Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

demekki ondan canımız tatlı istiyor çikolata istiyor boşa değil yani :) valla itiraf edeyim bi tane birovni yedim az önce
Canimm naptin seeeen. Madlen cikolata vs daha az kalorili ve daha az saglikli. Onlarda cok kalori var. Karisimdan daha fazla yesen daha iyi olurdu

bu ansıl menü akşama kadar aç gezmişsin akşamkiler yetmemiş demek ondan yiyecek sayıklıyorsun kahvaltıyı daha sağlam yapman lazım ama erken kalkıyorsun çok yoğunsun yine de iyi yemeye çalış ihtiyacın var ay canım zorlamasaydın kendini yürüyüşle falan o zaman şükür ki ayaktasın omurilik kırığı çok tehlikeli burda olsaydın sana bitki çayını getirirdim ben tabi makul ne istersen onu da getirirdim ama herşey değil evli değil miydin sen kocandan iste ne zaman kaza geçirdin çok oldu mu

iyi canm fazla bişi yememişsin geçmiş olsun bu arada

Nerdeyse bir sene olacak. Ama dizimde meniskus yirtigi oldu ve odem hala gecmedi. Kemik iliginde. Kirik biraz duzeldi ama ayakta kalinca vs cok agriyor.

Ya evet aksam yiyemedim. Tabagima daha cok almistim ama midem kotu oldu yiyemedim. Aslinda meyve yiyecektim ama gec oldu diye vazgecmistim. Portakal fln yesem mi ki

ama saklamadım ama yani itiraf ettim kendim cezada indirim isterim:)

Cezada indirim yapma deadline :)) hem de bu saattd yemis ) fazladan 1 gun spor yapsin :))
şimdi afrodit bende emir kuluyum indirim yapamam bize geliş fiyatı bu kadar oylama yaparım takımdakiler ne derse o demokratik bir takımız biz şu an sıkı yönetim olsada kaptana da danışırız falan ama cezanda ertelemeye gidiyorum hadi iyisin değil mi dagatesi

iyi olsun cezasını yazdım haneye bak madlen falan deseydi ceza vermezdik belki şimdilik hastalığına verelim

Cezada indirim yapma deadline :)) hem de bu saattd yemis ) fazladan 1 gun spor yapsin :))
ama ama ama... :) neyse tamam cezam buysa bi gün fazladan yapıyorum sporumu hem ceza değil valla benm için iyi bilem :) kız anacım var ya sen bu saatte demesen saatin farkında değilim aaaaa ne ara 11 olmuş dedim kocam güldü askım sen 8 mi sanıyordun diye

Evet regl donemi bitince yapabilir. Ama bence cok gec saat oldugu icin spor yapmasi kendi yararina. :)ve bence bu tarz kacamaklari onemsemek gerekiyor. Simdi bastan sıkı tutmazsak sonra herkes baslar geri kacamaklara :)

bu arada simdk hatirladim. 1 minik cay bardagi kadar da cdkirdek cittim ve yesil cay ictim. O kisimda pek kenximde degilmisim sanirim

bilemedim ki bir portakal olmasada yarım yiyebilirsin yada yoğrt ye çok açsan tarçınlı seviyorsan diyetisyenler veriyor sonuçta demekki yeniyor
uyku saatimiz geldi bak saat kaç oldu tamam cezayı kabullen bakalım ama ceza oylaması yapıcam ben haberin olsun seni mahkemeye cıkarıcam artık bilemem ne olur

Neyse ben az daha oyalanip uyurum zaten sanirim.bugunluk boyle olsun. Bu arada 2 ltye yakin da su ictim

peki öleyse napalım ama erteleme olmasın bu hafta yapayım fazladan sporumu:)

yakalandın bak hmm bunu düşünmeliyiz çekirdek kaçamak listesinde nerde ona göre takılalım cezayı kabullendi afrodit tamam oylama yapmamıza gerek yok

aboooow mahkemelik oldum ya ben

peki öleyse napalım ama erteleme olmasın bu hafta yapayım fazladan sporumu:)
hasta hasta zorlama kendini çarşamba yap o zamana hastalığında azalır hem ne dersin yarın tartıl ayrıca bakalım durumun ne gerçi regl olduğundan fazla çıkarsın ama bilelim ne kadar fazla dagatesi ben april ispanyol kesin tartılıyoruz diğerlerini bilmiyorum söyledilerse de unutmuş olabilirim tam balık hafızalıyım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…