Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bu arada kizlar gunluk mesaj yazma zorunlulugunuz oldunu hatirlatmak isterim takim yonetimi kurallara uyulmadigi takdirde diskalifiye edebilir bilginiz olsun

gerçekten mi belki düşünebilirim sayımız azalmış gibi geldi ama şimdilik dursun burdakileri toplayımda önce kendimize gelelim sonra düşünürüz olur mu
Tatlim sen bilirsin de mahzen ve dier bikac arkadas daha vardi kalabalikken daha iyi giriliyo. Bence cagir birilerini..

Ayy canm cok Guzel olmus bu paylasimin cok
canm cok güzel bi paylaşım olmuş valla cok iyi oldu bana öğrendim ki ben basıt karb. almıyorum ama diğerlerini güzel götürüyormuşum :)

Herkese hayirli kandiller kizlar
sana da hayırlı kandiller canm ..
öylemi dersin afrodit yeni birileri iyi olabilir denk gelirsem çağırayım o zaman
aynen tatlım valla sohbet olmuyo diğer türlü herkes menusunu yazıp kacıyo aynı anda denk gelemiyoruz cok olursak geliriz :)

Tatlim sen bilirsin de mahzen ve dier bikac arkadas daha vardi kalabalikken daha iyi giriliyo. Bence cagir birilerini..
afrodit profil fotoğrafın çok güzelmiş ya benim telefonda soru işereti vardı orda pc de yeni gördüm umarım en kısa zamanda gerçeğinide görürüz gerçeği derken senin kendi fotoğrafını

evet canım bende buldum yazayım dedim birde patatese çok şaşırdım fırında patates haşlanmış patatese göre daha zararlıymış daha çabuk yağ yapıyormuş haşlanmış olan daha iyiymiş ben fırındakini her zaman daha iyi sanırdım baktım şimdilik kimse yok yeni oluncada hemen çağırıyorlar umarım denk gelirim iyi azimli bir arkadaşa

konuyu takibe al canm biri yazınca bildirim gelir kaparız hemen :)

afrodit profil fotoğrafın çok güzelmiş ya benim telefonda soru işereti vardı orda pc de yeni gördüm umarım en kısa zamanda gerçeğinide görürüz gerçeği derken senin kendi fotoğrafını
ayy canm benm yaa teşekkür ederim inşallah öyle cok istiyorum ki bir an evvel olsun da ellerini ayaklarını mıncırıyım minişimin :) bi olsun ben de bebişimle aynı böle yapıcam koyarım o zaman buraya :)

ayy canm benm yaa teşekkür ederim inşallah öyle cok istiyorum ki bir an evvel olsun da ellerini ayaklarını mıncırıyım minişimin :) bi olsun ben de bebişimle aynı böle yapıcam koyarım o zaman buraya :)
inşallah canım neden bilmiyorum bugün kandil ya annemler toplanmış kuran falan okuyordu dua ederlerken aklıma sen geldin birde loyalty hayırlısı olsun en kısa sürede resmide görünce şimdi hoşuma gitti çok istiyorsun ya kabul olur inşallah

takibe aldım bakalım konuyu afrodit ben yatıyorum canım bir isteğin varmı yarın kalkıp spor yapcam unutmamam lazım seninde spor gününmüş birde dagatesi nin ortada yok umarım yapar

hiiii allah kabul etsın canmmm ben de okucam birazdan duamı loyalty'm ve kendim ve isteyen diğer herkes için :) innşallah olacak inşallah

takibe aldım bakalım konuyu afrodit ben yatıyorum canım bir isteğin varmı yarın kalkıp spor yapcam unutmamam lazım seninde spor gününmüş birde dagatesi nin ortada yok umarım yapar
tamam canm iyi geceler ben de dus alıp duamı okuyup yatarım sporum da aklımda.. yapar yapar merak etme

kızlar bende kandilinizi kutluyorum hepinizin.@deadline bugünde spor yok misafirliğe gittim geç geldim kayınvalideyle gittiğimede pişman oldum

insallah tatlım.. incire devam ediyomusun sen
yok canım ya..Bende düşük şeker var korktum..Hem moralim öyle bozuluyo ki bazen hiç bişey yapasım gelmiyo..Bugün yine Kv komsuların yanında torun muhabbetine laf çarptı öyle üzüldüm ki..Nine olunca anlarsın dedi komsu kv de de olamıyorum ki yapmıyolar dedi..Oysa oğlu 2 kez söledi loyaltyi üzülüyo bebek mevzusu acmayın olmuyo bizim demiş buna rağmen..Komşuda kayınpederden için dediki evlatlık alcam diyo dedi..Bende iyi alsınlar işte büyütürler dedim..Kv de bize vermezler yasımız geçti sizin için diyo dedi..Eve kadar kendimi zor tuttum..Bu kadın hiç lafının nereye gittiğini bilmiyo yada ben cok alınganım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…