• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben dunumu yazayım da temizliğe giriseyim :KK66: sabah 1 tatlı kaşığı keten tohumunu 1 su bardağı suyla içtim sonra 1 bardak sut düştüm yollara :) okulda öğlene kadar sürekli şekersiz cay , öğlen 7 kaşık kadar erişte pilavı vardı yoğurtla onu yedim yaninda da 1 kase mercimek çorbası , ara öğün 2 küçük elma 1 subardagi sut ,aksam karnabahar yemeği 1 tabak , 2 kaşık pilav ustune cay ve avuc ici kadar cerez . gun boyu 1 litre anca su ictim, spor da hic yapamadim :( calistigim gunler okulda cok yoruluyorum dun dusundum de hic icimden spor yapmak gelmedi bu gun evdeyim keyifle yaparim pasami uyuttuktan sonra l

Ev hanımı olmak gibisi yok valla hele bide devlet maaş baglasa harika olur valla ben haftada 3 gün çalışıyorum allahtan evde çok daha düzenli oluyor herşey ;) çalıştığım günler herşey birbirine giriyor :cry:

Ben de dün sabah zaten kahvaltı yapamıyorum. Öğlene kadar sosyal bilgiler arkadaşımın da dediği gibi şekersiz çay içtim bol bol. Öğlen 2 tane karışık tost yedim. ara öğün olarak da 1 tane mandalina yedim. akşam çeyrek ekmekle sınırsız melemen yedim. :kk77: herzamanki gibi standart sporumu yaptım:KK76:üzerine de limonlu soda içip günü tamamladım.

Ev hanımı olmak gibisi yok valla hele bide devlet maaş baglasa harika olur valla ben haftada 3 gün çalışıyorum allahtan evde çok daha düzenli oluyor herşey :KK66: çalıştığım günler herşey birbirine giriyor :cry:
Aynen canım ev hanımı gibisi yok yıl başı tatilinde ohhhh ne güzel geldi evde oturmak ev işleri yapmak yan gelip yatmak:KK68::KK69:

ama bildiğimiz anestezili ameliyat değil mi o çok korkuyorum anestezi almaktan valla..bebeğim için yaparım tabi zaten ondan endişeleniyorum ben de yine hamileyken bişey olursa diye..

bir de implant derken o ney oluyor tam olarak ne yapılıyor yani
afrodit bizde çoğu sey anesteziyle yapılıyor korkma kız agri falan hissetmiyorsun ne güzel ben yirmiliklerimi aldırdım ameliyatla birde gomuklerdi tecrübeyle sabit korkacak birşey yok ya git bir kontrol ettir duruma göre ne yapilirsa sana o zaman bilgi veririm:-)

Dünkü menüm deadline deadline
Sabah
Peynirli domatesli sandvic
Bir cay
Öğle
5 ks patates yemeği
İki ks pilav
Bir kase cacık
Bir dilim ekmek
Ara
5fındık
Akşam
Bes kasik türlü
Bir dilim ekmek
Bir kase salata
2ltsu
30 dk yürüyüş

selam kızlar ,günaydın diyecektim ama saat baya geç olöuş..miniğim 2 gecedir huzursuz mahvediyor beni, gece 10 ke z kalkmışımdır herhalde, en son 5 de kalktık salona geldik 7 ye doğru uyudu ben de uyudum . yarım saat sonra oğlum kalktı..
bgün kar tatili nedeni iel okullar tatil burda da..

oğluşumun gösterisi çok güzeldi teyzeleriii.. inşallah sizin de mis kokulu kuzucuklarınız olur da gösterilerini izlersiniz.

loyalty88 loyalty88 canım geçmiş olsun diş olayını aksatmayın deadline daha iyi bilir zaten açıklamış da bolca, sonradan sıkıntı çekmeyin..
S sosyal bilgiler burcu merhaba memnun oldum tekrardan benim adım da dilek, doktorum , görev yerim Siirt eşim ve evim bursada, doğum nedeni ile evimizdeyim ev hanımıyım yani şimdilik..
menengiç kahvesi siirtin ünlü içeceği, ama tadını ben hç beğenmedim çok yağlı geliyor bana.. bıttım diye bir ağaç var onu antep fıstığı ağacığla aşılıyorlar Siirt fıstığı , bıttım sabunu ve menengiç kahvesi yapyorlar..

dünkü menüm deadline deadline
sabah iyiydi de akşam çok kötü oldu biliyorum
sabah: 2 dilim tam buğday ekemği, 2 kaşık lor peyniri, 3 zeytin, 3 çeri domates, dereotu, sucuklu yumurta, 1 avuç kabak çekirdeği
öğle: 1 kase yoğurt, nesfit , yulaf ezmesi, 1 tk pekmezle
ara: 1 nescafe 2si bir arada, 2 minik parça bitter çikolata
akşam: 1 tatlı , 2 tuzlu kurabiye
su 4 lt, spor yok

bugünki öncesi-sonrası
fat-loss-transformation.webp

Hoşbulduk canım;) nasılsın napıyorsun ?
iyiyim canım bende herşey aynı ışte bu hhafta biraz hastayım kulağım ağrıyor bir doktora goruneyim diyorum birazdan cikarim evden bir geldim seni gördüm iyi oldu:-)
selam kızlar ,günaydın diyecektim ama saat baya geç olöuş..miniğim 2 gecedir huzursuz mahvediyor beni, gece 10 ke z kalkmışımdır herhalde, en son 5 de kalktık salona geldik 7 ye doğru uyudu ben de uyudum . yarım saat sonra oğlum kalktı..
bgün kar tatili nedeni iel okullar tatil burda da..

oğluşumun gösterisi çok güzeldi teyzeleriii.. inşallah sizin de mis kokulu kuzucuklarınız olur da gösterilerini izlersiniz.
ay canım cocuk küçük olunca uyutmamis annesini:-) bugün oğlundan evdeyse senin basın baya kalabalık kolay gelsin:-) cok tatlı olmuştur simdi gosteride cok heyecanlı ya allah sana da daha nice gosterilerini basarilarini gostersin çocuklarının:-) bizim içinde amin ben önce hayırlı bir kismet kismindayim birde onada amin:-)

Back