dağatesi ben gördüm 2 hafta önce buraya yazmışlardı ya hatta söyledim oraya katılıyorum diye katıldım ben kaptana söylemiştim sanırım burdada yazmıştımhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/jillian-michaels2-grup.784384/
bizde katilalim mi deadline
dağatesi ben gördüm 2 hafta önce buraya yazmışlardı ya hatta söyledim oraya katılıyorum diye katıldım ben kaptana söylemiştim sanırım burdada yazmıştımloyalty de bekfıtığı var diye seninde belin ağrıyor diye söylemedim herhalde size demek yazdığımı görmedin buraya ben zaten yapıyorum ya arada onlarla tekrar yapıcam sen daha önce yaptın mı biraz ağır benim bazen dizim ağrıyor tam yapamıyorum gerçi squatları
hoşgeldin geldiğin gibi gitmeye niyetlisin sanırım deneme süresi 2 hafta tatlım 2 haftaya kalmadan gidersinMerhabalar bayanlar aranıza yeni katıldım kilom 59 du lahana çorbası diyeti ve yoğurt kuru yapıyorum3 ggündür ve bu sabah 58 kiloydum :) bakalım bu sefer hirsliyim cumaya kadar sizleyim hedefim 54 :)
bende sana tam 1. sayfayı okudun mu diyecektim tamam o zamanBayanlar kuralları yeni okudum ay pardon yarin diyetlerimi bırakıp sağlıklı kilo veriyorum bakalımkendime uygun bi liste bbulmak lazim simdi tavsiyesi olanlar var mi ?
geçen kızlardan biri burda paylaşmıştı yine linki denk gelmedin demek kiistersen korsan katıl yani ölçülerini al sende yarın bizimle yapmaya başla ben seni denetlerim 1 ay sonra devam etmek isteyenlerle tekrar başlamayı düşünüyorlarmış sıkılaşana kadar aklında olsun ona katılırsın belki ya da bende duruma göre devam edebilirm bakalım
evet gelmiyor bir sorun var galiba ben sürekli sayfayı yeniliyorumSimdi aldim olculerimi ama yemek yedigim icin pek saglikli olmamistir sanirom gobek kismi :d. Bu arada bildirimler gelmiyor ya. Az once yeni mesajlar sayfasinda gordm takimi oyle
evet gelmiyor bir sorun var galiba ben sürekli sayfayı yeniliyorumyeni bir arkadaş katıldı da geçen sayfaya bakarsan ona sorular sormakla meşguldum olsun ya 1 2 cm göbek fazla çıkar sadece diğerleri aynı sonuçta yapalım bakalım ne kadar değişiklik olacak haftada 1 gün tatil dagatesi 6 gün yapıp 1 gün tatil yapcaz 1 ayı geçicek yani kandimizi çok zorlamayalım diye
ben 1. takımdayım yaBiraz baktim videoya epey zorlayici ama yapabilirsek iyi sıkılasırızben sana sabah yazarim olculerimi yeniden olcup. Hangi takimdasin sen ? Bir de olculeri nasil aldiniz. Kalcayi fln? Sartlar yaziyor mu bir yerde goz atsam. Aslinda burasi cok sakin biraz azim gelir, canlanirim diye katilmak istemistim.
Merhabalar bayanlar aranıza yeni katıldım kilom 59 du lahana çorbası diyeti ve yoğurt kuru yapıyorum3 ggündür ve bu sabah 58 kiloydum :) bakalım bu sefer hirsliyim cumaya kadar sizleyim hedefim 54 :)
hoşgeldin geldiğin gibi gitmeye niyetlisin sanırım deneme süresi 2 hafta tatlım 2 haftaya kalmadan gidersinama burda bizimle takılmaya devam edebilirisn gerçi ben o lahanalı diyete karşıyım ayrıca benden söylemesi bu hafta veririsin 1 2 aya tekrar 58 olursun yada bir kaç hafta o diyetle çünkü su kaybettiriyor bir haftada 5 kilo yağdan gitmez su kaybı geri gelince kilonda geri gelirçünkü yoğurt kürünü yapabilirisn metabolizmayı hızlandırıyormuş diye biliyorum ama lahana diyeti yerine porsiyon küçültmeyi denesen olur mu bir düşün derim bu fikri ayrıca sporla da desteklersen çok hızlı sonuç elde edersin hem diyet bitince geride almazsın hemde sporla desteklersen daha güzel bir fiziğin olur
Bayanlar kuralları yeni okudum ay pardon yarin diyetlerimi bırakıp sağlıklı kilo veriyorum bakalımkendime uygun bi liste bbulmak lazim simdi tavsiyesi olanlar var mi ?
ben 1. takımdayım yahttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/ ilk sayfada nasıl alındığını resimli anlatmışlar birde video da var orda ordan bakıp aldım ben
28 yaşındayım, 163 boyundayim 58 kiloyum hedefin 54 . çalışıyorum bu nedenle kahvalti yapmıyorum abur cubura çokduskunum oöğlen ve aksam ekmek yemiyorum yemekler güzelse aşırıya kacabiliyorum spor yapmıyorum 2 yyasında oğlumvar onla ooynuyorum
tamamdır canım önceliğimiz o zaman abur cuburdan uzak durmak yani hazır kektir cipstir falan uzak durmaya çalış abur cuburu çıkar hayatından inanılmaz hızlı gidiyor kilolar28 yaşındayım, 163 boyundayim 58 kiloyum hedefin 54 . çalışıyorum bu nedenle kahvalti yapmıyorum abur cubura çokduskunum oöğlen ve aksam ekmek yemiyorum yemekler güzelse aşırıya kacabiliyorum spor yapmıyorum 2 yyasında oğlumvar onla ooynuyorum
o bende de oluyor mümkün olduğunca uzak dur o zamanBence de ama çok seviyorum :) eve almiyorum ulasamazsam yemiyorum fakat biyerde denk gelirse hic affetmiyorum :)
bende ilk başta yiyemiyordum ama insan alışıyor galiba artık gözüm hiç çikolata görmüyor dolapta var mesela 1 aydır yiyen yok dediğim gibi kafanda bitireceksin al çikolatadan 1 dilim mesela geri kalanını dolaba koy başka yemiycem de ordan uzaklaş o bir dilimi de yavaş yavaş tadını çıkara çıkara ye bir kaç defa yap sonra yiyemiyorsun hepsini birdahaHayranım nefsine hakim olabilenlere yasa :) ben bunu da yiyeyim bidaha yemem diye kendimi kandiriyorum:) şimdiye kadar hic bir dilim çikolata yiyemedim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?