ben hariç heralde canm straplez giyemiyorum hiç yakışmıyo bu yuzden bence ama olsun napalım bozulmadı moralim tatlım öle bi aklımdan gecirdim yazdımdı buraya mtluyum ben kendimle barışıkım keyfim yerinde dazha ne olsun:)kız motive olalım diye koyduk resimleri moral bozalım dşye değil... sen daha fıstık olacaksın zayıflayınca.. ayrıca geniş omuzlu kadınlar daha seksi oluyormuş
harika olmuş hepsi deee
yaa niye moralinizi bozuyorsunuz.. kadın ne güzel zayıflamış biz niye yapamayalım kiiiii
cok güzel olmuş canımmben de dünkü menumu yazayım :)
sabah
biraz peynir
2dilim ekmek
1yumurta
cay
öğlen yemedim gec kahvaltıydı
akşam
pırasa yemeği bi porsiyon
makarna yarım porsiyon
karısık salata
1.5lt su içtim
sporumu da demiştim zaten dün:)
tabii ..geniş omuz , kalkık popo, uzun bacak...Ay bende geniş omuzluyum ve hep bundan şikayet ediyordum. Daha önce hiç duşmamıştım geniş omuzlu bayanların daha sexi olduğunu bak bunu duyduğum çok iyi oldu.
adamlar ondan zayıf dolanıyor ya demiyorlar ki birde herşeyi yiyip kilo almıyorum derlerakşama çorba yiyecektim, ama vaktim olmadı yemek yemeye, orada göseteriyi beklerken yedim kurabiyeleri,, aslında daha da yerim çok güzel çeşitler vardı ama tuttum kendimi..hatta bir arkadaşa sen de alsana dedim, hatun 50 kilocu ama demesin mi yok bendikkat ediyorum yemem böyle şeyler.. ağzımdakin haaarrrrrkkk diye çıkarasım geldi .. keşke hiç ağzıma atmadan ona ikram etseymişim hiç yemezdm o zaman..
senin telefon düzeldi benimki bozuldu ya oldu mudeadline canım çokk geçmiş olsun çokk site düzelmiş hiç sorun çikartmiyor şaşkınım Maşallah diyeyim tabi yinede ...
geçen bakımda daha yoktu duyuru ilk defa atanacaklar kurasi ya benimki bir bakayım ama ilan vermişler mi görmedim kacirmayim sonradeadline geçmiş olsun canım.. ocak atamalarına başvurdun mu..
menun cok iyiymiş ya spor da cok iyi dagatesi bu hafta olmasa da en kötü haftaya listeyi altust edersin senbenim menüm de söyle
sabah
1 portakal
2 dilim ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir
öglen
1 bardak süt
ara
1 greyfurt
aksam
1 kase mercimek corbası
8 kasık bulgur pilavı
1 kase yogurt
ara
10 badem
1 mandalina
2 lt su
Jillian 1.level
ve yarım saat dans
adamlar ondan zayıf dolanıyor ya demiyorlar ki birde herşeyi yiyip kilo almıyorum derler
senin telefon düzeldi benimki bozuldu ya oldu muidare ediyorum ama arada gidiyor
geçen bakımda daha yoktu duyuru ilk defa atanacaklar kurasi ya benimki bir bakayım ama ilan vermişler mi görmedim kacirmayim sonra
menun cok iyiymiş ya spor da cok iyi dagatesi bu hafta olmasa da en kötü haftaya listeyi altust edersin senbizim takım listemizi toplamaya haftaya daha iyi sonuç alırsın gibime geliyor;-)
ne planlari bana da soyle bende yapayimcanım ya ben de öyle düşündüm ama hala sabitim! inşallah sabaha biraz gider ama moralimi bozmadım hiç cünkü hem regldim hem de sıkılastıgımı hissediyorum. göbegim kücüldü sanki! ama haftaya için aklımda planlar var, yapabilirsem haftaya dereceye oynayabilirimtabi birileri yine 3-4 kilo vermezse
Formülü ne ise bende bilmek isterim hemmen uygularım.Çok da iyi olur herşey takımımız için benimde bu haftadan umudum var geçen hafta o koşuşturmaca boşuna değildir umarım :)ne planlari bana da soyle bende yapayimbilmiyorum da olmasın ya artık 3 4 kilo da neyse azicik az versinler
ne planlari bana da soyle bende yapayimbilmiyorum da olmasın ya artık 3 4 kilo da neyse azicik az versinler
Formülü ne ise bende bilmek isterim hemmen uygularım.Çok da iyi olur herşey takımımız için benimde bu haftadan umudum var geçen hafta o koşuşturmaca boşuna değildir umarım :)
Bende bu hafta bir eksilme görmezsem yandı bu vücut çok uğraşacağım haftaya net !biliyorsun ben 19.00dan önce yemek yiyemiyorum aksamları. onu biraz daha erkene cekip, bir de hiç kacamak yapmadan sporla deneyecegim. bu hafta kacamak yaptım. cok değil tabi ama etkiliyor. haftaya daha cok spor daha dikkatli menüler
Bende bu hafta bir eksilme görmezsem yandı bu vücut çok uğraşacağım haftaya net !
Canım şuana kadar ben 10 kg verdim kaç ay olduğunu pek hatırlamıyorum ama uzun olmadı.O yüzden sanırım vücut biraz direniyor şu aralar ! Ama dediğim gibi haftaya biraz uğraşacağım güzel bir düşme olmazsa...tabii devamı da gelecek İnşallah :))))aslında april sen bizden daha hızlı kilo verebilirsin triod vs problemin yoksa. hani önemsemiyoruz ( ya da kendi adıma söyleyeyim) bazen kacamakları önemsemiyorum (az ölcülerde yiyorum diye) ama bugun az ölcülerde yenilen kacamakların kilo almanı engellediğini ama aynı zamanda vermemenin de düşmanı oldugunu düşündüm.(ampülün aniden yanması) o yüzden minicik bile olmadan sıkı bir yeme düzeni oluşturup uygulayacagım. neden simdi değil diyenler için, haftaya daha erken cıkabilecek gibiyim iş yerinden o sebeple haftaya baslıyorum
biliyorsun ben 19.00dan önce yemek yiyemiyorum aksamları. onu biraz daha erkene cekip, bir de hiç kacamak yapmadan sporla deneyecegim. bu hafta kacamak yaptım. cok değil tabi ama etkiliyor. haftaya daha cok spor daha dikkatli menüler
april bu aralar hastalık falan uğraştın ya stresten de belki sabit kalmissindir inşallah artık hepimiz iyi sonuçlar gorucez bu hafta hep beraber toparlanalim o zamanCanım şuana kadar ben 10 kg verdim kaç ay olduğunu pek hatırlamıyorum ama uzun olmadı.O yüzden sanırım vücut biraz direniyor şu aralar ! Ama dediğim gibi haftaya biraz uğraşacağım güzel bir düşme olmazsa...tabii devamı da gelecek İnşallah :))))
loyalty senin bu menü bir garip olmuş misafir nedeniyle neyse o gun cok olmamış yine de iki gun dikkat edersin $Dunku menum
Kahvalti yok misafirler oglen geldi bende oglene kadar hazirliklarla ugrastim
oglen
1 dilim börek ispanakli-1 dilim kek-4 kasik kisir -sekersiz cay
aksam
1 dilim börek bi bardak ayran
spor yok
su 1 lt
gecmiş olsun canm gercekten zor gunler atlatmışsın diskalifiye olduğunu hiç okumadım burda izinli yazdılar sanıyorum sen iyi ol da var diskalifiye ol ne olacak gecmiş olsun tekrardan sen sağlığına kavus da gerisi kolay..selam kızlar,
öncelikle habersiz ortadan kaybolduğum için üzgün olduğumu belirtmek isterim. En azından kısa da olsa bir açıklama yapmalıydım, farkındayım. Fırsatını bulduğumda yazmayı düşündüm ama diskalifiye olduğumu düşündüğüm için yazmaya yüzüm olmamıştı. Umarım hepiniz iyisinizdir ve güzel güzel eksilmişsinizdir.
Beni soracak olursanız son bir aydır hatta son 6 aydır bel fıtığından muzdariptim. Ağrılarım kortizon tedavisi alacak kadar çoktu. Son zamanlarda çok artmıştı ve nitekim çok ciddi, kabus gibi bir ataktan sonra çekilen MR da fıtığın patladığı ve omurilik kanalının neredeyse tamamını tıkadığı anlaşıldı. Operasyon dendi ve korkunç ağrılarım olduğu için hemen ertesi günü ameliyat oldum. Mikrocerrahi yöntemi ile operasyon yapıldı ve çok zor geçti. MR görüntüsünden farklı olarak; fıtık dize giden siniri dolana dolana sardığı için çok zor temizlemiş doktor. Senin ameliyatını hiç unutmuycam dedi dr. operasyon sırasında sinir zedelenmesine bağlı sağ tarafımda güç ve his kaybı gelişti, Yürürken o tarafa doğru göçme oluyorç Doktorum ben çok daha kötüsünü bekliyordum, bu durum yine iyi, %80-90 toparlar dedi. Çok şükür korkunç ağrılarımdan kurtuldum. Güç kaybım da düzelirse daha iyi olacağım inşallah. Ameliyat sonra oturma iznim olmadığından pc başına hiç geçemedim. Yemeğimi bile ayakta yediği oldu. Bu hafta oturma iznim biraz daha arttı ve ben de size yazayım dedim. Habersiz ayrıldığım ve merakta bıraktığım için lütfen kusura bakmayın.
Hepinize eksiltili ve en önemlisi de sağlıklı günler diliyorum :)
Canım çokk geçmiş olsun neler olmuş öyleeselam kızlar,
öncelikle habersiz ortadan kaybolduğum için üzgün olduğumu belirtmek isterim. En azından kısa da olsa bir açıklama yapmalıydım, farkındayım. Fırsatını bulduğumda yazmayı düşündüm ama diskalifiye olduğumu düşündüğüm için yazmaya yüzüm olmamıştı. Umarım hepiniz iyisinizdir ve güzel güzel eksilmişsinizdir.
Beni soracak olursanız son bir aydır hatta son 6 aydır bel fıtığından muzdariptim. Ağrılarım kortizon tedavisi alacak kadar çoktu. Son zamanlarda çok artmıştı ve nitekim çok ciddi, kabus gibi bir ataktan sonra çekilen MR da fıtığın patladığı ve omurilik kanalının neredeyse tamamını tıkadığı anlaşıldı. Operasyon dendi ve korkunç ağrılarım olduğu için hemen ertesi günü ameliyat oldum. Mikrocerrahi yöntemi ile operasyon yapıldı ve çok zor geçti. MR görüntüsünden farklı olarak; fıtık dize giden siniri dolana dolana sardığı için çok zor temizlemiş doktor. Senin ameliyatını hiç unutmuycam dedi dr. operasyon sırasında sinir zedelenmesine bağlı sağ tarafımda güç ve his kaybı gelişti, Yürürken o tarafa doğru göçme oluyorç Doktorum ben çok daha kötüsünü bekliyordum, bu durum yine iyi, %80-90 toparlar dedi. Çok şükür korkunç ağrılarımdan kurtuldum. Güç kaybım da düzelirse daha iyi olacağım inşallah. Ameliyat sonra oturma iznim olmadığından pc başına hiç geçemedim. Yemeğimi bile ayakta yediği oldu. Bu hafta oturma iznim biraz daha arttı ve ben de size yazayım dedim. Habersiz ayrıldığım ve merakta bıraktığım için lütfen kusura bakmayın.
Hepinize eksiltili ve en önemlisi de sağlıklı günler diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?