tamam kaptan dagateside az önce oyle gördüğünü söylemişti yaparım aksam sen nasilsin herşey yolunda miCumartesi gunu oglene kadar diye biliyorum canim zaten ortalamaya gore 1. 2. Diye siraliyor bi de bireysel dereceleri siraliyorsun
hosgeldin afrodit afrodit nasilsinkızlaaar ben geldiiim :)
iyiyim canm sen nasılsın.. oturduk kocişle çay içiyoruz keyfim yerinde ama ates basıyo arada arada hayır olsunhosgeldin afrodit afrodit nasilsin
buz gibi havada ne atesiiyiyim canm sen nasılsın.. oturduk kocişle çay içiyoruz keyfim yerinde ama ates basıyo arada arada hayır olsun
valla bilmiyorum canm ne atesibuz gibi havada ne atesiben kat kat giyindim ev sıcak ama ben isinamiyorum ya
kız hasta olma yanıyorum diye en azından giy o botlarıni ayaklarinsicak kalsinvalla bilmiyorum canm ne atesikız normalde ben de üşürüm hep ama bugun neyse ev botunu attım bi köşeye normalde yaz kış ısıtamam ayacıklarımı .. 2gündür vucut ısım yüksek seyrediyor bu da işime geliyor bebek için:)
Eh iste canim iyi diyelim iyi olsuntamam kaptan dagateside az önce oyle gördüğünü söylemişti yaparım aksam sen nasilsin herşey yolunda mi
özledik seni kaptan şimdiden bizEh iste canim iyi diyelim iyi olsun
Giydim tamam :)kız hasta olma yanıyorum diye en azından giy o botlarıni ayaklarinsicak kalsin
aferinGiydim tamam :)
banada gelmiyordu şimdi geliyor kafasına göre takılıyor herhaldeBazen bildirimler gelmiyor bana yanabersiniz kizlar
aferinbugün spor yaptın mı nasıl geçti günün bakayım yarın görürüz gerçi de
banada gelmiyordu şimdi geliyor kafasına göre takılıyor herhaldeafroditi buldum sorguya aldım
tamam hareket var yine sonuçta ses vermeyince hiç dedim ne yapıyor kaçamak falan mı acabaBugun spor yapamAdim yarin acisini cikarcam:) ev temizledim camasir yikadim serdim topladim utu yaptim pazara gittim spora esti bnm icin
Yarin yapicam tatlim regl yakin bnm ondan once biraz bisiler veriyim dimi:)tamam hareket var yine sonuçta ses vermeyince hiç dedim ne yapıyor kaçamak falan mı acabazaten spor günün de yarındı hadi bakalım yarın bekleriz
evet ya ben bugün oldum artı çıkıyorum kaç gündür ondanmış şişmişim ya perşembe sabit olurum muhtemel bakalım belli olmaz belki veriririm vermeyi isterim deYarin yapicam tatlim regl yakin bnm ondan once biraz bisiler veriyim dimi:)
Simdi sabit ciksan da sonraki hafta cok vermis olursun dikkat edersen cnm ..evet ya ben bugün oldum artı çıkıyorum kaç gündür ondanmış şişmişim ya perşembe sabit olurum muhtemel bakalım belli olmaz belki veriririm vermeyi isterim de
zaten takımcak kilo vermemiz baya azaldı çünkü öyle çok verecek kilosu yok çoğumuzun ben belki biraz ivme kazanabilirim kazansam iyi olur yani tabi biraz daha çabalıyorum şu aralar bakalımSimdi sabit ciksan da sonraki hafta cok vermis olursun dikkat edersen cnm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?