selam kızlaaaar bugun kötüyüm biraz basım dönüyo kan kaybından valla.. kv deyi ziyarete gittim k.pederim soruyo kireç gibi suratın hasta mısın diye.. hee hastayım amma baska hasta dicektim güldüm sustum:)
dünkü menumdeadline cım:
sabah 11.30
1bardak çay
1yumurta
2dilim kepek ekmek
5zeytin
biraz peynir
öğlen mevliddeydim
1 tabak( yarımdı) tavuklu pilav
1bardak ayran
ara nescafe
akşam
bir kase kıymalı bezelye
karışık salata
1dilim ekmek
1.5lt su içtim
yarın spor günüm telefona bir sürü uygulama indirdim bölgesel egzersizlerle ilgili onları yapıcam:)
evet adaçayıyla daha iyi olurbEn corbalara atiyorum bir parca hic belli olmuyor ya da ben almiyorum. Adacayinin icinde de super. Adacayi nane limon ve zencefil. Ay ben de iceyim
evet adaçayıyla daha iyi oluryeşilçayda bir fincan kahvenin yarısı kadar kafein varmış akşam içilmesi önerilmiyormuş enerji verdiği için ben akşam içtim demek o yüzden çok enerjik hissediyorum inşallah uyuyabilirim ıhlamur içeyim bundan sonra akşamları bende adaçayı yok evde çünkü ıhlamur için bir önerin varmı nasıl güzel oluyor içine kabuk tarçın atıyorum ben
tamam canım bu arada sabah kahvaltıda 1 tatlı kaşığı pekmez yiyebilirsin ben adetken çok halsiz olunca yiyorum kan yapıcıselam kızlaaaar bugun kötüyüm biraz basım dönüyo kan kaybından valla.. kv deyi ziyarete gittim k.pederim soruyo kireç gibi suratın hasta mısın diye.. hee hastayım amma baska hasta dicektim güldüm sustum:)
dünkü menumdeadline cım:
sabah 11.30
1bardak çay
1yumurta
2dilim kepek ekmek
5zeytin
biraz peynir
öğlen mevliddeydim
1 tabak( yarımdı) tavuklu pilav
1bardak ayran
ara nescafe
akşam
bir kase kıymalı bezelye
karışık salata
1dilim ekmek
1.5lt su içtim
yarın spor günüm telefona bir sürü uygulama indirdim bölgesel egzersizlerle ilgili onları yapıcam:)
ay canm hiç de sevmem onu yaa .. pekmez içiyim bari bi de bi arkadasın annesi böyle kurulardan falan bi karışım yapmıştı kan yapıcı dolapta olması lazım ondan yiyim :)Kuru uzum yiyebilirsin iyi gelir.
ay canm hiç de sevmem onu yaa .. pekmez içiyim bari bi de bi arkadasın annesi böyle kurulardan falan bi karışım yapmıştı kan yapıcı dolapta olması lazım ondan yiyim :)
sağol canm kan değerlerim düşüktür zaten de bu sefer çook yoğun olduğum için miktar olarak da azaldı kan ondan oldu sanırım.. yatarken 2 kasık atayım ağzıma pekmez bari:)tamam canım bu arada sabah kahvaltıda 1 tatlı kaşığı pekmez yiyebilirsin ben adetken çok halsiz olunca yiyorum kan yapıcıaslında keçi boynuzu pekmezi daha iyiymiş hiç yemedim onu geçmiş olsun canım tekrar istersen bir doktora görün yarında böyle olursan yinede fazla kan kaybı falan kansızlık sebebi diye biliyorum
kusburnu elma ve nar çiçeğini denemeliyim o zamanBamya ya da nar cicegi diyorlar. O da ihlamurlarin icine atiyorum kabuk tarcinla. Ben bitki caylarini ok severim bu aralar cok yorgun donuyorum eve. Ondan yapamiyorum. Onceden de sekersiz iciyorm diye yazmiyordm. Mesela kusburnu elma ve nar cicegi de super oluyor. Hele hele o kipkirmizi rengi yok mu bayiliyoruuuum :) adacayi adet sokturucu. Adet gunleri de yesilcay ve o icilmemeli aslinda. Ben oyle biliyorum yani
mmmm benm anlayabildiğim gördüğüm yanii üzüm çekirdeği çörekotu kayısı üzüm incir dövülmüş ceviz falan var canm daha vardır da valla pestil halinde olunca belli olmuyor tam:)Neler var icinde? Benim her zaman cok kanamam olur
kusburnu elma ve nar çiçeğini denemeliyim o zamanbende şekerli içerken çayı bitki çaylarını sevmiyordum ama şekeri 1 yıl önce bıraaktım o zmandan beri bitki çayları falan çok hoşuma gidiyor ama neyi nasıl içeceğimi bilmiyorum bazıları etkileşiyormuş herşeyi beraber içmek iyi değil sonuçta elma kurutulmuş elmamı acaba bizim evde bir yerlerde vardı ondan
benimde çok oluyor pekmez kurtarıcım kan değerlerime baktırmıştım benimde düşük biraz hastayken bayılmışlığım vardı da bir sorun yokmuş şekerim düşüyormuş kan kaybından başım çok döner ani hareket yapıncasağol canm kan değerlerim düşüktür zaten de bu sefer çook yoğun olduğum için miktar olarak da azaldı kan ondan oldu sanırım.. yatarken 2 kasık atayım ağzıma pekmez bari:)
yalnız değiliz dagatesi benimde aklımdan geçiyorduTam deadline ikimizden baska kimse yok bugun yine yazacaktim ki afrodit gdldi :)
mmmm benm anlayabildiğim gördüğüm yanii üzüm çekirdeği çörekotu kayısı üzüm incir dövülmüş ceviz falan var canm daha vardır da valla pestil halinde olunca belli olmuyor tam:)
anca işimi bitirdim yoksa daha erken gelirdim :)benimde çok oluyor pekmez kurtarıcım kan değerlerime baktırmıştım benimde düşük biraz hastayken bayılmışlığım vardı da bir sorun yokmuş şekerim düşüyormuş kan kaybından başım çok döner ani hareket yapınca
yalnız değiliz dagatesi benimde aklımdan geçiyordu
pestil halindeyse pekmez vardır pestili pekmezden yapmıyorlar mı ya tam bilemedim iyidir o ondan ye bir parça şimdi çok yeme yarın ara öğünlerde daha rahat tüketirsinmmmm benm anlayabildiğim gördüğüm yanii üzüm çekirdeği çörekotu kayısı üzüm incir dövülmüş ceviz falan var canm daha vardır da valla pestil halinde olunca belli olmuyor tam:)
yaz istersen menünü karar verelim az mı yemişsinEtkilesiyorlsr mi bilmiyorum canim ya ama ben genelde boyle yapiyorum ama tatlari bence guzel. Kuru elma evet. Benim aldigim yer minik minik kesilmis satiyor. Off off gidip cay mi yapsam ki.
aciktim ben ya bugun az mi yedim ki
pestil mi bende çok severim benim favorim cevizli sucuk diyorlar ya o başka adı var mı bilmem bayadır yemiyorum yasak bizePestili de cok severim ben. Ahahah ne bosbogaz biriyim ben yaa
demekki ondan canımız tatlı istiyor çikolata istiyor boşa değil yani :) valla itiraf edeyim bi tane birovni yedim az öncebenimde çok oluyor pekmez kurtarıcım kan değerlerime baktırmıştım benimde düşük biraz hastayken bayılmışlığım vardı da bir sorun yokmuş şekerim düşüyormuş kan kaybından başım çok döner ani hareket yapınca
yalnız değiliz dagatesi benimde aklımdan geçiyordu
günde bi kaşık kadar yetiyor zaten canm baya kuvvetli bi karışım kıyamadığımdan bitirmiyorumpestil halindeyse pekmez vardır pestili pekmezden yapmıyorlar mı ya tam bilemedim iyidir o ondan ye bir parça şimdi çok yeme yarın ara öğünlerde daha rahat tüketirsin
yaz istersen menünü karar verelim az mı yemişsinama çay yapabilirsin sonuçta şekersiz içiyorsun
ayıp ama oldu mu şimdi alıştıra alıştıra söyleyeydin iyiydi ama birden browni yedim diyosun bize sen iyileş cezanı hazırlıyorum bendemekki ondan canımız tatlı istiyor çikolata istiyor boşa değil yani :) valla itiraf edeyim bi tane birovni yedim az önce
bitirme zaten azıcık yetergünde bi kaşık kadar yetiyor zaten canm baya kuvvetli bi karışım kıyamadığımdan bitirmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?