ne olmuş oyle öğleden sonra menü sabotajidünkü menümdeadline
sabah iyiydi de akşam çok kötü oldu biliyorum
sabah: 2 dilim tam buğday ekemği, 2 kaşık lor peyniri, 3 zeytin, 3 çeri domates, dereotu, sucuklu yumurta, 1 avuç kabak çekirdeği
öğle: 1 kase yoğurt, nesfit , yulaf ezmesi, 1 tk pekmezle
ara: 1 nescafe 2si bir arada, 2 minik parça bitter çikolata
akşam: 1 tatlı , 2 tuzlu kurabiye
su 4 lt, spor yok
akşama çorba yiyecektim, ama vaktim olmadı yemek yemeye, orada göseteriyi beklerken yedim kurabiyeleri,, aslında daha da yerim çok güzel çeşitler vardı ama tuttum kendimi..hatta bir arkadaşa sen de alsana dedim, hatun 50 kilocu ama demesin mi yok bendikkat ediyorum yemem böyle şeyler.. ağzımdakin haaarrrrrkkk diye çıkarasım geldi .. keşke hiç ağzıma atmadan ona ikram etseymişim hiç yemezdm o zaman..ne olmuş oyle öğleden sonra menü sabotajineyse başka birşey yememissin aksam dengelemistir herhalde telefonda bir yazıyor bir yazdirmiyor anlamadim
neyse kızlar ben hazırlanıcam kaçıyorum, yarın sabah görüşürüz artık..
benim oğlanı teknoloji bağımlılığından kurtarmak için evde pc telefon en varsa o gelmeden kaldırıyoruz.. o yüzden akşamları giremiyorum..
deadlıne insan bi uyandırır ben sabah uyuyakalmışım ben 12de kalktım yuh banasonra da temzlik vs anca oturdum pc basına :)
dünkü menum
sabah sahanda yumurta 2 dilim ekmek bi bardak çay biraz pennir:)
öğlen 1 muz
akşam
havuclu pırasa yemeği
1dilim ekmek
3kasık kuskus pilavı
karısık salata
sporumu da yaptım canm 40dk ama temizlikle anca oldu cok yoruldum
1lt su çtim
bi de bugun bi uyg indirdim saat bası bana su içmemı hatırlatıyo cok güzelmiş valla ben unutuyorum hp içmeyi:)
Bayanlar bu arada sabah uyanınca 1 tatlı kaşığı keten tohumu yutuyorum suyla ve yatmadan önce de 3 yemek kaşığı yoğurtla 1 cay kaşığı pul biber ve yarim limon suyunu karıştırıp yiyorumunuttum onlari yazmayi
Kizlar iyi aksamlar...Misafirim vardi dün yazmistim..Ay bekledigimden kalabalikti ev kamyon gecmis gibi..Yeni gitti bi kısmi burda mecbur girdim:)..Menümü yaziyorum..
kahvalti geç
1 haslanmis yumurta-4 zeytin-kk peynir-1 dilim ekmek-1 ck recel-dereotu-sekersiz cay
Aksamüstu
balik ekmek yarimdan az kücük
Aksam
bi tabak ispanak
bikac kasik yogurt
yatmadan
bi ayran
1 lt su
spor yok
dun cok kosturdum bugunde insallah 11 e kadar giderlerse kosu bandina Cikcam bakalim..
Kızlarr merhabalar,yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz kızlar...Yoğunluğum azaldı yine döndüm kızlar anlayışınızdan ötürü çok tşk ettim.Allah'ın izniyle sağlık sorunlarımızı bir nebze hallettik daha iyiyiz artık Şükürler olsun...nasılsınız?
Çok umutlu olma çünkü misafir bugündü dün ben misafirlikteydim aksam kayınvalidede.. Ama kaçgündür istediğim gibi düzenli yiyemediğim için çok huzursuzumBugün 4 kişi beklerken tam 10 kişi olduk :)Ayak baş parmağımda felaket bi acı var kıl dönmesiymiş dişim ağrıyo yarın dişciye gidicem of off spor yok bugünde baş parmağım şiş.Bu haftayı artıda kapatmam inşallah..Sanırım cekecek çünkü zaten kanal tedavisi yapılmıstı..Of napcam bilmiyorum..Sizde ne var ne yok ?Bende aksiyon bitmez..
Dagatesi nerelerdesin?Fikirlerine ihtiyacım var..Konsantrem bozuldu kaçamaklar yapmaya başladım çok sık kendime gelmem gerek senin menülerini beğeniyorum da onun dısında ekstradan atıstırmalık falan yada nası frenlicem gibi..Sporada 1 saat hergün yürüyodum ama diyolar ki vücut alısıyo şaşırt falan bilmiyorum mutsuzum ya..
Canlarrr menengic kahvesi seven var miii :) çıkın bana gelin hadi :)) çok güzel oldu yine :)))
Günaydın kızlar buzz gibi bir havada güne başlamak çok zevksiz olsada günümüz güzel geçsin İnşallah...
Günaydın...
Günaydin herkeseeeeee
Ben dunumu yazayım da temizliğe giriseyimsabah 1 tatlı kaşığı keten tohumunu 1 su bardağı suyla içtim sonra 1 bardak sut düştüm yollara :) okulda öğlene kadar sürekli şekersiz cay , öğlen 7 kaşık kadar erişte pilavı vardı yoğurtla onu yedim yaninda da 1 kase mercimek çorbası , ara öğün 2 küçük elma 1 subardagi sut ,aksam karnabahar yemeği 1 tabak , 2 kaşık pilav ustune cay ve avuc ici kadar cerez . gun boyu 1 litre anca su ictim, spor da hic yapamadim calistigim gunler okulda cok yoruluyorum dun dusundum de hic icimden spor yapmak gelmedi bu gun evdeyim keyifle yaparim pasami uyuttuktan sonra l
Ev hanımı olmak gibisi yok valla hele bide devlet maaş baglasa harika olur valla ben haftada 3 gün çalışıyorum allahtan evde çok daha düzenli oluyor herşeyçalıştığım günler herşey birbirine giriyor
Ben de dün sabah zaten kahvaltı yapamıyorum. Öğlene kadar sosyal bilgiler arkadaşımın da dediği gibi şekersiz çay içtim bol bol. Öğlen 2 tane karışık tost yedim. ara öğün olarak da 1 tane mandalina yedim. akşam çeyrek ekmekle sınırsız melemen yedim.herzamanki gibi standart sporumu yaptım üzerine de limonlu soda içip günü tamamladım.
Dünkü menümdeadline
Sabah
Peynirli domatesli sandvic
Bir cay
Öğle
5 ks patates yemeği
İki ks pilav
Bir kase cacık
Bir dilim ekmek
Ara
5fındık
Akşam
Bes kasik türlü
Bir dilim ekmek
Bir kase salata
2ltsu
30 dk yürüyüş
selam kızlar ,günaydın diyecektim ama saat baya geç olöuş..miniğim 2 gecedir huzursuz mahvediyor beni, gece 10 ke z kalkmışımdır herhalde, en son 5 de kalktık salona geldik 7 ye doğru uyudu ben de uyudum . yarım saat sonra oğlum kalktı..
bgün kar tatili nedeni iel okullar tatil burda da..
oğluşumun gösterisi çok güzeldi teyzeleriii.. inşallah sizin de mis kokulu kuzucuklarınız olur da gösterilerini izlersiniz.
@loyalty88 canım geçmiş olsun diş olayını aksatmayın deadline daha iyi bilir zaten açıklamış da bolca, sonradan sıkıntı çekmeyin..
@sosyal bilgiler burcu merhaba memnun oldum tekrardan benim adım da dilek, doktorum , görev yerim Siirt eşim ve evim bursada, doğum nedeni ile evimizdeyim ev hanımıyım yani şimdilik..
menengiç kahvesi siirtin ünlü içeceği, ama tadını ben hç beğenmedim çok yağlı geliyor bana.. bıttım diye bir ağaç var onu antep fıstığı ağacığla aşılıyorlar Siirt fıstığı , bıttım sabunu ve menengiç kahvesi yapyorlar..
dünkü menümdeadline
sabah iyiydi de akşam çok kötü oldu biliyorum
sabah: 2 dilim tam buğday ekemği, 2 kaşık lor peyniri, 3 zeytin, 3 çeri domates, dereotu, sucuklu yumurta, 1 avuç kabak çekirdeği
öğle: 1 kase yoğurt, nesfit , yulaf ezmesi, 1 tk pekmezle
ara: 1 nescafe 2si bir arada, 2 minik parça bitter çikolata
akşam: 1 tatlı , 2 tuzlu kurabiye
su 4 lt, spor yok
bugünki öncesi-sonrasıEki Görüntüle 1364979
akşama çorba yiyecektim, ama vaktim olmadı yemek yemeye, orada göseteriyi beklerken yedim kurabiyeleri,, aslında daha da yerim çok güzel çeşitler vardı ama tuttum kendimi..hatta bir arkadaşa sen de alsana dedim, hatun 50 kilocu ama demesin mi yok bendikkat ediyorum yemem böyle şeyler.. ağzımdakin haaarrrrrkkk diye çıkarasım geldi .. keşke hiç ağzıma atmadan ona ikram etseymişim hiç yemezdm o zaman..
dagatesi canım çokk saol iyiyiz şuanda ilk önce annem rahatsızlandı sonra babam Şükür iyileştirdik onları rahatladık.Gerçekten herşeyin başı sağlık!Tatil de bitti yine döndük başa yine yoğun günler bizi bekler kapıda:)Sen nasılsın canım ?
peki canm karsı tarafındaki yirmiliği de alırlar insallah aynı anda benm koku baya uzunmus da.. cok sağol canm adet dönemim gecsin ilk iş gidicem ..afrodit bizde çoğu sey anesteziyle yapılıyor korkma kız agri falan hissetmiyorsun ne güzel ben yirmiliklerimi aldırdım ameliyatla birde gomuklerdi tecrübeyle sabit korkacak birşey yok ya git bir kontrol ettir duruma göre ne yapilirsa sana o zaman bilgi veririm
Neyse tadını çıkart o zaman tatlım sendecok ck gecmiş olsun. ben buralar daha rahat gibiyim ama ay sonuna yine büyük bir yogunluk beni bekliyor
valla ben zayıflasam da benden böle bişey cıkmazbugünki öncesi-sonrasıEki Görüntüle 1364979
valla ben zayıflasam da benden böle bişey cıkmazbugünki öncesi-sonrasıEki Görüntüle 1364979
valla ben zayıflasam da benden böle bişey cıkmazboy yok leğen kemiklerim biraz geniştir yapısal olarak 50nın altına indim mi cok cirkin duruyo.. omuzlarım da geniştir ben cıtı pıtı olmak isterdım ama eşimle yarısıyorum bu konuda
doğru söylüyorsun canm bi zayıflayım da ben kendim olsam yetecek:)ccanım öyle deme. bende biraz iri kemikliyim ama zayıflayınca cok farkediyor. herkesin kendince bir güzelliği var ve o ortaya cıkıyor. ayrıca saglıklı olmak da baslı basına bir hediye. cünkü her fazla kilo bize yük. dizlerimize belimize vucudumuza
Canım güzel menün spor takviyenlede tabii daha iyi olmuşbenim menüm de söyle
sabah
1 portakal
2 dilim ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir
öglen
1 bardak süt
ara
1 greyfurt
aksam
1 kase mercimek corbası
8 kasık bulgur pilavı
1 kase yogurt
ara
10 badem
1 mandalina
2 lt su
Jillian 1.level
ve yarım saat dans
bugünki öncesi-sonrasıEki Görüntüle 1364979 [/QUOTE) kızlar kadın gerçekten harikalar yaratmış ya.. nasıl da güzel zayıflamış. Ama ben o kadar zayıflayabileceğimi hiç düşünmüyorum ki kendime de o kadar zayıflığı hiç yakıştırmıyorum. (belki de hiç bir zaman o kadar zayıf olamayacağım içindir. )
kız motive olalım diye koyduk resimleri moral bozalım dşye değil... sen daha fıstık olacaksın zayıflayınca.. ayrıca geniş omuzlu kadınlar daha seksi oluyormuşvalla ben zayıflasam da benden böle bişey cıkmazboy yok leğen kemiklerim biraz geniştir yapısal olarak 50nın altına indim mi cok cirkin duruyo.. omuzlarım da geniştir ben cıtı pıtı olmak isterdım ama eşimle yarısıyorum bu konuda
benim menüm de söyle
sabah
1 portakal
2 dilim ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir
öglen
1 bardak süt
ara
1 greyfurt
aksam
1 kase mercimek corbası
8 kasık bulgur pilavı
1 kase yogurt
ara
10 badem
1 mandalina
2 lt su
Jillian 1.level
ve yarım saat dans
Ay bende geniş omuzluyum ve hep bundan şikayet ediyordum. Daha önce hiç duşmamıştım geniş omuzlu bayanların daha sexi olduğunu bak bunu duyduğum çok iyi oldu.kız motive olalım diye koyduk resimleri moral bozalım dşye değil... sen daha fıstık olacaksın zayıflayınca.. ayrıca geniş omuzlu kadınlar daha seksi oluyormuş
harika olmuş hepsi deee
yaa niye moralinizi bozuyorsunuz.. kadın ne güzel zayıflamış biz niye yapamayalım kiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?