tatlım gitme sen de onunla öyle ortamlara isterse kızsın niye gitmek istemediğini söylersin otururlar totosunun üstüne..yok canım ya..Bende düşük şeker var korktum..Hem moralim öyle bozuluyo ki bazen hiç bişey yapasım gelmiyo..Bugün yine Kv komsuların yanında torun muhabbetine laf çarptı öyle üzüldüm ki..Nine olunca anlarsın dedi komsu kv de de olamıyorum ki yapmıyolar dedi..Oysa oğlu 2 kez söledi loyaltyi üzülüyo bebek mevzusu acmayın olmuyo bizim demiş buna rağmen..Komşuda kayınpederden için dediki evlatlık alcam diyo dedi..Bende iyi alsınlar işte büyütürler dedim..Kv de bize vermezler yasımız geçti sizin için diyo dedi..Eve kadar kendimi zor tuttum..Bu kadın hiç lafının nereye gittiğini bilmiyo yada ben cok alınganım..
canım 2 aydır kvnin evine gitmiyorum niye gelmiyosun diye sorup duruyo..Bugün de tuzaga düştüm komsusu davet edince boş oldugum için rededemedim..Ben normalde lafımı çekmem ama bu konuda hassaslaşıyorum ya gurur yapıyorum sanırım..Bide öyle bi ortam oluyoki o iyilikle sölüyo yani ben kendimden şüphe ediyorum art niyetliyim diye..tatlım gitme sen de onunla öyle ortamlara isterse kızsın niye gitmek istemediğini söylersin otururlar totosunun üstüne..
benmki de yapıyo bazen ama benm suratı görünce lafı ceviriyo hayırlısı olsun diye.. benm kv korkar benden arada biraz mesafe olsun kuzum onlara bu fırsatı vermme ya da kendin acık acık söle eşine havale etme hiç..cok sinir oldum kvne
hayır kuzucum iyi niyetle falan sölemiyo iyi niyetli insan seni basbasayken alır karsısına kızım sorunlarınız varsa biz her zaman arkanızdayız ne gerekiyosa yapalım der ortalık yerde size evlatlık cocuk alcak kp demez.. ya cahil ya kurnaz bilmiyorum artık..canım 2 aydır kvnin evine gitmiyorum niye gelmiyosun diye sorup duruyo..Bugün de tuzaga düştüm komsusu davet edince boş oldugum için rededemedim..Ben normalde lafımı çekmem ama bu konuda hassaslaşıyorum ya gurur yapıyorum sanırım..Bide öyle bi ortam oluyoki o iyilikle sölüyo yani ben kendimden şüphe ediyorum art niyetliyim diye..
menun güzel canm bu gidişle bu hafta iyi kilon gider bence :) ayrıca haklısın ben gün boyunca evdeyim çalışmıyorum 5 mesaj olayı benm için gecerli olabilir ama sen ve diğer çalışan arkadaslar zorlanır takımdan da cıkarılma diye tehditvari bi söz insanı gercekten olumsuz etkiliyorBenim dunku menum de soyle
sabah 10
6-7 cig badem
2 kuru yaprak kayisi
1 kibrit kutusu buyuklugunde borek
yarim tam bugday ekmegi
5 zeytin
4 yada 5 bardak ihlamur.
(Bunlari 10-12 arasi yedim )
Ara 17.00
1 mandalina
Aksam 20.30
4 adet kucuk boy lahana sarmasi
yarim kase pancar salatasi
Ara 21.30
Yarim portakal
sabah 7 yi gecerken uyandim ve yaklasik 2 saat ev temizligi yaptim. 2 lt su ictm
menun güzel canm bu gidişle bu hafta iyi kilon gider bence :) ayrıca haklısın ben gün boyunca evdeyim çalışmıyorum 5 mesaj olayı benm için gecerli olabilir ama sen ve diğer çalışan arkadaslar zorlanır takımdan da cıkarılma diye tehditvari bi söz insanı gercekten olumsuz etkiliyor
dagatesi diğer mesajlarında okudum alıntı yapamadım canım telden genel yaziyorum ben senin menulerinde sorun olduğunu düşünmüyorum zaten hatta kimsenin oyle bir durumu yok benim var bence tüm sorun bendeBu arada facebook, twitter, instagram gibi sosyal medya aglarindan daha fazla vakti kk'da geciriyorum. Buraya sirf cuma takimina katilmak icin uye oldum. BSka konulara neredeyse hic yazmiyorm. Diger konulari zaten burada cevap gelirse diye beklerken okuyorum.
Kendi adima soyleyeyim, takimdan atariz fln hic hos duygular uyandirmadi icimde. Elimden geldigince gelmeye calisiyorum. Cidden gunde 5 msj yazmiyorum diye cikarmak istiyorsaniz cikarin beni.
peymacum ney :)Merhaba kizlar..dunku menu
gec kahvalti
1haslama yumurta-4zeytin-kk peynir-mink salatalik-3 ceri-1dilim kepek ekmek-bi ck recel
ara
2 kucuk kandil simidi
Bikac dilim peynir
sekersiz cay
2 kare bitter cikolata
Aksam
1 peymacun
1ayran
1lt su
20 dakika yurudum disarda..
Lahmacunun peynirlisi canim aha hafif oluyo tadi..canm
peymacum ney :)
hee tamam canm :)Lahmacunun peynirlisi canim aha hafif oluyo tadi..
bu menü çok iyi ben çok beğendim ben menümü yazamıyorum hatırlamıyorum 2 gündür sanki onları yiyen ben değilim dövün beniben menumu yazmadımdı yazayım deadline'ım
sabahla öğlen bir oldu 13.00
bi bardak çay 2 dilim ekmek 1yumurta
ara15.00 1 muz küçük
ara 17.00 nescafe
akşam 8de;
bi porsiyon bakla yemegi
küçük parca pırasa
2 dilim ekmek
3bardak çay
1.5lt su
sporumu da bırazdan yapıcam :)
Merhaba kizlar..dunku menu
gec kahvalti
1haslama yumurta-4zeytin-kk peynir-mink salatalik-3 ceri-1dilim kepek ekmek-bi ck recel
ara
2 kucuk kandil simidi
Bikac dilim peynir
sekersiz cay
2 kare bitter cikolata
Aksam
1 peymacun
1ayran
1lt su
20 dakika yurudum disarda..
loyalty kendine dikkat et canım dirençsiz düşüp hasta olma ama uykunu iyi alman lazım moralini kimsenin bozmasına izin verme kimse senden önemli değilKizlar kacgundur moralim bozuk vs..Saldım kendimi kusura bakmayin dünde uyumadim sabah ofise gittim duramadim geldim... Bisürü isim var evde de dısardada ama halim yok..Bugun zorliycam kendimi...
oft ne ki ya bende de yoktur belki ne olduğunu bilseydimKizlar oft yok sitede noluyo yaaa
loyalty bende peymacunu sorcaktım anladım şimdi afiyet olsun menün yine güzel kandil simitleri orda azıcık fazlalılk olmuş gibi ama genel bakınca bilemedim dün bende yedim zaten onlardan hemde yanında daha neler neler yemişim düşündükçe aklıma geliyor gelmeseler daha iyiLahmacunun peynirlisi canim aha hafif oluyo tadi..
dagatesi senin menüye telefonda yorum yazamamıştım şimdi yapayımBenim dunku menum de soyle
sabah 10
6-7 cig badem
2 kuru yaprak kayisi
1 kibrit kutusu buyuklugunde borek
yarim tam bugday ekmegi
5 zeytin
4 yada 5 bardak ihlamur.
(Bunlari 10-12 arasi yedim )
Ara 17.00
1 mandalina
Aksam 20.30
4 adet kucuk boy lahana sarmasi
yarim kase pancar salatasi
Ara 21.30
Yarim portakal
sabah 7 yi gecerken uyandim ve yaklasik 2 saat ev temizligi yaptim. 2 lt su ictm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?