Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bu son 3 gündür kisiyorum ama eminim kilolar gidince yine saldiririm :) bu nedenle kilomu sabit tutamıyorum daha bu yaz 54 buçuk kiloydum ben hende 66 dan inmistim
herşeyden kısınca öyle oluyor aman diyette değilim diye saldırıyor insan o yüzden herşeyden yemelisin ama dengelemeyi öğrenmelisin bence sıkıntı orda birde sevdiğim yemeği çok yiyorum diyorsun ya yemeklerinin porsiyonunu belirle mesela akşam 6 kaşık yemek 4 kaşık pilav koydun tabağına bundan başka yemek yeme doyana kadar yoğurt salata ya da ayran iç porsiyon kontrolü yaparsan alışırsın tamamen kısarsan zor olur mesela benim porsiyonları 6 kaşık yemek 1 kase çorba 2 kepçe kadar yadayemek yanında pilav yiyeceksem yarım kase çorba yanına 2 kaşık pilav alıyorum listeni sen ayarlamalısın ki diyet olmasın sağlıklı yaşam diyelim hep aynı şekilde beslenebileceğin düzenle kilo vermelisin böylece eski düzenine dönme gibi bir durum olmaz

Bu sefer de vereyim bi daha ayni hatayı yapmiycam zaten
bak canım ben yaklaşık böyle bir menü izliyorum denk geldim bu menüye paylaşayım ama kendime göre değişiklikler yapıyorum örnek olması açısından ama kahvaltı çok önemli 1 yumurta ye 1 dilim ekmek birazda penir ye çık evden ya da yanına 2 dilim ekmeğe sandviç falan yap peynirli aklında olsun yoksa çok acıkırsın
Kahvalti,
2 dilim tam bugday veya cavdar ekmegi
1 kibrit kutusu kadar peynir
Domates salatalik yesil biber
Maydanoz, dereotu her turlu yesillik
1 meyve (isteyen yiyebilir)
1 yumurta
3 zeytin
Ara
1 meyve + 1/2 bardak süt veya yoğurt

Oglen,
* 7-8 kasik sebze yemegi-yogurt-salata veya
* İzgara-salata veya
* Simit-ayran veya
* Salata-ayran-bir dilim ekmek veya
* Sandvic-ayran veya
* Haslanmis makarna-salata-ayran veya
* 7-8 kasik bakliyat-salata-yogurt

Ara
10-12 iç badem (kavrulmamış) veya 3-4 tam ceviz

Ara
Yogurt + 1-2 Galeta

Aksam
Oglen menusunde yediklerinizden farkli bir secenek secin..

Yoğurt kurunu de yöntemlerden gördüm dagatesi . göbek eritiyomus :) yatmadan bir saat önce 3 kaşık yoğurt yarim limon suyu ve bir cay kaşığı pul biberi karıştırıp yiyosun . su anda çok kiloluyum diyemem evet ama giydikleri yakışmıyor her bir yanimdan top top yağ çıkıyor zayıf olmak ve hep zayıf kalmak istiyorum . üniversitede 53 kiloydum ve iyiydi simdi de o civarlarda olmak istiyorum ...

Aslında bence sen spor yapmalısın. tek diyetle vermen cok zor olur. Saglıklı bir yeme düzeni oluşturup spor yaparsan cok kısa sürede verebilirsin. bu arada takıma tekrar hoşgeldin önceden yazmıstım ama telefondan pek uzun yazamadım

Bu son 3 gündür kisiyorum ama eminim kilolar gidince yine saldiririm :) bu nedenle kilomu sabit tutamıyorum daha bu yaz 54 buçuk kiloydum ben hende 66 dan inmistim

kıstıkca insanın iştahı acılıyor. o yüzden abur cubur yemeden saglıklı bir şeyler yiyerek kendini tok tutmalısın. sok diyetlerle verilen kilolar cok kısa sürede geri alınıyor. kendince bir yeme biçimi oluşturmalısın. biskuvi yerine kuru üzüm badem ceviz fındık vs yemelisin ya da kuru meyveler. canın tatlı cekince sütlü tatlı tercih etmeli, eger önceki gün cok yenmişse ertesi gün daha dikkat etmeli daha cok spor yapmalı. yani ben bunları yapıyorum. pirinc pilavı neredeyse hiç yemiyorum. yerine bulgur yiyorum. beyaz ekmek cok nadir tüketiyorum. aklıma simdi bunlar geldi. geldikce yine yazarım

ben şimdi çıkıyorum yine uğrarım kızlar dagatesi görüşürüz canım gideyim çay içeyim ben sende ölçüleri al

canım bende haber edemeden cıktım. ütü yapmam gerekti sabah için

Merhabalar bayanlar aranıza yeni katıldım kilom 59 du lahana çorbası diyeti ve yoğurt kuru yapıyorum3 ggündür ve bu sabah 58 kiloydum :) bakalım bu sefer hirsliyim cumaya kadar sizleyim hedefim 54 :)

yogurt kürü nasıl bir sey ?

sıkılaşman lazımdır belki, 66 kilodan hızla indiysen o yüzden de yakışmıyor gibi gelebilir

sıkılaşman lazımdır belki, 66 kilodan hızla indiysen o yüzden de yakışmıyor gibi gelebilir
evet bencede sporsuz diyet sıkılasma sağlamıyor benim sırf bu yuzden45 kiloya inen arkadasim vardı ama yinede istediği gibi görünmediğini söylüyordu ben spor yapmaya başladığımdan beri daha sıkı hissediyorum spor cok güzel bişey ütü yapmışsın kolay gelsin dagatesi bende yatayim erken kalkmaya caliscam görüşürüz yarın

iyi geceler deadline, bende az sonra uyuyacagım uyumadan önce bir bakayım dedim ama buralarda yine in cin top oynuyor.

yeni arkadaşlar topluyorum kaptanın izniyle biraz cogalalim düzelir herhalde

kaptan da izne cıktı, özledim yahu simdiden. mahzen ile prenses yok, ispanyol yok, kaptan yok, april cok yogun sanırım. afrodt bugun hiç görünmedi, jasmine zaten cok az ugruyor. takımın en az ugrayan adamı olan ben en cok ugrayanı oldum. inşallah yeni arkadaslarla canlanır. gelenleri de kendimize benzetmeyiz umarım :

sonuna kadar katiliyorum sana

Kizlaaar gec de olsa geldim bugun nihayet ev tasima ismiz bitti artik daha sk burda olcam.. Sarjim bitmek uzere iyi geceler hepnize ysrin erkenden topikteyiimmm

Ben bi unutmadan munumu yazayim :) deadline
Sabah 1 yumurtaile 4 5 dilim sucuk 2 dilim k.ekmek cay

Oglen yiyemedim

Aksam 5te
Birkac kaasik corba
Yarim posiyon bezelye
Karsk salata
2kasik domatesli tavuk sote
Bi dilimekmek yedim pilav yrine

Bi bardak nescafe ictim alti gibi
Uc bardak cay ictim
1lt su ictim cmrtsi de sporumu yapmistim demedm sanirim:) leslie yapiyorum artik hep :)

Günaydınnnnnnn. Slm kızlar ben yeni katıldım aranıza bende bu takımla birlikle zayıflamak istiyorum. biraz kendimden bahsedecek olursam 27 yaşında, 1.70 boyundayım ve kilom da 68,200. en etkili ve kalıcı şekilde zayıflamak istiyorum. ilk hedefim 65 kiloyu görmek sonra 55 kilolara kadar inmeyi hedefliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…