- 10 Temmuz 2012
- 2.430
- 877
- 248
saol canım, diskalifiye olduğuma üzülmedim tabi ama bi açıklama yapamayışıma üzülmüştüm.gecmiş olsun canm gercekten zor gunler atlatmışsın diskalifiye olduğunu hiç okumadım burda izinli yazdılar sanıyorum sen iyi ol da var diskalifiye ol ne olacak gecmiş olsun tekrardan sen sağlığına kavus da gerisi kolay..
teşekkürler canım, insan kaybedince anlıyor gerçekten sağlığın herşeyden önemli olduğunu. Keyfim iyi çünkü o ağrılardan kurtuldum. Ameliyat n e kadar zor geçmiş olsa da bence ameliyat en kolayıydı. O çektiğim ağrılardan sonra ameliyat ağrısı o kadar tatlı kalıyor ki inanın abartmıyorum. Şu güç kaybını saymazsak gayet iyiyim çok şükür. Güç kaybının da belli belirsiz azaldığını hissedebiliyorum. Haftaya fizik tedavi başlıycak inşallah onun da faydasını görürüm. ben geçeceğine inandığımdan moralim gayet iyi. Dışarda yürümek biraz daha zor oluyor haliyle. Merdiven ve yokuş çıkarken zorlanıyorum ama olacak o kadar. Ne yapalım daha kötüsü de olabilirmiş. Bu halime çoook şükür..Canım çokk geçmiş olsun neler olmuş öyleeaçıklaman için ayrıca tşk ederim.Sen sağlığına kavuşta gerisi hiçç mühim değil,herşeyin başı sağlık.Peki keyfin nasıl ?bu kadar zorlu bir süreçten sonra...
Sizler nasılsınız?