off deadline bende öleyim ya surekli yemek yemek istiyorum..regle 10 gün var daha..Disari cikamamaktan sanjrim..Simdi spor yapcam daha..kızlar ben geldim size iğrenç menümü yazıp kaçıcam bu günlerde dünyaları yiyesim var ama özellikle karbonhidrahlı olan tatlı olan şeyler
kahvaltı: 2 dilim tb ekmeğine kaşarlı tost çay
ara: 1 dilim çikolatalı pasta 1 kandil simidi
ara un helvası annem yaptı dağıttı bende ne kadar yemişim ya bilmiyorum ama çok
akşam 4 yk sebze yemeği 1 kase çorba
ara yine 1 tane kandil simidi çayın yanında herkes yerken hüpletmişim bir baktım bitmiş
nerelere gideyim nerelerden atayım kendimi birde bunun üstüne dün 1 lt su içmişim spor da yokbugün dikkat etmeye çalışıyorum bakalım zaten sabah tartıda 66 çıktım yine o kadar yemeye yine çok mutsuzum en büyük cezayı ben haediyorum bana cezalardan ceza seçersiniz o zaman
siteye sinir oldum ya offNeredesiniz kizlar. Kimseler yok yine.
gunaydin kızlar mutlu bir pazar dilerim hepimize
idare ediyorum dagatesi telefonda sinir oluyorum yazmaya menumu yazacaktım iki saattir yazamıyorum artık bilgisayara geçince yazarım sen nasilsinNasilsin deadline ?
Bende iyiyim. Dip kose bir temizlik yapmam lazim ama nasil useniyorum anlatamam :) ben de menumu yazmadim demi. Ay bazen ne yedigimi unutuyorum ya. Dun telefona yedikce yazayim demistm yazmayi da unutmusum :)))idare ediyorum dagatesi telefonda sinir oluyorum yazmaya menumu yazacaktım iki saattir yazamıyorum artık bilgisayara geçince yazarım sen nasilsin
Kizlar iyi pazarlar herkese..bugun gec kalktim eski dizileri izliyorum kinali kari actim iki bölüm izledim sonundaki türküye bi güzel agladim:) neyse dunku menumu yaziyorum..
gec kahvalti sayilir 10 bucuk
yumurta haslama,biber 3 zeytin 4,kk peynir,1 dilim kepek ekmek,dereotu,salatalik yarim,ceri 3,kayisi cayi
ara bi gofret bi sekersiz kahve
aksam
kuru fasulye yarim porslyon,pilav 2 kasik
2 ayran
1.lt su
1 saat yüruyüs
bende unutuyorum kaç gündür caım birşeyler çektiğinden herhaldeBende iyiyim. Dip kose bir temizlik yapmam lazim ama nasil useniyorum anlatamam :) ben de menumu yazmadim demi. Ay bazen ne yedigimi unutuyorum ya. Dun telefona yedikce yazayim demistm yazmayi da unutmusum :)))
geç yatmışsın dagatesi o nedenle bu seferlik ceza vermiyorum çok duygusalım bende bu aralar ceza vermeye kıyamıyorumSabah 8 gibi
1 portakal
10-12 arasi
5 zeytin
1 firin patates
1 kucuk boy elma
6-7 cig badem
( hatirladigim kadariyla bu kadardi)
19.00 gibi
1 kase tarhana corbasi
2 adet lahana sarma
1 dilim ekmek
1 tatli kasigi pekmez
20.00 gibi de
1 adet un helvasi yedim ( deadline ya sen menunu yazinca cok canim cekti, epeydir aklimdaydi hep erteliyordm. Kalkip yaptim ama sekerini normal olcunun yarisini koydum. Az sekerli oldu biraz ama cezama raziyim)
21.30 gibi
1 portakal yedim
gece 2.30 da uyudum
2 lt su ictm
oyle çok yeme ne çekiyor bakayımKizlar nerelerdesinjz ya. B3n bugun aksama ne yesem sastim canim o kadar cok sey cekiyor ki karar veremedim
loyalty afiyet olsun akşam az gibi geldi ama ayran 2 tane olunca doymuşsundur muhtemelenKizlar iyi pazarlar herkese..bugun gec kalktim eski dizileri izliyorum kinali kari actim iki bölüm izledim sonundaki türküye bi güzel agladim:) neyse dunku menumu yaziyorum..
gec kahvalti sayilir 10 bucuk
yumurta haslama,biber 3 zeytin 4,kk peynir,1 dilim kepek ekmek,dereotu,salatalik yarim,ceri 3,kayisi cayi
ara bi gofret bi sekersiz kahve
aksam
kuru fasulye yarim porslyon,pilav 2 kasik
2 ayran
1.lt su
1 saat yüruyüs
teşekkür ederi çok mutlu oldum bende bayadır birşey almıyordum hele elbise hiç yanlardan falan göbeğim falan çıkıyordu zayıflamışım gerçekten giyince kendime daha çok yakıştırdım tabi fazlalıklar var hala ama onlardanda zamanla kurtulucam inanıyorumdeadline ay ne guzel. Bende persembe gunu ciktim ama hala alisveris yapasim var. Gule gule kullan :)
teşekkür ederi çok mutlu oldum bende bayadır birşey almıyordum hele elbise hiç yanlardan falan göbeğim falan çıkıyordu zayıflamışım gerçekten giyince kendime daha çok yakıştırdım tabi fazlalıklar var hala ama onlardanda zamanla kurtulucam inanıyorumönceden birşey alasım gelmezdi mağazadan zor çıktım pantolonlarım bol geliyor aslında pantolon almam lazım ama biraz daha idare edeyimde daha güzel modellerden bakayım rahatça idare ederler beni kemerle falan şimdilik
evet aynen daha da mutlu olup hedefimize ulaştığımız günlerde gelecek inşallahDaha da inceliriz insallah. Insanin morali yerine geliyor degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?