Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sıcak su var mi beline koyup otur o da geçiriyor birde nasıl bir sey yediğin biseyde yapmış olabilir mi böyle yanma oluyormu kalbin sıkışır gibi oluyormu mesela yoksa sadece kramp mi
Dün gece sol tarafım sancıyodu gece 3 e kadar kalbimede vuruyodu..Bi ara eşimi uyandırıp acile gidip dedim..Sora ilaçlar aklıma geldi doktor ağrın olursa iç demişti içtim uyumusum..Sıcak kompres yapıyorum..Neyden oldugunu biliyorum canım hava yutmusum o gün sakız çiğnemiştim bide yulaf ezmesi yiyodum ya o yapıyomuş...

evet oyle şeyler banada yapıyor refluyu artırıyor sakız çiğnemek te ben bayadir cignemiyorum bugün bende de var tatlı yedim ya o yaptı mide ilacım var renie tablet evde hep oluyor onu az önce aldım şu an daha rahatım sende varsa mide ilacı iç diyecektim usutuncede artıyor agrisi zaten ondan olmuştur

Bende mide için gerekli bütün hersey var..Sakız seviyorum çok epeydir çiğnemiyodum canım cekti nerdende çiğnedim..Sütte dokunuyo..Ben gecen yıl sigarayla birlikte kolayı ve kahveyi bırakmıstım..Şimdi kahve arada içiyorum ama kola içemiyorum meyvesuları falanda çok şekerli içecek pek bişey kalmıyo bitki çayı süt ayran..

tatlım adım gecmiş eğer bensen tabi ama anlamadım mevzuyu..

benimde oyle kola hiç icmiyorum meyve suyuda kahveyi az koyunca cok dokunmuyormus arada içiyorum ben geçen sene doktora gitmistim oyle cok kotuydum nefes alamiyordum doktor o zaman bana süt içme ilk başta geçirip sonra daha cok ağrıtıyor dedi bende o zamandan beri daha az süt içiyorum hatta nesfitten yiyodum o ara sütle o da cok dokunmustu yoğurtlu ayran o kadar yapmiyor inşallah agrın azalır canım biliyorum bende o ağrıyı cok kötü bişey

bende ilk başta anlamadim ya kendi yazdigimi o afroditten sonra virgül var sana bişey anlatmaya calismisim sana sesleniyorum neydi ki şu an tam cikaramadim birinciler topigi ve kilo vermeyle alakali biseydi ay beynim durdu galiba kendi yazdigimi bilemedim şu an saat geç ondan mi ki

sağol canım ya yarına geçer inşallah..

ay simdi hatırladım ya ben orda kendi kendime konusmusum senle ilk cümle hariç bir alakasi yok ya sende birinciler sırlarını paylaşıyor topigi vardı demissin ya bi yerde ordan girmisim senle alakasiz kendi kendime takilmisim senin adını niye yazmışım bilmiyorum

ay kız alemsin valla git uyu yorulmuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…