ama saklamadım ama yani itiraf ettim kendim cezada indirim isterim:)ayıp ama oldu mu şimdi alıştıra alıştıra söyleyeydin iyiydi ama birden browni yedim diyosun bize sen iyileş cezanı hazırlıyorum ben
bitirme zaten azıcık yeter
pestil mi bende çok severim benim favorim cevizli sucuk diyorlar ya o başka adı var mı bilmem bayadır yemiyorum yasak bize
Canimm naptin seeeen. Madlen cikolata vs daha az kalorili ve daha az saglikli. Onlarda cok kalori var. Karisimdan daha fazla yesen daha iyi olurdudemekki ondan canımız tatlı istiyor çikolata istiyor boşa değil yani :) valla itiraf edeyim bi tane birovni yedim az önce
bu ansıl menü akşama kadar aç gezmişsin akşamkiler yetmemiş demek ondan yiyecek sayıklıyorsun kahvaltıyı daha sağlam yapman lazım ama erken kalkıyorsun çok yoğunsun yine de iyi yemeye çalış ihtiyacın varMenum soyle.
Sabah 7 gibi kalktim ama kahvaltiyi biraz gecince yaptim.
1 dilim ekmek
1 er kasiktan pekmez ve tahin
oglen 12 gibi
1 sahlep
2 tane minik kurupasta yedim
Ogleden sonra hep toplantidaydim. Kurupastalar bana bakip durdu ama yemedim.
Aksam
1 tk pekmez yedim
5 6 kasik karnibabar
7 8 adet firin patetes
baska yemedim. Aksami 20.00 20.30 gibi yedim.
yaklasik w0 dk yuruyum ve 1 saatten fazla ayakta kaldim bugun bir ara.
su an yerimden kalkacak halim yok. Cunku omiriligimde kirik var ve felaket agriyor. Tabi dizim de pek iyi degil. Ondan mutfaga gitmeye useniyorum :)))
iyi olsun cezasını yazdım haneye bak madlen falan deseydi ceza vermezdik belki şimdilik hastalığına verelimCanimm naptin seeeen. Madlen cikolata vs daha az kalorili ve daha az saglikli. Onlarda cok kalori var. Karisimdan daha fazla yesen daha iyi olurdu
iyi canm fazla bişi yememişsin geçmiş olsun bu aradaMenum soyle.
Sabah 7 gibi kalktim ama kahvaltiyi biraz gecince yaptim.
1 dilim ekmek
1 er kasiktan pekmez ve tahin
oglen 12 gibi
1 sahlep
2 tane minik kurupasta yedim
Ogleden sonra hep toplantidaydim. Kurupastalar bana bakip durdu ama yemedim.
Aksam
1 tk pekmez yedim
5 6 kasik karnibabar
7 8 adet firin patetes
baska yemedim. Aksami 20.00 20.30 gibi yedim.
yaklasik w0 dk yuruyum ve 1 saatten fazla ayakta kaldim bugun bir ara.
su an yerimden kalkacak halim yok. Cunku omiriligimde kirik var ve felaket agriyor. Tabi dizim de pek iyi degil. Ondan mutfaga gitmeye useniyorum :)))
Cezada indirim yapma deadline :)) hem de bu saattd yemis )ama saklamadım ama yani itiraf ettim kendim cezada indirim isterim:)
bu ansıl menü akşama kadar aç gezmişsin akşamkiler yetmemiş demek ondan yiyecek sayıklıyorsun kahvaltıyı daha sağlam yapman lazım ama erken kalkıyorsun çok yoğunsun yine de iyi yemeye çalış ihtiyacın varay canım zorlamasaydın kendini yürüyüşle falan o zaman şükür ki ayaktasın omurilik kırığı çok tehlikeli burda olsaydın sana bitki çayını getirirdim ben tabi makul ne istersen onu da getirirdim ama herşey değil evli değil miydin sen kocandan iste ne zaman kaza geçirdin çok oldu mu
ama saklamadım ama yani itiraf ettim kendim cezada indirim isterim:)
şimdi afrodit bende emir kuluyum indirim yapamam bize geliş fiyatı bu kadarCezada indirim yapma deadline :)) hem de bu saattd yemis )fazladan 1 gun spor yapsin :))
iyi olsun cezasını yazdım haneye bak madlen falan deseydi ceza vermezdik belki şimdilik hastalığına verelim
ama ama ama... :) neyse tamam cezam buysa bi gün fazladan yapıyorum sporumu hem ceza değil valla benm için iyi bilem :) kız anacım var ya sen bu saatte demesen saatin farkında değilim aaaaa ne ara 11 olmuş dedim kocam güldü askım sen 8 mi sanıyordun diyeCezada indirim yapma deadline :)) hem de bu saattd yemis )fazladan 1 gun spor yapsin :))
canm evde o vardı onu yedim tamam cezama razıyım napiim:)Canimm naptin seeeen. Madlen cikolata vs daha az kalorili ve daha az saglikli. Onlarda cok kalori var. Karisimdan daha fazla yesen daha iyi olurdu
şimdi afrodit bende emir kuluyum indirim yapamam bize geliş fiyatı bu kadaroylama yaparım takımdakiler ne derse o demokratik bir takımız biz şu an sıkı yönetim olsada kaptana da danışırız falan ama cezanda ertelemeye gidiyorum hadi iyisin değil mi dagatesi
bilemedim ki bir portakal olmasada yarım yiyebilirsin yada yoğrt ye çok açsan tarçınlı seviyorsan diyetisyenler veriyor sonuçta demekki yeniyorNerdeyse bir sene olacak. Ama dizimde meniskus yirtigi oldu ve odem hala gecmedi. Kemik iliginde. Kirik biraz duzeldi ama ayakta kalinca vs cok agriyor.
Ya evet aksam yiyemedim. Tabagima daha cok almistim ama midem kotu oldu yiyemedim. Aslinda meyve yiyecektim ama gec oldu diye vazgecmistim. Portakal fln yesem mi ki
uyku saatimiz geldi bak saat kaç oldu tamam cezayı kabullen bakalım ama ceza oylaması yapıcam ben haberin olsun seni mahkemeye cıkarıcam artık bilemem ne olurama ama ama... :) neyse tamam cezam buysa bi gün fazladan yapıyorum sporumu hem ceza değil valla benm için iyi bilem :) kız anacım var ya sen bu saatte demesen saatin farkında değilim aaaaa ne ara 11 olmuş dedim kocam güldü askım sen 8 mi sanıyordun diye
bilemedim ki bir portakal olmasada yarım yiyebilirsin yada yoğrt ye çok açsan tarçınlı seviyorsan diyetisyenler veriyor sonuçta demekki yeniyor
uyku saatimiz geldi bak saat kaç oldu tamam cezayı kabullen bakalım ama ceza oylaması yapıcam ben haberin olsun seni mahkemeye cıkarıcam artık bilemem ne olur
peki öleyse napalım ama erteleme olmasın bu hafta yapayım fazladan sporumu:)şimdi afrodit bende emir kuluyum indirim yapamam bize geliş fiyatı bu kadaroylama yaparım takımdakiler ne derse o demokratik bir takımız biz şu an sıkı yönetim olsada kaptana da danışırız falan ama cezanda ertelemeye gidiyorum hadi iyisin değil mi dagatesi
yakalandın bakEvet regl donemi bitince yapabilir. Ama bence cok gec saat oldugu icin spor yapmasi kendi yararina. :)ve bence bu tarz kacamaklari onemsemek gerekiyor. Simdi bastan sıkı tutmazsak sonra herkes baslar geri kacamaklara :)
bu arada simdk hatirladim. 1 minik cay bardagi kadar da cdkirdek cittim ve yesil cay ictim. O kisimda pek kenximde degilmisim sanirim
aboooow mahkemelik oldum ya benbilemedim ki bir portakal olmasada yarım yiyebilirsin yada yoğrt ye çok açsan tarçınlı seviyorsan diyetisyenler veriyor sonuçta demekki yeniyor
uyku saatimiz geldi bak saat kaç oldu tamam cezayı kabullen bakalım ama ceza oylaması yapıcam ben haberin olsun seni mahkemeye cıkarıcam artık bilemem ne olur
hasta hasta zorlama kendini çarşamba yap o zamana hastalığında azalır hem ne dersinpeki öleyse napalım ama erteleme olmasın bu hafta yapayım fazladan sporumu:)
aaa olmaz ama çekirdek de tuzlu kalorili ceza alanına girmeliyakalandın bakhmm bunu düşünmeliyiz çekirdek kaçamak listesinde nerde ona göre takılalım cezayı kabullendi afrodit tamam oylama yapmamıza gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?