Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

selam kızlaaaar bugun kötüyüm biraz basım dönüyo kan kaybından valla.. kv deyi ziyarete gittim k.pederim soruyo kireç gibi suratın hasta mısın diye.. hee hastayım amma baska hasta dicektim güldüm sustum:)
dünkü menum deadline deadline cım:
sabah 11.30
1bardak çay
1yumurta
2dilim kepek ekmek
5zeytin
biraz peynir

öğlen mevliddeydim
1 tabak( yarımdı) tavuklu pilav
1bardak ayran

ara nescafe

akşam
bir kase kıymalı bezelye
karışık salata
1dilim ekmek

1.5lt su içtim
yarın spor günüm telefona bir sürü uygulama indirdim bölgesel egzersizlerle ilgili onları yapıcam:)

Kuru uzum yiyebilirsin iyi gelir. ;)

bEn corbalara atiyorum bir parca hic belli olmuyor ya da ben almiyorum. Adacayinin icinde de super. Adacayi nane limon ve zencefil. Ay ben de iceyim
evet adaçayıyla daha iyi olur :KK51: yeşilçayda bir fincan kahvenin yarısı kadar kafein varmış akşam içilmesi önerilmiyormuş enerji verdiği için ben akşam içtim demek o yüzden çok enerjik hissediyorum :KK53: inşallah uyuyabilirim ıhlamur içeyim bundan sonra akşamları bende adaçayı yok evde çünkü:KK52: ıhlamur için bir önerin varmı nasıl güzel oluyor içine kabuk tarçın atıyorum ben:KK56:

evet adaçayıyla daha iyi olur :KK51: yeşilçayda bir fincan kahvenin yarısı kadar kafein varmış akşam içilmesi önerilmiyormuş enerji verdiği için ben akşam içtim demek o yüzden çok enerjik hissediyorum :KK53: inşallah uyuyabilirim ıhlamur içeyim bundan sonra akşamları bende adaçayı yok evde çünkü:KK52: ıhlamur için bir önerin varmı nasıl güzel oluyor içine kabuk tarçın atıyorum ben:KK56:

Bamya ya da nar cicegi diyorlar. O da ihlamurlarin icine atiyorum kabuk tarcinla. Ben bitki caylarini ok severim bu aralar cok yorgun donuyorum eve. Ondan yapamiyorum. Onceden de sekersiz iciyorm diye yazmiyordm. Mesela kusburnu elma ve nar cicegi de super oluyor. Hele hele o kipkirmizi rengi yok mu bayiliyoruuuum :) adacayi adet sokturucu. Adet gunleri de yesilcay ve o icilmemeli aslinda. Ben oyle biliyorum yani ;)

selam kızlaaaar bugun kötüyüm biraz basım dönüyo kan kaybından valla.. kv deyi ziyarete gittim k.pederim soruyo kireç gibi suratın hasta mısın diye.. hee hastayım amma baska hasta dicektim güldüm sustum:)
dünkü menum deadline deadline cım:
sabah 11.30
1bardak çay
1yumurta
2dilim kepek ekmek
5zeytin
biraz peynir

öğlen mevliddeydim
1 tabak( yarımdı) tavuklu pilav
1bardak ayran

ara nescafe

akşam
bir kase kıymalı bezelye
karışık salata
1dilim ekmek

1.5lt su içtim
yarın spor günüm telefona bir sürü uygulama indirdim bölgesel egzersizlerle ilgili onları yapıcam:)
tamam canım bu arada sabah kahvaltıda 1 tatlı kaşığı pekmez yiyebilirsin ben adetken çok halsiz olunca yiyorum kan yapıcı:KK52: aslında keçi boynuzu pekmezi daha iyiymiş hiç yemedim onu geçmiş olsun canım tekrar istersen bir doktora görün yarında böyle olursan yinede fazla kan kaybı falan kansızlık sebebi diye biliyorumo_O

tamam canım bu arada sabah kahvaltıda 1 tatlı kaşığı pekmez yiyebilirsin ben adetken çok halsiz olunca yiyorum kan yapıcı:KK52: aslında keçi boynuzu pekmezi daha iyiymiş hiç yemedim onu geçmiş olsun canım tekrar istersen bir doktora görün yarında böyle olursan yinede fazla kan kaybı falan kansızlık sebebi diye biliyorumo_O
sağol canm kan değerlerim düşüktür zaten de bu sefer çook yoğun olduğum için miktar olarak da azaldı kan ondan oldu sanırım.. yatarken 2 kasık atayım ağzıma pekmez bari:)

Bamya ya da nar cicegi diyorlar. O da ihlamurlarin icine atiyorum kabuk tarcinla. Ben bitki caylarini ok severim bu aralar cok yorgun donuyorum eve. Ondan yapamiyorum. Onceden de sekersiz iciyorm diye yazmiyordm. Mesela kusburnu elma ve nar cicegi de super oluyor. Hele hele o kipkirmizi rengi yok mu bayiliyoruuuum :) adacayi adet sokturucu. Adet gunleri de yesilcay ve o icilmemeli aslinda. Ben oyle biliyorum yani :KK66:
kusburnu elma ve nar çiçeğini denemeliyim o zaman:KK51: bende şekerli içerken çayı bitki çaylarını sevmiyordum ama şekeri 1 yıl önce bıraaktım o zmandan beri bitki çayları falan çok hoşuma gidiyor ama neyi nasıl içeceğimi bilmiyorum bazıları etkileşiyormuş herşeyi beraber içmek iyi değil sonuçta:KK43: elma kurutulmuş elmamı acaba bizim evde bir yerlerde vardı ondan :eek:

kusburnu elma ve nar çiçeğini denemeliyim o zaman:KK51: bende şekerli içerken çayı bitki çaylarını sevmiyordum ama şekeri 1 yıl önce bıraaktım o zmandan beri bitki çayları falan çok hoşuma gidiyor ama neyi nasıl içeceğimi bilmiyorum bazıları etkileşiyormuş herşeyi beraber içmek iyi değil sonuçta:KK43: elma kurutulmuş elmamı acaba bizim evde bir yerlerde vardı ondan :eek:

Etkilesiyorlsr mi bilmiyorum canim ya ama ben genelde boyle yapiyorum ama tatlari bence guzel. Kuru elma evet. Benim aldigim yer minik minik kesilmis satiyor. Off off gidip cay mi yapsam ki.

aciktim ben ya bugun az mi yedim ki

sağol canm kan değerlerim düşüktür zaten de bu sefer çook yoğun olduğum için miktar olarak da azaldı kan ondan oldu sanırım.. yatarken 2 kasık atayım ağzıma pekmez bari:)
benimde çok oluyor pekmez kurtarıcım kan değerlerime baktırmıştım benimde düşük biraz hastayken bayılmışlığım vardı da bir sorun yokmuş şekerim düşüyormuş kan kaybından başım çok döner ani hareket yapınca:KK12:
Tam deadline ikimizden baska kimse yok bugun yine yazacaktim ki afrodit gdldi :)
yalnız değiliz dagatesi benimde aklımdan geçiyordu:KK22:

mmmm benm anlayabildiğim gördüğüm yanii üzüm çekirdeği çörekotu kayısı üzüm incir dövülmüş ceviz falan var canm daha vardır da valla pestil halinde olunca belli olmuyor tam:)

Pestili de cok severim ben. Ahahah ne bosbogaz biriyim ben yaa

benimde çok oluyor pekmez kurtarıcım kan değerlerime baktırmıştım benimde düşük biraz hastayken bayılmışlığım vardı da bir sorun yokmuş şekerim düşüyormuş kan kaybından başım çok döner ani hareket yapınca:KK12:

anca işimi bitirdim yoksa daha erken gelirdim :)

mmmm benm anlayabildiğim gördüğüm yanii üzüm çekirdeği çörekotu kayısı üzüm incir dövülmüş ceviz falan var canm daha vardır da valla pestil halinde olunca belli olmuyor tam:)
pestil halindeyse pekmez vardır pestili pekmezden yapmıyorlar mı ya tam bilemedim iyidir o ondan ye bir parça şimdi çok yeme yarın ara öğünlerde daha rahat tüketirsin:KK50:

Etkilesiyorlsr mi bilmiyorum canim ya ama ben genelde boyle yapiyorum ama tatlari bence guzel. Kuru elma evet. Benim aldigim yer minik minik kesilmis satiyor. Off off gidip cay mi yapsam ki.

aciktim ben ya bugun az mi yedim ki
yaz istersen menünü karar verelim az mı yemişsin:cool: ama çay yapabilirsin sonuçta şekersiz içiyorsun:oops:

demekki ondan canımız tatlı istiyor çikolata istiyor boşa değil yani :) valla itiraf edeyim bi tane birovni yedim az önce :KK22:

pestil halindeyse pekmez vardır pestili pekmezden yapmıyorlar mı ya tam bilemedim iyidir o ondan ye bir parça şimdi çok yeme yarın ara öğünlerde daha rahat tüketirsin:KK50:

yaz istersen menünü karar verelim az mı yemişsin:cool: ama çay yapabilirsin sonuçta şekersiz içiyorsun:oops:
günde bi kaşık kadar yetiyor zaten canm baya kuvvetli bi karışım kıyamadığımdan bitirmiyorum :-)

Menum soyle.

Sabah 7 gibi kalktim ama kahvaltiyi biraz gecince yaptim.

1 dilim ekmek
1 er kasiktan pekmez ve tahin

oglen 12 gibi
1 sahlep
2 tane minik kurupasta yedim

Ogleden sonra hep toplantidaydim. Kurupastalar bana bakip durdu ama yemedim.

Aksam
1 tk pekmez yedim
5 6 kasik karnibabar
7 8 adet firin patetes

baska yemedim. Aksami 20.00 20.30 gibi yedim.

yaklasik w0 dk yuruyum ve 1 saatten fazla ayakta kaldim bugun bir ara.

su an yerimden kalkacak halim yok. Cunku omiriligimde kirik var ve felaket agriyor. Tabi dizim de pek iyi degil. Ondan mutfaga gitmeye useniyorum :)))

demekki ondan canımız tatlı istiyor çikolata istiyor boşa değil yani :) valla itiraf edeyim bi tane birovni yedim az önce :KK22:
ayıp ama oldu mu şimdi alıştıra alıştıra söyleyeydin iyiydi ama birden browni yedim diyosun bize sen iyileş cezanı hazırlıyorum ben:KK4::KK62:
günde bi kaşık kadar yetiyor zaten canm baya kuvvetli bi karışım kıyamadığımdan bitirmiyorum :-)
bitirme zaten azıcık yeter:KK53:

Back