Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ne olmuş oyle öğleden sonra menü sabotaji neyse başka birşey yememissin aksam dengelemistir herhalde telefonda bir yazıyor bir yazdirmiyor anlamadim

ne olmuş oyle öğleden sonra menü sabotaji neyse başka birşey yememissin aksam dengelemistir herhalde telefonda bir yazıyor bir yazdirmiyor anlamadim
akşama çorba yiyecektim, ama vaktim olmadı yemek yemeye, orada göseteriyi beklerken yedim kurabiyeleri,, aslında daha da yerim çok güzel çeşitler vardı ama tuttum kendimi..hatta bir arkadaşa sen de alsana dedim, hatun 50 kilocu ama demesin mi yok bendikkat ediyorum yemem böyle şeyler.. ağzımdakin haaarrrrrkkk diye çıkarasım geldi .. keşke hiç ağzıma atmadan ona ikram etseymişim hiç yemezdm o zaman..

deadline canım çokk geçmiş olsun çokk site düzelmiş hiç sorun çikartmiyor şaşkınım Maşallah diyeyim tabi yinede ...

Kızlar dün eşim rahatsızlandı biraz o yüzden gelemedim . Uzuun uzun yazacagım simdi hazırlıklı olun

harika! biz de esimle aksamları belli saatler arası telefonları kapatıp sohbet ediyoruz. yoksa herkes ya telefonda ya tablette, ya bilgisayarda. iletişim kopuyor.

afrodit naptıın seen :) gecen hafta cok yorulmustun belli ki onun acısı cıkmıs. suyunu biraz daha arttırırsın inşallah. cünkü en az 2 lt diyorlar. su olmadan yaglar kolay yanmıyor biliyorsunuz

keten tohumu saglıklı mı ? bir ara hakkında iyi seyler okumadım diye hatırlıyorum.

su cok az içmişsin ama onun haricinde menün güzel canım

april, cok cok gecmiş olsun! iyi misiniz ?

canım sporunu erken saate cekmeye calısabilirsin. kahvaltıdan önceye. cünkü o da metabolizmayı hızlandırıyor. Jillian için de konusmussunuz. biraz zorluyor ama bence güzel hareketler var sıkılasma için. senin de cok kilon yok braz sıkılassan cok farkeder

Canlarrr menengic kahvesi seven var miii :) çıkın bana gelin hadi :)) çok güzel oldu yine :)))

ben ona bir alısamadım ya

Günaydın kızlar buzz gibi bir havada güne başlamak çok zevksiz olsada günümüz güzel geçsin İnşallah...

Günaydin herkeseeeeee

günaydıııın . öglen oldu farkındayım

suyunu biraz daha arttırmanı tavsiye ederim

hhehe sükret haline. ben bazen işten eve aksam 22 gibi dönüyorum. bazen h.sonları bile calısıyorum felaket oluyor.

öglen 2 karısık tost yerine, birini sabah yeseydin senin için daha saglıklı olurdu.Limonlu soda için bir tanesinin 1 porsiyon meyveye esit oldugunu biliyor muydunuz arkadaslar ?

süpersin april!!!

oglun simdi 1. sınıf mı yoksa anaokulu mu? yeni sistemde noldular hiç bilmiyorum. ugur böcegini ve tatlı kızını öp bizim için Allah kolaylık versin bugun :)

ben siirttesin sanıyordum seni. smdi dogum izni sonrası sen oraya dönecek misin? bebişlere kim bakacak ? uef calısan anne olmak cok cok zor ama ya !!!

naptın ispanyol ? aksam dogru düzgün yememişsin ya, dikkat et kilodan önce sütün için önemli

gözlerim acık kaldı! kız resmen bambambaska bir olmuuus !!

ay bende kurabiye yemiyordum dısarıdan. sonra bizim işyeri pastane degiştirdi. yenisinin kurabiyeleri o kadar güzel ki. toplantılarda yememek için kendimi cok zor tutuyorum !

dagatesi canım çokk saol iyiyiz şuanda ilk önce annem rahatsızlandı sonra babam Şükür iyileştirdik onları rahatladık.Gerçekten herşeyin başı sağlık!Tatil de bitti yine döndük başa yine yoğun günler bizi bekler kapıda:)Sen nasılsın canım ?

cok ck gecmiş olsun. ben buralar daha rahat gibiyim ama ay sonuna yine büyük bir yogunluk beni bekliyor

peki canm karsı tarafındaki yirmiliği de alırlar insallah aynı anda benm koku baya uzunmus da.. cok sağol canm adet dönemim gecsin ilk iş gidicem ..

ccanım öyle deme. bende biraz iri kemikliyim ama zayıflayınca cok farkediyor. herkesin kendince bir güzelliği var ve o ortaya cıkıyor. ayrıca saglıklı olmak da baslı basına bir hediye. cünkü her fazla kilo bize yük. dizlerimize belimize vucudumuza

benim menüm de söyle

sabah
1 portakal
2 dilim ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir

öglen
1 bardak süt

ara
1 greyfurt

aksam
1 kase mercimek corbası
8 kasık bulgur pilavı
1 kase yogurt

ara
10 badem
1 mandalina

2 lt su
Jillian 1.level
ve yarım saat dans

doğru söylüyorsun canm bi zayıflayım da ben kendim olsam yetecek:)

Canım güzel menün spor takviyenlede tabii daha iyi olmuş

kız motive olalım diye koyduk resimleri moral bozalım dşye değil... sen daha fıstık olacaksın zayıflayınca.. ayrıca geniş omuzlu kadınlar daha seksi oluyormuş

harika olmuş hepsi deee
yaa niye moralinizi bozuyorsunuz.. kadın ne güzel zayıflamış biz niye yapamayalım kiiiii

ben de dünkü menumu yazayım :)
sabah
biraz peynir
2dilim ekmek
1yumurta
cay

öğlen yemedim gec kahvaltıydı

akşam
pırasa yemeği bi porsiyon
makarna yarım porsiyon
karısık salata

1.5lt su içtim
sporumu da demiştim zaten dün:)

Ay bende geniş omuzluyum ve hep bundan şikayet ediyordum. Daha önce hiç duşmamıştım geniş omuzlu bayanların daha sexi olduğunu bak bunu duyduğum çok iyi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…