- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
teşekkür ederim
evet aynen öyledağ ateşi bu hafta sonuç listesi hazırlama sırsı bizdeymiş cuma günü az önce karar defterinde gördüm unutmayım bari nasılmış bakayım grupları sıralayıp birinci ikinci üçüncüyü seçmem lazım herhalde april gelirse ona sorayım ben unutursam buraya yazayımda sizin alklınızda olsun
canım vücut kendisi oluşturuyormuş. oluşunca sadece büyümesini engelleyebiliyoruz ki onun içinde devamlı doğum kontrol hapları kullanmam gerekiyor. onları kullanınca da malum kilo almamak mümkün değil.cok cok gecmiş olsun! pko'nun oluşmasının nedenleri ne biliyor musun ? o nedenleri engellesen kilo almanı da engellemiş olursun. cok cok gecmiş olsn
iyi canım bende yeni katıldım buraya. boyun kaç acaba öğrenebilirmiyim.Sabah tartildim 58.0 kiloydum ve olculerimi aldım göğüs 85, bel 73, gobek 87, kalça 97 bacaklar da 55 cm di ve hadi dedim kendime yumurta başladım 1 yumurta, 1 ck recel , 1 KK peynir 3 zeytin ve saymadim kaç bardak şekersiz cay sonra oglusumla müzik eşliğinde 10 dk oryantalve arkasindan 1 saat temizlik birazdan elma yemeyi planliyorum himm bide ilk olarak 1 tatli kasigi keten tohumu yedim.simdiye kadar da 3 buyuk bardak su ictim ve bu isi cok sevdim kendimi hesap verecekmis gibi hissetmem cok isime yaradi bildiginiz korkuyorum sizden
hoşgeldin tekrardan bu menünü yarın tüm gün olarak bekliyorum canımSonunda bende gelebildimsabah 9 da sayfada olan comezlerdenim bende sonra kahvalti cocuk temizlik derken yeni oturabildim tekrar. Ben dun katildim ve kurallari aksam ogrendim bu gun sizlere uyuyorum bayanlar biraz da eski yorumlara goz gezdirdim ve sabahtan beri yaptiklarimi anlatayim dunu hic karistirmayim en iyisi
evet bir sorumluluk hissi oluyor istesende yiyemiyorsun sonraSabah tartildim 58.0 kiloydum ve olculerimi aldım göğüs 85, bel 73, gobek 87, kalça 97 bacaklar da 55 cm di ve hadi dedim kendime yumurta başladım 1 yumurta, 1 ck recel , 1 KK peynir 3 zeytin ve saymadim kaç bardak şekersiz cay sonra oglusumla müzik eşliğinde 10 dk oryantalve arkasindan 1 saat temizlik birazdan elma yemeyi planliyorum himm bide ilk olarak 1 tatli kasigi keten tohumu yedim.simdiye kadar da 3 buyuk bardak su ictim ve bu isi cok sevdim kendimi hesap verecekmis gibi hissetmem cok isime yaradi bildiginiz korkuyorum sizden
canım kilon gayet güzelmiş deadline nin de dediği gibi birazcık sıkılaşman lazım163 canım boyum da
hedef kilosu 54 zaten çokta yeterli 4 kilo verip yanında spor yaparsa istediğinden de iyi görünürcanım kilon gayet güzelmiş deadline nin de dediği gibi birazcık sıkılaşman lazım
Tamam canım da kilo bildirimini o ilk sayfalardaki belirttiğiniz hesaplamaya göre mi yapacağızkızlar biz normalde 7 kişi kaldık takımda kaptan yardımcımız yoğun giremiyor pek bu aralar bir arkadaşımızın netinde sorun var o nedenle şimdilik giremiyormuş biz burda 4 kişi kaldık gibi o nedenle sayfa çok sessiz şimdilik kimse yok mu burda diye düşünmeyinyakın zamanda tekrar gelirler kaptanımız zaten izinden döner falan buralar hareketlenir tekrar eğer işiniz olursa heber verin ama mutlaka perşembe kilo bildirimi yapmaya çalışın
Sonunda bende gelebildimsabah 9 da sayfada olan comezlerdenim bende sonra kahvalti cocuk temizlik derken yeni oturabildim tekrar. Ben dun katildim ve kurallari aksam ogrendim bu gun sizlere uyuyorum bayanlar biraz da eski yorumlara goz gezdirdim ve sabahtan beri yaptiklarimi anlatayim dunu hic karistirmayim en iyisi
kızlar biz normalde 7 kişi kaldık takımda kaptan yardımcımız yoğun giremiyor pek bu aralar bir arkadaşımızın netinde sorun var o nedenle şimdilik giremiyormuş biz burda 4 kişi kaldık gibi o nedenle sayfa çok sessiz şimdilik kimse yok mu burda diye düşünmeyinyakın zamanda tekrar gelirler kaptanımız zaten izinden döner falan buralar hareketlenir tekrar eğer işiniz olursa heber verin ama mutlaka perşembe kilo bildirimi yapmaya çalışın
Evet çok kilolu sayilmam da zayıf ta değilim 2 gündür kolay geldiğinden müzik açıp oynuyordum var ya her tanım ağrıyo o kadar hamım kispora da bu gun basliycam bakalim umarim uzun omurlu olur bu hirsim. Evde kosu bandi,kondisyon bisikleti,titretme ve mekik aleti, plates topu ve tvistir var fakat spor yapacak kimse yoktu bu gun onlara da baslayayim
senin ekipmanlar süpermiş yanlız bende pilates topu var sadeceEvet çok kilolu sayilmam da zayıf ta değilim 2 gündür kolay geldiğinden müzik açıp oynuyordum var ya her tanım ağrıyo o kadar hamım kispora da bu gun basliycam bakalim umarim uzun omurlu olur bu hirsim. Evde kosu bandi,kondisyon bisikleti,titretme ve mekik aleti, plates topu ve tvistir var fakat spor yapacak kimse yoktu bu gun onlara da baslayayim
evet canım ama bu hafta sadece kilonu yazarsın geçen hafta olmadığınız için haftaya yüzde hesaplarızTamam canım da kilo bildirimini o ilk sayfalardaki belirttiğiniz hesaplamaya göre mi yapacağız
imkanın varsa evet ama imkan olmayana zor oluyor ama dans edebilirsin birde mesela 20 dk yürü bantta 20 dk dans et acayip yorulursunEvde olması iyi değil ay sakin almayın bi hevesle aldık evde yatıyorlar . Evde çok sıkıcı oluyor spor yapmak en iyisi spor salonu
Evde olması iyi değil ay sakin almayın bi hevesle aldık evde yatıyorlar . Evde çok sıkıcı oluyor spor yapmak en iyisi spor salonu
evet o da doğru birde şöyle bir durum var ben üniversitede bedava spor salonuna giderdim spor klubü gibi para vermiyorsun ya zaten gitmesende oluyor yarısına gitmedim herhalde ama bir ara para verip kursa kaydoldum 2 ay pilates oryantal birde paramda azdı o zaman sınav bile olsa o kadar para verdim gitmem lazım diye gidiyordumspor salonuna da aynı mantıkla gidilmiyor. bugun yorgunum yarın giderim vs.. yani insan istemedikce her ikisi de faydasız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?