Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dağatesi ben gördüm 2 hafta önce buraya yazmışlardı ya hatta söyledim oraya katılıyorum diye katıldım ben kaptana söylemiştim sanırım burdada yazmıştım loyalty de bekfıtığı var diye seninde belin ağrıyor diye söylemedim herhalde size demek yazdığımı görmedin buraya ben zaten yapıyorum ya arada onlarla tekrar yapıcam sen daha önce yaptın mı biraz ağır benim bazen dizim ağrıyor tam yapamıyorum gerçi squatları

Yaa ben gormedim. Evet tam yapamam ama yine de denemek istemistim neyse gec kalmisim :)

geçen kızlardan biri burda paylaşmıştı yine linki denk gelmedin demek ki istersen korsan katıl yani ölçülerini al sende yarın bizimle yapmaya başla ben seni denetlerim 1 ay sonra devam etmek isteyenlerle tekrar başlamayı düşünüyorlarmış sıkılaşana kadar aklında olsun ona katılırsın belki ya da bende duruma göre devam edebilirm bakalım

Merhabalar bayanlar aranıza yeni katıldım kilom 59 du lahana çorbası diyeti ve yoğurt kuru yapıyorum3 ggündür ve bu sabah 58 kiloydum :) bakalım bu sefer hirsliyim cumaya kadar sizleyim hedefim 54 :)

Merhabalar bayanlar aranıza yeni katıldım kilom 59 du lahana çorbası diyeti ve yoğurt kuru yapıyorum3 ggündür ve bu sabah 58 kiloydum :) bakalım bu sefer hirsliyim cumaya kadar sizleyim hedefim 54 :)
hoşgeldin geldiğin gibi gitmeye niyetlisin sanırım deneme süresi 2 hafta tatlım 2 haftaya kalmadan gidersin ama burda bizimle takılmaya devam edebilirisn gerçi ben o lahanalı diyete karşıyım ayrıca benden söylemesi bu hafta veririsin 1 2 aya tekrar 58 olursun yada bir kaç hafta o diyetle çünkü su kaybettiriyor bir haftada 5 kilo yağdan gitmez su kaybı geri gelince kilonda geri gelirçünkü yoğurt kürünü yapabilirisn metabolizmayı hızlandırıyormuş diye biliyorum ama lahana diyeti yerine porsiyon küçültmeyi denesen olur mu bir düşün derim bu fikri ayrıca sporla da desteklersen çok hızlı sonuç elde edersin hem diyet bitince geride almazsın hemde sporla desteklersen daha güzel bir fiziğin olur

Bayanlar kuralları yeni okudum ay pardon yarin diyetlerimi bırakıp sağlıklı kilo veriyorum bakalımkendime uygun bi liste bbulmak lazim simdi tavsiyesi olanlar var mi ?

Bayanlar kuralları yeni okudum ay pardon yarin diyetlerimi bırakıp sağlıklı kilo veriyorum bakalımkendime uygun bi liste bbulmak lazim simdi tavsiyesi olanlar var mi ?
bende sana tam 1. sayfayı okudun mu diyecektim tamam o zaman ben sana kuralları anlatayım hergün dünkü menünü yazacaksın yarın mesela bugünki mününü yazacaksın spor yaptın mı yapmadın mı onu yazacaksın ve ne kadar su içtin birde haftada 3 gün spor yapıyoruz yürüyüş yada kolayına ne geliyorsa beslenme düzenini bilmiyorum menünü düşünürüz beraber sen şimdi tekrar şu listeyi yaz
kilo
hedef kilo

normalde nasıl bir düzenin var kahvaltı yapmayı severmisin mesela ekmek ne kadar yersin tatlı yermisin et balık ne kadar sıklıkla yersin önce beslenme düzenini bilmelisin okuyormusun çalışıyormusun öğlen yemek düzenin nasıl seni tanırsak daha kolay bir düzen bulamana yardımcı olabiliriz

Simdi aldim olculerimi ama yemek yedigim icin pek saglikli olmamistir sanirom gobek kismi :d. Bu arada bildirimler gelmiyor ya. Az once yeni mesajlar sayfasinda gordm takimi oyle

Simdi aldim olculerimi ama yemek yedigim icin pek saglikli olmamistir sanirom gobek kismi :d. Bu arada bildirimler gelmiyor ya. Az once yeni mesajlar sayfasinda gordm takimi oyle
evet gelmiyor bir sorun var galiba ben sürekli sayfayı yeniliyorum yeni bir arkadaş katıldı da geçen sayfaya bakarsan ona sorular sormakla meşguldum olsun ya 1 2 cm göbek fazla çıkar sadece diğerleri aynı sonuçta yapalım bakalım ne kadar değişiklik olacak haftada 1 gün tatil dagatesi 6 gün yapıp 1 gün tatil yapcaz 1 ayı geçicek yani kandimizi çok zorlamayalım diye

Biraz baktim videoya epey zorlayici ama yapabilirsek iyi sıkılasırız ben sana sabah yazarim olculerimi yeniden olcup. Hangi takimdasin sen ? Bir de olculeri nasil aldiniz. Kalcayi fln? Sartlar yaziyor mu bir yerde goz atsam. Aslinda burasi cok sakin biraz azim gelir, canlanirim diye katilmak istemistim.

ben 1. takımdayım ya http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/ ilk sayfada nasıl alındığını resimli anlatmışlar birde video da var orda ordan bakıp aldım ben

28 yaşındayım, 163 boyundayim 58 kiloyum hedefin 54 . çalışıyorum bu nedenle kahvalti yapmıyorum abur cubura çokduskunum oöğlen ve aksam ekmek yemiyorum yemekler güzelse aşırıya kacabiliyorum spor yapmıyorum 2 yyasında oğlumvar onla ooynuyorum

takıma hoşgeldiin. Boyunu sorsam ? Cünkü cok fazla kilon yok gibi geldi bana :)

evet hemen gidecek gibi olmus değil mi deadline :) bu arada yogurt kürü nasıl bir şey ilk kez duydum

deadline canım spor kısmını ana sayfaya almamıstık değil mi? tavsiye olarak spor tavsiyemiz var
ben 1. takımdayım ya http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/ ilk sayfada nasıl alındığını resimli anlatmışlar birde video da var orda ordan bakıp aldım ben

hemen bakayımm

aa boyunu yazmıssın görmemişim, abur cubur yemesen daha güzel olur bence

tamamdır canım önceliğimiz o zaman abur cuburdan uzak durmak yani hazır kektir cipstir falan uzak durmaya çalış abur cuburu çıkar hayatından inanılmaz hızlı gidiyor kilolar tamamen yeme demiyorum biz menümüzde dngeleyecek şekilde yemeye çalışıyoruz yoksa canın çok çektiğinde saldırırsın birde bence ara öğün yap elma 2 3 ceviz yada 10 tane çiğ bademle çok acıkmazsan yemeğe de çok saldırmazsın benimde en büyük sorunun sevdiğim yemeğe saldırıyorum ama kafada bitiyor bazen yapamasam da az yemeye çalışıyorum kendi menümü örnek vereyim bir sonraki mesajda kaçamak yapmadığım zaman çok iyi kilo veriyorum ama yılbaşı falan yaktı bizi takımcak dur yazayım sana kahvaltı ne yapabilirsin bakarız bu arada canın çok çikolata isterse 1 parça bitter çikolata yiyebilirsin

Bence de ama çok seviyorum :) eve almiyorum ulasamazsam yemiyorum fakat biyerde denk gelirse hic affetmiyorum :)

Hayranım nefsine hakim olabilenlere yasa :) ben bunu da yiyeyim bidaha yemem diye kendimi kandiriyorum:) şimdiye kadar hic bir dilim çikolata yiyemedim ben :)

Bence de ama çok seviyorum :) eve almiyorum ulasamazsam yemiyorum fakat biyerde denk gelirse hic affetmiyorum :)
o bende de oluyor mümkün olduğunca uzak dur o zamanhaftada 1 olunca sıkıntı olmuyor da hergün olunca yağ olarak dönüyor işte birde diyelim tatlı yedin o gün menünü dengelersen sorun olmaz akşam çorba salata yoğurtla geçiştirmelisin o günlerde bence

Bu son 3 gündür kisiyorum ama eminim kilolar gidince yine saldiririm :) bu nedenle kilomu sabit tutamıyorum daha bu yaz 54 buçuk kiloydum ben hende 66 dan inmistim

Hayranım nefsine hakim olabilenlere yasa :) ben bunu da yiyeyim bidaha yemem diye kendimi kandiriyorum:) şimdiye kadar hic bir dilim çikolata yiyemedim ben :)
bende ilk başta yiyemiyordum ama insan alışıyor galiba artık gözüm hiç çikolata görmüyor dolapta var mesela 1 aydır yiyen yok dediğim gibi kafanda bitireceksin al çikolatadan 1 dilim mesela geri kalanını dolaba koy başka yemiycem de ordan uzaklaş o bir dilimi de yavaş yavaş tadını çıkara çıkara ye bir kaç defa yap sonra yiyemiyorsun hepsini birdaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…