- 28 Kasım 2014
- 137
- 60
- 38
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbulduk canım. Evet Yeni katıldık inşallah başarılı bir şekilde zayıflarız ve yeni kilolarımız kalıcı olur.Kizlar yine alintilayamiyorum...Yeni arkadaslar katilmis sanirim hosgeldiniz....Ben bi haftadir dogru dürüst giremiyorum...Sitenin sorunuda tuz biber oluyo..Afroditcim bende yılbasinda pizza yedim tatilde bi yayildim simdi toparlamaya calisiyorum..Kilom bi azaliyo bi artiyo persembeye kadar tartilmicam...
hosgeldin canım aramiza 2hafta deneme süremiz var listeye girmek icin ama bizimlesin hergün bir önceki günün bildirimini yapıyoruz spor ve su miktarıyla haftada 3 gun spor yapıyoruz takımca ki kilo verirken fit de olabilelim spor imkanin var mi yürüyüş falan evde videolarla yapıyoruz yada bantta yürüyenler de var nasıl denk gelirseGünaydınnnnnnn. Slm kızlar ben yeni katıldım aranıza bende bu takımla birlikle zayıflamak istiyorum. biraz kendimden bahsedecek olursam 27 yaşında, 1.70 boyundayım ve kilom da 68,200. en etkili ve kalıcı şekilde zayıflamak istiyorum. ilk hedefim 65 kiloyu görmek sonra 55 kilolara kadar inmeyi hedefliyorum.
musait oldugun her zaman girebilirsin olur mu ben geç geliyorum genelde hep buralardayim sen yaz biz görürüz gelincekızzlar sanırım sizler biraz geç geliyorsunuz buraya, Ben çalışıyor olunca böle erkenden girdim. Çömezler gibi.![]()
Gün boyu çalıştığım için ancak akşam saat 7 den sonra spora vaktim oluyor. O da sizin de dediğiniz gibi videolarla evde spor yapmaya çalışıyorum. Sizinle birlikte bende diyete başladım. Dün hafta sonu olduğu için ve daha diyete başlamadığım için oldukça çok yedim. O yüzden bugün menümü paylaşmayacam. Artık yarından itibaren menü paylaşmaya başlayacam.hosgeldin canım aramiza 2hafta deneme süremiz var listeye girmek icin ama bizimlesin hergün bir önceki günün bildirimini yapıyoruz spor ve su miktarıyla haftada 3 gun spor yapıyoruz takımca ki kilo verirken fit de olabilelim spor imkanin var mi yürüyüş falan evde videolarla yapıyoruz yada bantta yürüyenler de var nasıl denk gelirse
musait oldugun her zaman girebilirsin olur mu ben geç geliyorum genelde hep buralardayim sen yaz biz görürüz gelince![]()
evet uğra artık amaGünaydınlar olsun kızlar.. En sonunda sahalara döndüm bende.. bundan gari yine hergün ziyaret ediciiim burayı
Menümü de paylaşayım
sabah (geç kahvaltı)(11:00): 2küçük mbardak çay, 2 kk kadar beyaz peynir, 5 siyah zeytin, domates, salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 1 çk ayva reçeli,1çk bal 2 dlm buğday ekmeği
ara(15:00-15:30) : 1 bardak süt, 1 muz
akşam(18:00- 18:30): 3 dilim pizza,1 bardak meyve suyu
spor 1 saat(ev temizliği)
su:1.5 lt
Yine hafta sonu ve yine yenen fazlalıklar.. bu hafta içi uzun bir telafi seansları yapacağım anlaşılan![]()
loyalty sabah kahvalti sonrası garip bir menü olmuş kız doydun mu senGünaydin kizlar dünkü menüm
gec kahvalti
bi sahanda yumurta-kk peynir-4 zeytin-3biber-1 ck recel-1 dilim kepek ekmek
ara
1 kahve sekersiz
bi paket altinbasak biskuvi (hani tadı kagit gibi olanlar)
biraz labne peynir sürüp yedim
aksam
2 dilim ev keki (az yagli olmustu ama üzümlüydü)
Uyumadan 1 ayran
1 lt su
1 saat tempolu yürüdüm..(aksam 11 den 12 ye kadar yürüyorum bide böle deniyorum)
tamam canım bugün geldin zaten yarından itibaren yazarsinGün boyu çalıştığım için ancak akşam saat 7 den sonra spora vaktim oluyor. O da sizin de dediğiniz gibi videolarla evde spor yapmaya çalışıyorum. Sizinle birlikte bende diyete başladım. Dün hafta sonu olduğu için ve daha diyete başlamadığım için oldukça çok yedim. O yüzden bugün menümü paylaşmayacam. Artık yarından itibaren menü paylaşmaya başlayacam.
bende jilliana başladımBen spor olarak Jillian Michaels 30 Day Shred ve Hakanla fitness yapıyorum.
oyle bir listemiz yok her perşembe kilo bildirimi yapıyoruz aklında olsun sabah karnına tartilsan daha sağlıklı tabi1. Takım üyelerinin boy ve kilolarını gösteren bir liste yok mu acaba üyelerle kendimizi kıyaslamak adına![]()
Aslında bende kiloluyum da işte boyum uzun olduğu için çok belli olmuyor ama yine de zayıflamak en iyisi inşallah 65 kiloya düşerim. Hem benim en büyük sorunum basenlerimin ve bacaklarımın kalın olması o yüzden daha çok bacak ve basen inceltici eksersizler yapmaya çalışıyorum.bende jilliana başladımebrusalliyla pilates yapıyorum bazen leslie sansone ile yürüyorum
oyle bir listemiz yok her perşembe kilo bildirimi yapıyoruz aklında olsun sabah karnına tartilsan daha sağlıklı tabiboy kilo sorabilirsin konuşurken sen bize göre baya fitsin benim boyum 162 kilom 65.6 oldu hedefim önce 59 sonrayi aşağı çekerim duruma göre
![]()
Kizlaaar gec de olsa geldim bugun nihayet ev tasima ismiz bitti artik daha sk burda olcam.. Sarjim bitmek uzere iyi geceler hepnize ysrin erkenden topikteyiimmm
Günaydınnnnnnn. Slm kızlar ben yeni katıldım aranıza bende bu takımla birlikle zayıflamak istiyorum. biraz kendimden bahsedecek olursam 27 yaşında, 1.70 boyundayım ve kilom da 68,200. en etkili ve kalıcı şekilde zayıflamak istiyorum. ilk hedefim 65 kiloyu görmek sonra 55 kilolara kadar inmeyi hedefliyorum.
kızzlar sanırım sizler biraz geç geliyorsunuz buraya, Ben çalışıyor olunca böle erkenden girdim. Çömezler gibi.![]()
Günaydınlar olsun kızlar.. En sonunda sahalara döndüm bende.. bundan gari yine hergün ziyaret ediciiim burayı
Menümü de paylaşayım
sabah (geç kahvaltı)(11:00): 2küçük mbardak çay, 2 kk kadar beyaz peynir, 5 siyah zeytin, domates, salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 1 çk ayva reçeli,1çk bal 2 dlm buğday ekmeği
ara(15:00-15:30) : 1 bardak süt, 1 muz
akşam(18:00- 18:30): 3 dilim pizza,1 bardak meyve suyu
spor 1 saat(ev temizliği)
su:1.5 lt
Yine hafta sonu ve yine yenen fazlalıklar.. bu hafta içi uzun bir telafi seansları yapacağım anlaşılan![]()
Günaydin kizlar dünkü menüm
gec kahvalti
bi sahanda yumurta-kk peynir-4 zeytin-3biber-1 ck recel-1 dilim kepek ekmek
ara
1 kahve sekersiz
bi paket altinbasak biskuvi (hani tadı kagit gibi olanlar)
biraz labne peynir sürüp yedim
aksam
2 dilim ev keki (az yagli olmustu ama üzümlüydü)
Uyumadan 1 ayran
1 lt su
1 saat tempolu yürüdüm..(aksam 11 den 12 ye kadar yürüyorum bide böle deniyorum)
Gün boyu çalıştığım için ancak akşam saat 7 den sonra spora vaktim oluyor. O da sizin de dediğiniz gibi videolarla evde spor yapmaya çalışıyorum. Sizinle birlikte bende diyete başladım. Dün hafta sonu olduğu için ve daha diyete başlamadığım için oldukça çok yedim. O yüzden bugün menümü paylaşmayacam. Artık yarından itibaren menü paylaşmaya başlayacam.
1. Takım üyelerinin boy ve kilolarını gösteren bir liste yok mu acaba üyelerle kendimizi kıyaslamak adına![]()
bende jilliana başladımebrusalliyla pilates yapıyorum bazen leslie sansone ile yürüyorum
oyle bir listemiz yok her perşembe kilo bildirimi yapıyoruz aklında olsun sabah karnına tartilsan daha sağlıklı tabiboy kilo sorabilirsin konuşurken sen bize göre baya fitsin benim boyum 162 kilom 65.6 oldu hedefim önce 59 sonrayi aşağı çekerim duruma göre
![]()
dagatesi kac dedin ki hedefinecok gecmiş olsun canım, hoşgeldin tekrardan
hoşgeldin cemre. inşallah saglıkla huzurla istediğimiz kiloya iner ve tekrar almayız
aslında bu aralar cok az kişi kaldık yoksa takımda calısan arkadaslar var erkenden yazan cok oluyordu takımın normal halinde ( o calısanlardan biri benim)
günaydııın hosgeldin. özledik hepinizii! canım ufacık bir tavsiye, sen sen ol 1 muzun tamamını hiç yeme, hani yerli kücük boy değil de ithal ise. ve pizza fazla olmamıs mı ? bir de meyvesuyu kutu ise cok zararlı ve kalorisi cok yüksek diye biliyorum.
canım ne biçim bir menü buuu!!! h.sonu diye üstüne cok gitmeyecegim ama dogru düzgün saglıklı bir sey yeseydin. labne yerine beyaz peynir yesen daha az kalorili olurducorba fln icseydin kekten önce. cok saglıksız olmuuus!
ben aksam 7 de yemek bile yememiş oluyorum :)) ben de aynıyım
bir ara konusmustuk en uzun bendim. 168'im :) kilom 63,2
ben hedefimi epey bol tutmusum yagözüm pek yükseklerdeymiş. simdi olsa 58 derdim
![]()
dagatesi kac dedin ki hedefineen uzun sendin bak 2 cmle kaybettin ama takımda en fitlerden başı cekiyorsun
![]()
evet biraz fazla olmuş ama imkansız bir hedef değil sonuçta yaparsın sen55 dedim ben yaama 59.5 i görecegim günü iple cekiyorum :)
ceza vermiyorum da bol meyveli bir gün olmuş sabahtan akşama kadar meyve yemişsin gibibenim menüm de söyle, dün resmen aksama kadar bogazım durmamıs. cezama razıyım deadline!
sabah
1 portakal
1 bardak limonlu su ( bunu yapmaya yeni basladım, bagırsaklarım tembel biraz faydası var diye okudum ama bakalım..)
kahvaltı 10.00
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 tk pekmez
öglen 13.00
1 un helvası
ara 15.30
1 portakal
2 mandalina
100 gram kadar cekirdek
aksam 19.00
cig hali 2 acuviçi büyüklüğünde ızgara et
1 dilim ekmek
ara 20.30
1 mandalina
1 elma
2 lt su
sporumu yapamadım deadline, bugun veya yarın yapacagım
bende diyorum bu saatlerde bu kadar rahat nasıl giriyor demek evdesinBu arada hastayım o yüzden izin aldım evdeyim bugun![]()