• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sosyestetik sosyestetik kaptan ben yatmaya gidiyorum bugün 1 saat ders çalıştım çok mutluyum bir yerden başlamak gerek tabi :KK9: neyse ben yatıyorum geç olmuş zaten yarın daha çok ders çalışmam spor yapmam falan gerek iyi geceler gelen olursa:cool:

Gunaydin kizlar

dunku menum soyle.

sabah 9 gibi
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 greyfurt( bogazim hala iyi olmadi)

oglen 2 gibi
1 dilim kiymali mantarli borek ( yememeyi cok denedim ama babaanne beni dovecekti mecburen yedim)
1 mandalina

aksam 5 gibi
6 yk patlican oturtma
1 dilim ekmek
yarim dilim baklava (bunu da yine buyuklerin zoruyla yedim. Bir catal aldim gerisini esim.yedi.)

9 gibi ada cayi ictim
2lt su
45 dk yuruyus yaptim

Gunaydin kizlar

dunku menum soyle.

sabah 9 gibi
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 greyfurt( bogazim hala iyi olmadi)

oglen 2 gibi
1 dilim kiymali mantarli borek ( yememeyi cok denedim ama babaanne beni dovecekti mecburen yedim)
1 mandalina

aksam 5 gibi
6 yk patlican oturtma
1 dilim ekmek
yarim dilim baklava (bunu da yine buyuklerin zoruyla yedim. Bir catal aldim gerisini esim.yedi.)

9 gibi ada cayi ictim
2lt su
45 dk yuruyus yaptim
dagatesi akşamı erken yediğin icin ve öğlen sadece börek yediğin icin ceza ya da gerek yok bence:-) not aldım canım ;)

dagatesi akşamı erken yediğin icin ve öğlen sadece bediğin icin ceza ya da gerek yok bence:-) not aldım canım :KK66:

Yasli insanlar olunca anlatamiyorsun cok. Babaanne sureklj hic yemedigimden dert yandi durdu ;)

bugun spor yapmaya calisacagim temizlikten vakit kalirsa. Sen nasilsin? H.sonu olunca buralar cok sessizlesmis

Yasli insanlar olunca anlatamiyorsun cok. Babaanne sureklj hic yemedigimden dert yandi durdu ;)

bugun spor yapmaya calisacagim temizlikten vakit kalirsa. Sen nasilsin? H.sonu olunca buralar cok sessizlesmis
sen benim dün yediklerimi görsen dediğin gibi bundan ye kızım beğenmedin mi yoksa falan kiyamiyorsun yani bende yedim artık börekler mantilar doysan da yiyene kadar birakmiyorlar sen yine az yemissin:-)benim bugün menumu hafif geçirip birde ceza sporumu yapmam lazım :-) hafta sonu herkes yoğun oluyor galiba kimse uğramıyor nerdeyse menü bildirimi yapıldığı sürece sorun yok birde sporlar yapıldığı sürece:-)

sen benim dün yediklerimi görsen dediğin gibi bundan ye kızım beğenmedin mi yoksa falan kiyamiyorsun yani bende yedim artık börekler mantilar doysan da yiyene kadar birakmiyorlar sen yine az yemissin:-)benim bugün menumu hafif geçirip birde ceza sporumu yapmam lazım :-) hafta sonu herkes yoğun oluyor galiba kimse uğramıyor nerdeyse menü bildirimi yapıldığı sürece sorun yok birde sporlar yapıldığı sürece:-)

Takim olarak bol kacamakli bir h.sonu gecirmemisizdir umarim ;)

Takim olarak bol kacamakli bir h.sonu gecirmemisizdir umarim :KK66:
kimsenin sesi çıkmıyor bilemedim bende:cool: bugün evdeyim o yüzden kaçamaksız bir gün olacağını düşünüyorum henüz bir sıkıntı olmadı sporumu yapıcam birazdan:KK55: 15 dk yoga yaptım nasıl birşeymiş birde onu deniyim dedim baya zormuş beginner denedim tabiki ama yinede çok zor geldi:oops:

Dunku menum deadline deadline

Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
1 bitki cayi

Ogle-aksam 4 gibi
4 parca kizarmis tavuk
Biraz patates kizartmasi
2 bardak kola

Ara
5Adet kestane

Su 2 lt
Spor 30 dk tempolu yuruyus

Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
1 bitki cayi

Ogle-aksam 4 gibi
4 parca kizarmis tavuk
Biraz patates kizartmasi
2 bardak kola

Ara
5Adet kestane

Su 2 lt
kaptan patates kızrtması ve kolayı beğenmesemde başka birşey yememişsin zaten kurtardın afiyet olsun:cool: sporuda ekledim:KK51:

Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
1 bitki cayi

Ogle-aksam 4 gibi
4 parca kizarmis tavuk
Biraz patates kizartmasi
2 bardak kola

Ara
5Adet kestane

Su 2 lt

kaptan patates kızrtması ve kolayı beğenmesemde başka birşey yememişsin zaten kurtardın afiyet olsun:cool: sporuda ekledim:KK51:

Kaptaaan naptiiiin. 1 bardak kola yaklasik 100-150 kalori. 1 tavuk but kizarmis yine 150 kalori tabi kac grama denk geliyor yedigin bilemiyorum. 100 gram patates 250 kalori flm. Yani sadece tek ogunde cok yogun kalorili almis oldun. Bence cok yanlis olmus, kola ve kizartma yemek.

Selam kızlar hemmen dünkü menümü yaziyorum deadline deadline :)
Sabah
1 bucuk pogaca kepekli
1 cay
öglen
1 kase nohut 1 bardak ayran
aksam
yarim kase patates yemegi-1 bardak ayran-yarim kase nohutlu corba
ara
5 parca ceviz (2bucuk ceviz)1 incir kuru

2 lt su
70 dk tempolu yürüyüş
dagatesi dagatesi tesekkurler canim dizi izleyerek yürüdüm zaman nası gecmis anlamadim süper oldu:KK49:benim aklima nie gelmediyse bu :)​

Biraz cok oldu benim menum farkindayim ama ne yapayim bugun de spor yapmayi planliyorum

bugün kimse gelmemiş ama neden:63: sayın menü bildirimi yapmayan arkadaşlar bir ses veriniz:KK52: ayrıca ispanyol ispanyol dünde menü bildirimi yapmadın sanırım nerdesin canım iyisindir inşallah ses ver bir ara gerçi dün bir ara uğramıştın ama:KK51: neyse artık ben buralardayım arada gelirim ders çalışayım 1.5 saat çalıştım biraz daha çalışayım yeşil çay içeyim falan çok işim var:KK49:

Back