Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

cok cok gecmiş olsun! pko'nun oluşmasının nedenleri ne biliyor musun ? o nedenleri engellesen kilo almanı da engellemiş olursun. cok cok gecmiş olsn
canım vücut kendisi oluşturuyormuş. oluşunca sadece büyümesini engelleyebiliyoruz ki onun içinde devamlı doğum kontrol hapları kullanmam gerekiyor. onları kullanınca da malum kilo almamak mümkün değil.

Sonunda bende gelebildim sabah 9 da sayfada olan comezlerdenim bende sonra kahvalti cocuk temizlik derken yeni oturabildim tekrar. Ben dun katildim ve kurallari aksam ogrendim bu gun sizlere uyuyorum bayanlar biraz da eski yorumlara goz gezdirdim ve sabahtan beri yaptiklarimi anlatayim dunu hic karistirmayim en iyisi

Sabah tartildim 58.0 kiloydum ve olculerimi aldım göğüs 85, bel 73, gobek 87, kalça 97 bacaklar da 55 cm di ve hadi dedim kendime yumurta başladım 1 yumurta, 1 ck recel , 1 KK peynir 3 zeytin ve saymadim kaç bardak şekersiz cay sonra oglusumla müzik eşliğinde 10 dk oryantal ve arkasindan 1 saat temizlik birazdan elma yemeyi planliyorum himm bide ilk olarak 1 tatli kasigi keten tohumu yedim.simdiye kadar da 3 buyuk bardak su ictim ve bu isi cok sevdim kendimi hesap verecekmis gibi hissetmem cok isime yaradi bildiginiz korkuyorum sizden

iyi canım bende yeni katıldım buraya. boyun kaç acaba öğrenebilirmiyim.

hoşgeldin tekrardan bu menünü yarın tüm gün olarak bekliyorum canım dünkü menüm diye yazarsan eklersen süper olur

evet bir sorumluluk hissi oluyor istesende yiyemiyorsun sonra birde ben gerçekten not alıyorum fazla kaçırırsanız ve ogün spor yapmadıysanız spor cezası gelebilir ekstra perşembe günleri kilo bildirimi yapıyoruz başkada birşey yok burda takılmak dışında musait oldukça yazın sonradan gelince falanda olsa okuruz nasılsa birde ölçülerin iyi bnece biraz kalçadan vermen lazım dün dediğimiz gibi spor yapsan kilo vermesen bile 1 beden direk incelirsin sende videolardan pilates falan deneyebilirsin acayip sıkılaştırıyor

kızlar biz normalde 7 kişi kaldık takımda kaptan yardımcımız yoğun giremiyor pek bu aralar bir arkadaşımızın netinde sorun var o nedenle şimdilik giremiyormuş biz burda 4 kişi kaldık gibi o nedenle sayfa çok sessiz şimdilik kimse yok mu burda diye düşünmeyin yakın zamanda tekrar gelirler kaptanımız zaten izinden döner falan buralar hareketlenir tekrar eğer işiniz olursa heber verin ama mutlaka perşembe kilo bildirimi yapmaya çalışın

Evet çok kilolu sayilmam da zayıf ta değilim 2 gündür kolay geldiğinden müzik açıp oynuyordum var ya her tanım ağrıyo o kadar hamım ki spora da bu gun basliycam bakalim umarim uzun omurlu olur bu hirsim. Evde kosu bandi,kondisyon bisikleti,titretme ve mekik aleti, plates topu ve tvistir var fakat spor yapacak kimse yoktu bu gun onlara da baslayayim

Tamam canım da kilo bildirimini o ilk sayfalardaki belirttiğiniz hesaplamaya göre mi yapacağız

menünü yarın da tekrar tüm gün olarak yazarsan süper olur.

cok az kalmıstık yeni arkadasların gelmesi güzel oldu

oo ev spor salonu gibi süper!! bende bir tek plates topu var.

senin ekipmanlar süpermiş yanlız bende pilates topu var sadece koşu bandında 45 dk yürümeyle başla bence kasların alışsın karşısına tv aç yada internetten dizi zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın loyalty88 öyle yapıyor bazen 2 saate yakın yürüyor sanırım kaptırınca

Tamam canım da kilo bildirimini o ilk sayfalardaki belirttiğiniz hesaplamaya göre mi yapacağız
evet canım ama bu hafta sadece kilonu yazarsın geçen hafta olmadığınız için haftaya yüzde hesaplarız

Evde olması iyi değil ay sakin almayın bi hevesle aldık evde yatıyorlar . Evde çok sıkıcı oluyor spor yapmak en iyisi spor salonu

Evde olması iyi değil ay sakin almayın bi hevesle aldık evde yatıyorlar . Evde çok sıkıcı oluyor spor yapmak en iyisi spor salonu
imkanın varsa evet ama imkan olmayana zor oluyor ama dans edebilirsin birde mesela 20 dk yürü bantta 20 dk dans et acayip yorulursun yürüyüşte ısınmak için daha fazla kalori yakarsın öyle yaparsan

spor salonuna da aynı mantıkla gidilmiyor. bugun yorgunum yarın giderim vs.. yani insan istemedikce her ikisi de faydasız
evet o da doğru birde şöyle bir durum var ben üniversitede bedava spor salonuna giderdim spor klubü gibi para vermiyorsun ya zaten gitmesende oluyor yarısına gitmedim herhalde ama bir ara para verip kursa kaydoldum 2 ay pilates oryantal birde paramda azdı o zaman sınav bile olsa o kadar para verdim gitmem lazım diye gidiyordum tabi öylesine gittiğim ve yememe dikkat etmediğim için pek fayda göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…