Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

off deadline bende öleyim ya surekli yemek yemek istiyorum..regle 10 gün var daha..Disari cikamamaktan sanjrim..Simdi spor yapcam daha..
[/QUOTE="dagatesi, post: 38660453, member: 627210"]Kaptancigim bende cok cok ozur dilerim. Nedense ustume cok alindim. Yeterince girmiyormusum hissi var icimde ondan alinmis olabilirim ustume. Regl donemindeyim belki de ondan oldu.[/QUOTE]
sen yeterince giriyosun canim ya daha nolsun alinganlik oluyo bazen bende bu ara aglayip duruylrum herseye..
Neredesiniz kizlar. Kimseler yok yine.
siteye sinir oldum ya off

Kizlar takimca duygusal buhranlardayiz herhalde, ben de biraz sorunluyum malesef. Ama kimseye kirilmadim bebekler sorun yok benim acimdan

idare ediyorum dagatesi telefonda sinir oluyorum yazmaya menumu yazacaktım iki saattir yazamıyorum artık bilgisayara geçince yazarım sen nasilsin
Bende iyiyim. Dip kose bir temizlik yapmam lazim ama nasil useniyorum anlatamam :) ben de menumu yazmadim demi. Ay bazen ne yedigimi unutuyorum ya. Dun telefona yedikce yazayim demistm yazmayi da unutmusum :)))

Sabah 8 gibi
1 portakal

10-12 arasi
5 zeytin
1 firin patates
1 kucuk boy elma
6-7 cig badem
( hatirladigim kadariyla bu kadardi)

19.00 gibi
1 kase tarhana corbasi
2 adet lahana sarma
1 dilim ekmek
1 tatli kasigi pekmez

20.00 gibi de
1 adet un helvasi yedim ( deadline ya sen menunu yazinca cok canim cekti, epeydir aklimdaydi hep erteliyordm. Kalkip yaptim ama sekerini normal olcunun yarisini koydum. Az sekerli oldu biraz ama cezama raziyim)

21.30 gibi
1 portakal yedim

gece 2.30 da uyudum
2 lt su ictm

Kizlar iyi pazarlar herkese..bugun gec kalktim eski dizileri izliyorum kinali kari actim iki bölüm izledim sonundaki türküye bi güzel agladim:) neyse dunku menumu yaziyorum..
gec kahvalti sayilir 10 bucuk
yumurta haslama,biber 3 zeytin 4,kk peynir,1 dilim kepek ekmek,dereotu,salatalik yarim,ceri 3,kayisi cayi
ara bi gofret bi sekersiz kahve
aksam
kuru fasulye yarim porslyon,pilav 2 kasik
2 ayran
1.lt su
1 saat yüruyüs

Kizlar nerelerdesinjz ya. B3n bugun aksama ne yesem sastim canim o kadar cok sey cekiyor ki karar veremedim

cok az yememis misinn canim ya

Ben aglatan filmleri / dizileri hic sevmiyorum moralimi bozuyor :)

Bende iyiyim. Dip kose bir temizlik yapmam lazim ama nasil useniyorum anlatamam :) ben de menumu yazmadim demi. Ay bazen ne yedigimi unutuyorum ya. Dun telefona yedikce yazayim demistm yazmayi da unutmusum :)))
bende unutuyorum kaç gündür caım birşeyler çektiğinden herhalde

geç yatmışsın dagatesi o nedenle bu seferlik ceza vermiyorum çok duygusalım bende bu aralar ceza vermeye kıyamıyorum afiyet olsun hem canını çektirmişism suç bende

Kizlar nerelerdesinjz ya. B3n bugun aksama ne yesem sastim canim o kadar cok sey cekiyor ki karar veremedim
oyle çok yeme ne çekiyor bakayım bende birden kaçmak zorunda kaldım babam alışverişe gitmek istermisin dedi bende hiç dururmuyum babam pişmen olsa da çanta elbise ve ayakkabı aldım bu ayın sonunda arkadaşımın sözü varda evde ol beni çağırdı hiç elbisem yok öyle sade bişey aldım dizde elbise altına bir opak çorap alırsam tamamdır öyle çok şatafatlı birlşey değil gerekte yok zaten

loyalty afiyet olsun akşam az gibi geldi ama ayran 2 tane olunca doymuşsundur muhtemelen gidp acıklı dizilerden başlamışsın sende yokmuydu şöyle komik bişeyler içini ne karartıyorsun bakayım kınalı karı hatırlıyorum annem izliyordu ben hiç izlemedim ama olduşça acıklı olduğunu hatırlıyorum

deadline ay ne guzel. Bende persembe gunu ciktim ama hala alisveris yapasim var. Gule gule kullan :)
teşekkür ederi çok mutlu oldum bende bayadır birşey almıyordum hele elbise hiç yanlardan falan göbeğim falan çıkıyordu zayıflamışım gerçekten giyince kendime daha çok yakıştırdım tabi fazlalıklar var hala ama onlardanda zamanla kurtulucam inanıyorum önceden birşey alasım gelmezdi mağazadan zor çıktım pantolonlarım bol geliyor aslında pantolon almam lazım ama biraz daha idare edeyimde daha güzel modellerden bakayım rahatça idare ederler beni kemerle falan şimdilik

sporumu da yaptım geldim çok mutluyum dünkü menümü yazayım
kahvaltı: 1 yumurta 1 kk peynir 2 dilim tambuğday ekmeği 1 tk reçel
ara 1 bardak ayran
öğlen 3 tane köfte yarım domates 1 kase çorba
ara kereviz salatası 1 minik ev yapımı kurabiye (şimdi bunu anlatmak istiyorum komşumuzda yedim çok güzel tadına bak dedi küçük çerez kasesi kadar yedim sarımsaklı yoğurda çiğ kereviz rendesi ve haşlanmış tavuk göğsünü katıp karıştırıyormuş tadıda güzel olmuştu çok kalorili değildir diye yedim)
akşam 4 yk sebze yemeği
spor jillian michaels level 1 ve 15 dk yürüyüş 1.5 lt su

Daha da inceliriz insallah. Insanin morali yerine geliyor degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…