Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evet aynı anda yapmak gerekiyor. yine de diyeti abartmamak saglıklı beslenmk daha cok spor ile zayıflamak gerektiğini düşünüyorum.

Yarim saat anca yuruyebildim bayanlar oğlusun uyandı benim spor bitti darısı çarşambaya artik yarin çalışıyorum yürüyüş yapamam gerçi öğretmenim tümggün yürüyorum:) çarşamba yine bosum çarşamba yürürüm artik :)

hiç yoktan iyidir sonuçta çarşamba birdah yürürsün azimli olursan 3 haftaya hedefine ulaşırsın inşallah burda kilonu korumak için takılmaya devam edersin menünü falan yazarsın istersen hedefine ulaşınca bir süre

damlaya damlaya göl olur baslangıc için iyidir bence

deadline nasil gidiyor tatlim bi sorun var mi?
hoşgeldin kaptancım bir sorun yok aynıyız idare ediyoruz hazır seni bulmuşken 9 ocak sonuç listesi hazırlama sırsı bize gelmiş bu hafta saat kaçta yapılıyor sıralamayı anladım paylaşım alanından alıp sıralayıp 1. 2. 3. takım ve kişileride ayrı sıralıycam ordaki gibi ama saat kaça kadar yapılıyor ben akşam 8 de yapsam olur mu acaba belli bir saati var mı onu bulamadım

c.tesi sabah 12 ye kadar sanırım son saat? bugun öyle bişey okumustum

c.tesi sabah 12 ye kadar sanırım son saat? bugun öyle bişey okumustum
öyle mi ben bulamadım gözden mi kaçırdım acaba tamam öyleyse iyiymiş teşekkür ederim dagatesi ben deneme sınavına gircemde o gün 6 da internetten online katılcam 8 9 gibi yaparım listeyi zaten tahminimce

öyle mi ben bulamadım gözden mi kaçırdım acaba tamam öyleyse iyiymiş teşekkür ederim dagatesi ben deneme sınavına gircemde o gün 6 da internetten online katılcam 8 9 gibi yaparım listeyi zaten tahminimce

kaptana da soralım yine ama ben öyle okudum. nerde okudugumu bulayım yazayım sana.
bugün loyalty ve afroditte pek uğramadı nerdeler acaba umarım kaçamak falan yapmıyorlardır

evet, bir ara geldiler ama pek görünmediler. ben yarım saat daha fazladan spor yaptım

Cumartesi gunu oglene kadar diye biliyorum canim zaten ortalamaya gore 1. 2. Diye siraliyor bi de bireysel dereceleri siraliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…