- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin kuslar nerde herkess
hoşgeldin kaptan tabiki yine ben burdayımDunku menumdeadline
Sabah
1 adet biskuvi
Ara
2 bitki cayi
1 nescafe
1 eti cikolata uzunlardan 100 kl falan herhalde
Ogle
1 et durum
1 ayran
Ara
1Bitki cayi
1 nescafe
Aksam
1 karniyarik
1 kase cacik
Iki kasik pilav
9gibi 1 sahlep
Su 2lt
Spor: 40 dk tempolu yuruyus
Hayirdir canim gezmeye mi?hoşgeldin kaptan tabiki yine ben burdayımama çok kalamıycam bir bakayımdemiştim kimse gelmemiş menünü not aldım yürüyüşte süper
sabahları aç gezsende afiyet olsun ben kahvaltıyı iyi yapmayı seviyorum gerçi evde olduğumdan yapabiliyorum yoksa senin yapamamanı anlarım çok erken kalkıyorsun yoğunsun onun dışında süpersin
![]()
gezme sayılmaz da hasta ziyaretine gideceğiz saat 3 gibi o yüzden pek giremeyebilirim akşama uğrarım ama sanırım birde akşam 1 saat ders çalışayım diyorum artık yarından sonra 2 saat çalışırmHayirdir canim gezmeye mi?
Tamam canim dersini de calis tabi ki tamam teftistesin sen degezme sayılmaz da hasta ziyaretine gideceğiz saat 3 gibi o yüzden pek giremeyebilirim akşama uğrarım ama sanırım birde akşam 1 saat ders çalışayım diyorum artık yarından sonra 2 saat çalışırm![]()
Menun guzel canim beklerimGunaydin kizlar.
bugun bizim yasli ve hasta ziyaret gunumuz. Erkenden yollara dustuk. Gidevek cok kapi var. Simdilik bir sey yemedim insallah bozacak bir seyler yemem.
Dunku menum de soyledeadline
sabah
1 greyfurt
1 yumurta
2 dilim ekmek
oglen
1 tabak makarna
aksam
1 kase corba
5 yemek kasigi barbunya
bir kibrit kutusu buyuklugunde ev yapimi et doner
spor yapamadim ama ev temizledim yaklasik 1 saat.
2 lt su var.
ara ara gelmeye calisacagim kizlar
Canım belli olmaz günü 4 gün dedim eşime..Ama menü bildirimini yaparım ben hergün onda sıkıntı yok bazen geceden yazıyorum,ertesi gün aksama kadar giremiceksem..Müsait olduğum zamanlar tabisii gelirimkızlar menüleri not aldım loyaty hangi günler çalışıyorsun menü bildirimi yaptığın sürece sorun yok bence ama arada gel bizi yalnız bırakmaözellikle beni yani ben kaçtım görüşürüz
![]()
menün güzel bence kaptanDünkü menümdeadline
Sabah07:00
Bir poğaça az yağlı
Bir çay
Ara10:00
İki bisküvi
Bir çay
Öğle12:30
Bir kş et sote
İki kş pilav
Salata