın kıslaaar:)
dünkü menumu yazayım hemen:)
sabah sahanda yumurta
çay biraz peynir ve 1 dilim kepekli ekmek
öğlen muz 1tane
akşam
erişteli yeşil mercimek 1porsıyon
2kasık patlıcan yemeği
1dilim ekmek
yarım kuru soğan
1.5lt su
afiyet olsun canım her geçen gün daha iyi menüler sporda güzel sınıfı geçtinGünaydın bayanlar :) dun ki menüm sabah 1 haşlanmışyumurta , 1 kKK peynir , 4 zeytin ve şekersiz cay azıcık ta reçel . öğlen 6 kaşık kadar karnabahar yemeği( dünden kalmıştı ) koca bi bardak ayran. Aksam yaprak sarmistim 10 tane kadar sarma ve ayran , 1 kase de çorba . 1 buçuk litre su, 2 saat temizlik ve yarim saat bisiklet bindim![]()
geldim ispanyolhhaahhha zor anladım ne demek istediğini : boğazdan paye geçince = birazdan pcye geçince
bende yarın tartılıp sanırım izne cıkıcam canm kv bize gelmeye yeltenıyorgeldim ispanyolbende yarın tartılmaya karar verdim tartıldım ama sabit çıktım yarın belki ekside olurum belki olmam bekleyim ben yinede
kimse tartılmadı mı ne oluyor kimse neden yok acaba
![]()
afrodit tamam ama izinde kaçırayım deme birde arada girebildiğin zaman girip rapor ver ona göre yan gelip yatmak yok arada tartıl ayrıcabende yarın tartılıp sanırım izne cıkıcam canm kv bize gelmeye yeltenıyor
ne kadar artıdasın loyaltyGunaydindeadline sabah sabah kotu haberi verim artidayim hemde ne arti
evet loyalty baya etkili sonuna kadar yap ilk 3 gün kasların fena ağrıyor hertarafın hemde sonra alışıyorsun hiç bişeyin kalmıyor bende kilo kaybı henüz olmadı ama sıkılaşmaya başladığımı hissediyorum göbeğim küçüldü gibi bakalım daha iyi kiloda vermeye başlarsam süper olacak haftayaDunku menum
1 haslanmis yumurta-4 zeytin-kk peynir-yarim domates-3 biber-kepek ekmek 1dilim
öğlen
1 kepekli pogaca 1 sekersiz cay
aksam
1 baget tavuk yagsiz pismis-kepekli makarna 2 kasik 1 ayran
Ara
1 bardak süt
1.5 lt su
45 dk yürüyüs 10 dk jillian denedim cok etkili biseye benziyo kollarm tutulmus :)
Dogru solüyosun ben kendi halimde 100 gr da olsa artida olmuyodum..Kv bana hic yaramiyo...300 gr artidaym..adetm yakin oda olabilir maydonoz icicektim ama hamilelik olabilir die icmedimafrodit tamam ama izinde kaçırayım deme birde arada girebildiğin zaman girip rapor ver ona göre yan gelip yatmak yok arada tartıl ayrıcaçabucak iyileşir umarım özletme kendini
ne kadar artıdasın loyaltysende yarın tartıl o zaman sabah erkenden ayrıca bu günki menün bol yeşlllikli çorbalı ayranlı salatalı olsun sindirim sistemin çalışsın tavuk yada balıklı şeyler yiyebilirsen akşam öyle ye ayrın daha az artı çıkarsın belki
ya börek yedin ya az da yesen o tarz şeyler hemen kilo aldırıyor bende bugün ekside çıkardım muhtemel ama dün dışarda falandım misafirlikte akşamı hafif atlatmama rağmen kahvaltı ve öğle yemeğim börek kek poaçaydı hatta 100 gr fazla çıktım ilk tartıya çıkınca birdaha çıktım aynı geldim öyle yani ben bu hafta börek kek tatlı hepsinden uzak bir hafta geçircem yemiycem olmuyor böyle çünkü
![]()