Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canım adını bilemedim onun ne olduğunu anladım bende de yokmuşDeadline sitede sorun mu var oft hani online forumlara konulara bakiyoruz ya o yenimesaflar izelenenkonular falan orda en sagdaydi..
kaptancım sana katılıyorum bir yanlış anlaşılma oluşmuş sanırsam birde herkes mümkün olduğunca giriyor şimdi düşündüm listede sen hariç 7 kişiyiz sen izinli olduğun için listede saymıyorum jasmine çok uğramıyor bir tek bir de april onlarda hastalık falan durumları vardı yoğunlar e ispanyolunda internet yok geriye 4 kişyiz biz aktif dagatesi ben loyalty ve afrodit bizde baya aktifiz ama 4 kişiyle bu kadar oluyoruz bence yeni birilerini çağırma vakti gelmiş afroditte dün aynı şeyi söyledi bana bir kaç kişi daha olsak daha aktif oluruz dedi 2 3 kişi denk gelirsem çağırmayı düşünüyorum izninle sen daha önce söylemiştin zaten haberin olsun dedim biraz sayımız artarsa burasıda hareketlenir hemKizlar herkese merhaba
Oncelikle bi yanlis anlasilma olmus sanirim ben kimseyi tehdit etmedim, tehditvari konusan bir insan da olmadim hayatim boyunca, oyle anlasildiysam kusura bakmayin. Ben sadece sorumluluklaimiz oldugunu anlatmaya calistim. Hepimizin yogun oldugu zamanlar var ancak takimi ayakta tutabilimek ve gercekten motive olmak icin burdayiz hepimiz. O yuzden lutfen yapici olmaya calisalim ben izindeyim ama hala merak edip gelip bakiyorum, lutfen birbirimizi kirmayalim.
Yanlis anlasilmalar olduysa tekrar ozur dilerim
Kizlar herkese merhaba
Oncelikle bi yanlis anlasilma olmus sanirim ben kimseyi tehdit etmedim, tehditvari konusan bir insan da olmadim hayatim boyunca, oyle anlasildiysam kusura bakmayin. Ben sadece sorumluluklaimiz oldugunu anlatmaya calistim. Hepimizin yogun oldugu zamanlar var ancak takimi ayakta tutabilimek ve gercekten motive olmak icin burdayiz hepimiz. O yuzden lutfen yapici olmaya calisalim ben izindeyim ama hala merak edip gelip bakiyorum, lutfen birbirimizi kirmayalim.
Yanlis anlasilmalar olduysa tekrar ozur dilerim
dagatesi bence sen yeterince giriyorsunKaptancigim bende cok cok ozur dilerim. Nedense ustume cok alindim. Yeterince girmiyormusum hissi var icimde ondan alinmis olabilirim ustume. Regl donemindeyim belki de ondan oldu.
dagatesi bence sen yeterince giriyorsunsende benimle aynı dönemdesin regl öncesi sendromu
ben burdayım biraz midem bulanıyor bugün nedense birde sağ kulağımda sürekli bir çınlama var sinir oluyorum pzartesi doktora gidicem grip olmuştum geçenlerde kulağımın ağrısı geçmedi hala çok yok ama yinede baktırmak lazım
bugün yine tatlı yedim haftasonu ben kaçtıkça onlar beni buluyor 1 çatal tavukgöğsü 1 minik kurabiye yedim zor durdurdum kendimi yememek için çok şiş hissediyorum kendimi ayrıca off çok mutsuzum bugünlerde
![]()
geçmiş olsun sanada benimde kulağım ağrıdığından soğuğa çok çıkmak istemiyorum gerçi annemle alışverişe gittim öğlen şapka falan taktım dışarısı çok soğuk hala ısınamadım desem yeri ama bir mutsuzluk var ya ondan yemeklere saldırıyorum bugün yine daha azdı en azındanMutsuz oldugun icin de cok yiyor olabilirsin. Biraz degisiklik yapsan disari ciksan diyecegim ama hava buuuz gibi!
Bende bugun ense kokumde agri var ve gecmedi tum gun. Hala gecmedi yattim bende biraz once.
Ya olabilir resmen kafamin icindeki basinci hissedebiliyorum. Insan vucudu bir mucize ya, hic farkinda degiliz ama muhtesem bir sistem var icimizde isleyen. Hayran olmamak mumkun degil.geçmiş olsun sanada benimde kulağım ağrıdığından soğuğa çok çıkmak istemiyorum gerçi annemle alışverişe gittim öğlen şapka falan taktım dışarısı çok soğuk haleklere saldırıyorum bugün yine daha azdı en azındansende çok bilgisayarlarla haşır neşirsin ya çok eğiliyorsan masa başında falan onun etkisi olabilir biraz dinlen bence bugunde misafirin vardı sanırım anca dinlenmeye vakit kalmıştır sana geçer umarım en kısa sürede
![]()
evet canım gerçekten vücudumuz cok sistematik çalışıyorYa olabilir resmen kafamin icindeki basinci hissedebiliyorum. Insan vucudu bir mucize ya, hic farkinda degiliz ama muhtesem bir sistem var icimizde isleyen. Hayran olmamak mumkun degil.
canim ya dikkat etmeye calisirken cok ustune dusersen bilincalti tam tersi algilayip daha cok yemeye yonlendiriyormus. Bence mutlu olmak kilo vermede en buyuk etken. Insan huzurluyken daha az yiyor ya da ben oyleyim![]()
Kizlar misafirlikteyim ama servisi ustume kaldi.. Su an yazarken de esim imali bakislar atiyor birak teli diyeeve geciyim sohbete gelicem optum :)
evet canım gerçekten vücudumuz cok sistematik çalışıyorya bende mutsuz cok yiyip mutluyken az yiyenlerdenim bazıları mutsuzken az yiyor bende kesinlikle oyle değil düzelirim 2 güne arada geliyorlar ışte
![]()
eşini sinirlendirme git dagatesi sonra görüşürüzAy sinir oluyorum servis tek bana kalinca. Benim de esim telefonu birakmami bekliyor ama birakamadim bir turlu
birşey yok canım oyle ya belirgin içim daraldı bilemedimHayirdir canim ya ? Insallah cabucak gecer
eşini sinirlendirme git dagatesi sonra görüşürüz
birşey yok canım oyle ya belirgin içim daraldı bilemedim![]()
evet haklısın birde aksam anca aileyle falan bir araya geliniyor o zaman kendine iyi bak diyim görüşürüz sonraAksamlari pek nete girmemeye calisiyorum ya deadline. Cunku artik insan iletisim kuramaz oluyor insanlar boyle boyle. Oyle bir duruma gelmek istemiyorum. Gorusuruz kizlar