Browni cekirdek vs burasi biri beni durdursuna benzemis ya
Gec oldu kaptan ben de cikiyorum. Iyi gecelerEee ben geldim herkes gitti mi?
yok canım gayet çalışkansın balık hafızalı falan da değilsinhasta hasta zorlama kendini çarşamba yap o zamana hastalığında azalır hem ne dersinyarın tartıl ayrıca bakalım durumun ne gerçi regl olduğundan fazla çıkarsın ama bilelim ne kadar fazla dagatesi ben april ispanyol kesin tartılıyoruz diğerlerini bilmiyorum söyledilerse de unutmuş olabilirim tam balık hafızalıyım ya
bence de ceza verilmeliaaa olmaz ama çekirdek de tuzlu kalorili ceza alanına girmeli
spor olsun evet evetBen cok az yedigim icin ve o miktar cekirdek 100 kaloriye denk geldigi icin bence cezaya gerek yok. ama ceza cikarsa da raziyimyarin ve carsamba spor gunum persembe yaparm insallah
olsunnn ama çekirdekkk aklımıza getirdinnnTuzsuzduuuu :)
bu önlem amaçlı uygun olabilir canımhmm salıya mı çekmiştik tartı günlerini ben mi atladım unuttum mu yoksa
ben deeeBen de tartilacagimheyecanla bekliyorum
browni malesef cok lezzetli ve her güzel şey gibi çok kalorili!şimdi dagatesinin menüsüne göre kalori olarak çekirdek yediği halde aşmıyor zaten baktım 100 kalori civarıymış çekirdek evethmm bilemedim sanki ceza yemezmiş gibi eğer itirazın varsa mahkemeye sunalım dagatesini ama sen cezayı kesin yedin browni 400 kalori civarına yakın bir öğun yedin haberin yok
Yok bu ön tarti. Bakalim kilo aldik mi diye. Hani persembeye kurtarmak icin 2 gun oluyor diye dusunduk. Yani baktik kilo almisiz hemen hoop dikkat ediyoruz gibi. Ortalamamiz yukselsin diye dusunduk
:) kalorisine bakip yedim cunkubence benim hala yeme hakkim bile cikabilir kaloriye vurursak :d
cevizli sucuğun da kalorisi cok olabilir canımhastalığına verdim ben ama böyle durumlarda browni değilde daha sağlıklı alternatiflere yönel mesela az önce bir parça cevizli sucuk olabilir diye düşündük dagatesiyle öyle şeyler ye sonuçta kan şekerin düşmesin aklında olsun bak bu da bize ders oldu benim de gözüm dönüyor zira böyle günlerde
avokadoyu ben de hiç sevmem ananas da çok olgunlasmıs olmalı sanki huysuz muyum neyimBen avakodayi bir sevemedim. Ama ananasli yapabilirim :d muz da yuksek kalorili meyvelerdenyok ben sutlac fln yapiyorum az sekerli.yani cok cok yiyesim gelirse tatli sutlu ve az sekerli yapiyorum. Hatta bazen sekersiz yapiyorum kurumeyve ile tatlandiriyorum sekersiz sutlu muhallebi yapip arasina kuruuzum vs koyuyorum
iyi geceler tatlımtamam kızlar koca yanımda hormuyor onu yatırayım ben de yatayım bari iyi geceler öptüm siziiii:)
görüşürüz cnmIyi geceler kizlarmenumu simdiden yazdim yarin gorusuruz
Ben bugun cok az yedim o yuzden acikcasi icim cok rahat(menumu yazmistim). Kalorisi fazla olacak kadar cok yemedim zaten cok az yedim.
Gec oldu kaptan ben de cikiyorum. Iyi geceler
ama ben istemedim ısrarla yaptı arkadas hem de sporumu da yaptımSiz de benim aklima kisiri getirdiniz ama bisey dedim mi)
ceza cikarsa benim icin uygun ama bence haketmedim cunku kalorimi asmadim ve cok az yedim
gunaydiiin bu aksam sizi de bekleriiiz :)günaydıııınnnnnn..
yaa oku oku bitmedi amma kaynatmışsınız.. browniler çekirdekler muzlar avokadolar daha neler neler.. insanın aklında yokken aklına getirirsiniz..
600 gram gitmiş bendeeeenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?