Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Öncelikle geçmiş olsun canım. ay sen gerçekten fitsinnnn. Ben de inşallah o kilolara inerim. Aslında yazın tam 65 kiloydum ama işte sonra birden kilo almaya başladım.
o zaman daha rahat veririsin o aldığın 3 kiloyu önce sonrasıda gelir ama çok uç rakamlara ulaşmadan dur demişsin en azından bu arada söylemedim ilk sayfada yazıyor takım kaptanımız sosyestetik kendisi bu aralar izinli ama gelince tanışırsınız zaten aklına birşey takılırsa bir sorun falan varsa bize sorabilirisin

evde olsam bile telefon gelince iş yapmak zorunda kalıyorum inşallah arayan soran olmaaaz! evet ya ben meyve tutkunuyum. Hani önüme kasayla koysan yerim aslında tatlıya /abur cubura sarmamak için meyve yiyorum biraz da. meyve de cok kalorili sekerli ama en azından abur cubura göre daha az kalorili daha masum dha saglıklı. canan karataya göre günde max 1 elma yemek lazımmıs ama :

Öncelikle geçmiş olsun canım. ay sen gerçekten fitsinnnn. Ben de inşallah o kilolara inerim. Aslında yazın tam 65 kiloydum ama işte sonra birden kilo almaya başladım.

dikkat etmeyince alınıyor cemre, ben en son 59 u ne zaman gördüm hatırlamıyorum ama cok hevesle bekliyorum

deadline da takım kaptan yardımcımız :)

Ben öncelikli olarak bir 65 kiloyu göreyim de sonra zaten kendim o kiloyu görünce motive olurum.

deadline da takım kaptan yardımcımız :)
teşekkür ederim dagatesi ben içinizde en deneyimsiz olanınızım sadece kaptana yardım ediyorum diyelim sen benden daha bilgilisin valtin olsa benim yerime sen olabilirdin çok güzel fikirlerin oluyor birde ApriL_2007 asıl kaptan yardımcımız ama bu aralar o da yoğun galiba perşembeye uğrar en kötü

Ben öncelikli olarak bir 65 kiloyu göreyim de sonra zaten kendim o kiloyu görünce motive olurum.
ben de o nedenle hedefimi 59 koymuştum o hedefe ulaşınca gaza gelirim nasılsa diye ama yapılamayacak birşey değil illa kısa sürede olması gerekmez ben yavaş olsada kalıcı olması taraftarıyım

Aprili da yazmalıydım, ayıp oldu . Saol deadline düzelttiğin için Ya bence sana cok yakıstı cok da emek harcıyorsn,önemli olan da o zaten

cemre cemre evlimisin bekarmısın çocuğun varmı sadece meraktan sordum kilo alma hikayen varmı mesela
evliyim canım 2 yıllık evliyim. Çocuğum yok. Kiloyu ise bende polikistik over var o yüzden bir ara çok kilo almıştım. en son 85 kiloyu gördüğümü biliyorum. Ama ameliyattan sonra (kist ameliyatı oldum 25 cm lik kist aldırdım) kendiliğimden zayıfladım. ama vücudumda tekrardan kist oluştu bu yüzden yine aynı kiloları görmemek için zayıf kalmak istiyorum ve tekrardan vücudumda o kadar büyük kist oluşmasını istemiyorum.

Aprili da yazmalıydım, ayıp oldu . Saol deadline düzelttiğin için Ya bence sana cok yakıstı cok da emek harcıyorsn,önemli olan da o zaten
teşekkür ederim

zaten en ideali ayda 2 kilo vermek
evet aynen öyle dağ ateşi bu hafta sonuç listesi hazırlama sırsı bizdeymiş cuma günü az önce karar defterinde gördüm unutmayım bari nasılmış bakayım grupları sıralayıp birinci ikinci üçüncüyü seçmem lazım herhalde april gelirse ona sorayım ben unutursam buraya yazayımda sizin alklınızda olsun

aa ben de bilmiyorum bakayım gün içinde bende

cok cok gecmiş olsun! pko'nun oluşmasının nedenleri ne biliyor musun ? o nedenleri engellesen kilo almanı da engellemiş olursun. cok cok gecmiş olsn

aa ben de bilmiyorum bakayım gün içinde bende
dagatesi bende gidip jillian yapayım olur mu sende biraz dinlen annem bankaya gitmişti sabah birazdan gelir ona birşeyler hazırlıycam hem telefon yine kafayı yedi şu an pc den yazıyorum da yoksa ordan bakıyodum ne güzel neyse artık görüşürüz

görüşürüz. kolay gelsiin

Evet canm telafi et bayadir gormuyorum seni burda artida misin

Kek olmasa guzelmis canm

Aynen canm ben de evde duramadim bikac gundur ne bulursam onu yiyebildim ama daha dikkat edicem. Artik.. Bi de bu ncir kurubiraz kalorili oldu sanirim bu hafta artidayim
Amanin meuve yemisin sirf nasil doydun biravo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…