- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Aynen CanımSende calisiyorsun sanırım cemre cemreerkenden giriyorsun
Aynen canım ev hanımı gibisi yok yıl başı tatilinde ohhhh ne güzel geldi evde oturmak ev işleri yapmak yan gelip yatmakEv hanımı olmak gibisi yok valla hele bide devlet maaş baglasa harika olur valla ben haftada 3 gün çalışıyorum allahtan evde çok daha düzenli oluyor herşeyçalıştığım günler herşey birbirine giriyor
ama bildiğimiz anestezili ameliyat değil mi o çok korkuyorum anestezi almaktan valla..bebeğim için yaparım tabi zaten ondan endişeleniyorum ben de yine hamileyken bişey olursa diye..
afrodit bizde çoğu sey anesteziyle yapılıyor korkma kız agri falan hissetmiyorsun ne güzel ben yirmiliklerimi aldırdım ameliyatla birde gomuklerdi tecrübeyle sabit korkacak birşey yok ya git bir kontrol ettir duruma göre ne yapilirsa sana o zaman bilgi veririmbir de implant derken o ney oluyor tam olarak ne yapılıyor yani
Asiri katiliyoruuummmAynen canım ev hanımı gibisi yok yıl başı tatilinde ohhhh ne güzel geldi evde oturmak ev işleri yapmak yan gelip yatmak
Hoşbulduk canımapril hosgeldin canım menun güzelmiş
iyiyim canım bende herşey aynı ışte bu hhafta biraz hastayım kulağım ağrıyor bir doktora goruneyim diyorum birazdan cikarim evden bir geldim seni gördüm iyi olduHoşbulduk canımnasılsın napıyorsun ?
ay canım cocuk küçük olunca uyutmamis annesiniselam kızlar ,günaydın diyecektim ama saat baya geç olöuş..miniğim 2 gecedir huzursuz mahvediyor beni, gece 10 ke z kalkmışımdır herhalde, en son 5 de kalktık salona geldik 7 ye doğru uyudu ben de uyudum . yarım saat sonra oğlum kalktı..
bgün kar tatili nedeni iel okullar tatil burda da..
oğluşumun gösterisi çok güzeldi teyzeleriii.. inşallah sizin de mis kokulu kuzucuklarınız olur da gösterilerini izlersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?