• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dunku menum deadline deadline
Sabah
1 adet biskuvi

Ara
2 bitki cayi

1 nescafe
1 eti cikolata uzunlardan 100 kl falan herhalde

Ogle
1 et durum
1 ayran

Ara
1Bitki cayi
1 nescafe

Aksam
1 karniyarik
1 kase cacik
Iki kasik pilav

9gibi 1 sahlep

Su 2lt
Spor: 40 dk tempolu yuruyus

Gunaydin kuslar nerde herkess

Dunku menum deadline deadline
Sabah
1 adet biskuvi

Ara
2 bitki cayi

1 nescafe
1 eti cikolata uzunlardan 100 kl falan herhalde

Ogle
1 et durum
1 ayran

Ara
1Bitki cayi
1 nescafe

Aksam
1 karniyarik
1 kase cacik
Iki kasik pilav

9gibi 1 sahlep

Su 2lt
Spor: 40 dk tempolu yuruyus
hoşgeldin kaptan tabiki yine ben burdayım:KK28: ama çok kalamıycam bir bakayımdemiştim kimse gelmemiş menünü not aldım yürüyüşte süper :KK25: sabahları aç gezsende afiyet olsun ben kahvaltıyı iyi yapmayı seviyorum gerçi evde olduğumdan yapabiliyorum yoksa senin yapamamanı anlarım çok erken kalkıyorsun yoğunsun onun dışında süpersin:KK55:

hoşgeldin kaptan tabiki yine ben burdayım:KK28: ama çok kalamıycam bir bakayımdemiştim kimse gelmemiş menünü not aldım yürüyüşte süper :KK25: sabahları aç gezsende afiyet olsun ben kahvaltıyı iyi yapmayı seviyorum gerçi evde olduğumdan yapabiliyorum yoksa senin yapamamanı anlarım çok erken kalkıyorsun yoğunsun onun dışında süpersin:KK55:
Hayirdir canim gezmeye mi?

Gunaydin kizlar.

bugun bizim yasli ve hasta ziyaret gunumuz. Erkenden yollara dustuk. Gidevek cok kapi var. Simdilik bir sey yemedim insallah bozacak bir seyler yemem.

Dunku menum de soyle deadline deadline

sabah
1 greyfurt
1 yumurta
2 dilim ekmek

oglen
1 tabak makarna

aksam
1 kase corba
5 yemek kasigi barbunya
bir kibrit kutusu buyuklugunde ev yapimi et doner

spor yapamadim ama ev temizledim yaklasik 1 saat.
2 lt su var.

ara ara gelmeye calisacagim kizlar

gezme sayılmaz da hasta ziyaretine gideceğiz saat 3 gibi o yüzden pek giremeyebilirim akşama uğrarım ama sanırım birde akşam 1 saat ders çalışayım diyorum artık yarından sonra 2 saat çalışırm:cool:
Tamam canim dersini de calis tabi ki tamam teftistesin sen de :-)

Gunaydin kizlar.

bugun bizim yasli ve hasta ziyaret gunumuz. Erkenden yollara dustuk. Gidevek cok kapi var. Simdilik bir sey yemedim insallah bozacak bir seyler yemem.

Dunku menum de soyle deadline deadline

sabah
1 greyfurt
1 yumurta
2 dilim ekmek

oglen
1 tabak makarna

aksam
1 kase corba
5 yemek kasigi barbunya
bir kibrit kutusu buyuklugunde ev yapimi et doner

spor yapamadim ama ev temizledim yaklasik 1 saat.
2 lt su var.

ara ara gelmeye calisacagim kizlar
Menun guzel canim beklerim

selam kızlar bugün bende işteyim artık haftada 4 gün falan gelcem..Dünkü menüm
sabah
1 haşlanmıs yumurta-4 zeytin-kk peynir-1 dilim ekmek kepek-1 yeşilçay-maydonoz-dereotu
öğlen
4 kaşık kısır-1 dilim börek-2 dilim kek küçük dilimler
ara
bikaç dilim muz ve kivi
akşam
1 ayran
1 dürüm çiğköfte (akşam yemek yapmadım dısardaydım)
1 lt su
not:Dün hastaydım yinede söz verdim diye arkadasıma gittim tıkındım bide :( dönüştede fena oldum sporda yapmadım,şimdi iyiyim çok şükür..Ama moralim bozuluyo kaçamak yapınca ya bu hafta da hergün spor yapcam inşallah...

tunaydın kızlar benim menum.. deadline deadline
sabah 1 yumurta 5 zeytin iki dilim kepekli ekmek bir bardak çay

öğlen yemek yemedim bebiş baktım fırsat vermedi velet:)

akşam bi porsiyon karnabahar
karışık salata
yarım porsiyon makarna...
1.5litre su
45dk leslie yaptım:)

kızlar menüleri not aldım loyaty hangi günler çalışıyorsun menü bildirimi yaptığın sürece sorun yok bence ama arada gel bizi yalnız bırakma:KK49: özellikle beni yani ben kaçtım görüşürüz:KK19:

Dünkü menüm deadline deadline
Sabah07:00
Bir poğaça az yağlı
Bir çay
Ara10:00
İki bisküvi
Bir çay
Öğle12:30
Bir kş et sote
İki kş pilav
Salata
Bir kş taze fasulye
Bir kş şakşuka
Bir dilim ekmek
Ara15:00
Bir baklava
Akşam
Bir kase mercimek çr
Salata
2 ltsu
25 dk yürüyüş

kızlar menüleri not aldım loyaty hangi günler çalışıyorsun menü bildirimi yaptığın sürece sorun yok bence ama arada gel bizi yalnız bırakma:KK49: özellikle beni yani ben kaçtım görüşürüz:KK19:
Canım belli olmaz günü 4 gün dedim eşime..Ama menü bildirimini yaparım ben hergün onda sıkıntı yok bazen geceden yazıyorum,ertesi gün aksama kadar giremiceksem..Müsait olduğum zamanlar tabisii gelirim:KK19:

Dünkü menüm deadline deadline
Sabah07:00
Bir poğaça az yağlı
Bir çay
Ara10:00
İki bisküvi
Bir çay
Öğle12:30
Bir kş et sote
İki kş pilav
Salata
Bir kş taze fasulye
Bir kş şakşuka
Bir dilim ekmek
Ara15:00
Bir baklava
Akşam
Bir kase mercimek çr
Salata
2 ltsu
25 dk yürüyüş
menün güzel bence kaptan :D baklava hariç aman bitaneden bişi olmaz:KK72:Zayıflıycaz diye hayatın böyle zevklerinden mahrum mu kalalım buna karşıyım :KK48:

selam kızlar nasılsınız:KK19: ben geldim biraz fazla yemiş olabilirim yediklerimi yazmadım ve araklı yedim ama baya yedim sanırım aklıma gelmiyor yazamadım o nedenle kendimi yarın listede kaçamak olarak ekleyip ceza veriyorum bilginize:KK47: neyse bu arada bu sabah radikal kararlar aldım jillian yapmaya karar verdim dün denedim yapabiliyorum hala cesaret geldi birde 25 dk olması beni benden alıyor çok zor olsada:KK49: bir topik açmışlar oraya yazayım bari de yapmamazlık etmeyeyim:KK47: gerçi ben hafta içi 5 gün yapıp 1 gün yürüyüş bir gün dinlenme olarak belirledim kendime onlar hergün yapacak olsada en azından onları görünce gaza gelirim belki:KK50: hafta sonları ev kalabalık olduğundan yada babam evde olduğundan yapamıyorum sürekli bölünüyor o yüzden en iyisi hafta sonu yürüyüş benim için bakalım neler olacak :oops:bu arada kaptan ders çalışmaya gidiyorum bilgine:KK22:

Back