Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

buz gibi havada ne atesi ben kat kat giyindim ev sıcak ama ben isinamiyorum ya
valla bilmiyorum canm ne atesi kız normalde ben de üşürüm hep ama bugun neyse ev botunu attım bi köşeye normalde yaz kış ısıtamam ayacıklarımı .. 2gündür vucut ısım yüksek seyrediyor bu da işime geliyor bebek için:)

kız hasta olma yanıyorum diye en azından giy o botlarıni ayaklarinsicak kalsin

Bugun spor yapamAdim yarin acisini cikarcam:) ev temizledim camasir yikadim serdim topladim utu yaptim pazara gittim spora esti bnm icin
tamam hareket var yine sonuçta ses vermeyince hiç dedim ne yapıyor kaçamak falan mı acaba zaten spor günün de yarındı hadi bakalım yarın bekleriz

evet ya ben bugün oldum artı çıkıyorum kaç gündür ondanmış şişmişim ya perşembe sabit olurum muhtemel bakalım belli olmaz belki veriririm vermeyi isterim de
Simdi sabit ciksan da sonraki hafta cok vermis olursun dikkat edersen cnm ..

Simdi sabit ciksan da sonraki hafta cok vermis olursun dikkat edersen cnm ..
zaten takımcak kilo vermemiz baya azaldı çünkü öyle çok verecek kilosu yok çoğumuzun ben belki biraz ivme kazanabilirim kazansam iyi olur yani tabi biraz daha çabalıyorum şu aralar bakalım birazda sen kazanabilirsin afrodit ideal kiloya göre bakınca çok kaçamak yapma yeter birde yürüyüşleri yap öyle haftada 2 kilo verecek bir takım değiliz kilomuz elvermez zaten ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…